:D :D

http://www.youtube.com/watch?v=CTon4_vobpU


Nu har jag..

..bestämt mig för att jag helt enkelt måste få distans till allt skit som hänt den senaste tiden. Kommer att ta lite semester från allt och alla.

Ha det gott!

Adios, Fucking Bastards! :P


Great.. :P

London Fetish Weekend 1-4 oktober.

http://www.londonfetishweekend.com/

Hittade detta på "Darkside", så ni som har lite tid och ledighet över vet ju nu vad ni ska göra.. :P



Förslag från inboxen:

"Är vi Härskarinna-Slav, kanske du klär av mig helt naken och binder fast mig i taket.
Med en ben-särare får du mina skinkor att säras vilket underlättar när du för in pluggen. Du låter sedan piskan dansa över min bara röv!"

*funderar* ;-)


Jag förstår bara inte..

Mammas cancer har spridit sig till andra delar av skelettet så nu ska stackarn strålas också på de ställena där hon har ont. Cellgiftsbehandling måndag, tisdag och onsdag nästa vecka för tumören i lungan. Och på torsdag strålning för smärtan i bäckenet. Jag tycker det är så jävla orättvist när hon svarar så bra på behandlingen så sprider sig skiten ändå. Men det verkar vara mer vanligt att det sprider sig till andra delar av kroppen än att det INTE skulle göra det vid lungcancer. Och jag vet att man inte ska jämföra andra cancerfall men när det väl har börjat sprida sig så är ju inte oddsen så himla bra och de flesta har dött inom ett år från det de har fått diagnosen.

Och då hoppas jag av hela mitt hjärta att det går förbannat snabbt och med så lite smärta som möjligt vid slutet. 

Allt annat skulle vara förjävla omänskligt..


Jag vägrar..

..att se "Huset som Gud glömde" på kanal 5 klockan 01.00 helt ensam. Så nu får du fan se till att komma hit.. BUMS! Mutar med tortillachips, het salsadip, guacamole, gräddfil, stay ups och korsett..
Come on.. ;-)




Dagens andra onödiga fakta...

En kackerlacka kan leva utan huvud i nio dagar innan den svälter ihjäl.


Dagens onödiga fakta...

Om du förvarar en levande guldfisk i ett becksvart rum kommer den till slut att bli vit.


Ja, jag har lärt mig en läxa..

Bärgning 1456 kr
Nya nycklar 1800 kr
Uppborrning av lås för att kolla nyckelkoden 600
Arbete 1500 kr

Summa: 5356 kr

*kastar bajs*

Helvete vad surt MEN har bara mig själv att skylla. Och satan vad jag är glad att jag har varit lat och inte lagat den inslagna rutan. Vågar inte tänka tanken på vad det skulle ha gått på om man varit tvungen att borra upp låset för att kunna bärga bort bilen..


Around the world..

http://www.youtube.com/watch?v=IDt81xu_qgc


Dagens andra onödiga fakta...

En egyptisk mumie innehåller i snitt en kilometer bandage.


Dagens onödiga fakta..

18 grader är den lägsta kroppstemperatur som någon människa överlevt.


Skriver en aning skit bara.. =)

Jaha..då var min "helg" slut och nu gäller jobb fem dagar i sträck med början i morgon och sen inte ledig på länge. Jobb & extrajobb.  Och snart hoppas jag att lägenhets-parets papper kommit så vi får in alla papper så jag kan få veta om jag kan flytta eller inte. Känns som om jag är i nått "ingemansland" just nu. Jag kan ju inte börja packa saker så blir det ingen flytt. Jag vägrar att ta upp skiten sen igen. Och jag behöver verkligen rensa så det tänkte jag börja med och sen en (eller typ 100 st) tripp till återvinningscentralen. Ska verkligen inte ta med mig ett enda onödigt skit alls. Vill inte ens tänka på hur mina källarkontor ser ut.. *migrän vid tanken*

Ska följa med mamma till sjukhuset på fredag och jag håller tummarna att det inte har spridit sig mer än vad det gjort. Så de kan fokusera på att ta bort det med strålning eller operation. Tumören som sitter i lungan kan de inte göra nått åt mer än att försöka ha den i krympt läge.

Önskar bara att läget vore lite annorlunda.. Men jag ska göra det bästa jag kan av situationen, kan inte göra så mycket mer än så..


Ha en bra kväll, nu ska jag ut med hunden o sen ett bad.. 

Adios..


I dag..

..är jag ledig. Tjihoo, att vakna såhär tidigt då! Vaknade 05.46 sharp och kunde inte somna om så jag gick ner till tvättstugan och boka en tid kl 07.00. *stolt* Så idag blir det en tvätt och städdag. Jag kan bara inte bara fatta hur jag kan stöka ner så förjävligt, blir imponerad av mig själv. Det borde rimligtvis typ räcka med att städa en gång i veckan när jag bor själv men jag tycker att jag städar var och varannan dag.

På fredag är det lön.. Fan va skönt att få lite pengar. Tyvärr kommer de mesta försvinna direkt till massa äckliga räkningar men lite ska jag väl få över.

Ännu ett inte så spännande inlägg, är lite trött och har tankarna på annat håll..

Adios..

Dagens andra onödiga fakta...

Språket Tali har bara 340 ord.


Dagens onödiga fakta..

Visste du att en kalkon kan drunkna om den tittar uppåt med öppen mun när det regnar?


I dag..

..bakis.. :-(


Ryggläge hela dagen fram till nu, MÅSTE dock städa innan jag ska försöka få i mig nått att äta.
(Har dock ingen större lust att gå ut i köket och kolla in burkar, flaskor, fimpar som finns där.) 
Why? Oh why?


Skriver inget viktigt direkt.. :-)

Fan, vad underbart väder det är idag. Inte ett moln på himlen, varmt som fan i solen och jag har suttit och fikat i flera timmar. Så underbart! Ännu underbarare skulle det vara att slippa att gå till jobbet om en timme. Skulle vilja ligga på soffan (det vill jag jämt nuförtiden), läsa och inte göra ett skit. Om jag känner att jag är på väg att somna så gör jag det bara och ha Mr Mongo vid fötterna.. Får göra det på tisdag i stället när jag är ledig.

Mindre än en vecka kvar till lön. Den är mycket välkommen kan jag säga.. :-)

Och nu har jag inget mer att skriva.. Lätt tråkigt inlägg. :)

Adios..


Dagens andra onödiga fakta...

En hund kostar en ägare 100 000 - 150 000 kr under sin livstid.


Dagens onödiga fakta..

I genomsnitt har tjejer bättre betyg än killar.


Beautiful (hur fan stavas ordet?) girls..

http://www.youtube.com/watch?v=RZJ32D-lrTE


På..

..jobbet. Känns som om jag tillbringar min tid här fan jämt. Jobbar denna helg och nästa helg men ska ta mig fan INTE jobba helgen därefter. Lite socialt liv skulle ju vara kul att ha. Jag är ju ledg när alla andra jobbar. Lite trist faktiskt.

Jag fattar inte varför jag är så jävla sugen på princesstårta. Helt jävla sjukt sugen.. Och sen har jag varit sugen på toast hela veckan. Med skitmycket herrgårdsost, (och man brer med skinkost i stället för smör också) stekt falukorv, lök och stark senap. Det ska vara så att osten bara väller ut när man sätter tänderna i toasten.. Grrr..Men jag får nöja mig med Willys pulverkaffe som verkligen smakar hästballe. (Hur nu det smakar..)
Och det skulle vara sjukt gott med lökchips med.. Och hemmagjord Toast Skagen på rostat bröd..Hold your horses, Miss Miffo. Snacka om matfantasier..

Mat och sexfantasier.. Oh.. Matsex nån?? :P

Min sexfantasier just nu har tagit en högre dimension än vad jag nånsin trott, dom måste förverkligas.. :P





Dagens andra onödiga fakta...

I USA är det sjunde mest använda ordet "Coca-Cola".


Dagens onödiga fakta..

Magsyran är så stark att den måste spädas ut ca 400 gånger för att få samma surhetsgrad (PH-värde) som en coca-cola.


Apropå vad som händer när man svarar på kedjebrev.. :-)


Jag vill..

..hem. Just home.


Dagens andra onödiga fakta...

I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.


Dagens onödiga fakta..

En ko producerar cirka 200,000 glas med mjölk under sin livstid.


Bla, bla, bla..

Jag är trött.. Och jag vill inte jobba, vill vara hemma, ligga med täcke på soffan och zappa mellan tv-kanalerna. Och inte göra ett skit. Fixade nästan alla papper på lägenheten igår, det var ett papper som fattades för dom så jag ska dit på söndag och sen är det klart. Och sen bara vänta.. Stack iväg ett tag efter det och var inte hemma förräns vid 12-tiden i går kväll. Upp tidigt i morse, fixa lite och sen hem och försöka sova lite. Det gick bra.. Inte. Och nu på jobbet fram till 01.10. Lööövley torsdag med andra ord.. Fast det kunde varit värre, kunde ju ha varit helt felknullad i huvudet eller nått.. *tänker positivt* :-)

Mr Mongo kommer hem i morgon och ska tillbringa helgen med mig. Allt har funkat hur bra som helst och han är omtyckt.

Fan, vad jag skulle behöva massage och ska fan beställa tid till en hel timmes helkroppsmassage.. Aaahh..Har presentkort på 600 kr så jag behöver inte lägga till alltför mycket. Ljuvligt! Kan man begära att en kille i blåställ kommer att utföra massagen?? *dregel*




En aning dryg fågel.. :-)

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=f2b26617-560c-40f5-8a99-19acbb50533f


Så var det..

..tisdag igen och så var det kväll/natt igen. *poetisk* Jag skulle egentligen inte jobba i natt men det fattades personal så de ringde och jag hoppade in. *Bra OB-tillägg* Så jag har en lång natt framför mig eller ja, jag ska ju egentligen inte göra nått förutom att sitta här och sen de två sista timmarna av passet ska jag svara i telefon.

Tänkte då skaka fram en sexig hes whiskeyröst och svara:
"God morgon och välkommen till Miss Miffos heta, hårda och härliga sextjänst. Inget problem är för litet och inget är FÖR kinky. Vad kan jag hjälpa dig med?" "Jag loooovar att jag sitter här i sidentrosor & BH med stockings och strumpebandshållare och porrskor."

Morgonstånd? Nej, fy fan det kan man inte ha för länge, det kan man utveckla grava polioskador av, kommer på rödbetan och avhjälper".. Tut-tut-tut-tut *sirenljud*

Eller jag kanske inte skulle bli så långvarig på jobbet då.. Uppsägning på rak arm.. Fast å andra sidan, så jävla kul är inte det här jobbet.. Hm.. tar mig en funderare..

Hem efter detta pass och sen följa med mamma till sjukhuset för röntgen vid halv tio. Och hoppas på att det cancern inte har spridit sig mer än till höftbenen. Om det spridit sig i fler delar av skelettet är det ganska kört tror jag. Känslomässigt är det berg o dalbana. Känner mig stark ibland, skitsvag ibland men mest av allt är det jobbigt att känna att jag inte kan göra något hur mycket jag än vill. Och ibland känns det totalt overkligt. Har jag sällskap så tänker jag ju mindre på det och det kan vara ganska skönt ibland om man nu får vara så ego.

Fick ett sms vid niotiden som löd: "Mr Mongo är charmig. Nu ligger vi i soffan, kollar på Idol och käkar ostbågar" Så min Mr Mongo har visat sig från sin bästa sida.. Och ostbågar (näst efter pistagenötter)..han är i himmelriket.. :-) Nu gäller det att han kan hålla sig lika charmig under natten och inte börja tvätta sig, snarka eller på annat sätt låta.
För hans ljud är något man måste vänja sig med under låååång tid. Annars så tror man lätt att han innehar världsrekordet i polyp-fel. Tro mig! :-)

Nu ska jag till Seven-Eleven och inhandla mig en caffe latte, måste fan hålla mig vaken..

God Natt & Adios..

Äh..

..fan KNULLA!



Den blåa korsetten och tillbehören (dock inte sjalen runt axlarna) är min om ett par kilo.. Woohoo!


Tonårsförälskelser.. Tur att man är förnuftigare nu.. :P



Jaha.. vad ska man göra nu då? Kaffet är kallt, jag fryser och jag kan bara inte sluta lyssna på Aquas "Back to the 80´s"

Liiike Don Johnson from Miami Vice.. *sjunger* Det är ÄR 80-tal.. Var helt sjukt kär i Don Johnson, tyckte han var THE man..Och sen blev det Jean-Claude Van Damme som jag tyckte var THE man..
Bjuder på smakprov här: Check it out!


Yummie.. :P
MINA Killar..


Snacka om nertryckt.. :-)


Ylar och dansar medan jag städar.... :-)

http://www.youtube.com/watch?v=u3VUtx0cUXI

Me like this song.. :-)


Woohoo..

..ledig fram till kl 17.. Tjihoo!

På onsdag ska vi träffas och skriva på alla papper på respektive lägenheter. Och sen är det bara att hålla tummarna att vi blir godkända.

Och jag kommer att få hjälp med Mr Mongo. Har träffat på en tjej som har haft likadan hund som min men hon var tyvärr tvungen att avliva henne i början av sommaren. Hon smälte totalt när Mr Mongo visade sig från sin bästa sida hos besöket hos henne. Som att direkt hoppa upp med tassarna på diskbänken och sniffa efter kakfatet som stod där, låta som det största hängbukssvinet ever, få cp-ryck och för att sen till slut verkligen sätta sig PÅ henne och buffa med nosen som betyder "klappa mig".. Vem smälter inte då? :-) 

Så i morgon fram tills på fredag ska han vara i sitt nya hem. Lite mjukstart sådär. Kommer sakna honom som fan MEN jag VET att det är för hans eget bästa. Han får ett bättre hundliv där.. Mammas lilla gris.. Så antagligen kommer jag att bara ha honom på helgerna sen. Mammas lilla mongo.. *tårögd*

Tror fan att allt kommer att ordna sig. Och det känns förjävla skönt, ska ni veta. :-)

Nej fan nu måste jag städa lite, fattar bara inte hur det kan se ut som om det bor en familj på 10 här, när vi bara är 2..

Adios..

Jaha..vad händer ...

..denna söndagseftermiddag då? Inget just nu i alla fall..

Har fantiserat hela dagen om killar i blåställ.. *dregel* 
Här är ett exempel:
Killen kommer hem efter en hård arbetsdag och luktar damm och murbruk. Han är ganska lång och biffig men har gått upp ett par kilo men man ser ändå musklernas konturer, rakad skalle, vit tajt t-shirt, blåa arbetarbrallor, hänglsen, verktygsbälte, hörselkåpor och sexiga arbetardojjor.. Och så skulle han säga när han kommer in hallen: "Du, Miffo, jag vet att du varit en stygg flicka och tänkt naughty tankar under dagen och slynat dig på egen hand, du vet ju vad som händer med stygga flickor och hur de straffas"..

Och jag har en jätte-oskyldig uppsyn och säger: "Jag har inte en aaaning om vad du pratar om och så plutar jag med läpparna, blinkar med låååånga ögonfransar och är så jävla oemotståndlig.. Och så känner jag hur han tar ena handen runt min hals, biter mig i läppen och så väser han i mitt öra: "In i sovrummet.. NU"

I rest my case.. Lööövley..



Det här är jag..

sugen på just nu:

Cola light, svarta oliver, parklubb, resa utomlands, trekant, kaffe, swingersklubb och att läsa en schysst bok.

 


Wulffmorgenthaler..

Om ni inte redan har läst den här serien i Aftonbladet så börja nu.. Så jävla kul!

http://www.wulffmorgenthaler.com/

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article505318.ab?service=galleryFlash


Och nu..

..en kopp te, cashewnötter och Ice Age 3, som jag har laddat ner till datorn.
Adios..


Ironiskt??

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5782883.ab

Som jag alltid har sagt: Gud finns inte.. :)


Funkar fortfarande..:)

http://www.youtube.com/watch?v=l3ueAg9GXx4


Yea..Bring me a letter..

http://www.youtube.com/watch?v=fK1HvRmGD6s


Wooohoo..

..jobbade natt i natt för första gången sen natten till midsommarafton. Och det kändes helt fel. Jag vill inte ha natt-tjänster längre. Blää..

I kväll är jag kompledig och ska tillbringa kvällen mellan kräftor, västerbottenspajer, rostat bröd, kryddostar, nubbar, öl, partyhattar och mer alkohol. MEN jag ska ta bilen så jag tänkte dricka extra mycket alkohol och sen köra skitpackad hem. Vaddå, är det nått fel med det? :) Och jävlar den som snor de största kräftorna med de största klorna, den ska fan ha spöstraff.. *tar med ridspö*

Planen är ju då att hålla mig nykter och inte ta en öl i alla fall. (Som sen till slut resulterar i typ 20 öl, en flaska vin, 7 drinkar och en blackout med skrapsår på knän, blåmärken på handlederna och en redig nackspärr..)
Och nej, Miss R, vi blir inte några flygande ekorrar hur mycket "Famous Grouse" vi än drar i oss. Ledsen att det är just jag som behöver komma med den sanningen. :-)

Ska ha en bakis-fri söndag med hyrfilm och bara ryggläge på soffan. En sån där soft söndag, där man tar dagen som den kommer. Inget bestämt och inga planer. Om det regnar så kommer det vara en perfekt söndag..

Nej, nu ska jag bränna mina underarmshår på min gasspis.. *kittlar svidande skönt* :) Och sen sova en timme eller två..

Adios..

Min kräftskive-outfit..:D

P.S. Måste erkänna att jag saknar Miss M, min vapendragare i singel-träsket, som nu har gått och stadgat sig..
*gråter en skvätt* Huuur kuuunde duuu? Känns lite ensamt nu ju..:-) Och det var snällt att erbjuda mig din kill-samling men jag tror att jag väntar lite med den :-) D.S


Dagens andra onödiga fakta..

Pingviner trillar på rygg när det flyger flygplan över dem. De följer nämligen flygplanen med blicken tillräckligt länge för att tappa balansen.

Eeeh.. okej..


Dagens onödiga fakta..

Folk i allmänhet är mer rädda för spindlar än för döden.


Nu MÅSTE jag..

..gå och lägga mig. Tack och God Natt..


Dagens andra onödiga fakta..

Cigarettmärket Lucky Strike var från början ett lotteri, där den lycklige vinnaren kunde finna en marijuanacigarett i paketet.


Dagens onödiga fakta..

En älg har fyra magar.


Fan..

vad trött jag kommer att vara i morgon eller om ett par timmar rättare sagt när jag ska upp. Kom hem för en liten stund sen och är uppe varv som fan. Tjihoo..

Mamma fick inte komma hem idag heller och blir antagligen kvar över helgen. De kommer inte att släppa henne så länge hon har ont. Ska åka upp till henne i morgon och checka läget. Hon lät ganska pigg när jag prata med henne i kväll. Hon lät bra mycket sämre i förmiddags när jag prata med henne då. Då kunde hon inte ens ta sig ner till huvudentrén och Pressbyrån. De skulle spruta in kontrastvätska under kvällen och sen röntga hennes skelett för att se om det kunde hitta nått.

Jag kan inte annat än bara hålla tummarna att det är nått som inte har cancer att göra. Men det får jag reda på i morgon. Önskar bara att jag inte var tvungen att åka upp själv, det hade känts bättre om mina brorsor kunde vara med. Men men jag fixar det ändå, eller jag har ju inget val. :-) Att ta cancerbesked själv igen kommer att kännas tungt som fan.

Det är så mycket tankar i mitt huvud, ständig oro, äcklig illamående när jag tänker på mat (DET är mycket ovanligt då jag brukar reagera med att äta precis hela tiden och typ gå upp 16 kilo på en kvart.) och hela tiden nån slags inre stress att allt det jag egentligen måste göra görs inte. *förnekelse* Ungefär som om sakerna löser sig av sig själva. Och det är inte lite saker jag måste göra heller.. Gaaaargh!

Måste hitta nått att fokusera på så i alla fall lite av tankarna och funderingarna släpper om det bara gäller för en kvart eller en halvtimme. Supa ner mig så totalt att jag utvecklar alkoholförgiftning i helgen, röka på så jag är hög i fjorton dagar eller knulla konstant i en vecka i sträck. Hmm.. Sen finns det ju förstås rumsrenare alternativ att förskingra tankarna med..

Adios..



Slänger in en låt..

..när jag ändå håller på..

http://www.youtube.com/watch?v=jd5ssTq_QVw


Dagens andra onödiga fakta...

Strax innan man fryser ihjäl bryter temperatursinnet i kroppen helt och hållet samman, så att det känns som om man håller på att stekas.


Dagens onödiga fakta..

Walt Disney har blivit nominerad till 64 Oscar och vunnit 26 som är rekord.


Jaha..

..vaken och totalt rastlös.. Tjihoo.. Lööövley! Vad finns det att göra för att skingra tankarna vid den här tiden en torsdagsmorgon liksom?
 
Mamma har åkt in på sjukhus igen, tror att det typ kan vara därför jag inte kan sova. *insiktsfull* Hon lät ju inte alltför pigg när jag prata med henne och det gör mig jävla orolig. Och ingen läkare har jag fått tag i heller för att fråga hur stora oddsen är att cancern sprider sig TROTS cellgiftsbehandling. Tycker det vore jävligt suspekt om det skulle vara nått sånt. Hon har haft ont i ljumskarna ett tag och under natten hade ena foten svullnat upp. Oavsett hur mycket vi har tjatat på henne så har hon bara sonika vägrat prata med nån läkare. Snacka om envis. Eller totalt jätterädd. Det räcker med KOL & lungcancer man behöver inte mer börda än så. Är ganska hundra på att jag också hade undvikit läkare in i det sista, livrädd för svaret. Hon skulle till sjukhuset idag för att ta rutinprover och de ville ha kvar henne där i alla fall under natten. Och det var tur att de tog inne henne för annars hade jag egenhändigt kört in henne i kväll. Hon har ju morfinplåster, ganska starka såna, och inte ens de har hjälpt nu under tiden hon haft ont.

Sen kan jag inte låta bli att undra om det var nått allvarligt de upptäckte för vi kom överens om att hon skulle höra av sig till nån av oss och sen skulle den i sin tur prata med oss andra. Men ingen har ringt mig, jag har jobbat och jag VET hur hon funkar. "Ring inte och stör henne på jobbet, det kan vi ta i morgon".. Och hennes mobil var avstängd när jag ringde på rasten och resterande gäng fick jag inte tag på.

Sååå det blir en funderingarnas natt i natt.. (igen)..

Adios..



Dags att..

..försöka få lite sömn.

Adios..


Dagens andra onödiga fakta...

Det finns över 500 namngivna fobier. En sällsynt är Anglofobi där man har en rädsla för England.


Dagens onödiga fakta..

En fullvuxen råttas hjärna väger ungefär lika mycket som en halv 50 öring.


Tjihooo..

Idag är det 090909. Bara så ni vet.. :-)


Apropå ingenting..


Dagens andra onödiga fakta...

Vad har skottsäkra västar, brandstegar, vindrutetorkare och laserskrivare gemensamt? Kvinnor uppfann allihop.


Dagens onödiga fakta..

I genomsnitt skrattar en normal person 13 gånger om dagen.


Nostalgi..

http://www.youtube.com/watch?v=qUUxfZCBMfE


Dagens andra onödiga fakta...

Nya djurarter kan påträffas på de märkligaste ställen. En ny myr-ras hittade man i en krukväxt på sextonde våningen i en tysk kontorsbyggnad.


Dagens onödiga fakta..

Du kan inte ta självmord genom att hålla andan.


I kväll..

ska jag gå ut och ha det trevligt. Äta och dricka. Tänkte få skrumplever inom två timmar från första ölen.. :-)
Tror att jag kommer lyckas ganska bra.. Ha en bra kväll!

Adios..


Dagens andra onödiga fakta...

Genomsnittskvinnan innehåller 4,5 liter blod, mannen innehåller 5,6 liter blod.


Dagens onödiga fakta..

En egyptisk mumie innehåller i snitt 1 km bandage.


Sjunger med..

http://www.youtube.com/watch?v=B0XSyjEAOi0


Jag borde..

...sova men är uppe varv.. Lite irriterande. Snart kommer hunden hem och vet inte om jag kommer vara så förtjust i hans uppvisningar av hans diverse leksaker.. Och hans uuuuunderbara andedräkt. Huga.. Har inte ens tvättat av mig sminket än, sitter och gäspar men ändå så kan jag bara inte gå och lägga mig.. Har lite för mycket i huvudet just nu tror jag, som jag inte riktigt kan släppa. Känns som om huvudet kommer att explodera om jag kommer att få ytterligare nått att tänka på. Har varit en hel del turbulenta dagar, känslomässigt sen i tisdags. Men det kanske löser sig..

Nej, NU fan ska jag resa på rumpan, tvätta bort sminket och dra täcket över huvudet.
Adios..

Effekten av alkohol..

Efter tre koff och ett glas vin..


Efter fem tequila..


Efter en flaska rödvin...


Dagens andra onödiga fakta...

En perfekt Cream på en espresso ska kunna "hålla" en tesked socker.
Eeeh..jaha, kan nån förklara för mig vad det betyder?? *noll koll*


Dagens onödiga fakta..

Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten.


Bla, bla, bla..

Det är blogginlägget började jag med för 3 timmar och 50 minuter sen MEN blev störd på msn HELA tiden.. :-) men tänkte skriva klart det.

Är på jobbet.. Jihooo.. Eller nja, kanske inte. Köpte en sallad på min rast och när jag kom tillbaka så insåg jag att det inte fanns några bestick förutom en stor gigantisk sked. Typ som en slev. Så jag hade två val: Antingen äta salladen med den extremt stora skeden eller äta sallden med fingrarna. Jag tog sleven och salladen hamna precis överallt förutom i min mun. Skitirriterande! Och sen borde det vara varningstext när det är oliver i salladen att de INTE är urkärnade. Fan alltså.. mina tänder har fan klonkat i dom där jävla kärnorna som en strap-on på en bäver-röv.

Ja vad har hänt sen sist då?
1. Lyckats slarva bort min ENDA bilnyckel och kan jag inte få fram nyckelkoden så får jag punga ut med sisådär 10-15 tusen om de är tvunga att borra upp låsen. Det var en ytterst dryg kille jag fick prata med på verkstaden och hela tiden under samtalet tänkte jag bara: "Tänk att få tillfälle att knulla han med en hammare i örat". "Åh då, lilla gumman blir det en dyr historia"

2. Sörjer fortfarande min dildo.. *torkar en tår* 6 dagar var den i min ägo..

3. Upptäckt att jag faktiskt kan bli förbannad, riktigt jävla förbannad. Känns helt sjukt skönt..

4. Sörjer fortfarande min dildo.. *torkar ännu en tår*

5. Sörjer fortfarande min.. *vrålbölar*

Nope, nu ska jag fantisera om att jag smörar ett par knäckemackor med skitmycket leverpastej och bara låter dom sköljas ner med några glas mjölk. *Yummie*

Och du, glöm inte köp kaffe nästa gång du handlar.. *påminner*

Adios..


Nu..

..säger denna supernova tack och godnatt..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta...

En mans skägg innehåller mellan 7 och 15000 hårstrån.


Dagens onödiga fakta..

Vegas Vic, den stora neoncowboyen i Las Vegas är världens största mekaniska neonskylt.


I dag har jag..

1. Insett att jag tappat min enda bilnyckel.
2. Insett att jag knulla alltför länge sen.
3. Insett att jag måste göra nått åt att jag inte knullat på länge.
4. Insett att det är aldrig försent att be om förlåtelse.
5. Insett att jag inte känner någon skillnad på Coca-Cola Zero och Coca-Cola light.
6. Insett att jag inte kan spela banjo.
7. Insett att det är förbannat bra med vänner.
8. Insett att man kan bli kåt på innebandy-boll.
9. Insett att jag tycker om att blogga.
10. Insett att en söndertuggad dildo inte är en användbar dildo. (Hade tyst minut för den innan jag packade ner den i kartongen och fick slänga den. Torkade en tår vid sopnedkastet och ylade "Tryggare kan ingen vara")





Tjihooo!..

Jag ska flytta.. ÄNTLIGEN! :)

Japp, nu har jag äntligen hittat nån som vill bo där jag bor. Och deras lägenhet var så jäkla fin så jag sa ja på en gång. Så nu ska papper fixas och sen blir det flytt. Woohoo! Den kommer bara att bli MIN! Och det är en omstart som jag verkligen behöver.

Så nu får alla hålla tummarna att paret inte ångrar sig eller att nån av oss av nån anledning inte skulle bli godkända av respektive värd.

Jävlar, vilken inflyttningsfest jag kommer att ställa till med..
Och i inflyttningspresent vill jag ha: soffa, säng, platt-tv, micro, kastruller och en ny bil.. Tycker inte jag har _SÅ_ orimliga krav på inflyttningspresenter.. :)

Tjihoo..

Nej, nu ska jag återgå till min IKEA-katalog och kolla på sängar.. Fan, vad det är skönt att vara ledig! Har min lördag idag..

Adios..


RSS 2.0