Lördagkväll..

..and I like it. :-) Ni kan inte fatta hur jäkla bra jag har haft det på min semester. Det här var verkligen RIKTIG semester. Käkat frukost som innehöll pannkakor, våfflor, apelsinjouice, goda mackor och vete fan allt som landa på tallriken. Sen ut till poolen i några timmar och njuta, käka lunch, dricka lite alkohol, promenera lite på strandpromenaden eller på stranden, hem och ta det lugnt, chillade i sängen och kolla på nån film för att sen gå och äta middag på nån av de många restaurangerna och dricka lite mer alkohol. :-) Kollat på arabisk magdans, rökt shiska (vattenpipa), ute och dansat, flirtat och blivit flirtad med. ;) Jag har har haft det roligaste resesällskapet också och det gör ju resan ännu bättre. På vägen dit hade vi värsta benutrymmet på planet för att vi fick sitta vid en av nödutgångarna och det var en lugn resa utan några luftgropar eller turbolens. På hemvägen var det de vanliga trånga sittplatserna och lite mer skakigt och en kraftig luftgrop som kändes som en spark i magen. Not nice! Och när vi kom till Arlanda hade ett annat flygplan tagit vår parkeringsplats så vi fick vänta ute på banan ett tag. Och jag är brun och det var länge sen jag var såhär brun. I like! Det var inte så jättevarmt, runt 20 grader varje dag men det var skitvarmt i solen. Kvällarna var kalla som fan. Men jag upprepar igen: Fan, vad jag har haft det bra. :-) Och att vara tillbaka till verkligheten är verkligen skit men det är väl kanske meningen så man kan uppskatta det man varit med om? Eller?

Och det finns många snygga egyptier. :-P

Igår var jag ute och festa och kom hem halv sex i morse och sov till halv fyra i eftermiddags. Lite trött? Har sovit väldigt lite sen i måndags. Då var vi ute till kvart i nio på tisdagmorgonen, sov en timme i solstolen, en timme innan middag och sen var vi ute till halv fem på onsdagmorgonen (samma dag som vi skulle åka hem) och sov bara två timmar innan det var frukosttime. Så en aning brist på sömn har det varit. Zzzz..

"Let´s do this!"

Adios..


En nattlig bild på ett av systerhotellets pool. Man var tvungen att gå genom ett annat hotellområde för att komma ner på stranden. Här har vi varit på Snowparty på en beachbar. Yey! :)


Bjuder på lite bilder..


Fin strandbild.

Romantiska berg och en egytisk taxi som fladdrar förbi.

Chips i massor till fördrinkarna! :)

Mysig poolbild.

Bjuder på mer bilder en annan gång nu ska jag göra mig klar för en schysst kväll på stan. :-)

Adios..


Tillbaka!

Jag har haft det underbart! :)



En liten bild på en del av våran pool.
Ska börja göra mig klar till jobbet, börjar klockan 13. Ha en bra dag!

Adios..


Ja..

..vad ska jag säga? Egypten -here I come! Haha! Hoppas ni har det skittrist och har det skitkallt här hemma! :-P

Adios..


Tvättstugan..

..sucks! Men det är ju inte direkt nån nyhet. :-) Idag har det varit en typisk söndag, inte ett skit gjort förutom ett oar promenader med hunden. Ska åka och lämna honom vid åttatiden. Sen är det jobbdag i morgon men skulle ledigt kunna tänka mig att vara ledig redan i morgon. Och resten av året med betalt förstås. :D

Nope. tillbaka till tvättstugan. :(

Adios..

God fucking morgon! :)

Morgonpromenaden klar, frukosten uppäten och nu till sängen. Zzzz.. Jag vet hur en söndag ska tas! :D

Adios..


God..

..natt!


Visdom!


Har ni lösningen? ;)


HAHA!


God morgon!

Lördagmorgon eller förmiddag är det ju eller ja, snart lunch. :-) En annan har ju varit uppe med tuppen. Vaknade klockan åtta och släpade ut Mr Mongo ut på en timmes promenad. Han var måttligt road till en början men sen när han insåg att han inte skulle få gå hem igen så gick han på. Nu har han sovit som en stock i två timmar typ. Tänkte bara dricka upp kaffet och sen lägga mig och läsa. Har handlat redan men måste ut och köpa hästar men sen kommer det inte att hända ett skit mer idag förutom några promenixer med Smultronbullen. Wow, ni antecknar va? :D

Adios..


Lite WO på en sån här fredag.. :-D








Gott!


Om ni..

..inte upptäckt Santa Marias nya?? kryddburkar med massa varianter på olika kryddor borde ni ta en titt i kryddhyllan i affären. Hittills har jag bara sett dom på ICA och Coop. Och dessa två är dom enda jag har för tillfället men det ska inhandlas mer av dessa spännande kryddor. (Låter jag som en reklamfilm or what!?! :)) Spagetti med lite smör och Chili Explosion räcker, det blir värsta gourmetkäket. Lovar -prova så får ni se. :)


Nope..

..lite mer kaffe på det här och sen till Sickla och möta Miss L och Miss S för att käka lite. Och sen vid sju hämta hem Mr Mongo. Jabba-dabba-dooo! En fredag i min smak! :)


Taskig bild på månen..

..en skittidig morgon. När alla andra sover men jag måste gå upp för att börja 05.30. It sucks men fan vad skönt när man får gå hem kl 14. :)


Cool at home! :)


Nyinköpt! Like!


God fucking morgon!

Fredagen 13:e är här och jag är ledig. Yey! Har inte bloggat på ett tag, har haft en sjuk huvudvärk men det har blivit lite bättre. Det är inte bra men bättre, hoppas att den har försvunnit helt fram till onsdag när jag sticker till Egypten. Huvudvärken som jag har nu försvinner (för ett tag) med Alvedon så det är helt okej. vet ni hur skönt det kommer att bli att försvinna härifrån? Jag är ju inte så jävla glad i att flyga men det går nog bra. Förhoppningsvis. :-D En hel vecka all inclusive, runt 23 grader på dagarna, läsa, göra korsord och plaska omkring i poolen. Damn! Sen så jobbar jag bara två dagar när jag kommer hem och så har jag ledig helg på det. Great!

Det här har jag levt på de tre senaste veckorna typ: YUMMIE! :)




Huvudvärk..

..GO AWAY! :(


RSS 2.0