Horoskop!

År 2011 blir ett extra händelserikt år för alla som är födda i Väduren eller något av de andra eldtecknen, det vill säga Lejonet eller SKYTTEN. Det är planeten Jupiters vandring på himlavalvet som pekar på att den som är född i, eller har sin Ascendent i något av eldtecknen, får ett intressant och mycket intensivt år, då mycket ställs på sin spets. Det blåser förändringens vindar…

Hm, intresting! :)


För dig som är född i ett jordtecken, Oxen, JUNGFRUN eller Stenbockens tecken, kommer tålamodet att sättas på prov. Det gäller även dig som har månen i ett jordtecken. Träna dig i tillit. Kanske vissa svåra beslut måste fattas under år 2011 som du inte har någon kontroll över. Vandra framåt med tillförsikt, våga släppa taget. Den som är född i Oxens tecken har lite extra tur.


Vattentecknen Kräftan, Skorpionen och FISKARNA seglar i medvind år 2011. Det gäller särskilt under den tidiga vårvintern. Nya drömmar föds och du har möjlighet att påverka dina framtidsvisioner. Även den som har Månen eller Ascendenten i något av vattentecknen kommer att märka av vårvinterns förnyande energi.




Kommentarer
Postat av: absolutvardag

Gilla =)

2011-01-16 @ 17:21:12
URL: http://absolutvardag.com
Postat av: Anonym

I know! =)

2011-01-16 @ 19:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0