Nehee..

..lite julmust på det här..


Dagens myt:

Inte på ett enda ställe i de femtiosex noveller och fyra romaner som Arthur Conan Doyle skrev om sin berömda detektiv säger Holmes "Elementärt min käre Watson".

 


Dagens andra onödiga fakta...

En räkas hjärta sitter i huvudet.


Dagens onödiga fakta...

Koalor är det enda djuret utom människan som gråter av sorg eller rädsla, det är också koalans enda självförsvar mot rovdjur.


I dag var en bra dag!

I dag har jag haft en riktigt mysig söndag. Promenerat med hunden till ett jättefint naturområde, promenerat själv och fått ihop en jävla massa steg på min stegräknare, handlat på mellandagsrean, varit på tre-rätters middag (Förrätt: Gravad lax med hovmästarsås. Huvudrätt: Hemmagjorda hamburgare m mango-chutney och klyftpotatis. Efterrätt: Kladdkaka med vispgrädde.), kollat film och skrattat som fan. (Undrar vad vågen säger i morgon. *ryser*) Mr Mongo var i mathimlen. Ingen stress och inte så mycket ledsna tankar denna dag, det märks tydligt att mina jobbiga tankar skingras i sällskap och när jag är själv så tänker jag så in i helvete mycket mer. Och då har jag konstant en klump i magen också men den försvinner väl förhoppningsvis. Måste skaffa en inneboende tror jag, så jag har sällskap hela tiden. :-) Nej, nu ska jag koka lite te och lägga mig på soffan och bara njuta av restan av kvällen. Hoppas ni också haft en bra dag!



Dagens andra onödiga fakta...

Den längst banana split som gjorts var 732 cm lång.


Dagens onödiga fakta...

Några näbbmusarters hjärtan kan slå upp till 1 320 gånger i minuten.


Jag läser..

..en annan blogg om en kvinna som skriver om hennes tankar och verklighet efter hon har har blivit änka. Och hon skrev såhär i ett av hennes inlägg:

 -"Något som sorg tvingar fram är nåt slags vänskapsmässigt bokslut. Allt ställs på sin spets och jag är ganska hård i mitt dömande nu: Vem ställde upp, Vem svek? Vem vågade och vem fegade? Allt förs till ett bokslut och summeras."

Tror det kan stämma väldigt bra..


Kommer ni ihåg den här killen?? :-)


Fjant.. :-)

Ha ha, fan vad jag är uttråkad..


Dagen började ju bra.. Inte!

Nope, dagen började inget bra alls. En jävla bajskärring som inte kunde hålla sin hund när jag gick förbi med min resulterade i ett par schyssta sår på Mr Mongo. Och kärringen står kvar som ett fån i buskarna och bara står där och gör ingenting. Hur fan tror hon att jag ska kunna sära på två hundar själv? Känns som om jag har frågat alldeles för många människor på senare tid om de är försåndshandikappade och mindre begåvade. Fan, vad förbannad jag var. Alltså har man en hund som man vet att man inte orkar hålla och dessutom är ganska aggressiv av sig, då måste man ha ett alternativ när det kommer andra hundar. Antingen vara vaken och locka hunden med en falukorvsring, godis, surra kopplet runt ett träd, en bänk, you name it eller gå ut när ingen annan är ute. Hoppas Scraapy Doo fick in ett par schyssta bett på den andra hunden också. Jag såg bara ett sår på en gång men sen under dagen och kvällen så känns det när man klappar honom att han har småsår lite överallt runt bogen och frambenen. Gaaargh! Måste hålla koll på dom så dom inte blir infekterade. Jag har ju tvättat dom men ändå. Mammas lilla gris.. Nästa gång vi ser dom tar du hunden och jag kärringen. Deal? :-)


Dagens andra onödiga fakta...

En giraff kan slicka sig ren om öronen.


Dagens onödiga fakta...

Det vanligaste efternamnet i Sverige är Johansson.


Har..

..fastnat i vinkelvolt..

(Han börjar med en vinkelvolt, och en till, och en till, och en ti...men vad är detta? Har han fastnat i vinkelvolten?! Ja, han har fastnat i vinkelvolten!! FARTLAND HAR FASTNAT I VINKELVOLTEN!!! Oj! Vad hände där?! Han tappade byxorna! Nej, nej, Fartland, så där får man inte göra! Aj aj aj!)


Kolla här..

..mitt erotiska horoskop för dagen:

Lagom är bäst gäller inte sex. Idag skall du passa på och frossa i sex. Ute, inne, på sängen mot skafferiet spelar ingen roll bara kör på. Akta dig dock för skavsår på knäna, faran är överhängande.

Fan, det ser  jag fram emot.. Jippie! Ja, vaddårå, jag tror faktiskt stenhårt på horoskop.. 

Mitt vanliga horoskop för dagen ser ut som följer: 
VARDAG: Någon i din närhet kommer med en intressant nyhet. (Undrar vad det kan vara..)

KÄRLEK/RELATIONER: Allt som heter kärlek är jobbigt, var för dig själv och ägna dig åt någon hobby, det får dig att tänka på annat. (Hobby = sex eller hur?)

PENGAR/ARBETE: Du verkar ha betalat för mycket och kan nog snart få tillbaka lite pengar. (Give me!)

Nej, fan nu ska jag göra ett försök till att sova!

Natti natt!


Jag..

..skratta så jag grät på julafton åt krokodilen som de visa ur Disney's "The Princess and the Frog". -"Här kommer jag med en pinne" Så jävla söt.. Kollade lite på trailers för filmen på "Youtube" och han var ännu roligare på engelska. Nope, den ska bara ses! Nu ska jag bara hitta nån som vill gå och se den med mig..


Jag är inte..

..den som är den men jag har lite svårt att förstå detta med scat faktiskt. Vet att jag har skrivit det förut nån gång. Kollade runt lite på diverse sajter och hittade detta: "Kramig kiss och bajsman söker kramig kiss och bajskvinna". Han kan ju inte ha det lätt att hitta nån likasinnad eller få nån som accepterar hans bajsböjelse. Och om han träffar en kvinna som inte vet om hans udda fetisch, hur kläcker han ur sig det då? För det är ju inte som att säga att man tänder på att nylon/höga klackar/skolflicksuniformer etc etc. -"Tycker att bajs piggar upp sexlivet en aning" Och hur kommer man på att man blir kåt av det? Vare sig man utför det eller är den som det utförs på. Många bajs-tankar nu..  Ha ha!

Jahopp..

..jag och sömnlösheten är här igen. :-) Juldagen har övergått lite smått till annandagen. *poetisk* :-) Så om några timmar ska man ut och slåss med alla andra idioter på mellandagsrean. Har inte bestämt mig än om det blir stan eller nått köpcentrum med bilavstånd. Måste ha en vinterjacka, måste, måste och åter måste! Och jag måste ha en ny bok, en bra bok, en sån där som man bara inte kan släppa ifrån sig och som man bara inte vill att den ska ta slut. Länge sen jag läste en sån bok faktiskt. Pocket i all ära men det bästa är att läsa en inbunden tegelstensbok. *informerar* :-) Nej, nu är det lite te och julmust som gäller. Snart är det ju fan frukost, är skithungrig ju..

Adios!

Dagens andra onödiga fakta...

Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver.


Dagens onödiga fakta...

De flesta människor somnar inom sju minuter.


Dagen före doppardagen..

I morgon julafton..

http://www.youtube.com/watch?v=1E5KV5NIGd0&feature=related

Saknar dig, mamma!


Dagens andra onödiga fakta...

En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben vilket betyder att sköldpaddan har revben sittande utanpå kroppen.


Dagens onödiga fakta...

Livslängden för en svensk råtta är max 3 år. (Hur vet man det??)


Mr Loooonley.. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=x4fdr_4QL5c&feature=fvsr


På min önskelista..:-P


Klagar lite.. :-)

Måste bara upprepa: Snö är det bästa som finns! Och skavsår suger! Aaouuch! Har fått skavsår av ett par gympadojjor och det brukar jag aldrig få och värsta blåsan på hälen. Mycket blåsor nu för mig.. När man är nyinflyttad nånstans så brukar det dyka upp lite information om området och lite kuponghäften och o dyl. Kollade igenom ett av dom häftena för en liten stund sen och fan vad skit de erbjuder. Ha ha, jag är aldrig nöjd..

Dagens andra onödiga fakta...

Det mänskliga hjärtat skapar nog tryck för att spruta blod 15 meter.


Dagens onödiga fakta...

Drakar finns i nästan varje kultur på hela jorden.


Nej,

nu säger den här superstjärnan tack och god natt!




Yea right!


2009 års julgrisar..


Scraapy Doo´s julklapp och så falukorv i julklappspapper såklart! Måste hålla i mormors traditioner.. :-)


Japp..

..så har man blivit påkörd bakifrån. Undra hur den killen tänkte när han körde typ 500 kilometer i timmen trots att man ser rödlysena på en kilometers avstånd. Och jag var den enda som stod vid rödlysena dessutom, han kunde ju ha väjt och tagit andra filen. Hans ursäkt var att han trodde att han skulle hinna bromsa och att han inte trodde det var SÅ halt. Eeeh, kolla runt omkring dig, killen, det är vitt, det är kallt, det är snö, det är vinter, jävla pucko! Jag frågade om han var blind, han svarade nej, frågade om han var förståndhandikappad, han svara nej på den frågan också men jag tror att han var nått jävla måndagsexemplar i alla fall. Till det roliga är ju att det inte blev en enda skråma på min bil utan bara på hans. Mohahaha! Och det stämmer att skadeglädjen är den enda sanna glädjen, för när jag såg att han fått skador men inte jag så kände jag: "YES!" :-D

Och min blåsa i mungipan har utvecklats till nån jävla blåsa lika stor som en pizza. Det är ta mig fan alltid nått.. Och den eviga frågan: Var tar strumporna vägen efter tvätten? Alltid är det nån som fattas, tycker det är jävligt skumt! Guud, vad jag klagar hela tiden.. :-)


-"Finns det några telefonjack här?"..

Dagens andra onödiga fakta...

Jorden väger ungefär 6,588,000,000,000,000,000,000,000,000 ton


Dagens onödiga fakta...

Det går 525600 minuter på ett år.


Vad gör du?

Jahopp, vad händer hos er då? Här så händer det inte så jävla mycket, kollar tv, tänker lite, kollar lite mer tv, tänker lite till, lyssnar på radio/mp3 i mobilen, kollar runt på nätet och jag fryser fortfarande, inte lika mycket men varm är jag fan inte. *klagar* Nu tänker jag inte ens gå och lägga mig, kommer att vara dödens trött om jag bara sover typ en eller två timmar. Ska åka och hämta hunden kl 06, ut med honom, jobba och vara sjukt trött men om jag tänker positivt så kanske jag i alla fall får sova i natt i stället. *peppar* :-) Ska kolla på "Nigellas julstök" fast kastanjsoppa lät inte så väldans gott.. *kräksmiley* Ha ha, snacka om ett dödligt skit-trist inlägg..:-D

Adios..

Jag upptäckte något idag,
jag är död,
jag minns bara inte när jag dog...

Och..

..jag är hungrig som fan.. *informerar*


Skriver lite skit bara mitt i natten..

Jag fryyyser..så in i helvete! Har underställ (Yea, säääxy), strumpor, raggsockor, dubbla täcken och ÄNDÅ fryser jag och mitt värme-element, Mr Mongo är inte hemma. Han kommer visserligen hem om några timmar men det är ju så dags så. Inte ens en antydan till att det skulle bli en aningens varmt heller och jag tror inte mina grannar skulle bli så glada på mig om jag ställde mig i duschen vid den här tiden på natten.

Sen har jag lyckats med att fått ett brännsår i vänstra mungipan för att jag var så jävla hungrig och lassa in ashett potatismos. En liten, liten klick fastna i mungipan och nu är det en schysst sår där och det var inte slut på skiten där. Strax efter bränner jag mig så jävla illa på läppen av kaffet att jag har utvecklat en blåsa där med. Ser ut som om jag har fastnat med munnen typ i en dammsugare med supersug. Hur man nu ser ut runt munnen då.. :-)

Nej, kanske en kopp te kan hjälpa lite, både mot kylan och min underbara följeslagare: Sömnlösheten..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta...

Om man lade ihop styrkan hos alla muskler, skulle en normal människa kunna lyfta cirka 25 ton. Det motsvarar 4-5 elefanter.


Dagens onödiga fakta...

Drogade myror faller alltid på vänster sida. (Ha ha, what??)


Snacka om..

..värdelös film "Inglourious Basterds" var.
Var mest bara brutal som typ alla Quentin Tarantinos filmer är. Och låååååång, två timmar och tjugosju minuter.. Zzzzzz...


Fredagsmys (fan vad jag hatar det ordet) för Mr Mongo..

Var ute med Mr Scraaaapy Dooo förut och det kommer ut två killar från Pressbyrån när jag är på väg hem från promenaden och bokstavligen kastar sig över MIG! Ha ha, ungefär som om det skulle hända, nej de kastade sig över Scraapy Doo och började klappa, prata och klia öronen på honom och tryckte in två stycken lussebullar i munnen också. -Se söt ut - två snabba lussebullar rakt i krysset.. När jag bjöd aset på lussebullar förut så fnös han bara som om: -"Den där jävla gula skiten kan du behålla själv".. (Kan jag förvisso hålla med om..Lussebullar = dödligt trist.) Men nu dög det, bara för det tänker jag ge han den där totalt misslyckade tacopajen till middag, bara för att.. :-) Och INGA pistagenötter.. Ha ha, där var ditt fredagsmys (kräks på ordet) som försvann i fjärran.. Bye, bye..


Lite..

frusen hund?? Bara lilla örat som syns, resten av kroppen är inbäddat mycket noga i täcket..



Faan, det är fredag och jag lägger in bilder på min hunds enda synliga öra.. Patetiskt?? Hjäääälp miiiig! Har fan fastnat i vinkelvolt. Save meeee! :D


Mr Scraaapy Doo is back in town..!

Mr Mongo är hemma igen.. Han sitter och typ gnäller för att det finns lite pistagenötter i köket och han har suttit där nu i en kvart. Han kommer och kollar till mig lite då och då så jag verkligen är _medveten_ om att BÅDE han finns där OCH pistagenötterna. Jag köpte dom igår till honom och ställde påsen längst in på diskbänken när jag hade handlat och påsen upptäckte han på en gång han kom innanför dörren idag. Sniffeliduu.. It´s my dog.. :-)  


 +
= SANT!


Woohooo..FREDAG!

Fan, att man ska få lön dagen innan julafton. Inte för att jag ska köpa alltför många julklappar men att trängas med alla andra gör mig svettig i förtid. Är i alla fall glad att jag inte ska handla julmat och stå och köa där också. Ha ha alla ni som ska göra det.. MO-HA-HA-MO-HA-HA! *häx-skrattar* :-)

Livet suger när jag inte får dricka lite mycket kaffe längre, drack en hel del och tyckte jag trivdes bra med det men nu är det slut på det roliga. :-( Oohh why..Oooh, why??
Skulle ha ljugit i stället -"Vaddå, hur mycket kaffe jag dricker? Hm..låt mig tänka, kanske 3 koppar om dan, en total normalkonsumtion..Vet inte var jag får det svidande i magen ifrån.." *HOST* Ja, ja ta bort allt det roliga jag har i mitt liv, gör det bara! (Jo, jag har faktiskt mer i mitt liv än just kaffedrickande. Knypplar cannabisplantor, knaprar vitmossa och föder upp neurotiska späd-grisar i min garderob också! Är mycket stolt över mina prestationer.)

Jaha, skolbänken i januari igen då men inte den utbildningen som jag ville. Så nu ska jag läsa in det ämne jag måste behörighet i (och läsa några ämnen till) och sen söka till utbildningen igen till hösten. Kommer snart vara Sveriges äldsta student. Men nån måste ju vara det också. Så håll käften..! :-)

Nej hörrni, nu ska jag sluta skriva massa skit.. Ha en bra fredag och ha en bra helg! Skit på Er! :-)

P.S Dagens middag: En total misslyckad tacopaj.. :-@

Adios..


Så ska en tacopaj se ut, inte som min. Undrar var jag var nånstans under tillagningen och under tiden i ugnen liksom? Gaaargh! Fuck you, paj-jävel! *visar fingret och gör pruttljud med tungan*


Dagens andra onödiga fakta...

Tomas Edison gjorde över 8000 experiment innan han fick sin första glödlampa att fungera.


Dagens onödiga fakta...

Visste du att det gjordes en inofficiell bondfilm med namnet "Casino Royale" år 1967?


En jävla massa..

..snö! Löövley, det är verkligen bland det bästa som finns. Bara älskar att det blir så mycket ljusare och så jävla mycket mysigare. Älskar när det blir riktigt kallt och det knastrar så där ballt under fötterna när man går. Då kan jag fan promenera hur länge som helst. :-) Skulle ledigt kunna flytta norrut för att leva och bo. Där det är riktig vinter länge, inte som här i Stockholm, vinter typ två veckor på hela vintersäsongen.

Mr Mongo diggar snö också, han brukar typ dra ner nosen i backen och ploga spår. Däremot är det inte så poppis att ha täcke på sig men jag vet inte om det beror på att det på nått sätt är obehagligt eller om det är jag som inte kan hålla mig för skratt när han har täcket på sig. Om man fäller upp kragen på han så liknar han Elvis på sjuttiotalet då han hade dessa enorma kragsnibbar uppe typ över öronen. -"Elvis has left the building" :-)

Fan, jag är sugen på nått.. Typ pepparkakor med gorgonzola, smörgåstårta, mariekex med ost, räksallad, skagenröra (hemmagjord), rökt lax, tonfiskröra, smörgåsar av alla de slag.. Och en hel del därtill.. *dräääägel* Kanske ska sluta med att kolla på matlagningsprogram..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta...

I Indien är spelkorten runda.


Dagens onödiga fakta...

I den stora branden i London 1666 brann halva London ner, men bara sex personer skadades.


Blott en dag..

..ett ögonblick i sänder..


Mjukisdjur No1..down.. (nåja lite demolerad i alla fall)


 


Nu ska jag göra..

..som Mr Mongo gjort den senaste timmen, gå och sova! Vi kom hem från promenaden, han lade sig i soffan, skällde lite i sömnen och somna om på studs. Han är verkligen helt slut. Jag kan göra i princip vad jag vill med honom. Så jag raka av han pälsen och stoppa in två tortillabröd i vardera näsborre på honom och satte på han en batman-dräkt.. Jo men vad fan det är ju SANT!


STÄDSLAV..Var är du??

Saaaankta Luuuucia.. *skrålar & skrider fram med sex stycken tända dilsosar på huvudet*. Bara 11 dagar kvar till julafton och 18 dagar till nyårsafton. Min första lediga jul och nyår på länge och det ska ni veta ska bli skitskönt! Och Mr Mongo ska fira nyår i söderort så jag är friiii! Woohoo! Så då kan jag vara full alternativ vara bakfull från nyårsafton/nyårsdagen fram till 3 januari. *moget* Behöver inte gå utanför dörren för att ta morgonpromenader. *lyxigt* :-)


Ser ni dildosarna?? :P

Känner att jag inte har så mycket mer att skriva just i kväll, ska ta itu med disken som jag tänkte spara tills i morgon men tar den i kväll för att slippa se skiten i morgonbitti. *skitduktig* Mitt hopp om att ha diskmaskin grusades lite i kväll, det är ju inte tvärkört men rent estetiskt sätt så blir det fan inte snyggt..*sörjer* Så nu är det handdisk som gäller.. *storbölar*
Så nu letar jag efter en slav, en städslav helt enkelt.. Tror ni att det finns nån??

PS. Är inte skumtomtar skittrist?? DS.


Dagens andra onödiga fakta...

En ko producerar hela 60 liter saliv per dag. Vi producerar 1-2 liter.


Dagens onödiga fakta...

Världens dyraste signatur är signerad av Julius Ceasar.


Ett inlägg till..

Måste bara skriva att jag skulle verkligen vilja kunna skapa nått med mina händer. Vad som helst typ, raggsockor, lerkruka, måla, sy, tapetsera, lägga en list , baka eller snickra. Ser alltid ut som ett barn har gjort det jag försöker åstadkomma. Spela roll vad, men just skapa nått. Jag kan verkligen inte det och det ska ni TRO på!

Såg i går en kille på tv4+ (Leilas jul tror jag att det var) som bara sådär gjorde en hummer av marsipan. "Voila- och sen en hummer".. Själv hade man inte ens fått ihop en sketen marsipan-askopp.. Och jag hade inte ens fått chokladen på hummer-röven att se snygg ut.

Och jag blev jävligt avundsjuk, det blir jag inte speciellt ofta, men nu vet ni det, jag är avundsjuk på folk som kan skapa saker. Så jag tycker att ni rätt och slätt kan skita på Er! :-) Och bara för att ha nått dåligt att säga om hummern så tyckte jag att den såg lite muppig ut, ungefär som ett förståndshandikappat rövhål.. HA!



PS. Hatar marsipan by the way. DS


En bra lördag och lördagkväll..

Skrot och Korn ligger och supersnarkar i soffan, i alla fall lite vitt på marken, disken undanplockad, tv.n på i bakgrunden, en bok att se fram emot vid läggdags, en stor kopp te och tända ljus. Det ÄR bara så mysigt.. Att lyssna på andetagen (ibland enormt höga andetag. :-))som hörs gör mig lugn. Känns som om man kan klara allt när det är så här..

I dag har det varit hundmässa och en jävla massa olika raser men kollade mest på Mr Mongos ena valp som ställdes ut och jag har haft en väldigt bra dag, inte så mycket tankar på begravningen som är på tisdag och det har varit väldigt skönt att slippa tänka på det jobbiga. Vete fan hur jag ska orka och hur jag ska kunna fungera på morgonen och förmiddagen innan den är. Men det måste gå på nått sätt, jag vet inte hur men på nått sätt..

Grattis till Mr Mongo som ska bli morfar eventuellt, vet inte om hon är dräktig än men vi hoppas på det. :-)

Ska lägga undan datan, dricka upp mitt te och kolla lite tv..

Adios..



Dagens andra onödiga fakta...

Om man nyser för hårt kan man skada ett revben.


Dagens onödiga fakta...

År 1993 fanns det 89 hemsidor på nätet.


Snälla..

..Mr Mongo, kan du bara sluta upp med att trycka din blöta snok mot balkongdörrens fönster? Gaaargh!

Det är tredje gången jag går och torkar efter honom liksom. Och jag fattar inte vad det är han kan se, han är ju bara 35 cm hög och han kan ju bara se balkongen. Han kanske röker på när jag inte är hemma och har hallisar resten av kvällen..


Och nu..

..Paradise Hotel..

"Hängpattar och fiskmurra"

:-)


Dagens andra onödiga fakta..

I den senaste filmen om King Kong så gjorde man hans vrål genom att lägga ihop ett lejons och en tigers vrål och sedan spela upp det baklänges.


Dagens onödiga fakta..

Islam var den första stora religionen som gav rösträtt till kvinnor.


Ett axplock av bokförlagens bannlysta barnböcker..

Pojken som dog efter att ha ätit upp alla grönsakerna.
Saker som rika barn har, som du aldrig kommer att få.
Hur man mår bra av att få andra barn att gråta.
Plopp! Säger hamstern och andra roliga saker att göra i mikrovågsugnen.
Pappa dricker för att du skriker.
Lotta var så olydig att mamma slutade älska henne.
Alla katter kommer till helvetet.
Den lilla skvallrande morsgrisen.
Nu får det vara slut, du ska adopteras bort.
Gott godis: En guide till främlingar och deras godispåsar.
Gubben i månen är egentligen Satan.
Pappa slog dig för att du var dum.
Kontroll på lekplatsen. Rädsla inger respekt.


I morse..

..när jag skulle gå ut med hunden, lyckades jag gå vilse en jävla bra bit. Var ute i två och en halvtimme och Mr Mongo var helt slut sista biten och gav mig onda ögon lite då och då. För det vet ni väl att det är väääldigt farligt att bli lite blöt om magen och promenera lite. Jag tror att han är en liten mini-björn som har gått i halvt ide för det är ingen direkt sprutt på honom. Det är det ju inte annars heller förutom på sommaren när han kan hitta en gräs-slänt som han kan kana nerför på rygg och käka ett och annat grässtrå. Ja vad ska man säga? One of a kind, precis som sin skitballa matte.. :-D


Dagens andra onödiga fakta..

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd. Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.


Dagens onödiga fakta..

Vid sex förbränner man 360 kalorier i timmen.


Är inte..

..lussekatter det mest trista som finns?? Och sen finns det dom som petar in russin i hela lussekatten.. *ryser*


Jag är imponerad av mina oerhört djupa tankar..


Kul..

..om hunden skulle komma ut till vardagsrummet när man har släktträff..


Det..

..suger att inte kunna sova..


..kommer se ut som sju svåra år i morgon, kanske ska baka nått?


En klassiker av stora mått..

http://www.youtube.com/watch?v=ubOiYIdnlAE


Dagens sista inlägg..

..hade jag en sån här röv skulle jag ALDRIG ha ett par brallor, kjol eller nånting typ.. Jisses, vilken häck! ;-) Bergis super-retucherad men ändå..kolla in..

(Är det en röv överhuvudtaget? Har en liten skärm på min data så jag ser inte så bra men.. Eller så kanske det är dags att uppdatera mina glasögon..Ja, ja snyggt var det i alla fall, vad det nu föreställer..:-D )

Apropå ingenting alltså..


Check it out..

Den här vill jag ha så fanns det inte i min storlek.. Bajs..



Och såna här skor hitta jag i garderoben när jag packa inför flytten.. Minns inte när jag köpte dom & än mindre att jag ens använt dom..


Nostalgi..

http://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8


Tycker mig se..

..vissa likheter med "Grim" och "Mr Mongo"..
:-D




Mina sängpolare..

..var dessa i natt och hunden.




Den gula, "Grim", fick jag dock nersläppt i ansiktet runt halv sex-tiden i morse. Ingen hänsyn här inte och sen försökte han döda bägge två samtidigt genom att skaka sönder dom, så det var ett jävla liv i sängen.. Sen när det väl var dags att gå ut på morgonpromenad, tror ni han hade lust att hänga på? Nope, han bara stirra på mig som om jag var den dummaste av alla tvåbenta varelser som någonsin funnits. Om han kunde skulle han ledigt kunnat satt en dumstrut på huvudet på mig. 
Så han böka lite och lade sig till rätta tills jag fick bära ut han i hallen..Lite sådär lagom bekväm hund.. Och, NEJ, det är INTE jag som har skämt bort honom, det verkar vara hans personlighet..
Mjukisdjuren är hela fortfarande men får se hur länge det håller innan jag har stoppning runt hela lägenheten..


Dagens andra onödiga fakta..

Om en fånge förr i tiden flydde från fängelset Alamos i Mexico dömde man de vakter som hade ansvaret för honom att själva sitta kvar resterande tid. (Och jag som tyckte mina anställningsvillkor på jobbet sög..)


Dagens onödiga fakta..

Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.


Såhär..

..kan man se ut när man får för lite sex och man får bara höra talas om latexlakan, maratonsex, massageolja och en och annan leksak..


Nästa års julkalender..

Nästa år ska jag ha en julkalender som innehåller 23 stycken sexleksaker som bara måste provas innan dagen är slut. Ingen jävla choklad i min kalender, om det inte har nått med sexleksakerna att göra.. Och i paket 24 är det en kille i blåställ.. *mums*

Men vad fan, drömma kan man väl få? Det är ju inte så att det typ dräller kukar runt omkring mig, tror ni att jag suttit här och skrivit då?

Och snart mina vänner, så närmar sig "Seven-Eleven"-uppdraget också..


Mr Mongo is back..

Lera i hallen, levergodiset slut, blickar från sovrumsöppningen, snarkande, lite "dödande" av mjukisdjur och 20-kilos klump i knät. Yes, ordningen är återställd, Mr Mongo är tillbaka..

Men han är lite förvirrad tror jag, vankar omkring och nosar lite varstans, går och lägger sig och upprepar proceduren.. Men han vänjer sig.. Och han har åkt tunnelbana idag också men han tyckte att golvet på vissa stationer var väldigt läskigt och vid minsta drag i kopplet lade han sig typ lika platt som en bakfull rödspätta bland alla folk. Han är mer en bilåkar-hund än en tunnelbane-hund har jag insett idag. Mycket intressant utläggning måste jag säga.. :-)

Fan, är det inget bra på tv?? Äh, går och knullar i stället då..i kylskåpet..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Potatisen förbjöds från början i Sverige för att alla trodde att man skulle äta bladen, som nämligen är giftiga.


Dagens onödiga fakta..

Kattens kiss glänser under svart ljus.


Aaaah..

Kaffe, fil och musli och tända adventssljus.. Och ingen promenad med hunden på morgonen.. Det är en schysst söndagmorgon måste jag säga. :-) Bara massvis med snö som fattas. Och enligt tv4 så kommer det inte att bli nån snö heller, bara mer grådaskigt skitväder. Vilket för min del betyder högvis med sand lite överallt i lägenheten eftersom Mr Mongo verkar ha lönnfickor i sin päls som släpper ifrån sig sand lite då och då TROTS att jag fan torkar bort varenda lite hårstrå på honom innan han får gå in.

Men just för tillfället är det bara att njuta för sen i kväll är Mr Mongo hemma igen och då kommer jag att gå vilse med honom här i området, garanterat! :-) Var väldigt duktig igår och bytte till vinterdäck, bara ett par dagar försent och inte månader som det brukar bli. Wooohoo! I´m simply the best..

Nej, nu ska jag hämta täcket, lägga mig på soffan, kolla lite "Pantertanter" och sen får jag se vad som händer innan Mongot dyker upp..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

En 70-årig människa har under sin livstid i genomsnitt stoppat i sig 30 000 kilo mat. Det motsvarar vikten av sex fullvuxna elefanter.


Dagens onödiga fakta..

Påven Gregorius XIII skar bort tio dagar ur historien för att få styr på kalendern. Därför existerar inte dagarna mellan 5:e och 14:e oktober 1582.


Fredag part III..

"Natt på museet 2" var inte så bra som jag trodde den skulle vara men hyrde "Borta bäst, hemma värst" också med Vince Vaughn och Reese Witherspoon och den var skitkul! Skönt att tänka på annat och få skratta lite. Så den rekommenderas.. Och Vince Vaughn går ju inte direkt av för hackor.. Och inte Ben Stiller heller för den delen..

Adios..


Fredag part II

..hyrfilm och massa godsaker i kylen..


Japp, det är mitt kylskåp, schysst att det för tillfället finns mer alkohol än mat i det men det ändras i morgon efter en tur på Willys..

Så nu ska jag se "En natt på museet 2", ta en eller fyra Heineken, en pannbiffsmörgås *dregel* och ta det lugnt. ;-)

Och nu funkar bokstäverna igen.. Great! :-)


Fredag..

Det här är första fredagen på länge som jag inte jobbar kväll, packar en kartong, sorterar eller gör nått annat superskoj. Fan vad irriterande, jag kan inte skriva bokstaverna a, a eller o langre.. Tank er dom med prickar..

Men det funkar att skriva normalt pa msn..

Den har blogg/sidan har flippat ur, Alt Gr knappen funkar inte exempel, och om trycker pa en knapp sa ar det inte det tecknet som blir.. Jag blir gaaaaaalen!

Bajs/skumt..

Nej, nu hyrfilm och ett besok pa Den Galne Kocken..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Åsnor dödar fler människor per år än flygkrascher. (Har alltid tyckt att åsnor är skumma djur..)


Dagens onödiga fakta..

Eskimåer använder kylskåp för att hindra att maten fryser.


Nepp..

..nu är det "Generation fett" på tv 3..

ADIOS!


Jaa..

..vad ska man säga??

Sånt här kan man hitta i inboxen på diverse knullsajter:

"Hej, vill ha dig på alla fyra, äta ur en skål på golvet och suga på mina tår. Skickar gärna bild. Kram"

Svarade: "Vill hellre binda dig nere i mitt källarförråd. Du ska bara ha kockmössa på dig i klädväg och ha dina fötter i en skithet smörgåsgrill. Sen vill jag hacka lök tre centimeter från ditt ansikte för att sen avsluta med att sikta en skakande champagneflaska mot ditt vänstra öga"..

Fick inget svar.. Konstigt.. Tycker det är dålig stil att inte svara ju.. :-)


Bla, bla, bla..

Var inne i stan idag och det luktade brända mandlar som de sålde vid julstånden på Sergels Torg och den lukten bara vägrar att lämna mina näsborrar. Tycker till och med att min middag smakade det också.

Jag köpte ett köksbord i tisdags och kunde för mitt liv bara inte få ihop stolarna (NEJ, jag är inte blond..än..) men så fixade jag till det (såklart, jag är ju en smart kvinna) men nu finns det några skruvar kvar.. Ska det vara så?? :-) Är det nån som vill komma och provsitta mina stolar?

Är det nån som sett "Kniven mot strupen" på trean? Hatar den kocken, tycker han är förjävla tillgjord, töntig och försöker vara en svensk motsvarighet till Gordon Ramsey.. Blää..

Och om man tycker om att dansa till låten "Flashdance", iförd prinsessklänning, ha en slöja i form av en vaxduk runt huvudet, en hemmagjord prinsesskrona av toarullar och lila benvärmare så ska man stå för det.. That´s it.. :-)

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Världens längsta tidenhet är kalpa, 4,32 miljarder år, och är den tid det tar att nöta ner himalaya med en silkestråd.


Dagens onödiga fakta..

Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.


Så sant, så sant..!

Vi Tjejer är fulla hela  veckan:  

MÅNDAG-ONSDAG
är vi praktfulla.  
TORSDAG
är vi förväntansfulla.  
FREDAG
är vi beautyfulla.  
LÖRDAG
är vi skitfulla och  
SÖNDAG
är vi förhoppningvis ångerfulla..



Tack..

..till alla Er som ringer/sms:ar/mailar nu när jag har det jobbigt, det betyder mer än vad ni tror..

Och tack för mina fina födelsedagspresenter, VET att de kommer till användning.. ;-)


Faan..

..vad jag saknar henne..

Kommer på mig själv att tänka -"Fan, det ska jag säga till henne" eller -"Ja, just det måste ringa henne" och det är då det blir så förbannat påtagligt att jag aldrig mer kommer att kunna göra det. Och det känns skit-tungt. I morgon ska vi träffa prästen för att gå igenom begravningen som kommer att vara 15 december. Och den dagen FASAR jag för kan jag säga. Inte för att jag tror att nån tycker om begravningar men jag blir nästintill hysterisk och jag gråter inte speciellt tyst heller om jag blir sådär jätteledsen. Och sen så kommer det ju vara fler än just vi inom familjen och det tycker jag också är jobbigt men jag kan ju inte säga till folk att de inte får komma på mammas begravning, det är ju för hennes skull de kommer. När jag tänker på den 15 december så blir jag fysiskt illamående och får grav ångest.

Vi har sagt upp hennes lägenhet från och med 1 januari så jag och mina brorsor är där och röjer för att hinna klart innan jul och det känns skitkonstigt att vara där och hon inte är där. Ibland känns det som om jag väntar mig att hon ska komma innanför dörren. Nu har det ju inte ens gått en vecka sen hon dog så det är väl inte så konstigt att man tänker så.

Önskar bara att jag kunde ha fått lite mer tid med henne..


Dagens andra onödiga fakta..

Åtta miljoner människor spelar World Of Warkraft.


Dagens onödiga fakta..

På Al Capones visitkort stod det att han sålde begagnade möbler.


RSS 2.0