Nu..

..är det SEMESTER! Ni fattar inte hur skönt det ska bli!

:-)


Midsommardagen!

Japp, det är det. Bara en arbetsdag kvar & sen sticker jag från Sverige! Najs! Har varit sjukt segt att jobba de senaste dagarna. Och hela dagen har känts som om det är söndag men som vi alla vet så är ju söndag i morgon. Gjorde viltskavsgryta till middag och jag blev sjukt mätt. Och nu har jag verkligen inget mer att skriva. Är sjukt trött & oinspirerad. :-) Ska försöka vara vaken till nio men sen är det fan sängen. Vilken lördagkväll jag har framför mig va? :-)

Adios..

Woohoo!

GLAD MIDSOMMAR!

:-)


LEDIG!

Och sen är det bara 4 dagar kvar & så går jag på semester. Great! Idag har jag bara varit uppe en kort stund i morse och sen sov jag till klockan två. Känns som om jag skulle kunna sova för natten redan nu. Skittrött liksom. Igår var jag och en kollega på jobbet ute & åt. Vi har fastnat för indisk mat och har ni inte provat det så gör det. Det är sjukt gott. Jag fattar inte att jag inte har käkat det tidigare. Papadam med mango chutney. Mm-mm-mm!! Och nanbrödet med vitlök. Och det blev värsta åskovädret och vi satt ute och käka (under markis) så det blev en schysst stund efter jobbet. Vad kommer hända mer idag då? Inte ett skit. Kommer att fylla på min kaffekopp, ta upp min spännande bok, göra middag och matlåda. Wow, vilken innehållsrik dag. :-)

Adios..

Jaha..

..vad har hänt denna dag? Inte ett skit & det har varit så skönt. Jag har bara fixat & donat lite när lusten fallit på och sen har det varit soffan som varit min bästa vän. Nice! Och så har jag drömt om att det var jag som vann drömvinsten -106 miljoner -på lotto men det var inte jag kunde jag surt konstatera när jag rättade lottot. :-( Bara att fortsätta att spela. Det sägs ju att det är större chans att träffas av blixten än att vinna högsta vinsten på lotto. Och med min tur så vet vi redan nu vad som kommer att hända. Just det -blixtnedslag! :) Eller jag blir träffad av blixten när jag är på väg att lösa in högsta vinsten på lotto. :-D Japp, det kommer vara mitt öde.

Adios..


Nu..

..börjar det likna en inredd lägenhet här hemma. Mm-mm-mm. Me like! Det tog lite tid men..:-D Sen är det inflyttningsfest som gäller -för att trasha lägenheten. Så nu häckar jag på schäslongen eller divanen och har laptopen i mitt knä. Love it! Det är perfekt väder idag för att gör absolut ingenting. Jobbar nästa helg men från och med nästa måndag är det semester för mig fram till 13 juli. Jabba-dabba-doo! Sen jobb i en månad och sen går jag igen på semester 11 augusti. Love! Funderar på att skaffa en tvättmaskin men jag vet inte. Inte för att jag tycker om att ha tvättstugan men när jag hade tvättmaskin sist så kändes det som om jag tvättade JÄMT. Tvättstugan har man ju typ tre timmar i veckan och sen är det klart. Ja, ja ska fundera på saken. Värdsliga problem. :-D

Adios..

Regn, regn och..

..åter regn. Mysigt! Tror ni jag hittade det jag ville ha i Kista? Nope, så typiskt när man har lite pengar över. Inte ett smack! :-( Håller på att steka pannbiff och koka potatis. Har varit sjukt lat på sistonde att göra mat så det är pinsamt! Och det är ju så jävla onödigt att köpa mat varenda dag, en sjuk onödig kostnad. Men ska försöka att fixa eget käk från och med nu. Så det så! :-)

Nu ska jag äta!

Adios!

Yey!


Så här känner jag mig idag! Eller inte men man kan ju låtsas! ;)


Japp..

..vet att jag har varit dålig på att blogga men jag har varit upptagen med annat. Och inte med det ni tror era snuskisar! ;-) Har handlat ny inredning på IKEA, monterat ihop de jävla sakerna. Och sen har jag jobbat och jobbat över. Så jag har inte haft nåt socialt liv alls. Nu börjar lägenheten bli så som jag vill ha det. Den blev ju lite mörkare än vad jag hade räknat med men det löser sig med lite färgklickar. Jag har fortfarande grejer kvar att montera. Så det ska jag göra sen efter trippen till Kista Galleria. Där ska det inhandlas jeanskjol och lite annat smått och gott. Man kan inte spara på skattepengarna! Gud förbjude! :-D

Have fun!

Adios!

I kväll..

..Jerry Seinfeld på Globen. :-) Great! Ska ta och göra mig i ordning och sen dra!

Adios..


Great!

Det är great att vara ledig. Kaffe, sol och extremt bleka ben är ämnet för dagen. Det blev utgång igår och vi hade skitkul! Men det har jag alltid med det gänget. Man skrattar så man gråter ibland. :-) Jag behövde verkligen det. I morgon är det Jerry Seinfeld på tapeten i Globen. Vi köpte biljetterna i december och nu är det juni helt plötsligt. Fan vad tiden går fort. Helt sjukt ju. Nope, ska fylla på kaffekoppen och sen bara njuta. Ska in till söder sen och käka lite och promenera. Jabba-dabba-doo! :-)

Adios!


Simply the best!



TJIHOOO!


Har..

..bloggat en aning dåligt på sista tiden. Idag är jag ledig. Yes! Tre dagar ledigt har jag framför mig. Ska bli så jäkla skönt. Idag ska jag inte göra ett skit men i morgon ska jag till IKEA och fixa mina möbler. Idag ska jag hämta Mr Kanelbulle och köra honom till söderort. Hm..undrar när jag kommer få ha honom hemma egentligen. :-) Eller om jag ska hänga på ut i kväll, har inte bestämt mig. Jag kanske borde göra nåt kul i stället för att sitta hemma och häcka men det är ju så jävla skönt att göra det också. SVÅR beslutsångest. :-)

Nope, ska ta göra lite kaffe och sätta mig på balkongen med min bok. Jag vet hur en ledig dag ska tas. Jabba-dabba-dooo! :-D 

RSS 2.0