Måste..

fixa ett nytt diskställ, det paja i veckan. Vilken IKEA-kvalité. :-) Fast å andra sidan, det kosta 20 spänn, då kanske man inte ska ha alltför höga förväntningar heller. Jag har det diskstället kvar men det ser helt skevt & puckat ut. :-)

Brukar slänga ett öga på "Mannen som talar med hundar" och jag blir lika häpen VARJE gång när de berättar att de promenarar med hunden cirka 20 minuter i veckan. I VECKAN? Och sen sitter de där med mörtmunnar när Ceasar påtalar att motion är typ A & O. En trött hund gräver inte sönder rabatter, gräver i soporna, tuggar sönder kläder från tvättkorgen etc etc. Nu kanske inte alla hundar blir avhjälpta med bara motion utan kräver en aning mer än så men just det att folk inte fattar att de måste _gå_ ut med hunden också. Big Idiots!

MÅSTE också tvätta min bil. Den kommer i och för sig att se lika skitig ut efter ett åk på Essingeleden MEN insidan måste göras! Huga, ingen lek att städa där. Kaffekoppar, snusdosor, (Tack, brorsan!) barnvantar (vems det nu är), gammal aftonbladet etc etc. Tur att jag har parkeringsplats längst in så slipper folk gå förbi och undra vad för jävla white trash det är som äger bilen. :-) 

Hoppas ni får en trevlig fredag, det ska jag ha! ;-)

Adios..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0