Dagens andra WO! :)


Dagens WO!


Fredag, fredag och åter fredag..

..och ont, ont och åter ont. Var på massage idag och det var helt fucking underbart. Kom ut därifrån helt sjuk lätt i kroppen. Synd bara att jag fortfarande hade ont men så fort jag inte har ont längre så ska jag dra dit igen. Massage rekommenderas starkt! :) Och synd att jag missar kryssningen vi hade planerat men att ha såhär ont och sen åka på kryssning är inte en hit. Promise! Kom ihåg när jag hade njurbäckensinflammation och åkte, hur kul var jag på en skala? Miss party-pooper på hög nivå! :)

Nope, ska läsa lite och sen sova!

Adios..

Dagens andra WO! :)


Dagens WO!


Detta är min passion i min matlagning för tillfället. Yummie!


Mango Chutney kan man ha i ALLT -lita på mig! ;)


Undrar..

..varför just lönedagen känns så jävla bra? Och om man har jobbat extra och vet att man kommer få ut en sjuk bra lön så känns den ännu bättre. :D Har inte haft nån tv sen kl 10 i morse men den kom tillbaka för typ en kvart sen. En lugn och tyst kväll. Har bara pulat lite, diskat, färgat håret och läst. En schysst onsdag. :) Såg på jobblistan att jag ska börja kl 07 på måndag och då insåg jag att det är fan inte lång tid kvar alls av denna semester. VART TOG DEN VÄGEN!?! Poff -borta! Sjukt. Har några dagar sparade som jag fundilerar på att ta lite senare i höst. Men det var ju snällt att inte jag behövde börja klockan 05:30 efter semestern i alla fall. Lite positivt i alla fall. :-)

Nope, ska halta mig in till köket och göra mig en kopp te.

Adios..


I kväll:


Läs denna! :D


Over and out! :)


Vill ha tillbaka..


min gamla mobil men då blir jag väl ihjälmobbad. :-D


God fucking morgon!

Sådärja, vakna klockan 5 när man har semester vill man ju. NOT! Ligger och småglor på "Pantertanter" och dricker kaffe. Har precis tryckt i mig en ostsmörgås och det var fan gott. :-) Jag vaknade av att jag var hungrig och hade ont. A good kombination. :( Det känns jävligt skönt att veta att jag kan gå och sova igen sen när jag känner mig trött. Och inte masa mig i väg till jobbet men nu är det fan inte många dagar kvar, börjar jobba på måndag igen. Jabba-dabba-doo! :-/

Jag sparar ju småpengar i en burk och har gjort det nu i typ ett och ett halvt år, växlade in pengarna igår och fick 3300 kr. Inte illa va? Me like! Nu ska jag bara figurera ut hur DVD-boxen ska installeras i TV:n så är mitt liv nästan bra -förutom att jag har så förbannat jävla skitont. Och det är skit verkligen! Men det kunde vara värre.

Miss R har startat sin cellgiftsbehandling, gjorde det för en vecka sen. Så hon har piccline (Googla, om i inte vet vad det är) i ena armen så de kan sätta cellgifterna direkt i den i stället för att sätta direkt i armen. Och nästa behandling är om två veckor igen. Innan dess kommer hon ha tappat håret. Fan, det känns konstigt. De fick bort tumören genom operationen och hon känner sig frisk men kommer bli sjuk nu när de börjat med efterbehandlingen. Och det är ett bra tecken att bli sjuk av cellgifterna i det här läget för då vet man att kroppen tar upp cellgifterna. Strange! I 18 veckor ska allt hålla på, cellgifter, strålning och hormonbehandling. Sen måste hon fortsätta äta mediciner i fem år efter det. Men jag vägrar tänka negativt när det gäller det här. Det kommer att gå bra. Basta! :-)

Nope, lite "American funniest homevideo" och nytt kaffe i koppen. God morgon på Er!

Adios..


:D


Bjuder på ännu en..:D


Tisdag!

Och jag har djävulskt ont. När ska skiten försvinna? Var ju bra ett par dagar men nu är det värre än nånsin. It sucks! :( -"Motion är inte farligt men det kan kännas obehagligt, så rör på dig så mycket du kan." Så, så är läget nu.

Over and out.

Adios..

Schysst! :)


:-D


Lördag!

Vilket jävla skitväder det är men det är ganska mysigt i alla fall. :-) Mr Mongo snarkar som fan inne i sängen, han vet i alla fall hur en sån här dag ska tas. Det blev verkligen skitkul igår, mycket skratt och mycket god mat. Och jävlar vad det regnade igår när jag körde hem. Och idag har det inte hänt ett skit. Sov till nio, ut med Mr Mongo, kollat lite tv, sovit lite och nu ska jag snart göra mig iordning för att lämna Mr Mongo och sen åka till Heron City. Yey! Så jag har en soft lördag framför mig. :-)

Adios..

God morgon!

Aaaah, vad jag njuter av att ha semester. I kväll är det Södertälje som gäller och en liten återträff. Det ska bli hur jävla kul som helst. :-) Nope, ska städa upp lite efter Mr Mongos ätande av kex. Det är fan smulor överallt. Inget bordskick här inte.

Adios..

;)


Haha nr 3!


Haha nr 2!


Haha!


God morgon!

Morgonpromenaden avklarad, frukosten äten oc nu lite mer kaffe! Snacka om underbar morgon, inte för varmt och inte för kallt. Alldeles perfekt för en haltandes promenad. Jag har fortfarande ont men det är lite bättre faktiskt. Idag är Mr Mongo så mycket piggare, har ätit pasta och kyckling och nu ligger han och snarkar på schäslongen. Han har hittat sin plats. :-) Den här dagen kommer inte att innehålla så mycket mer än promenader typ. Ganska soft onsdag, eller hur?

Adios..

Det..

..gick bra hos veterinären idag. Han är just nu sydd på 5 olika ställen på kroppen. Det var inga elakartade knölar (TUR!) men nu vill jag inte se några mer på honom. Han har varit ganska medtagen under större delen av dagen och kvällen men nu har har han piggat på sig och käkat lite kyckling under kvällen så nu v erkar det vara tillbaka till det normala igen. Så nu vet ni det! :-)

Nope, in i badet och sen läsa igen!

Sov gott sen!

Adios..

Haha!



Om min hund kunde prata när han badas skulle han ledigt kunna säga det Grimmy säger!
:-D


:-D


Har..

..lämnat Mr Mongo hos veterinären och har landat hemma en kort stund innan jag ska dra till kiropraktorn. Hoppas det går bra nu. Det är alltid nervöst när man ska lämna honom så här. Alltså man vet ju aldrig, det kan ju gå käpprätt åt helvete. You never know! Nope, ska dricka upp kaffet och sen dra! Vi hörs senare!


Adios..


"If..

..payback is a bitch and revenge is sweet then I'm the sweetest bitch you will ever meet.

:-D


"Be..

..careful whose toes you step on today because they might be connected to the foot that kicks your ass tomorrow"
;-)


Ordningen..

..återställd! Mr Mongo är hemma och det snarkas ljuvligt från ena soffkanten men han bara MÅSTE ha nån kontakt så hans ena tass är på mig. Läskigt att inte ha nån mänsklig kontakt alls. :-) Kvällspromenaden och schamponeringen avklarad så nu är det te i muggen på bordet, smärtisar,  tv:n på, lite surfning på det och nu ska jag fortsätta att läsa 'Livet Deluxe' av Jens Lapidus. Älskade de andra två böckerna men HATADE språket i dom men kan inte sluta läsa dom. Skumt som fan eller hur?

Adios..




Måndag!

Denna dag har innehållit kiropraktor och smärtsillande! Ljuva smärtisar! :) Men nu vet jag inte om jag ska ta dom innan jag hämtar Mr Kotte och åka buss eller om jag ska ta bilen och ta dom efter jag kommer hem. Fan vad det ska bli mysigt att ha hem lilla fisen. Har saknat honom så! Ska bara komma ihåg att jag inte får ge honom mat efter klockan åtta i kväll. Han ska ju opereras i morgon och får ju inte ha mat i magen då. Den här dagen har inte varit speciellt innehållsrik. Gick upp åtta för att ringa efter en akuttid hos kiropraktorn, somna om, åkte till kiropraktorn, glömde mobilen hemma, kom hem, slängde in en kyckling i ugnen, gjorde kaffe och har pratat i mobilen. Yey! Så jag har besök hos kiropraktor hela denna vecka och sen två gånger i veckan de två nästkommande veckor. Tur att de har avtal med landstinget och tar frikort -som jag har! Yes! Annars hade jag varit fattig nu. :)

Nu ska jag läsa lite innan det är dags att hämta Mr Mongo. Det blir smärtstillande och buss på det för att hämta honom.

Adios..


God morgon!

Sitter och käkar frukost, ska strax bege mig ut till Sickla och tillbringa ett par timmar med Mini-S. Ska vanka fram med vagnen tänkte jag och kolla lite i köpkvarteret och göra av med lite stålar. :) Hittade några citodon som jag tog tills jag skulle sova i natt så jag har sovit ganska bra. Vaknade vid halv sex första gången för att jag hade ont men lyckades lägga mig i en ställning där det gjorde mindre ont och somna om. Yey! Så det blir några citodon tills i natt med och i morgon är det kiropraktor som gäller. För nu ska skiten bort så man kan vara normal igen och ha en schysst semester. Jabba-dabba-dooo! :-)

Nope, ska dricka upp mitt kaffe, borsta tänderna och sen dra.

Adios..


God..

..natt! :-)


Ännu en..

turistbild. :-)


Lördag!

Great! Trots att jag har haft skitont i ryggen idag har jag lyckats ta mig till Drottningholm och lekt turist. Och sen sovit, lagat mat, gått en promenad eller vankat fram är väl mer rätt och nu kaffe på soffan. Ganska schysst dag även fast jag har haft ont HELA tiden. Fan, vad bra man har det när man är frisk. Måste bara komma ihåg det när jag klagar över skitsaker nästa gång. :-) Nope, ska ta kvällsmål -salamimacka. Mm-mm-mm.. ;)


Perfekt dag att vara på utflykt. Sol, mulet ibland och inte så mycket folk. Try it! :)


Semester!

Och det behövs kan jag säga. Så jävla mycket på jobbet så mycket energi har gått åt där och oro för Miss R. Men jag vägrar att tänka på att det skulle kunna gå åt helvete, det kommer att gå bra. PUNKT! Och så misstänker jag att jag har Ischias för tillfället, ska ta mig till en kiropraktor på måndag för det blir bara värre och värre. Känns som om jag är som en 80-årig kärring när jag går. Och det gör konstant ont i höften, på låret och ibland i knät. Och nu börjar det göra ont i vänsterbenet med. Yey! Hittills har det varit i högerbenet. Och på tisdag ska Mr Mongo operera bort knölar som har dykt upp pa hans kropp. Bara att hålla tummarna att det inte finns nåt elaktartat i dom. Så det har varit och är lite mycket nu. Så därför har bloggandet uteblivit som synes. Men förutom all skit så är det bra. :-)

Och nu lite kaffe, när jag kommer upp från soffan.. :)

Adios..

RSS 2.0