Läste..

på ett forum och en fråga som ställdes var: "Vad tycker du är mest irriterande med din partner?"
Diggar det här svaret:

Han fiser så där högt och "fladdrigt". Varje gång. Ofta måste han också lätta på ena skinkan också. Och skyller på att det är hans vikt som är orsaken. Konstigt att andra personer med lite övervikt tycks klara av att fisa diskretare...

- Han har börjat smacka och sörpla när han äter. Det gjorde han inte tidigare. Han äter som att hans sista stund snart är kommen och dricker som en hysteriskt törstig treåring. Men bara hemma. Tack och lov.

- Han gnäller som tusan på tonåringarna om de lämnar kläder, glas eller tallrikar efter sig, men själv lyckas han aldrig pricka tvättkorgen med sina begagnade kalsonger. De får gärna ligga på golvet så att alla eventuella bromsspår ska kunna inspekteras ingående. Skitiga arbetsstrumpor och byxor kan hamna på matbordet eller i soffan när han kommer hem och byter om. Och glas, godispapper och tallrikar kan han gärna lämna vid datorn, på mat- eller vardagsrumbordet. Gnäller om barnen råkat lämna tandkrämsrester i handfatet, men kan själv lämna det fullt i skäggstubb efter rakningen. Och hela badrumsgolvet sjöblött.

- Han är en sjusärdeles baksäteschaffis. Visserligen kör han yrkestrafik, men jag har trots allt haft mitt körkort prickfritt i nästan 20 år. Antingen får han knipa igen kakhålet eller köra själv.

- Han kan tycka att det är dyrt att betala 3000 kr (självrisk + överskjutande procentsats) för att operera hunden som är hans ögonsten, men kan utan att blinka tänka sig att hosta upp 6400 kr för ett par kontakter till hemmabioljudet. Hallå?

- Ibland är han en smula gnällig och självömkande och tar gärna på sig offerkoftan. Och han har en tendes till att bli extra trött och utarbetad så fort gräsmattan behöver klippas.

:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0