Jag tror..

..inte stenhårt på horoskop men tycker det kan vara kul att läsa. Och jag ska ha turdagar 21-30 januari. Med början i morgon alltså.. Tjihoo, undrar vad som händer då? ;-) Det ska bli spännande att se.. Och sen ska jag ha tur mellan 21 mars och 20 april.. Great!

Ett axplock på hur en SKYTT är: Ni får avgöra om det stämmer eller ej.. :-)

Karaktär
Du som är Skytt är en riktig eldsjäl. Liksom Väduren och Lejonet som också tillhör elementer eld. Men till skillnad från dem är det inte makt du är ute efter. Snarare en slags fullbordan, förverkligande av höga mänskliga ideal som rättvisa, värdighet och kärlek.

Skytten är en i grunden glad människa, en stor optimist och har en ljus livssyn. Det gör dig till en enormt trevlig och underhållande sällskapsmänniska. Du älskar att roa och när de tar sina vildaste uttryck så väljer Skytten att bli skådespelare. Gärna också clown.

Du älskar att festa och är mycket bra på att roa dig och slå klackarna i taket! Din vänskaplighet får andra att känna sig väl till mods, och de flesta Skyttar har en stor vänkrets. Du kan bli ganska frispråkig när du har fått litet innanför västen och underhålla alla med dina skämt och rövarhistorier!

Skytten är stor natur- och djurälskare. Man hittar henne ofta ridande på hästryggen i full galopp (Eeh, neej..) eller på strövtåg med hunden i skogen. Den skytt som inte har ett djur i sin närhet blir lätt olycklig.

Skyttens negativa sidor
Skytten kan avslöja sanningar som kan få vem som helst att bara vilja sjunka under jorden. Ärligheten är hennes främsta vapen och hon är också tillräckligt oblyg för att inte hålla inne med någonting. Ibland upplevs hon som fruktansvärt hänsynslös i sitt sanningssägande. Hon förstår inte att de flesta inte tål att höra vad som helst. (Sån är INTE jag och "Skyttens positiva sidor" var under konstruktion..Bussigt!)

Bara för vänskaps skull
..låter sig den som är född i Skyttens tecken kyssas. För Skytten är djup och innerlig vänskap ett måste i en kärleksrelation. Hennes partner bör ha samma intressen som hon själv för att hon ska ha maximalt utbyte av honom.

Du som är Skytt lägger inte några djupare känslor i en kyss - även om den alltid är ärligt menad. Du är optimistisk och levnadsglad och kysser väldigt ofta för att det är skoj. Över huvudtaget präglas dina kärleksrelationer till det motsatta könet av en viss glättighet. Du älskar innerligt men kanske lite ytligt.

När det gäller hjärteangelägenheter skjuter Skyttarna från höften och har inga svårigheter med att tillkännage sina avsikter. De är djärva och njuter av jaktens äventyr, och när ett förhållande har inletts gör de allt för att försöka bevara en känsla av spänning. 

Skytten vet vem hon ska älska.












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0