Killar..

..som gillar att sjunga, klinka på sin gitarr och gosa med sina katter, går fetbort! Yiack! Sök hjälp för fan!


Dagens sugen på..


Tomorrow..

..är det vägning. Och det måste fan bli ett positivt resultat, har verkligen hållt mig till punkt & pricka! Inte idag dock för att jag åt på MAX. Tog bara en hamburgare så jag har svårt att tro att det skulle göra att det skulle bli negativt på vågen. Och sen har jag core i morgonkväll. Vilket jag har noll lust med och kommer inte ha mer lust i morgon heller men jag SKA! Det är bra att träna musklerna men det är så jävla trist!.. *peppar mig själv*

Har lämnat Mr Mongo i eftermiddags & det känns fan tomt här. Inga små tassande steg eller nått högljutt snarkande. Och så fick jag bevisat för mig att han faktiskt kan hoppa upp i sängen och soffan själv fortfarande. Inte som jag har trott, att han börjar bli gammal och knackig. Men med mig så funkar det med att stirra med söta ögon, darra lite, pipa och sen lyfter jag upp honom. Men stirrandet och pipandet verkar bara funka med mig, med andra så visar han sig förbannat självständig. Jävla hund! :-)

First we take Manhattan, then we take Berlin.. :-)

Adios..





Dagens andra onödiga fakta..

Under julhandeln används ett Visakort i snitt 5340 gånger per minut, bara i USA.


Dagens onödiga fakta..

Enligt Guiness rekordbok är den längsta penis (som mätts) 16 tum alltså 40,64 cm.


Idag..

..är det fan trist väder. Grått, skitigt och bara så jävla trist! Och nu är det snöblandat regn. Tjihoo! Får fan inte glömma att fylla på spolarvätska innan jag sätter mig i bilen, kul annars liksom! (Not!) Nu ska jag göra lite middag och sen dra i väg en liten stund. Tror jag ska hyra en film på vägen också. Komplett vore det om jag kunde dricka en caffe latte med. Yummie! :-) Förlåt för århundradets trista inlägg! :-D

Dagens vill ha/sugen på..


Kan nån..

..förklara för mig varför Mr Mongo vill ha Frolic först, innan han ska äta sin riktiga mat? Skum hund..


Dagens andra onödiga fakta..

Om hela jorden var lika tätbefolkad som ön Macao på Kinas Sydkust, skulle det bo 3600 miljarder människor på jordklotet och inte som nu närmare 7 miljarder.


Dagens onödiga fakta..

Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder.


Kom ihåg..

..detta åt mig, tack! :-D

Besiktning av bilen torsdag 11 mars kl 17.50.

Jag kommer att glömma, få betala 300 spänn för utebliven besiktning, inte hinna få tag på en ny tid och sen har jag körförbud på bilen från och med 1 april.
Just my luck!


Måste..

fixa ett nytt diskställ, det paja i veckan. Vilken IKEA-kvalité. :-) Fast å andra sidan, det kosta 20 spänn, då kanske man inte ska ha alltför höga förväntningar heller. Jag har det diskstället kvar men det ser helt skevt & puckat ut. :-)

Brukar slänga ett öga på "Mannen som talar med hundar" och jag blir lika häpen VARJE gång när de berättar att de promenarar med hunden cirka 20 minuter i veckan. I VECKAN? Och sen sitter de där med mörtmunnar när Ceasar påtalar att motion är typ A & O. En trött hund gräver inte sönder rabatter, gräver i soporna, tuggar sönder kläder från tvättkorgen etc etc. Nu kanske inte alla hundar blir avhjälpta med bara motion utan kräver en aning mer än så men just det att folk inte fattar att de måste _gå_ ut med hunden också. Big Idiots!

MÅSTE också tvätta min bil. Den kommer i och för sig att se lika skitig ut efter ett åk på Essingeleden MEN insidan måste göras! Huga, ingen lek att städa där. Kaffekoppar, snusdosor, (Tack, brorsan!) barnvantar (vems det nu är), gammal aftonbladet etc etc. Tur att jag har parkeringsplats längst in så slipper folk gå förbi och undra vad för jävla white trash det är som äger bilen. :-) 

Hoppas ni får en trevlig fredag, det ska jag ha! ;-)

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Pentagon har erkänt att de försökte utveckla en "gaybomb" som skulle få fienderna att attraheras av varandra.
(Eeh, what? Och HUR utvecklar man en sån?) 


Dagens onödiga fakta..

Den mest piercade mannen har 230 piercingar över hela kroppen.


Tillägg till Facebook-inlägget..

Läste att Facebook har förstört många förhållanden då killen eller tjejen i förhållandet har tagit kontakt med gamla ex och gamla flammor etc. Men varför skyller man på Facebook? Så om jag är i ett förhållande och flirtar/knullar på nån på bussen och min kille får reda på det, vem ska man skylla på? Mig eller Busslink? Jag fattar inte hur en del resonerar faktiskt. Kan nån förklara för mig? :-) TACK!


TRIST!

Jaha, så var Tre Kronor borta ur OS-turneringen då.. Trist som fan! :-( Och jag är prutt-trött, det kostar att ligga på topp och kolla OS nattetid. Men nu är det inte så många dagar kvar av OS & då återfår jag min normala dygnsrytm. Zzzzz..

Jag diggar vintern skarpt men nu börjar jag fan längta till lite sol och värme. Jag sover liksom med pyamasbrallor, strumpor, raggsockor, långärmad T-shirt och dubbla täcken. Hade det varit förut hade jag vaknat upp och badat i svett typ men inte nu. Och så har jag Scrappy Doo som värmer ryggen på mig under natten. Men det lilla elementet försvinner på söndag & kommer inte tillbaka förrän 12 mars. Hans extrafamilj ville ha honom lite längre nu när de inte kunnat ha honom de senaste två veckorna. Ja, vad ska man säga? Han är poppis. Alla skiter i mig men ska ha reda på hur det är med honom. :-)

Och idag: LÖN! Me like! Alla räkningar är inlagda & de dras från kontot idag, och sen är det bara ut och spendera resten. Eller inte.. Måste spara lite till sommaren. (Jag SKA ha lite semester denna sommar.) Har kylen full med mat så behöver inte handla nått den här månaden förutom lite mjölk & grönsaker. Jippie Kajej..

Trist inlägg.. Zzzz..Elvis has left the building..

Adios..






Dagens andra onödiga fakta..

Den största njursten som nämns i medicinens historia vägde 6,3 kg.


Dagens onödiga fakta..

I USA finns det över sex miljoner kilometer väg att åka på.


När katten är borta..



Var inne i duschen & sen hitta jag denna demolerad till viss del. Den låg på köksbordet från början, undrar hur Scraapy Doo fick tag i den.. Hm..


Facebook..

Jag tycker att Facebook är ett ganska kul tidsfördriv när jag är på nätet. Man snokar runt lite (överallt :-)), kollar in vänners vänner, kollar fotoalbum, läser folks statusar, ser vad folk går med i för olika grupper etc etc. Men det som jag inte fattar är dom som inte verkar ha ett liv eller de som hänger ut hela sina liv på Facebook. Varför gör man det? Okej, jag skriver också olika saker i min logg men inte som vissa:

-"Idag har jag städat, skalat en morot & poncherat ett ägg, nu är jag trött!"
-"Guuuuuuuud, vad trött jag blir!" (Och så vill dom att folk ska fråga vad som står på.)
-"Har ryktat lilla Ernst i stallet, mockat och pussat på alla kaninerna."
-"Dricker rödvin, har trevligt sällskap och snart ska jag se till att kidsen hoppar i säng. (Eeeh, har du trevligt sällskap, VAD FAN häckar du på Facebook för?)
-"Älskar dig, min älskling!" (Och så bor de ihop, varför skriva det?)
-"Tjoohoo, groggar själv."

Eller de som bara slänger upp 6785 bilder på deras jävla ungar, fotoalbum på ungarnas marsvin, fotoalbum på inredningen i kökslådan, fotoalbum på senaste semestern och som innehåller 40 bilder på olika husfasader och så heter albumet "Malta 2009". Eller så finns de dom som har 112 profilbilder.. Man har liksom somnat efter de 10 första när det är samma pose hela tiden men i olika klädstilar och så kanske de har festat till och har ett par solglasögon på sig.. Jippe Kajej..

Sen är det kul att läsa typ dom som bor i en liten byhåla. De går ut på fredagen och sen får de själva läsa vad som hände dom på fredagkvällen i deras logg på lördagmorgon. -"Höö, höö, DU var ju inte liiite full, höll klackarna på hemvägen?" -"Fan, vad kul det var när du försökte äta pellets och sjunga karaoke på låten Y.M.C.A samtidigt - You go girl"

Ja, vad vore livet utan Facebook? :-)


Dagens andra onödiga fakta..

Bara en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln, nämligen IKEA-katalogen.


Dagens onödiga fakta..

Hälften av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur.
(Som jag alltid har sagt..)


Shit..

..vad det är kallt ute! -24 grader liksom. På Aftonbladets hemsida så står det att det är -7 i Stockholm. Inte riktigt här då. Hoppas det har blivit en _aning_ varmare när jag ska ut med Scrappy Doo om några timmar..


I sommar..

..ska jag fan fiska! Det blev inget förra våren eller sommaren men det ska fan bli av i år. Det är så jävla rofyllt & sitta i båten och höra vågorna klucka mot båten. Eller om man står på en brygga eller klippa & fiskar. Har noll koll vart det finns några bra fiskeområden i Stockholm dock. Packa matsäck, sticka i väg med bilen och vara borta under dagen. *sugen* Och sen steka ex abborre i skitmycket smör & dill. Och lägga på hård smörgås. Grrrr...

Och jag måste komma ut till landet oftare också. Inte bara tänka: -"Fan, egentligen borde jag ha åkt/åka." Att få bara vara, det var så länge sen nu. Har ju EU-pass till Mr Mongo så kan han få följa med ut. Han stortrivs att ligga på rygg i gräset och gona. Och vara ute HELA dagarna så han är så slut på kvällarna. Han kryper inte ens upp i sängen för att lägga sig utan kollapsar på golvet. Så när man bär upp honom i sängen är det som om att bära omkring på en sövd hund. :-)

Det kommer det att kännas skit-tungt att inte mamma kommer att vara där. För på nått sätt så är ju stället just hon. Varenda liten sak genomsyras av henne. Det kommer att bli tufft att komma ut dit första gången nu i vår. Kommer ihåg första gången jag skulle dit efter pappa dog. Det var ganska jobbigt kan jag säga. Men det gick & det kommer att gå denna gång med..




Dagens vill ha:


62 tum


Kan inte..

..curling få en egen kanal på tv:n? Såå jävla värdelöst trist att kolla på! Zzzz.. Däremot har jag hittat en ny sport jag aldrig sett förut nämligen Ski Cross. Skitkul att se när de flyger över hindrena. Fast inte så kul ändå eftersom jag har somnat ett antal gånger under sändningen. :-)

Lite trött efter alla sena timmar framför tv:n den senaste veckan tror jag bestämt. Sen att jag vaknar upp minst tre-fyra gånger när Mr Mongo bökar runt i sängen spär ju på tröttheten med. Och inte att förglömma alla mediciner. Apropå ingenting alltså. :-)

Jag har haft ett sån jävla skrattanfall under kvällen att jag fortfarande känner mig helt slut. Skratta så jag knappt kunde andas & tårarna spruta. Det var länge sen jag skratta så mycket. Blir full i skratt jag bara tänker på det! :-D

Nej, fan kollar lite på "Pantertanter" i stället..

Adios..

 

En sann historia..

"Hon har begått ett bestialiskt brott. Hon dödade sin man med 37 knivhugg, flådde liket och styckade kroppen. Hon kokade hans huvud och serverade det till middag."


Kan säga såhär: Mådde lite illa då och då medan jag läste denna bok.


Ha, ha! :-)

Om SJ hade skött tågtrafiken i Nazityskland hade inte förintelsen ägt rum..


Snart..

..dags för OS igen. Ska ut med Mr Mongo innan så han är rastad & klar. Ska bara väcka den lilla snarkande bullen. :-)


Dagens andra onödiga fakta..

En människa kan ha max 5 liter blod i sina ådror och börjar må dåligt efter förlusten av 1.5 liter.


Dagens onödiga fakta..

Datamusens riktiga namn är "X och Y bildskärms komponent".


Alltid sugen på nått..

Fan, vad det skulle vara gott med Brago, Marie- eller digestivekex med smör och herrgårdost. (Eller allihop, funkar också)
Yummie! :-)
Får hålla till godo med fil, musli, ägg och te sen. Det funkar det med. *tänker positivt* :-)


Skriver lite mer skit bara..

Det verkar bara vara jag som är vaken nu. EN person grönpluppad på min msn och sen är det mest bara desperata och mongosar inloggade överallt annars. Kollar lite på inspelade "According to Jim" och hinner nog avverka ett avsnitt av "Two fat ladies" innan jag går ut. Jag vet ju i alla fall en som jag kommer att få släpa runt kvarteret sen. Han ligger just nu och snarkar helt omedveten om att han ska ut i -19 grader sen. Mohahaha! :-) Det sorgligaste är ju att jag med måste ut. :-(


Skriver bara lite skit..

Kan för mitt liv inte förstå mig på curling. Astrist att kolla på i alla fall. Kanske roligare att spela. Snart är det dags (typ om 45 minuter) att ta på sig kläderna för att ta ut Mr Mongo innan hockeyn börjar. Fixa med lite frukost när jag är tillbaka & sen njuta av att Sverige piskar skiten ur Finland.. En ganska bra start på måndagen med andra ord. :-)


OM..

..ni inte sett "Solsidan" som går på tv4 på fredagar kl 21.30, så MÅSTE ni börja se den nu. Tycker att den är så jävla rolig!

"Tre rätters middag på en onsdag - nu är det fan krig"
:-D


Tror..

..fan den nya medicinen jag fick mot magen igår hjälper bra mycket bättre än den skitmedicin jag fick innan. Redan liksom! Woohoo! Och så har jag ju fått smärtstillande som funkar tillsammans med magmedicinen så just nu har jag inte så ont i magen eller i foten. Och det är "Great-sa-Greta"-feeling. Mitt humör blir så mycket bättre och jag blir lite piggare. Yea! Me like! :-) Såå, nu vet ni det! Och nu ser jag fram emot hockeyn som börjar kl 06. *larmet ställt* :-)

Adios!


Vill, vill, vill, vill!

Vill ha ett öga för heminredning. Har noll liksom. Har bott här nu i snart tre månader och jag har inte ens gardiner, hall-lampa eller sorumslampa.. Jag har ingen koll på vad jag vill ha för gardiner, jag vill måla om men jag har ingen koll på vad som skulle passa etc etc. Jag har inrednings-dyslexi helt enkelt. Och det suger. Brukar glo in i folks fönster när jag är ute med Mr Smultronbulle för att hitta nån inspiration men den infinner sig inte alls. Efterlysning: INSPIRATION!

Och jag _MÅSTE_ köra i väg den där jävla extremt fula byrån jag ärvde för skitmånga år sen, så jag kan få den såld. Har tillfälliga skygglappar när jag går förbi den i sovrummet. Skrämmande ful & den tar bara plats. Men måste fixa en större bil då, för den går inte in i min.

Och så måste jag inreda balkongen i vår. Konstigt nog så har jag mer koll & ideér till den, än vad jag har på lägenheten. Strange.. Tänkte ta mig nån dag till "Plantagen" & kolla in lite utemöbler, balkonglådor och lite annat smått och gott.

Och nu är disken diskad, Mr Mongo rastad, en ny bok i stor-pocket (älskar stor-pocket), te, nybadad, nyrakade lena ben och OS på tv:n. Kan inte bli mer schysst söndagkväll. :-) Bara nån som ska massera mitt ryggslut fattas.. Ja, ja men man kan inte få allt..


Kom till mamma.. ;-)


Ha, ha..

..jag är verkligen en tönt! Jag missa ju dramatiken live, när det togs OS-guld och OS-brons i natt. Så jag kollade på reprisen i natt och då grät jag när Marcus Hellner tog guld och sen har det ju varit repris nu på dagen och då har jag gråtit också.. Ha, ha, jag är en tönt.. :-)

Nu lite..

OS, te, hämtning av täcke till soffan, sen bara vara & hoppas på att de nya medicinerna jag har fått mot magen hjälper denna gång och inte förvärrar skiten. Mitt soffbord ser ut som ett litet miniapotek med alla olika tabletter. Tabletter så att magsyran inte ska kännas av, nya smärtstillande för foten, sömntabletter etc etc.. Nope, nu gör denna supernova en schysst bugning och säger Auf Wiederschen.. Eller hur fan det stavas..


Är inte detta Sverige..


..i ett nötskal? Nu ska man virka OS-mössan. Shit, vilka jävla mongosar som hittar på sånt skit. För det första är den skitful, för det andra är den skitful och för det tredje så är den skitful..Vem fan vill ha mössan överhuvudtaget? Den som designat den borde fan aldrig mer designa ett plagg till.. Till och med jag skulle ha gjort mössan snyggare och jag har ingen smak alls typ..


Dagens saknad..


Mitt kaffe.. :-(


Dagens vill ha:


SATIO..


Dagens andra onödiga fakta..

En myra kan lyfta 50 gånger sin egen vikt och de kan dra 30 gånger sin vikt.
(Låter som mig..)


Dagens onödiga fakta..

De flesta människor tillbringar 5 år av sitt liv i kö.


Jag är fan bäst! :-)

Sådär ja.. Stoppade en kille i traktor på min gård, blinkade med mina låååånga ögonfransar, putade med läpparna, sköt fram tuttarna och frågade: -"Du har inte tid att ta en sväng in på parkeringen och ploga min parkeringsplats?" Och det kunde han göra. Tjihooo! Jag har fan norrorts finast plogade parkering nu. :D Då har jag fått bevis på att min ubercharm fungerar och vet att jag kan använda den när det ska utnyttjas till att göra saker nästa gång.. Damn, vilken ypperlig söt socker-stjärt jag är! :-)




Sååå..

..underbart att vakna tidigt.. NOT! Vakna kvart i fem och på nått sätt har två timmar gått men har inte en aning om vad jag egentligen gjort. Det låter ju bra.. Ha, ha! Okej, att jag var ute med Mr Mongo i snöovädret (inte poppis) & har gjort frukost till honom (pyttipanna..ja, fan det är ju fredag) Men sen vete fan vart tiden tog vägen. Men nu börjar jag bli skittrött och tänkte nog krypa under täcket och sova vidare ett tag. Känns som om jag skulle kunna sova lika länge som "Törnrosa".

Adios..


Tänkte bara klaga lite..

Har ont i foten, ont i magen och mår riktigt jävla illa. Livet leker inte just för tillfället.. :-( Och jag får inte ta smärtstillande för foten bara för det onda i magen. Jippie! Ja, ja jag vet att det kunde vara värre men just nu tycker jag jävligt synd om mig själv. Så det så. :-) Men förutom det så är livet ganska SKIT på det stora hela faktiskt. Ha, ha!

Adios..




Dagens vill ha/sugen på..


Tänk inte..

..ens tanken på att köpa nån av dessa telefoner! Skit säger jag bara! :-(


Vill ha en ny..genast!


Dagens andra onödiga fakta..

DNA för mörkhud är dominant medans vit är reccesivt, det betyder att alla kommer att bli mörkhyade till slut.


Dagens onödiga fakta..

En enda tråd i en spindels nät är lika stark som en stålvajer med samma tjocklek.


Det är fan..

..gott med kokt potatis, torsk och äggsås! Det blev det till middag i kväll & det blir det till lunch i morgon! Ni antecknar va? :-) Jag märker nu när Mr Smultronbulle är hemma att min hall och resten av lägenheten är så mycket mer sandprydd. Och då menar jag SANDPRYDD! Bökandet i sängen tillhör väl det som jag saknar minst, det är som om det är värsta orkanen under natten ibland innan han hittar den perfekta sovställningen. Och så somnar han på en nanosekund och själv är man klarvaken. Tack, Kära Scrappy Doo..:-)

Var och storhandla för 1700 riksdaler idag. Det ni.. :-) Och jag fick sjukt mycket mat för det och eftersom jag inte äter lika mycket som förut så räcker det ju så förbannat mycket längre. Och jag brukar ALDRIG köpa färdiglagad potatisgratäng (för det är så jävla onödigt när det blir så mycket dyrare och det är så mycket godare när man gör det själv) men så fanns det 700 gr gratäng för 10 kronor. Tänkte: -"Va fan, jag kan ju prova två stycken" Och utav det fick jag ut 11 stycken påsar med potatisgratäng. Snacka om mycket för 20 kr.. Så nu består HELA min frys av massa fryspåsar med mat. Väger maten innan jag fryser det så vet jag vad jag har och slipper göra det sen. Och jag köpte ett kilo lövbiff, här ska det lagas sjömansbiff och wok. Och massa annan suverän god mat! Mumma.. Nog om det nu!

Apropå absolut ingenting så måste jag fixa avgasröret på min bil, det låter som fan när jag kör. Och sen är det service på bilen i mars med kamremsbyte. DEN kostnaden vill jag verkligen tänka på.. INTE! Men först kanske jag ska tvätta den för den är nu tveklöst den skitigaste bilen i kvarteret! Men det är ju så jävla tråkigt. Ska kolla om jag kan muta nån.. Hehe..

Nix, ska väl ut med Mr Mongos sista promenad för dagen.. Ska bara.. *alfons åberg* :-)





Dagens andra onödiga fakta..

I USA är det enligt lag förbjudet att sova på ett kylskåp i Pittsburgh.


Dagens onödiga fakta..

Kama Sutra skrevs av Mallanga Vatsyayana. Det ironiska är att hon själv levde i celibat.


Har läst igenom min..

..egen blogg & nu sitter jag här med blandade känslor. Lite svårt att förklara men jag ska göra ett försök. :-)

Jag vet ju vilka känslor jag hade när jag skrev vissa av inläggen. Och när jag läste dom nu så fick jag samma känsla i kroppen som jag hade DÅ när jag skrev inlägget. Och jag har gråtit över vissa av inläggen precis som då.

Ex: mammas kämpande mot cancern, mitt hopp & min förtvivlan angående henne. Och som vi alla vet så blev det inget lyckligt slut. Saknar henne så in i helvete mycket, det känns så jävla tomt. Inte ha nån som ringer tidigt på morgonen för att höra om jag kom hem ordentligt när jag jobbat sent. Eller bara nån som ringer till mig och säger att jag BARA måste sätta på den eller den tv-kanalen. Eller bara att ha en mamma.. När hon levde kändes det inte heller lika hårt att inte ha en pappa men nu har jag inte nån förälder alls.

Eller perioden i somras när jag mådde så jävla dåligt och önskade att allt vore så satans annorlunda, mina tankar som bara vägrade att ta paus. Även när jag söp till, till en medvetslöshets nivå så slutade fan inte tankarna att mala ändå. Mina hetsätningar, som brukar hjälpa en del (för stunden dock, jag VET!), hjälpte inte heller. Visste inte fan var jag skulle ta vägen eller till vem jag kunde/ville prata med..

Jag vet att jag har skrivit det förut men jag upprepar: 2009 var inte mitt år, det var nog det olyckligaste året hittills i mitt vuxna liv.

Mitt 2010 har inte riktigt börjat som jag har velat till 100% men jag tror att det kommer att lösa sig och jag VET att jag kommer att ha det bättre i år oavsett vad som än kommer att hända. Det har ju börjat SÅ jävla mycket bättre än 2009. Och för det är jag så jävla tacksam. Nu är det lite småjusteringar som ska göras och sen kommer det bli bra och jag kommer att finna lugn & ro till slut..

Over and out..

OS & Mandelkubb i Natt! :-)


Dagens andra onödiga fakta..

Medelåldern vid det första sexuella samlaget är 15.3 år.


Dagens onödiga fakta..

En ko producerar hela 60 liter saliv per dag. Vi producerar 1-2 liter.


Dagens erotiska horoskop för Skytten:

En skrapig röst på en repad skiva kan räcka för att allt skall falla på plats för dig just nu. Tänk på att andra kan kräva lite mer för komma i form.

lätt går jag inte igång.. Eller? ;-)

Tänkte länka in det vanliga horoskopet men det var för trist så jag skiter i det! :-)

GRATTIS TILL ALLA SOM FYLLER ÅR IDAG! Hipp, Hipp Hurra!


Kommer att..

..få ta en GIGANTISK kopp kaffe intravenöst i morgon till frukost, sen dricka en kopp medan jag sitter på muggen och sen ta med mig kaffe i termosmuggen så jag har i bilen på väg till jobbet. Även fast kaffet smakar bläk i den muggen.. Konstigt nog smakar te bättre i den. Skumt! Mycket prat om muggar nu..:-)




Uttråkad..


Sover..

jag? Nope..


Äh..

..mitt flamberingsobjekt stack, grannarna blev inte så glada över min klädsel, burken på huvudet värmde inte speciellt mycket, det var för mycket trix med campingköket, det är JÄVLIGT halt med sockeplast vintertid och vitvinsvinäger är ta mig fan ingen hit.. Inget kalas för mig i kväll alltså.. Fan..:-( Får väl gå och lägga mig i stället då..


Från och med..

..måndag ska jag ha Mr Smultronbulle hemma HELA två veckor. Great! Mammas lilla sockergris, mammas lilla myrslok, mammas lilla kastrull-lock.. Är kanske lite lättpåverkad av citadon?

Nix, nu ska jag ut och påta i snön med mitt campingkök, iklädd ENBART tubtop, sockeplast och en "turkisk yoghurt"-burk på huvudet. Ska flambera en vombat och dricka vitvinsvinäger tills jag stupar. ----> MOT SHERWOODSKOGEN!

Adios..


Mitt flamberings-objekt! Den lär ju brinna great! :-)


Kan det..

..bara sluta göra ont i foten? Gaaargh! Minsta lilla vridning gör att jag typ är på väg att storkna. :-( *klagar*


OS! Great! Me like!

Mellan 03-06 på lördagmorgon är det OS-invigning. Great! *Ställer larmet & gräver å det djupaste & grövsta i mandelkubbspåsen* :-)
Och ni som är töntar och sover vid denna tid så kommer spektaklet i repris nån gång på förmiddagen.
Sen är det sport i två veckor i sträck! Hänger en "Stör ej"-skylt på dörren, stänger av mobilen och myser i soffan.. :-)


Snart..

..börjar "Big medicine"..
*Informerar*


Tomorrow..

..är det fredag. Tjihoo!

Kan nån typ installera ett värmerum till mig? NÄR ska jag sluta frysa? Får fan skaffa nått mänskligt element att sno värme ifrån. Och så kastar man ut honom när det börjar bli varmare. Mohahahaha!

Och kan nån ge mig en sten? Jag ska sula den på min tv & ta ut en ny tv på min hemförsäkring. Tror ni att mitt  försäkringsbolag går på förklaringen: -"Det var inte med uppsåt den hamna på tv.n, utan jag brukar alltid gå med stenbumlingar hemma, oturligt nog stod tv.n i vägen när jag kom gåendes" :-) Jag VILL ha en ny tv, har det framgått tydligt nog?

Och varför går jag bara inte och kissar? Har typ varit kissnödig i en timme men sitter ändå och kniper här..

Mycket meningar som börjar med ordet "OCH" i det här inlägget..

Och nu, till Er från Mig: -Adios! :-)

Bautasten.. :-)


Varför?

Varför använder man näsduk av tyg, det är ju ta mig fan skitäckligt. Snyta sig, stoppa ner i fickan, TA UPP den igen och snyta sig på nytt. *kväljs* :-( Och sen upprepa denna procedur. Bläää! Skottpengar på de som använder sånt!


Dagens andra onödiga fakta..

Leonardo Da Vinci uppfann saxen.


Dagens onödiga fakta..

Att det är varmare i städer än ute på landet beror i hög grad på att de asfalterade gatorna och vägarna absorberar mer solenergi än gräs, träd och andra växter.


Lööövley..

..dags att jobba snart.. Jippie! :-(


Great!..

..att jag kan sova, really great! :-(
Och vad har man för schysst TV-sällskap då? -Jo, Xena-krigarprinsessan. *Går och kräks lite*


Ett tänkvärt citat av Nalle Puh.. ;-)

"Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut."


Efter..

..jobbet var jag en sväng till min nya favorit-galleria och som jag fortfarande inte hittar i. :-) Tog fan en evighet att hitta butiken jag skulle till. Men jag hitta och kunde handla mina brallor jag har suktat efter ett tag nu. Svindyra men nu är dom mina, bara mina. De är dock lite för små men om 5-6 kilo kommer de att sitta perfekt och så hitta jag en skitball T-shirt också. Den var dock en ANING billigare, nästan gratis. :-) Och sen när jag kommit ner i min målvikt ska jag ta ut 10 000 kr från mitt sparkonto och handla nytt. Kasta ut allt gammalt och in med massor av nytt. Det borde typ bli vid midsommar och denna midsommar ska jag fan ha det kul. Inte jobba utan bara vara och supa såklart, inte att förglömma. Det tillhör att man super som fan i min ålder på midsommar. :-) Och så kanske Miss Super-Fit (jag alltså!) kommer att "sova" med sju killar i bingen.. Man vet aldrig, vissa drömmar blir ju verklighet OM man bara vill.. Blinkeliblink.. ;-)

Adios, fuckers! :-)

Lite bilder på mina nya kläder..Titta & njut..:-)





Mitt erotiska horoskop för idag.. Ha, ha!

DITT HOROSKOP:  Idag manas du till återhållsamhet, för man vet inte vad du får med dig hem om du ger dig på jakt. Det som ser ut som en Tiger kan visa sig vara en amöba morgonen efter.


Måste..

..beställa tid till tandläkaren. Huga! DET vill jag..INTE! Kör hellre upp en spikklubba i hugget och petar ut mina ögon med ett glödgande grillspett..


Kan man..

..ha mer tråkigt på en arbetsplats?


Jag vill..

..kunna sova på nätterna. Gaaah! Lägga huvudet på kudden och bara somna. Det är stört irriterande att inte kunna sova. Jag somna halv sex i morse & gick upp kl åtta. Tjihoo! Höll på somna på tåget på väg till jobbet. Och här ska jag vara tills klockan 17. Jippie!

Och bajsont i foten har jag också..En schysst muskelbristning och vila som följd. BAJS! Äh, fan vad det är skit allt! :-)


Pälsiga barnbarn - Mr Mongo THE Morfar..

Mr Mongo har blivit morfar till en liten valp. Det fanns bara en liten valp i magen och den är nu döpt till Myran. :-) Välkommen till Staffe-världen, grisen!


Dagens andra onödiga fakta..

21% av alla kvinnor har haft minst en homosexuell upplevelse.


Dagens onödiga fakta..

Osthyveln är en norsk uppfinning.


Ha ha..


Har kommit på..

..ytterligare en fördom jag har. -Killar som fikar ensamma. Tadaaa! Och om de dricker caffe latte i stora glas.. *kräksmiley* Jag vet inte varför jag tycker det är så skumt, jag har ju också fikat ensam och det är ju egentligen inget konstigt alls. Ja, ja kliv av era höga hästar, jag VET att ni har fördomar också..:-)


Jävla..

..MSN..:-@


Jaha..

..som alltid går helgerna fort. Jag lovar att jag ska sluta skriva det snart. :-) Jag behöver ju inte tjata sönder mig, menar jag, ni har väl fattat nu att jag tycker att helgerna går snabbt.. Förhoppningsvis..:-) Parkerade min bil på ett ypperligt sätt på min parkeringsplats i kväll. Kommer inte att komma ut sen tror jag. Jag får väl se i morgon om det blir tunnelbana eller bil till jobbet. :-)

Fan, vad skönt att Mr Mongo har slutat halta, både för min sinnesro och för min plånbok. Veterinärer är fan inte billiga trots försäkringar. När han var valp fastnade han med ena tassen under en rot och gjorde illa sig duktigt. Och det slutade på 14 000 kr & då gick försäkringen in och betala med. Undersökning efter undersökning, mediciner, röntgen, sprutor, you name it. Och bara att ta han till veterinären för att han klia sig i örat slutade med en räkning på 2050 kr. Och de rengjorde hans öra INNAN de tog prover så det kunde inte ta reda på vilken slags jästsvamp som bodde i hans öra. Nötter! Big Time!

Melodifestivalen igår var bara skit, tyckte inte att en enda låt var nått att ha.. Däremot Dolph Lundgren.. Yummie! ;-)

Jaha, vad ska man göra resten av denna söndagskväll då? Det lär ju knappast vara nått på TV, det är det ju ta mig fan aldrig..:-( Måste bara ta min promenad innan jag får njuta ordentligt av min söndagskväll. Så det är väl lika bra att jag tar den nu.. Give me styrka till det, tack! Idag har motivationen varit noll verkligen! *Visar fingret och gör pruttljud med tungan*

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Människor som bor i städer har längre och tjockare näshår än de som bor på landet.


Dagens onödiga fakta..

Det krävs 3300 elitsimmare att dra kryssningsfartyget Silja Opera.


Dagens andra onödiga fakta..

En 30 GB ipod video rymmer bara 29 GB, 1 GB tas upp av programvara.


Dagens onödiga fakta..

Mellan 1990 och 1992 döptes inga pojkar i Sverige till Bert.


Helvete..

..vad det är kallt! Oh, why, Oh why måste jag frysa så mycket? (Och nu är det ju inte ens kallt ute som det var förut.) En ny erfarenhet som jag inte direkt tycker om så värst mycket. Förra året vid den här tiden hade jag ju balkondörren öppen utan att frysa. Tyckte det var typ najs med lite kall-luft. Skulle nån få för sig att öppna balkongdörren här, skulle personen i fråga ha min fot så långt uppkörd i röven att hans ögon ploppade ur skallen.. Jag är pretty trött och jag hoppas på en mardrömsfri natt. Dags för sängen med dubbla täcken och fan Helly Hansen-ställ efter en mycket kraftig jobbansträngning på 2 timmar typ. :-) Önskar att jag kunde våga släcka lampan också och ha en riktigt mörk lägenhet att sova i..
Ja, ja det kanske kommer..eller inte.. Adios..

Varför..

..har jag ont i mina fötter igen? Eller det är vänsterfoten som är värst. VARFÖR? :-( Den är svullen, gör ont när jag ska vinkla upp den och gör ont när jag går. Inte annars liksom.. Skumt som fan..


Mr Mongo..

..kom och försvann lika snabbt igen. Ingen myshelg med honom alltså. Hans andra familj kom och hämta honom nästan direkt efter jag kom hem med honom. -"Vi saknar honom, får vi ha han över helgen också?" :-) Varsegod, bara att ta honom.. :-)


I dag..

..har "Prinsessan & Grodan" premiär. Tjihooo! :-)


I natt..

..drömde jag att jag svalde mitt tandsmycke & det smycket är ju i det minsta laget så jag skulle inte ens märka att jag svalde det egentligen. Det gjorde jag ju med mitt första, helt plötsligt så var det bara borta. Konstigt nog kändes det helt naket att inte ha smycket där. Ja, ja för att återgå till drömmen så var det här smycket av modell större. Så pass stor att jag vaknade av att jag hade handen om halsen och typ flämta efter luft. Jag drömde om att jag blev jagad, fastnade i en dörr etc etc. En hektiskt skrämmande natt med andra ord. Och man blir så glad när man inser att man bara sovit tre timmar, är dödens trött och sen kan man inte somna om.. Så jag har varit vaken sen halv fyra.. Lööövley! Ibland skulle jag vilja ha mina drömmar spådda. En del drömmar är ju ganska uppenbara varför man drömmer just så men vissa är ju mer komplexa..

Och så ska jag jobba 22.00-00.30.. Wow, en hel kritaperiod.. Känner mig så positiv & energifylld i dag.. Eller inte..

Jag..

..måste hitta ett par brallor innan jag blir tokig. Allt bara hänger och jag ser ut som en lesbisk hip hopare typ..


Dagens andra onödiga fakta..

En katt har 32 muskler i varje öra.


Dagens onödiga fakta..

Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.


Det..

..borde vara skottpengar på killar som uttrycker sig med "Hihi". Hur jävla manligt är det då? "Knulla? - Hihi" Spelar ingen roll hur jävla knullbar han än skulle vara så går han tvärbort med det uttrycket.

Eller killar som skriver att de vill mysa.. *kräksmiley* när de menar knulla men är rädd för att man ska ta illa upp med ord som "kuk", "fitta" och "knulla". Vad fan har du på en sexsajt att göra?

Sååå..nu har jag skrivit av mig lite..

Adios..


Great..

..det skulle vara med kardemummaskorpor med smör och ost! Yummie!


Nej..

..ett bakvänt bröstknull, mellanmål & en kopp kaffe är det dags för nu..


Undrar..

..varför jag gick ut och borsta bilen? När det kommer ännu mer snö. Jaha, bara att börja om sen då..:-(


I morgon..

..hämtar jag hem Mr Mongo, great! :-) Och ska ha honom hemma över helgen. Han har slutat halta och har denna vecka (som alla andra veckor) uppfört sig exemplariskt och varit en ypperlig ambassadör för sin ras. När andra små & stora hundar kaxat, skällt, drygat och varit aggressiva har han gått snällt brevid och inte gjort ett skit. Det är mattes hund det! :-) Och han kommer att bli morfar, det är beräknat till idag men man vet inte riktigt när de bestämmer sig för att ta sig ut. Intressant information va? Vet att ni antecknar..eller så har ni somnat.. :-D

Nej, fan..nu till tvättstugan..

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Doften av mat har nästan samma inverkan på människa som meditation. Hjärnans elektriska aktivitet förändras, och de härliga dofterna gör en lugn och avslappnad.


Dagens onödiga fakta..

I vissa delstater i USA är det olagligt att fånga fisk med lasso.


Och..

..varför är det bara skit på tv? De visar nån jävla relationsakut för nygifta par klockan typ åtta på morgonen. DET vill man väldans gärna. Om man har retat ihjäl sig på varandra så pass tidigt, då söker man till TV.s relationsakut och basunerar ut varandras mindre bra egenskaper. Det verkar ju sunt..

Och det verkar fortsätta att vara förseningar på tågen idag..Jippie! Kommer att få vänta idag med alltså..


Gäääsp!

Fan, vad jag är trött! Och det är inte kul att ha tvättstugen såhär tidigt på morgonen på sin lediga dag..:-( Men det fanns ingen annan tid och jag är BARA tvungen att tvätta. Life sucks.. Tänkte vara ännu mer duktig genom att städa idag också. Dammtorka, dammsuga, torka golv & allt annat som städning innebär. Och så försöker jag tänka positivt att om jag städar under tiden tvätten är så har jag en skinande ren lägenhet runt 10-tiden idag och det är ta mig fan inte fel..:-)

Men innan städningen börjar måste det bara bli lite frukost..

Adios..


Tjihooo!

Nu har jag mjölk och nu ska jag göra KAFFE! Har inte druckit kaffe sen lunch.. Yaba-da-ba-dooo!


Bla, bla, bla..

Måste handla mjölk men har fan ingen lust att ta mig ut alls. Jag har gått tillräckligt idag tycker jag. Och man vill ju verkligen klä på sig när man kollar ut genom fönstret. Jag har väntat en hel del idag också på det förbannade fucking pendeltåget. Det blir en vinter varje år och kan för mitt liv inte förstå att alla sitter med skägget i brevlådan när snö och kylan kommer. Och vinter har det ju funnit JÄMT, varför kan de inte bara lösa problemet? "Våra växlar fryser på grund av rådande väderlek" *visar fingret*

Jag gick från Skanstull till Rådhuset i det här vädret, det var kul.. Snacka om att se ut som en vandrande snögubbe. Och det var inte så jävla kul att gå i Gamla Stan när man såg hur typ 6000 istappar hängde löst vid takrännorna. Och med min tur så skulle jag få 5999 av dom på mig. :-)

Och mitt jobb har fortfarande inte fixat min lön, så jag är den fattigaste av alla nu typ. Börjar bli lite tunt i kylen. Där finns just nu: 1 brk sambal olek, ketchup, senap, öl, vitt vin, groggvirke, baileys, whiskey, koskenkorva, batterier, nagellack, 1 brk lingonsylt, 1 brk jalapenos och en kastrull med dagens middag. Gooody! :-) Det finns lite i frysen så det går ingen nöd på mig men det är jävligt irriterande att de inte fixat lönen än. :-(

Nej, fan nu måste jag ta mig i kragen och gå och handla mjölk..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Ordet "KUK" betyder "liten utväxt".


Dagens onödiga fakta..

Blodtyp 0 förekommer hos 46% av jordens befolkning.


Jaha..

..så var det måndag igen. VART tar helgerna vägen, jag fattar bara inte. Eller vart tar dagarna vägen överhuvudtaget? *filosoferar*

Jag är sjuk. Förkyld och känner mig SÅ säääxy med illröd näsa, fnasiga läppar och en pipig andning. Schyrrans liksom. Det bara slog till sådär igår kväll. Började klia i halsen och tre sekunder senare typ dundertäppt. Det är nu man ska ha nån här som ska servera mig glass, te, pepparkakor, mandelkubb och massvis med ömkande. -"Lilla, gumman, är det nått du behöver så säg till, så ordnar jag det". Ska inte klaga alltför mycket, det kunde vara värre men jag har haft/har perioder där jag tycker skitsynd om mig själv under dagen. Där jag demostrativt satt fram glaset med alvedon på bordet för att få extra mycket uppmärksamhet. -"Hur mår du egentligen, dina ögon är helt glansiga och dina kinder är röda" Då har jag hostat till, en mycket dramatisk hostning som framkallat extra pip i bröstet och sagt med feberhes röst: -"Jag är en slagen hjälte men jag kämpar på" HOST, HOST!

Och nu en tur till Willys.. Om jag orkar..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

I den stora branden i London 1666 brann halva London ner, men bara sex personer skadades.


Dagens onödiga fakta..

Båtmotorer på tomgång har aukustiska egenskaper som påminner mycket om gråvalens sång. I Mexico har yrkesfiskarna problem med valar som vill gnida ryggen mot fiskebåtarna.


RSS 2.0