Ledig lördag!

Det är great! Har varit i Skärholmen med Miss R och shoppat lite. Shoppat bebissockor, tass-salva, kirurgtejp och hundgodis. Tass-salvan till hans röda och irriterande tassar, bebissockor för att han slickar på tassarna HELA TIDEN och kirurgtejpen för att hålla sockorna på plats när han håller sig inomhus. Så man blir av med skiten nån gång. Men det är fan inte poppis att trä på sockorna. He hate it. :-)

I kväll är det dags för hästar och lotto igen. Förra helgen hade vi fem rätt MEN det gav ingen som helst utdelning. 16 kr liksom. Annars kan fem rätt ge pretty bra utdelning. Men hoppet är det sista som dör. I kväll kanske det sker. Jabba-dabba-doo! :-)

Nu har min tatuering läkt också så nu har det slutat klia. Trots att den är så liten så klia den fan skitmycket. Inte lika mycket som den stora dock (tacka Gud för det) men den klia. Och den är fin! FIN! :-) Men det blir inga mer tatueringar -på ett tag. :-) Tänkte att sommaren ska få passera och sen får jag se hur det blir. Det är ju inte snyggt med för många heller.

Fan, vad skit jag skriver. :-)
Återkommer..

Adios..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0