Dagens andra onödiga fakta..

En ankas kvackande ekar inte och det är ingen som vet varför.

Dagens onödiga fakta..

Den genomsnittliga 18-åringen har sett 26000 mord på TV.

Dagens tredje onödiga fakta..

En giraffsnopp är nästan 120 cm lång.

Funderingar jag har haft under dagen..

1. Hur det känns att slå ner en mimare.
2. Varför min hund aldrig går rakt utan zick-zackar sig fram på gångvägen?
3. Varför man kan göra/säga fler puckade saker på fyllan än i nyktert tillstånd?
4. Varför jag aldrig, ALDRIG fattar hur man spelar Backgammon oavsett hur många gånger jag får det förklarat för mig?
5. Varför människor (läs killar) vill prova att stoppa upp en nyårsraket i röven & sen tända på?
6. Varför jag alltid glömmer att raka en liten fläck på mina ben när jag rakar dom? Har alltid en schysst liten pälskant där.
7. Varför jag, trots att jag bor själv, lyckas stöka till det som om det bodde en familj på 10 st här?
8. Varför min hund formar sin mun som en tratt när han ylar?
9. Varför inte jordnötsrutor kan vara fettfria, sockerfria och nyttiga i stället?
10. Varför vissa män tänder på att man ska sparka dom i skrevet så de tuppar av?


Dagens andra onödiga fakta..

Lammgamens magsyra är så stark att den kan lösa upp en spik på ett par timmar.


A big NO NO för en tjej..

1. Att ha brunkräm/puder som slutar tvärt strax under hakan.
2. Att stappla omkring på extremt höga klackar och samtidigt gå som en ostbåge för att parera upp rangligheten.
3. Att ha haremsbrallor.
4. Att bete sig som en blåst bimbo för att de tror att det går hem hos killarna.
5. Att gå omkring med kort byxdress och sandaler.
6. Att vara ett drinkluder. (Har du inte råd att dricka ute, stanna hemma då eller ge i alla fall killen ett nyp spm tack.)
7. Att vid första middagsdejten bara beställa in en sallad utan dressning och ett glas ljummet vatten. (För att sen gå hem och moffla i sig en hel kalkon.)
8. Att fejka orgasm.
9. Att gå utan BH. (Det spelar ingen roll hur jävla fasta pattar man än har, att skita i  att använda BH är fan en dödssynd.)
10. Att ha svart buskigt hår under armarna.



Dagens onödiga fakta..

Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord.

Funderingar..

Funderar på att flytta långt bort härifrån, börja om och starta ett nytt liv. Glömma allt skit som har varit, glömma alla jobbiga frågor som man ändå aldrig kommer att få svar på hur mycket jag än skulle fråga. Sluta lägga ner energi på att försöka förstå. Sluta älta och åter älta. Bara få lite lugn och ro. Börja jobba eller plugga på annan ort kanske. Så man kommer bort härifrån för ett tag. Få lite ny luft under vingarna och reparera sig själv..


Dagens onödiga fakta..

USA är det enda landet som någonsin använt kärnvapen i krig.

A big NO NO för en kille..

1. Att ha cowboyboots
2. Att ha katt eller kanin
3. Att spela gitarr/piano/fiol
4. Att ha bögslunga
5. Att ha strumpor i jesus-sandaler
6. Att ha långa naglar
7. Att snusa lössnus
8. Ha speedos på stranden
9. Att ha en hund av mindre varaiant a la chihuahua eller yorkshireterrier
10. Att ha axelvaddar


Äntligen..

Äntligen har jag fått sova mer än 3 timmar i sträck. Så jävla underbart. Sov från halv 12 till 7. *informerar* :-) Och jag har varit så jävla duktig att jag till och med har tagit en timmes promenad utöver morgonpromenaden med hunden. Yea..

Och nu ska jag kolla vad min ylande hund gör på balkongen och sen fruuuukost! Och sen bara njuta av min lediga dag..

Svårt val..

Att sova eller fixa rost på bilen i morgon, det är frågan..


Dagens andra onödiga fakta..

Den mängd kött Tyrannosarius Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad.

Idag har jag..

..varit på


Eskilstuna.. Woohoo..
Haft en skitbra dag, har kollat på djur, druckit kaffe, kollat på lite mer djur och druckit lite mer kaffe..:-)
Och sen åkte vi virvelvinden och vi fick åka skitlänge och till slut började jag fan må illa och jag är inte så känslig. Snacka om sug i magen. (precis sånt sug man får när nån sliter tag i håret och väser "slyna" i örat..) Och sen blev jag brutalt övertalad att åka vikingagungan eller "Pirata" som den hette här. Och vikingagungan var verkligen det jag undvek in i det sista på grönan när den fanns kvar där. Fick höra okvädesord som: -"Trodde inte att du var en sån mes" eller "-Jaha, vi kan bara åka när vi har druckit öl".. :-) Fan, vad det var läskigt, jag knep ihop ögonen och hade spikraka armar och höll i mig för glatta livet.. Men jag är ju här så det betyder att jag överlevde..Pjuuu..


Dagens onödiga fakta..

Varje månad som innehåller en "Fredagen den 13:de", börjar med en söndag.

Gaaaaaargh!

Låt mig bara få sova..

Oh..nostalgi..

http://www.youtube.com/watch?v=epAqdikol3Q


Dagens onödiga fakta..

På ett tagentbord finns det mer baciller än på en toalettring.

OBS! Lååååång läsning del II

-"När ska du sluta vara ledsen"? Den frågan fick jag av honom när jag hade fått missfall 6 timmar tidigare. Och jag ville gå ut i köket, ta en gaffel och köra in i ögat på han men jag svarade: -"Snart, snart ska jag sluta vara ledsen". -"Bra" svarade han, pussade mig på kinden och fortsatte att spela tv-spel och dricka öl. Känslokall kille.. Idag kan jag förvisso vara jävligt glad över att det blev missfall, jag är inte så säker på att jag skulle vara tillräckligt stark att kunna bryta upp även fast det skulle finnas barn med i bilden, Sorgligt men sant. Jag tror att jag aldrig hade förlåtit mig själv för att barnet skulle få en sån pappa.

Han var verkligen hur charmig som helst mot omgivningen, den omgivningen som inte kände honom. Den omgivningen som inte såg när han tittade argt på en och gjorde "jag-ska-skära-halsen-av-dig" gester. Eller kunde hälla ut maten jag hade gjort för att den inte var tillräckligt nyttig. Kommer ihåg en gång när jag var sjuk och jag var alldeles för trött  för att gå ut och handla och jag frågade om det var okej om vi åt hamburgare och potatismos för det var det som fanns hemma. Och fick sen en timmes utläggning om att det var ingen mat, hur kunde jag komma med ett sånt jävla förslag, hur kunde jag vara så in i helvete dum i huvudet. För lite hamburgare och potatismos. Så det var bara att gå och handla..

Han fyllde år och jag hade sparat ihop till en resa utomlands för att överraska honom (undra hur jag ens ville bjuda aset på den?). Han söp varje kväll, blev för bakis att göra nått på dagarna så jag fick tillbringa dagarna och sysselsätta mig själv. Och sen när vi kom hem tyckte han att resan var totalt värdelös för den gav han inget. Och frågade varför jag inte hade lagt pengarna på annat. Han kunde ändå inte slappna av för att han hade så mycket jobb att tänka på. Han kunde konsten att få mig att känna mig liten, betydelselös och bara så jävla värdelös.

Hatade känslan som jag fick ibland innan jag kom hem och visste att han hade supit till. Hur han satt i vardagsrummet och bara blev fullare och fullare. Ibland sov han inte alls och kunde vara uppe i flera dygn och kröka. Och jag fick ringa till hans jobb och säga att han var sjuk. Och när inte han kunde sova då skulle inte jag heller göra det. Han kunde komma in i sovrummet och slita upp mig för att han hade kommit på nått jag hade gjort som han inte kunde släppa. Och jag hatade dom nätterna när han kom in full i sovrummet, la sig brevid mig och kunde börja med att säga att han hatade mig, att jag var den fulaste han sett, att jag var vidrig och när jag ville gå därifrån så fick jag inte. Och det vara bara ligga kvar där och vänta på vad som skulle komma. Sparkarna, nypningarna och slagen..

På slutet av vårt förhållande när jag hade fått nog sov jag med sängen för sovrumsdörren så han skulle få det i alla fall lite svårare att komma in till mig. Och jag sov med korkskruv, kniv och mobilen under kudden.

Och den dagen jag verkligen fick nog när han vägra att släppa min väska när jag skulle gå, brast det för mig och jag gav mig på han och slog, slog, slog och åter slog honom. Och jag kom ihåg att jag tänkte att det gör inget om jag dödar honom, jag tar straffet. Och att se honom tappa fattningen och krypa ihop som en liten boll, precis så som han hade fått mig att göra under alla år, gav mig en oerhörd kick och jag tänkte: "Dö, ditt jävla as, dö"..

När man är mitt uppe i en sån här relation så tänker man att man inte har tagit åt sig av det som sagts eller att man vet att det inte är sant det som sägs. Det som sätter sig är inte den fysiska misshandeln utan det psykiska. Att höra att man är ful, värdelös, fet, dum i huvudet, psykisk labil, you name it i sju år sätter sina spår.

Man tror att man inte har tagit skada utav det men det har man och det märks mycket tydligt när man inleder en ny relation..  I mitt fall märktes det på att jag ville ha bekräftelse, jag ville höra att jag var söt, ville höra att jag var bra, ville bara få bekräftelse på att bli sedd. Ville ha nått genuint, ville bli bästa vänner och bara få vara mig själv och få respekt för det. Att kunna få säga att jag kanske inte förstod något utan att höra att jag var en dumskalle. Jag blev bekräftelsetorsk, osäker, jag kunde/kan inte säga ifrån när jag tycker nått är fel, i stället för att bli arg, blev/blir jag bara ledsen och vill inte prata med nån..

Och det jag hatar mest är det att en annan människa har fått mig att tvivla på mig själv, mitt utseende och mitt liv..


Jävla skit-internet..

Jävla prutt-internet, jävla prutt-msn.. Jävla prutt helt enkelt.
Ska prova sova..

Dagens onödiga fakta..

En jordgubbsmilkshake på McDonalds innehåller inte en enda jordgubbe.

Snap, crackle and pop..

Sömnbrist? Vad är det??



A big NO NO att göra på första dejten..

1. Att prata om sig själv i tredje person
2. Att knäppa  med fingrarna och busvissla när man vill ha notan på restaurangen
3. Att gå och skita och sen komma ut och beskriva helt lyrisk om vad som landa i muggen.
4. Att sträcka fram handen och säga -"Dra i mitt finger".
5. Att berätta att man är självmordsbelägen och har gravt svåra tvångstankar.
6. Att berätta att man hittills aldrig kunna vara trogen i ett förhållande.
7. Att sitta och skryta om att man startar dagen med att göra en smoothie bestående av groddar, ingefära, havslager och tångruskor för att sen gå ut och klättra i berg innan jobbet.
8. Att lämna sin dejt om det dyker upp snyggare/intressantare killar/tjejer.
9. Att säga att man inte kan se sin egen spegelbild samt att man smälter i dagsljus.
10. Att berätta att man finner ett ganska stort nöje i att dra vingarna av flugor och bränna valpar med cigg.

Så jävla söt..! Hennes ögon & ögonfransar..Check it out..:)


Saker jag borde göra..

1. Städa (Ser ut som en tornado har besökt lägenheten)
2. Rensa källaren (vill verkligen inte)
3. Betala räkningar (Wooohooo, vad kul)
4. Lära mig att jag och små plastburkar absolut INTE ska vara i närheten av varandra
5. Beställa tid till massage
6. Rensa hundens öron *urk*
7. Städa balkongen
8. Sluta TÄNKA!!!! (nu)
9. Köpa nya sexiga underkläder
10. Knulla (jämt & ständigt)




Dagens andra onödiga fakta..

Sannolikheten att man blir dödad när man ramlar ur sängen är en på två miljoner.

Fick jag sova i natt?

Nope, icke, inte, not, njet.. Nu har jag sovit 7 timmar på tre dagar, kommer att flippa ur snart..
Snap, Crackle and Pop..
B A J S!
*uttrycker mig moget*


Dagens onödiga fakta..

Anledningen till att man kan lägga handen på en alligators nos utan att den hugger är för att de har deras blinda fläck där.

Låt mig..

..snälla, snälla, snälla få sova i natt. Försöka lägga undan tankarna lite så jag kan få lite lugn och ro.. Annars är det tredje natten i rad jag sover skitdåligt eller får för lite sömn. Jag vill bara sluta tänka, sluta grubbla och framförallt sluta känna nått överhuvudtaget. Livet är verkligen bajs ibland..


Dagens andra onödiga fakta..

Hjärnan är mer aktiv när vi  sover än när vi kollar på tv.

OBS! Låååång läsning..

I natt när jag inte kunde sova så funderade jag ju en hel del, det var nog kanske därför jag inte kunde sova. *Insiktsfull* En grej som jag tänkte på var det förhållande jag hade, det förhållande som det förekom både fysisk och psykisk misshandel i. Frågor som dök upp i mitt huvud var ex: Varför gick jag bara inte? Varför var jag kvar och tog emot skit av en annan människa i över sex jävla år.  Det är inte en kort tid. Och vad var det som gjorde att jag till slut fick nog? Varför fick jag inte nog tidigare?

Såhär börjar historien:

Han kom till min klass i nian och nästan alla tjejer föll för honom men inte jag. Jag tyckte inte han var så snygg som dom andra tjejerna tyckte. Men ju mer han visade mig uppmärksamhet, var charmig, snäll och bara så gullig föll ju jag såklart till slut. Och jag fick den kille som de flesta tjejer suktade efter. Men vi var inte tillsammans så länge, han skulle åka bort över hela sommarlovet och sen när sommaren var över så hitta hans brorsa på massa lögner och det i sin tur gjorde att vi tog inte upp kontakten på det sättet vi hade bestämt innan sommarlovet. Och jag var totalt jävla olycklig. Kul höst jag hade och kul höst mina kompisar hade när de fick dras med Ior x 500. Vi träffades på lite då och då men så gick åren.

År 2000 var det klassträff för alla nior. Jag hade varit sjuk veckan innan och hade inte tänkt att gå men det blev så att jag gick i alla fall. Och jag och han tillbringade i princip hela kvällen tillsammans och han följde med mig hem och sov över. Han flyttade in så småningom och jag tänkte på de små sakerna som han planerade för mig, jag tog det som om att han brydde sig om mig. Som att jag borde gå den utbildningen, att jag skulle ta körkort, (det är det enda som är positivt från detta förhållande, att jag tog  körkortet) inte äta den där extra mackan, strunta i pommes friten när vi var på McDonalds, bara äta godis på lördagar etc. Och när jag började säga ifrån så var det ju bara -"Ja men det är ju bara för att jag bry mig om dig" Sen började klagomålen eskalera mer och mer. Att jag inte städa tillräckligt bra, jag köpte fel tvättmedel, hur kunde jag bara sitta en hel kväll och kolla på tv när förrådet behövdes rensas. Och när jag frågade varför inte han kunde ta förrådet om det nu störde honom så mycket så var det alltid: -"JAG jobbar så mycket, du går bara i skolan"

Jag blev uppsliten en morgon ur sängen för att hunden (då var Mr Mongo tre månader) hade både kissat och bajsat inne under natten. Och det luktade lika illa i lägenheten som jag gjorde stod han och skrek över mitt huvud medan jag torkade upp. När jag hade torkat upp så satte jag mig i soffan & blev skitarg och frågade varför inte han kunde ta upp det, han hade inte behövt slita upp mig för det. Då tar han tag i mina öron och skakar hela mitt huvud till jag i princip ser stjärnor och skriker att jag har verkligen inte har fattat hur trött han är hela tiden, han har nystartat företag och även om det strulade skulle det ta mig fan inte strula hemma.

Sen ringde han och bad om ursäkt under dagen och jag trodde verkligen att det inte skulle hända igen men det gjorde det och igen och igen och igen.

På natten skallade han mig för att jag inte hade lagt ner tillräckligt med kärlek på maten jag hade lagat. Det var så hans bråk börja på kvällen. Det var ingen mat jag hade lagat utan det var bara skit. Han hade bråkat och varit hotfull sen han kom hem från jobbet. Då jag säger att jag har fått nog trycker han ner mig i soffan och skallar mig. Jag kommer ihåg att jag tänker att jag måste ta hunden och mig själv därifrån. När jag är på väg till badrummet så ser jag hunden ligga platt på golvet i förrådet och skakar. På den korta vägen från vardagsrummet till badrummet har halva ansiktet hunnit svullna upp och det gör förbannat ont. Dörren rycks upp (den var låst) och han har en ispåse i den ena handen till mig och en öl till sig själv i den andra.

Och nu ska vi ut och åka i den nya bilen och se soluppgången. Jag ska köra. Han ska dricka. Min syn blev bara sämre och sämre under tiden jag körde. Så tar han mitt ansikte i hans händer och säger med en vänlig röst: -"Om du bara hade lyssnat på mig så hade det här aldrig hänt"..

Kom ihåg att jag tänkte att: -"Det här kommer du ta mig fan inte undan med, du ska polisanmälas och du ska ut ur mitt liv. Jag polisanmälde honom, tog tillbaka anmälan och levde med honom i ytterligare sex år..

Fortsättning följer..


Dagens onödiga fakta..

Om du pruttar konstant i sex år och nio månader, produceras det tillräckligt mycket gas för att skapa energi av en atombomb.


Lobotomi - enda lösningen??

Garrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggh!
Kan jag bara få sova? Kommer bli en sån lång jävla dag..


Tack för att det börjar åska också, NU kan jag sova..*ironisk*

Onödig fakta..

Det tar  tolv till femton sekunder för blodet att cirkulera från den ena handen till den andra och bara två sekunder att strömma från låret till foten.


Jag skriver väl ett skitviktigt inlägg till.. :-)

Löööööööövley med regn..


Bajs att jag inte kan sova..



Önskar..

..så starkt ibland att allt vore annorlunda.


Bla, bla, bla, bla..

Tror fan att jag kommer att få bo kvar i den här lägenheten tills jag dör. Ännu en som tackat nej till den. (Undrar om det var dildons fel??) Jag bor ju inte i nått getto eller typ slumområde men det verkar som om området fortfarande har ganska dåligt rykte. Vilket är synd för SÅ jävla dåligt är det inte. Jag är ju fan ta mig villig att flytta till Upplands-Väsby, Sollentuna, Kista, Handen, Ösmo, Tungelsta, Alvik men ingen vill ha mitt område. Jävla skithögar! :) Det tar en kvart in till stan och det är inte stökigare än några andra ställen i Stockholm. Ja, ja får söka vidare.. (Visar fingret till ALLA som tackat nej till min lägenhet & hoppas ni får klamydia hela bunten)

Och vad fan ska man ha i sin matsäck när man åker till Eskilstuna Zoo då? (Känns som om jag går i fjärde klass igen)Har noll idéer.. HJÄLP!

Sen klappar jag mig själv på axeln, gör übersexiga moves mot vågen som visar 5.1 kg mindre än för en månad sen. Nu är det bara 14.9 kg kvar tills jag ska förföra killar i blåställ på seven-eleven. :P Ligga i bakhåll och sen bara brutalt hoppa på dom, dom kommer inte ha en chans, allra helst om jag inte får eller har fått sex innan dess. Huga, hemska, hemska, HEMSKA  tanke om jag inte har fått det innan jag förlorar 14.9 kg till. *Slår bort tanken snabbt* :)





Yeah..She´s a lady..

http://www.youtube.com/watch?v=RphSlQXkHQs


Dagens onödiga fakta..

Fladdermöss svänger alltid åt vänster när de flyger ur en grotta.

Beslutsam kväll..

Det är satans fint att promenera i Gamla Stan på sommaren, slå sig ner nånstans och dricka ett par öl, äta nått, strosa vidare mot City, ha nån med sig som man kan snacka lite skit med också. Tack för sällskapet, babe! :) Jag har funderat, tänkt och återigen funderat. Är ganska duktig på det.
Kommit fram till ett par saker:
1. Från och med nu kommer jag inte acceptera att någon människa i min närhet gör så att jag mår dåligt på minsta lilla sätt.
2. Kommer inte sätta mig i några situationer där jag i princip redan vet innan att det är jag som kommer att må dåligt/blir sårad om än inte just nu eller då men senare.
3. Att verkligen säga vad jag tycker på en gång, inte dra ut på det och må dåligt under en period.
4. Att jag bara kan fokusera på det jag kan förändra, och skita i att lägga ner energi på försöka flytta bergsmassiver.
5. Att aldrig mer krypa för nån, vara rädd för nån, jaga bekräftelse av nån, att aldrig mer vara godtrogen och framställa mig själv som en idiot, en som man kan proppa full med lögner och verkligen på största allvar TRO att det som kommer ut ur käften sväljer jag med hull och hår.
6. Ska börja ifrågasätta ta mig fan allt.
7. Tackar ja till kräftskivan
8. Det blir Eskilstuna Zoo
9. Beställa dildosar (Ja jag  vet att EN dildo inte blir dildosar i plural)
10. Förföra en kille i blåställ på Seven-Eleven tidigt en morgon (innan han fått sitt kaffe och vaknat till :P) när jag har gått ner 20 kg.. ;-)

Sååå, då har jag skrivit av mig och nu tänkte jag lägga mig i ett bad med en kall Karhu och bara njuta av att jag har en helt ledig dag framför mig i morgon..

"Jag är en tuff brud i lyxförpackning, la..la..la..maskerad till sockerbit..*småsjunger*

I kväll ska jag..

..beställa dildosar och en kille i blåställ som har kluven tunga..
..bestämma mig om det ska bli Furuvik eller Ekilstuna Zoo
..bestämma mig om jag ska promenera eller ta nattbussen till jobbet på fredag
..tacka ja eller nej till kräftskivan hos Miss R
..göra mitt allra bästa att inte bjuda in mig själv till min porrtittande granne (inte kräsen längre)
..omboka tvättstugan & ta mig in till Gamla stan
..äta sushi
..inte ha ångest för att jag åt 150 gr chilinötter som mellanmål
..knulla (*önsketänkande*)




Pater Peccavi - Förlåt mig fader, ty jag har syndat..

... men får man ha hur mycket kinky, nasty, häftiga, läckra, kåta fantasier som helst?



Det är ju förbannat irriterande att det just är fantasier.. Det MÅSTE bli ändring på det..NU! BUMS! GENAST! NYSS! SNARAST! DIREKT! RAUS!

Dagens onödiga fakta..

Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tagenterna i en rad på tagentbordet.

5 tecken på att man är nära tantstadiet..

1. Att man plötsligt tycker att det där handtaget i taket på bilen har en funktion. Det är ju faktiskt riktigt bekvämt att sitta och hålla sig i det när man är ute och åker.
2. Att man tycker att det är fräsigt med leopradmönstrade kläder.
3. Att man använder uttrycket fräsigt.
4. Att man plötsligt slutat gilla bananer, skräckfilm och Fritt fall.
5. Att man inte har nån koll på band och musik längre, jag vet inte ens vem det är som är själva Kent av alla killarna i popgruppen Kent. 


Skurt, saltgurkor och lite annat...

-Och efter de färdats på bandet från saltstationen, så hamnar alltså gurkorna här?
Skurt håller en stor mikrofon. Skurt har ett blått hårnät över sin randiga färgglada keps. Skurt hälsar på i en saltgurkefabrik. Närbild på gurkorna som flyter omkring i saltlagren.

Jag ligger i soffan. Har legat här sen i morse. Byter till finska kanalen. En speakerröst viskar försiktigt som en golfkommentator på finska medan en gubbe puttar med en lång pinne på olika stockar i en fors. Jag måste samla ihop mig. Jag kan inte bara ligga här och glo som en zombie.

Nu tappade gubben sin pinne. Nej, nu fick han tag i den igen. Om tjugo minuter ska jag resa mig upp och ta tag i mitt liv.

Om tio minuter ska jag resa mig upp och gå raka spåret till köket och sätta igång med mitt liv.

Om fem minuter ska jag resa mig upp, jag ska bara kolla klart på helgmålsringningen för kyndelsmässodagens införande från Sorunda kyrka. Från 1971. I svartvitt. Anfört av biskop Arne Berggren.

Måste bara...

..bara klaga lite. *tycker om* :) Jag fattar inte de människor (mestadels tjejer) som har presentationer på olika sajter som man inte ens orkar läsa första bokstaven på. Eller typ så glittrigt och färgsprakande att man får ett epileptiskt anfall av att bara klicka på deras sida. Blir faschinerad när jag klickar runt ex på" Vilda" att de bara orkar.. Såå nu har jag fått klaga på det också! :)

Och så bara en sak till:
Är SÅ grönjävligt sugen på vanlijmunkar..

Grrrrr..give it to me..

Han kom hem, han snora ner innerdörren, han somna..



Visst att jag saknat honom men att han snora ner innerdörren direkt när han kom hem, hur jävla fräscht var det då på en skala?? :) Gjorde en "Elvis" och sen drog han in i sovrummet. Tack! En vecka med en livfull 5-åring kan få den mest luttrade hund att bli sänkt..
Och torka innedörren.. *URK*

En del av gårdagens shopping..Inte att förglömma..



Nu ska jag bara lära mig att gå i dom också..men det är nog inga problem..:) (Hoppas jag..)

Det här skulle jag vilja ha varit med om idag..

Morgonknull, lunchknull, middagsknull och lite knull där mellan också..
En sån dag hade jag nöjt med med, jag är inte så kräsen.. :-p


Det här har jag gjort idag..

1. Vaknat 04.32 sharp med en blixtrande huvudvärk. Jag som jobbar "mamma-tider" den här veckan uppskattade verkligen att vakna så tidigt då..
2. Glömde min frukost hemma..
3. Druckit kaffe (huvudvärken blev värre..Jippie)..
4. Käkade frukost/lunch i den snabbaste takt jag nånsin ätit..*gris-hungrig*
5. Höll på krocka, då jag satt i andra tankar när jag körde..
6. Lagat tre olika måltider till hunden men han vägrar att äta då grannhunden löper.. Inte en majonnäs funkar..
7. Fått hem min bok jag beställde "Pojken som kallades Det"
8. Insett att mina hårstrån på benen växer ut helt sjukt snabbt.. Rakade mig i fredags, det är måndag idag och håret är utväxt som en gräsmatta..
9. Insett att det var sjuuuuuuuuuuuuukt länge sen jag knullade...
10. Insett att jag är nog mer mörkrädd än jag varit tidigare..

Pinsamt..

Hade visning på min lägenhet och de som kollade på lägenheten frågade mig om det fick öppna skåp och kolla. -"Visst, inga problem" sa jag och tänkte att jag har ju inget att dölja mer än att det kanske inte är så jätteorganiserat i mina skåp... Tills de kliver över tröskeln till sovrummet och öppnar garderobsdörren.. Helvetes jävla skit! Och jag ser hur deras blickar dras till dildon som står helt synligt en bit ovanför ögonhöjd på dom. Kul..inte! Visst det hade ju varit en bra bit värre om dildon hade legat på kudden eller brevid sängen men ändå. Hur fan kunde jag glömma att den var i garderoben?? Så fort jag tänker på det blir jag skitgenerad.. Så nu får den ligga på ett säkert ställe där ingen mer än jag vet var den är..



Önskar att nån kunde slå mig så hårt i huvudet att jag glömde det som hände..

Faan..

Vad jag hatar att vakna utav mardrömmar..

Och sen när man sätter på tv:n så är det enda utbudet typ "Lilla huset på prärien" eller nån jävla tv-shop, Jippie! Det är ju inte så att jag har ett litet utbud av kanaler heller.

Dagens totalt onödiga fakta: Hur de svart-vita korna än är mönstrade så har de alltid svarta öron.. Så nu är ni lite mer allmänbildade såhär på söndagsmorgonen. :)

Själv ska jag dra täcket över huvudet och försöka sova lite till för att senare hämta hem Mr Mongo.. *saknat*  Hoppas det börjar regna, då kan det inte bli mer än en perfekt söndag..


Här är det en som fattat hur man söndags-myser..

Saker man helst inte ska göra på fyllan..

1. Tro att man är den första människan som kan dricka precis hur mycket som helst utan att bli alkoholförgiftad..
2. Tro att man typ är Stålmannen och att man är oövervinnlig när man springer över Ringvägen med ögonbindel..
3. Ringa nån man har ett ont öga till och skälla ut dom på mobilsvaret..
4. Kräkas ner den som har den fulaste tröjan du nånsin sett och som du har gått och retat dig på hela kvällen..
5. Tro på allvar att nån som vill "Hem och dricka te", faktiskt vill hem och dricka te..
6. Gå barfota och trampa i en Chorizo med räksallad & sen tycka att det är så sjukt jävla roligt att man nästan pissar på sig..
7. Berätta saker man kan göra med en piggelin förutom att äta upp den..
8. Skrika ut bristen på sitt sexliv på ett kebab-hak, det kan verka en aning desperat..
9. Proppa hela munnen full med chilinötter och sen försöka prata samtidigt..
10.Sakna nån och vilja skicka massa idiotiska sms under kvällen.. (Tack för att du tog min mobil..)



Tur att min mack här har nattöppet så man kunde inhandla en piggelin eller två.. :-p


Nackskott, tack!


men jag kanske ska vara glad att jag inte vakna upp såhär..



det hade gett lite mer bakis-ångest än vad som finns nu..




Fan..

..det är fredag IGEN. *Wohooo* Vart tar dagarna vägen? Det var ju för fan fredag alldeles nyss.. I kväll ska jag dränka mina sorger i massa alkohol *planerar* och bara glömma allt skit för en kväll..




Äh..

...knulla en bäver..


Helt sjukt...

...vad tiden går fort. Idag är det 16 år sen min pappa dog. Den här dagen känns alltid på något sätt tyngre än andra dagar.
Kan inte låta bli och fundera på om mitt liv hade sett annorlunda ut och om jag hade gjort lika många idiotiska saker i mitt liv om han hade levt...

Nej fan, en sexa Chivas Regal på det här, farsan..:-)
SKÅL!


Kikar in och säger..


HEEEJ, såhär på fredagkvällen, innan alla helgäventyr börjar!
*SKÅÅÅÅL*


Ännu en nostalgitripp..

http://www.youtube.com/watch?v=dm3z_7Dl5b4


Nostalgitripp a la Axelsberg..:)

http://www.youtube.com/watch?v=rXeIF6Qk7DM


Likt mina tonårshelger..

Läste i aftonbladet att tysk polis hade larmats för att ta bort en överkörd grävling som låg mitt på en väg men det visade sig att grävlingen inte alls var död utan snorpackad. :-) Miss/Mister Partyhatt hade käkat jästa körsbär. När körsbären landade i grävlingens mage så förvandlades dessa till alkohol. De föste undan grävlingen till nått mindre trafikerat ställe så den kunde nyktra till. Schysst bakis den måste ha varit när den nyktra till..

Och då kom jag osökt in på mina och mina vänners tonårshelger. Var det nån som blev riktigt jävla full så föste man denne bara åt sidan, kollade lite då och då om personen andades fortfarande och så fortsatte man att festa. Och vaknade upp sjukt bakis för att några timmar senare vara lika i gasen igen. Fan, undrar om jag ska dricka en flaska vin, ett helrör Brännvin Special med hallonsoda, Martini Blanco, Marinella, några shots Galliano, några Tom Collins samt några öl i kväll? :) *nostalgi*
Thoose were the days my friends.. Hasselbacken i kväll?? :-)


Det sägs att..

sexlusten hos kvinnor ökar efter 35 årsåldern..(Tror det kan stämma pretty bra :-p) 
 Damn, hur ska det sluta då??


Yeah..


Kolla in bild nr 5 och nr 8 :-):-)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article505318.ab?service=galleryFlash


Stockholm i natt...

http://www.youtube.com/watch?v=te4Vv4qio7A


Regn..

Fan, tycker regn är helt jävla underbart. Det är rogivande att lyssna på regn som smattrar mot fönsterbläcket... Rogivande att köra bil när det regnar... Rogivande att bara vara när det regnar..

*Gråter en skvätt för min poetiska ådra* :)

Undrar..

...varför tiden går så satans långsamt när livet inte riktigt funkar som man vill men när det är på topp så hinner man knappt med det ena eller andra..

Och jag HATAR magkänslan som bara skriker att nått är fel..

Vad ska jag skriva??

Tror jag ska ta patent på att grubbla för det verkar vara det enda jag är bra på.. :-(:-(:-(:-(

Fuck..

RSS 2.0