Skiter i kaffet..

..och fläskfilén och åker där Mr Mongo befinner sig i stället och lyxar till det & äter ute sen. Då lär jag hinna se ett par blåställ eller fyra, för hela firman har övertid. YEY! Den här kvällen kommer att sluta bra i alla fall.. ;)


Jag hade inte..

..den bästa dag på jobbet med alla stopp i tågtrafiken. När jag skulle vara på kontoret DÅ bestämde sig elen att komma tillbaka! :( Den kunde inte ha försvunnit när jag jobbade på kontoret i stället? Nix! Njet! No! Nej! Om man nu ska hitta nått positivt med denna dag så var det ju att dagen försvann pretty snabbt i alla fall. :)

Nej, nu lite kaffe och tina en fläskfilé! Wow, spännande! :-D


Good Night!


Till dig!

Försökte kommentera i din blogg men det gick inte, men eftersom jag vet att du läser här så är det här inlägget till dig, D!

Det kommer att ordna sig med allt, det vet jag! Kanske om det för tillfället inte känns så när tröttheten och orkeslösheten sätter in. Kämpa på! Det är bara de med taskig karma som det går åt helvete för. :-D Tänk så! Kram


Naaaw..

...fick ett sov gott-MMS från Scraappy Doo. Han dunar fint bland fleecefiltar på soffan och är dödens trött efter kvällens tjurrusningar på baksidan av huset. Säger bara en sak: -Lycka till att få en blund när han sätter igång och snarkar. :-) Nu ska hans matte också sova lite.
Sov gott!


Vad är oddsen?

Vad är oddsen att grannen tar kontakt via inboxen på en av sajterna jag är på. Ha, ha vad sjukt.


Någon form av sex i hallen..

..hade jag ledigt kunna ha tänkt mig när Mr Mongo hämtades. Borde vara förbjudet att dyka upp på min tröskel med blåställ och rester av murbruk på sig. FÖRBJUDET! Och det gjordes bara för att jävlas med mig, för det var det största flinet jag har sett i någons ansikte på länge. Uppenbart vad det flinet handlade om. ;) Baah! Ja,ja huvudsaken Mr Mongo blir väl omhändertagen. Det ska jag se till att bli i morgon, när han återlämnas. PUNKT!

Tack för hjälpen by the way! Uppskattas!


Honey, I´m home!

Hemma! Stinker klor gör jag efter simningen, så nu är det dusch som gäller, sen lite kaffe, middag och sen hämta hem Mr Mongo. I morgon ska han få vara med på en arbetsplats full med bara blåställ. Önskar att jag kunde få vara med också. Jag vill det. VILL! ;)

Kunde inte bestämma mig för vilken tatueringsstudio jag skulle ta, var på några stycken. Så jag tänkte att jag skulle fundera lite på det och sen ha bestämt mig senast fredag. Så åker jag och bokar tid direkt efter jobbet. Nu är det på G! :-)

Mr Mongo ska få grillad kyckling i matskålen, vad ska jag äta då? Fan, att det ska vara så svårt att komma fram till vad som ska göras till middag. VARJE dag liksom. Funderar på att köpa sushi, det var länge sen. Hm, ja ja vi får se. Nu duschen!

Adios!


Underbart!

Det är underbart att vara ledig mitt i veckan. Kom hem vid kvart över åtta, fixade kaffe, käkade frukost och sen har jag legat och häckat på soffan. Så underbart att åka hem och se alla andra sega sig till jobbet. Och det är underbart väder ute också, kyligt med sol. Inte ett moln på himlen. Mycket underbart nu. :-) Ska ligga här ett tag och kolla på Rachel Ray och se vad hon hittar på. Sen ska jag gå och simma och sen in till stan och beställa tid till en tatuering. Yey! Nu har jag snackat om att tatuera mig länge och nu när jag har pengar så ska jag fan göra det också.

Adios!

PS. Gnaget rules! DS.

Träningen..

..gick bra och jag är helt slut. Tror jag fick sexpack på magen idag faktiskt. Ljuger INTE! :-) Ha,ha, för att få ett sexpack på denna mage måste jag typ träna tills grisar kan flyga. :-)

I morgon är jag ledig och då ska jag fan sova hela dagen. Men först ska jag åka och hämta ett full-som-en-kastrull-gäng från krogen & skjutsa hem dom och sen ska jag sova. Ljuvligt!

Adios, fuckers! :-)

Är det nån som mot..

..förmodan missade mitt förra inlägg, så upprepar jag:

GNAGET ÄR LAGET!


Vilket fulländat klubbmärke och vilket fulländat lag!
:-)


Gnaget är laget!

Ha,ha! Där fick ni era jävla Djurgårdsgrisar! 5-2 Vi är tillbaka, vi är vackra, vi är störst och vi är bäst!

Solen stiger över Råsunda...

Vi ser hur solen stiger över Råsunda,
vi ser hur Hovets is e blank och klar.
Och bönderna dom gapar utav fasa,
och snutarna dom spejar och dom tar.
Vi ser dom svarta tröjorna i AIK,
vi vet att alla vägar bär oss rätt.
--------------------------------------------
Å vi e AIK
å alltid e vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Å vi e AIK
å alltid e vi me,
och alltid ska vi se er ta poäng.
--------------------------------------------
Ibland så kan det blåsa kalla stormar,
ibland kan himlen vara ganska grå.
Men när det gäller laget som vi älskar,
så skiner solen snart på oss ändå.
Vi hört om stora tider som har svunnit,
vi vet att snart så är det dags igen.
--------------------------------------------
Å vi e AIK,
å alltid e vi me,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Å vi e AIK,
å alltid e vi me,
och alltid ska vi se er ta poäng.

 


Måste..

..sova hemma på vardagarna, kommer ju inte upp på mornarna. Inte för att jag gör det annars heller MEN då kan jag kanske i alla fall lägga mig tidigare. Eller inte. :-) Jag är dödens trött. Slutade kl 15 och har sovit sen jag kom hem.

Nu ----> träning.
Köpte träningskort (halvår) för gym, gruppträning och bad igår för 1100 kr. Jobbet står för 1000 kr, alltså betalar jag 100 bagis. Inte fel alls. *GILLAR*

Mot tåget & min väntade kompanjon.

Adios..


;-)


Natti Natt alla!


Jag får INTE..

..sitta uppe sent IGEN och snacka skit i mobilen, sms eller på MSN! Är så jävla sjukt trött på morgonen då att jag ledigt skulle kunna sticka ut mina ögon med köksstolen. Så nu är det god natt på alla håll och kanter. Hur svårt kan det vara att slita sig liksom? Gaaargh!


Unga killar! :-P

Jag blir faschinerad av att det är så många unga killar (18-25 år) som vill ha äldre tjejer. Mest sexuellt då men ändå. Både på nätet och ute på krogen. Är det nu jag ska uttrycka mig slemmigt och säga: "Så mycket unga hingstar & så lite tid" eller "Ta en kölapp."
;)


Idag är jag..

..trött! Men på ett bra sätt. Lite svårt att förklara. :-)

Hoppas alla haft en bra helg och att ni får en bra vecka.


Om..

..en kille har varit personlig tränare, varit bodybuilder, har tatueringar, har rakad skalle, har eget byggföretag, äger sitt eget hus och går omkring i blåställ hela dagarna på jobbet (DAMN!) OCH att han är skit-trevlig, snygg, snäll, har sunda värderingar, trygg, ärlig, kan snacka om allt och älskar att laga mat och mycket mer.
Då är det inte mycket som kan gå fel. ;)

Har haft en sjukt rolig lördag.. ;)


But I got wise! ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=2wQFaX83l1E
......
But I got wise
You're the devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise

You fooled me with your kisses
You cheated and you schemed
Heaven knows how you lied to me
You're not the way you seemed
......


MEMO!

Får inte glömma skära upp fläskisen och lägga i matlådor innan jag går och lägger mig.


Så är det!!

Vikta chips smakar bäst!


Äntligen hemma!

Som rubriken lyder, äntligen hemma! Najs! Kvällisen med Mr Mongo är klar och nu är det soffan som gäller. Jag orkade inte gå ut i kväll. Jag är skittrött verkligen. Men det kommer fler dagar att gå ut på. Nu är det lite chips som gäller. Och nu menar jag lite chips, en 40 gr påse. Yey! En storkonsument av chips i kväll. :-)

Hittade inte nått jag ville ha på shoppingen. Men så är det ju jämt, när man väl har pengar. När du INTE har pengar, då jävlar finns det snygga saker man skulle kunna sälja sin själ till djävulen för. Men jag ska leta vidare, måste ha nån stickad tröja. Tror att jag aldrig kommer att sluta frysa. Ever.

Hur tror ni det gick på vägningen då? Japp, står still IGEN! :-@ Nu är jag inne på sjätte veckan där inget händer. När ska denna platå försvinna? Börjar misströsta nu faktiskt. Jag hade tänkt att köpa en 300 gr påse med grillchips och 1½ liter ÄKTA cola men det blev 40 gr påse och en halv liter cola. Skulle egentligen inte äta det heller men det tänker jag! Så det så!

Nej, soffan, filten, Mr Mongo på fötterna, lite facebook (måste få reta upp mig lite) och TV..

Hoppas ni har en trevlig fredagkväll, det har jag och har haft. :-)

Fläskpannkaka..


is da shit! :)


LÖN!

Ljuva lön! Har betalat räkningar och jag har asmycket pengar kvar. Yey! Fick ju dubbel lön denna månad, först för augusti månad och sen månadslön för september. Jabba-dabba-doo! Nu ut med Mr Mongo och sen shoppa!

Ljuva fredag! Ljuva lön! Ljuva liv! Ljuva mig! Jag är fan bäst!

Återkommer om vad som hände igår. ;)

Adios..

Vad fan..

..ska jag ha för tv då? Kan bara inte bestämma mig vare sig färg eller storlek. Grrr..


Kvällen är fri!

Japp, som rubriken lyder, så är kvällen fri. Jag har "tränat", det vill säga promenerat, jag har ätit middag (fläskpannkaka) och nu sitter jag och häckar i soffan. Och jag är glad över att jag kan känna smaker igen. Mmmm, ljuva kaffe. :-) Och fläskpannkakan med blåbärssylt gick fan inte av för hackor. Så jävla enkelt att göra och billigare mat får man leta efter.

I kväll MÅSTE jag somna tidigt, är fan i koma när jag går upp på morgonen. Får slänga i mig frukosten på väg till tåget för att jag snoozar för länge. Och så har jag alltid två minuter till godo. Tåget kommer precis när jag är på mitten av plattformen. Har en ganska lång rulltrappa att mig ner för också. Jag vill ha lite mer tid än så, hatar att stressa på morgonen. Och ändå gör jag det. Att man aldrig lär sig. Veckans I-lands problem avklarat. :-)

Och så hoppas jag att jag får sova längre än till klockan halv sju på lördag. Skulle inte förvåna mig att Scraapy Doo kommer att bestämma sig för att vara morgonpigg på lördag bara för att liksom.


Jag på köksgolvet på morgonen efter jag brett min macka. En powernap på några nanosekunder.


Hemma from work!

Och nu en promenad innan middagen. Och sen ska jag skålla mig i badet, är sjukt frusen.

Adios..


Är det inte härligt?

Är det inte härligt att det börjar mörkna ute ganska tidigt? Man tänder ljus, kurar under filten och är nöjd med att kvällen är fri. (Fri =maten lagad, disken diskad, alla "måsten" gjorda etc etc.) Och att den ligger öppen för snaskiga äventyr. Om man vill. ;)


Vill åka bort!

Ska visserligen göra det men det är ju skitlångt kvar tills dess. (Februari) Jag vill åka iväg på en weekendresa. Sitter och kollar runt lite och en weekend (tors-sön) till New York kostar mellan 5000-7000 kr/per person, beroende på vilket hotell och hur många mellanlandningar det är. Jag skulle SÅ gärna vilja se New York. En resa till Paris är då en aning billigare. "Bara" 2500-4000 kr. Men Paris lockar inte lika mycket som New York. London skulle jag också kunna tänka mig att uppleva igen. Det var en ball stad men skulle vilja ha ett bra mycket trevligare sällskap denna gång. Ingen jävla Mr Idiot med mig. Eller om man ska hyra stuga i fjällen en vecka. Jag åker ju visserligen inte skidor men å andra sidan -bara det att ha snö omkring sig och elda i öppen spis på kvällarna. Shit, vad härligt. Gå på långpromenader i kyla med Mr Mongo. Eller promenera själv då, för han är ju så jäkla bekväm av sig. :-)

Ska leta vidare här på resor/fjällstugor..


Hemma!

Hittade det jag skulle ha på IKEA. Yey! Tror att det kommer bli kanon. Eller jag hoppas det i alla fall. :-) Kommer bli fattig på dessa inköp men kan ju spara på ett helt annat sätt nu än jag gjorde innan, så det känns ju inte helt hopplöst att nalla på sparkontot. Men ändå. Det är ju aldrig kul att göra det. Nog om det.

På fredag ska jag prova "piloxing." Det är en ganska ny träningsform, som är en blandning mellan pilates och boxning. Ha,ha! Undrar hur död jag kommer att vara efter det. Sen hämta Mr Mongo. Och sen kanske utgång senare på kvällen. Bowla, dricka och umgås lite. Kan bli kul eftersom jag missade utgången i helgen som var. Jag var VÄLDIGT SJUK då, kommer ni ihåg det? :-)

Nej, nu måste jag få i mig middag. Tacos..Mm-mm-mm..

Adios..

Woohoo!

Nu har jag hittat soffan och TV-bänken jag vill ha. Ny TV ska också inköpas. Nu är det bara färg till väggarna och nån som vill utföra jobbet också. För jag orkar fan inte måla själv. Vardagsrummet -klart, nu är det hallen och sovrummet som är kvar. Det är mycket nu. :-) Köket kan jag inte göra så mycket åt tyvärr. Hade det varit bostadsrätt hade jag ledig ändrat köket men nu -nope! Kanske kan lägenheten bli klar till jul. Kanske. Yey! :-) Nu till IKEA och kolla in grejorna som jag spanat på, på internet. Hoppas det stämmer överens med verkligheten. Och sen kolla TV. Där är det ju också en djungel. Och sen kolla pricerunner, net on net etc etc.

Adios..

Nu är det dags.

Dags att duscha, klä på sig lite anständiga kläder, äta lunch och fixa lite saker. Har häckat på soffan alldeles för länge nu. Raaaaus! :-)


Trist!

Har lagt in räkningar nu på morgonen. Det suger! Hade inte så mycket räkningar denna månad men ändå. Det suger oavsett.


Oh!

Såg reklamen för "Lyxfällan" på TV3. (Premiär 7 oktober.) Det är nya programledare, kolla in snyggingen till vänster. Damn! ;)


Ledig..

..och så vaknar jag tidigt, Kunde jag inte fått sova i alla fall till kanske kl 09? Nepp:-( Idag är förkylningen så jävla mycket bättre och jag känner mig bra mycket piggare. Och det mina vänner är sjukt skönt! :-) Vad fan ska man göra en tisdagsmorgon och dag som denna då? *funderar* Träningen har blivit lagd på hyllan på grund av förkylningen. Och jag som verkligen behövde träna för att vågen ska NERÅT. Har en tendens att tycka väldigt synd om mig själv när jag är sjuk, så det har ju blivit vaniljglass med krossde bondkakor. Inte mycket dock men det lär ju påverka när jag inte rört mig nått. Lite irriterande men men.

Igår var jag hemma hos Miss L efter jobbet, vi gjorde mat ihop och kolla på "Shrek" Och så var Miss Mini-Slem med också. Lugnare barn får man leta efter, inte ett ljud alls. Bara hon får vara med så är hon nöjd, antingen i babystolen eller i famnen. Om jag nånsin får barn kommer väl jag få värsta monstret som aldrig nånsin är tyst och har typ kolik 24/7. :-)

Nej, fan lite mer kaffe och sen blir det antingen sängen igen eller kanske en film. Sängen lockar mer tror jag. Eller se en film med täcke på soffan. Eller sängen. Eller film. Tuffa val så här tidigt på morgonen. :-)


Jag när jag ligger i sängen. Nyvaken.
:-D


Ha,ha!

http://www.youtube.com/watch?v=ssWYFY9Ec_U

Japp, lättroad! :-)


Nostalgi, mina vänner! Nostalgi..

http://www.youtube.com/watch?v=vLeoiJ1x1xs

Ska vara med på mitt bröllop!
*informerar* :-)


Idag..

..har jag röstat (om man fan inte är typ döende ska man fan rösta, så det så!), snorat, hostat, druckit te med honung, ätit värsta latmansmaten (vita bönor & korv), klurat ut vem som skickade sms:et igår. Eller det gjorde jag ganska snabbt. Lite kul faktiskt. :-P

Kollar lite på "Vad blir det för mat" med Per Moberg. Hur döende jag än kommer att bli så kommer jag aldrig att sluta att kolla på matlagningsprogram. :-) Han gör fan ofta schysst mat.

Återkommer kanske lite senare, ska tycka synd om mig själv nu! :-) IGEN!

Fick ett..

sms.

"Hej, din Slyna.
Tycker inte om att bli ignorerad på det sättet du har ignorerat mig. Vet du vad straffet blir för det? ;)"

Men jag känner inte igen numret och man kan inte söka på det. Jag svarade, så får väl se om jag får nån klarhet i vem det är.


En sista..

..sak bara! :-) Varför sitter man på Facebook och häckar om man har folk hemma? Verkar ju en aningens besatt av FB i såna fall! Get a life! "Dricker vin med C & D. -Mmmm." eller "Äter en superb middag med E & F nu" ÄT eller drick då för fan, sitt inte och uppgradera på FB. Kul människa liksom! Kul för gästerna.

Och så finns det dom som uppdaterar via mobilen. "Är i Jakobsbergs C, såg en fin jacka på MQ" eller "På väg hem från jobbet, sitter på tåget, läser en bra bok och undrar vad det ska bli till middag." Ta din mobil och kör upp i röven, jävla Facebook-marodör! Och Farmville -säger inget mer om det. EN ENDA inbjudan till, så kommer jag bajsa på era åkrar! Be afraid!

Varför..

..lägger man upp bilder på Facebook på sitt barns nya lektält? Vem faan är intresserad av det liksom? Eller sina barns nyinköpta galonisar, stövlar eller träskor? Varför lägger man upp bilder på sina barn överhuvudtaget? Det övergår mitt förstånd.
Over and out!

Kan..

..verkligen "Kinder Milk Slice" vara god? Har svårt att tänka mig det, den verkar trist tycker jag. Ännu ett dödligt trist inlägg.. :-D


Kan..

..man bli hög av nässpray? Tycker livet är lite roligare nu. Faktiskt. Lovar.


Fan..

..vad jag är uttråkad. Märks det? :-D
Jag vill också hjula och äta sand!


Elitserien!

AIK-Södertälje på torsdag. Hm. Tål att tänkas på.


Klockrent! :-D

Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex med nya partners, för mina föräldrar lärde mig att man ska ge bort sina begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade.


Har inte..

.."Helgmålsringning" funnits sen urminnes tider på lördagar typ vid samma exakta tid jämt, på kanal ett? Och jag bara undrar vad syftet är med det jävla skitprogrammet? Nån som vet?
-"Gud är god och Gud är med dig alltid." Ha,ha! Yea right Mr liar-pants! Dravel! Dravel!

Och om ni undrar varför jag reflekterade över det programmet så var det för att jag inte orkade -till en början-byta kanal för att fjärrkontrollen låg på andra sidan bordet. Ja, jag säger ju att jag verkligen har en svår sjukdom och är mycket MYCKET svag för tillfället och orkar inte ta för mig nått. :-)

Kanske ska vara glad över att jag lever själv, annars hade väl jag legat styckad i en flyttkartong på väg till Främlingslegionens huvudkontor vid det här laget. Tror inte nån skulle kunna stå ut med detta gnäll. :-) Jo, det ÄR sant att Främlingslegionen har ett huvudkontor. :-D



När..

..jag blir frisk ska jag prova göra dessa:

Chokladkakor med chili.

Ingredienser
100 gram smör 80 % fett, kylskåpskallt
0.5 dl råsocker
1 msk sirap ljus
1 krm salt
1 gram torkad chili, eller 1 krm
0.5 dl kakao
2 dl dinkelmjöl
1 tsk bakpulver

1. Skär smöret i mindre bitar.
2. Mixa smör, socker, sirap, salt, chili, kakao, mjöl och bakpulver i matberedare.
3. Låt degen vila i kylskåp i 60 minuter.
4. Gör 20 stycken bollar av degen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut dem till 1/2 cm tjocka kakor.
5. Grädda dem mitt i ugnen ca 8-10 minuter i 175 grader.

Så det så! :-)


Ja, ja, ja..

..jag ger mig! Ingen utgång för mig i kväll. :-( Bäddar ner mig med en kopp med varm mjölk och massa emser. Life sucks!
Prutt!


Kan..

..ju inte säga att jag känner mig som det sexigaste kexet i kakpaketet idag. Näsan rinner och jag är rödfnasig runt näsan och andas som en gris. Att äta är ta mig fan en hel vetenskap, för det gäller att inte fylla munnen med altför mycket mat för då kvävs du när du inte kan andas genom munnen. Att suga upp långa spagettistrån är uteslutet, det fick jag verkligen erfara på lunchen. Hoppas det går över tills i morgon. Japp, jag är överpositiv men jag vill ut i morgon. Inte ligga däckad i en väldigt svår sjukdom som jag faktiskt tycker att jag har för tillfället. :-) Inte ens kaffet smakar gott, trist som fan!

Nu är det "Color of money" med Tom Cruise och Paul Newman, lite lagom 80-tal på fredagskvällen. Har för mig att den är ganska trist dock.

Nix, under filten och snora lite till. I feeeel sooo sääääxy tonight! :-)

Adios..

Nu..

..säger denna Diva god natt, i alla fall i bloggvärlden. I den riktiga världen ska jag vara vaken ett tag till. :-)

God natt!


Har..

..inte kommit så långt än. Men NU ska jag gå..

Adios!


Neeeeeeej!

Börjar bli förkyld. Bajs! Riktigt bajs! Kliar i näsan och jag nyser ta mig fan hela tiden. Började typ för några timmar sen. Jag trodde jag skulle klara mig när alla andra runt omkring mer eller mindre segnade ner i förkylningsträsket. Men den lurpassade på mig för att ta mig sist när alla andra blivit friska. :-( Hoppas det inte blir värre än såhär, det är ju värdelöst att jobba när man är sjuk. Och jag vägrar att sjukskriva mig med så kort tid in på det nya jobbet. Det skulle bara vara pinsamt. Då går jag hellre dit döende. :-)

Så hur har jag spenderat min lediga dag då? Vaknade pisstidigt redan klockan halv sju, det var kul. Inte. Sen så hade jag tvättstugan, åkte och handla lite och sen har det inte hänt så mycket mer. Ganska soft dag med andra ord. Har inte gjort ett skit egentligen och nu är det promenad som hägrar i en timme. Så det är vad jag ska göra nu. Och sen tillbaka till soffan och datan. :-) Jag menar, varför bryta ett mönster? :-D

Adios!

Ledig!

Me like! Tycker att det är asskönt att vara ledig en dag mitt i veckan, visserligen offrar jag lördagen för att jobba men å andra sidan så slutar jag ju tidigt, så nästan hela lördagen är ju kvar att göra saker på. Har den otroligt roliga tvättsugan just nu. Och om alla vet så tycker jag att den suger. Vem tycker om att tvätta liksom? Sen när den är klar ska jag bege mig till THE Mall och handla lite. Måste ha matlådor, har bara en. Kanske liite snålt tilltaget. Eller om jag ska ta mig till IKEA? Svåra beslut att ta..

Är det nån..

..som hittat min känsel till min underkropp förresten?


Jaha!

Min ena partner i crime, Miss M, har träffat nån! HUR länge var hon fri då? Vi skulle ju vara singlar alla tre ju, precis som de tre musketörerna -"En för alla, alla för en" :-) Och hon är sådär äckligt kär så man blir lite lätt illamående och vill kräkas upp sina inälvor. YIACK! :-)

Näe då, jag hoppas att denna gång verkligen går vägen, att han inte är nått rikspucko som har en mognad som en fyraåring.

Så till dig Miss M, från mig och Miss A: Skit på dig! :-D

Idag..

..är det onsdag, om det nån som inte har uppmärksammat det än. :-) Och snart helg igen. Och utgång igen. Kommer bli gammal i förtid om detta fortsätter. :-) Men å andra sidan, jag känner mig på topp, bara att rida (oh!) på vågen och njuta av livet. Har för tillfället inte ett endaste bekymmer och det mina vänner, var hur jävla sjukt länge sen som helst. Det är min tur nu! Yey!

Over and out!

Har tittat

..i cam alldeles nyss. Och nej inte nått snusk i just den camen, det klarades av till middagen. ;-) För att återgå till det jag började skriva om, så har jag sett på Mr Mongos pälsiga små barnbarn, två veckor gamla. Man dör ju för fan. Så jävla söta när dom ligger och knorrar vid mamman och i korgen. Vill ha. Nu.

Och nu dusch och sen ner i en nybäddad säng med datan ett tag. Det är livet, fan. :-)

Har länkat den förr

..och gör det igen.

http://www.youtube.com/watch?v=L3udePsbWIY&feature=related

SHE'S A LADY!
Woa-woa-woa.. *sjunger med jääättefint*


Den som..

..tycker att spinning är en kul aktivitet, tycker jag kan ta sig i röven å det grövsta! I'ts NOT fun! Jag känner fortfarande inte min underkropp. Gick hem från tunnelbanan som om jag vore full. Jag tog ut mig så totalt att jag är förvånad över om jag nånsin kommer att återfå min normala ansiktsfärg, återfå mina leder och om jag någonsin kommer att få tillbaka medvetandet. Och så glömde jag att köpa mjölk. *gråter* Jag bara vägrar att gå ner till centrum och handla. Det får bli svart kaffe eller inget kaffe alls i kväll.

Nu lite korv, stekt potatis och ägg. YUMMIE! Och sen ska jag vika flygplan av mitt röstkort! :-) *mogen* Nope, ska rösta på söndag faktiskt. Så jag får vika flygplan av annat, kanske en petflaska eller en gaffel eller nått annat men är dödligt sugen på att vika flygplan av nått..

Så var..

..denna måndag typ slut. Fan, vad denna dag har gått fort. Har gjort middag (Viltskavsgryta med hemmagjort mos och lingonsylt. Yummie!) när jag kom hem och hunnit med en promenad på en timme. Nu ska det bara njutas i soffan med lite kaffe och lite tv. Lööövley! :-)

Jag är verkligen morgontrött men det slår fan allt att kunna vara hemma på kvällarna. Inte som när jag jobbade i somras. Började mellan 14-15 och sluta mellan 22-23. Hur jävla osocialt var inte det då? Och när man hade gått upp på morgonen så väntade man bara på att få gå jobba. *visar fingret* OB-tillägget missar jag ju men det är _SÅ_ värt det, ska ni veta.

Och så har jag bestämt mig att jag inte ska vara hemma förrän tidigast klockan halv sex de kvällar jag ska träna. Jag ska ge järnet på gymmet, i bassängen, på cykeln eller på gruppträningen, beroende på vad jag ska träna. För om man tänker rent krasst, vad gör man egentligen när man kommer hem? Man är ju knappast aktiv, (inte jag i alla fall) helst så blir det ju soffan, tv:n på i bakgrunden och datan på magen typ. Men jag ska inte träna varje dag, då lär jag tröttna snabbt. Och om jag inte har gått ner till nästa gång jag ställer mig på vågen kommer jag att gå hem och bygga koja av mitt köksbord och mina fleeceflitar och aldrig mer komma ut därifrån. Och knapra  på en cykelpump eller nått.

Adios..


Haft..

..en bra söndag trots allt. Andra halvan i alla fall, den första är lite luddig men det är smällar man får ta. Om man ska ligga på topp. Ha, ha! Fan, vad kaxig man kan vara nu när man mår bra igen. Miss A kom inte till sans förrän vid halv fyra i eftermiddags. Yey! Min andra partner in crime. Har kollat på film med trevligt sällskap i kväll. Tack, tack! Och nu ska jag fixa matlåda och sen är det dags för sängen igen. För typ femte gången idag. Har en hård vecka framför mig.

Adios!

Tål..

..lite solljus nu..
Yey! Vilken söndag. Att jag ska köra bil senare verkar vara en liten utopi för tillfället men jag kanske piggnar till. Vissa har fått massage, blivit fistade och sen fått kaffe. NÅN har roligare söndag hittills än mig i alla fall. :-) Fast å andra sidan bara massage, fisting och kaffe gör att jag mår lite illa fär tillfället när jag tänker på det. Jag tröstar mig med att jag inte kommer att må såhär skit för evigt. (Hoppas jag.) Så då kan jag också fixa, massage, fist och kaffe. Men inte nu. Inte nu. Absolut inte nu.

Hade grymt ont i fötterna igår och är öm i dom idag med. Men även fast jag mår så här nu så hade jag verkligen skitkul! Vi var drottningar i baren och på dansgolvet.

Om det är nån som vill veta vart man kan gå ut och dregla över killar med rakade skallar, så fråga mig, jag var i himmelriket igår, kan jag ju säga! Damn! Kryssade mellan borden som en lätt liten nymf med låååånga ögonfransar och bara njöt! Yummie!

Det är också jävligt hett om män har rakade skallar och sen lite mer än tredagars-stubb runt munnen. (Och på det stället hade dom det.) Och blåställ. Och har muskler men har några kilo för mycket på kroppen. Och tajt T-shirt. Och hängslen. Och skyddshjälm. Sheit!

Nej, nu är det dags att ta en alvedon till och sen under täcket igen. Och fortsätta mina fantasier om min egna "Handy-Andy" ;)

-"Nämen, har min lilla stygga slyna haft sönder väggen? -Gjorde du med flit?
Den stygga lilla slynan nekar å det bestämdaste men ser i Handy Andys ögon att han inte tror henne. Han tar tag i hennes ena handled hårt och lutar sig fram och väser henne i örat: -"Ljuger du nu?" Och hon svarar nej igen och vet att hon trotsar honom.. Dam-dam-dam-dam.. (Hajen-melodi)

Fan, tror jag börjar må lite bättre här! :-D

Adios..


Herregud!

Tål inte solljus idag!


Klockers!

When your ex says: "-You will never find anyone like me. And you reply: -"God I sure hope not."


Sant! :-)

Menstruation, menopause, mental breakdowns... Ever noticed how all womens problems begin with men?


Ska tappa..

..upp ett skumbad om nån timme och sen dricka en sån här:


MUMS! :-)


Släkt eller inte..

..som är med i TV-pucken, så är det en aning segt att kolla på. Men Stockholm vann nu. Yey! Har fortfarande inte bestämt mig angående färgningen av håret. Undrar varför det är så jävla svårt att bestämma sig om det. Tror jag skulle kunna bestämma mig fortare om jag hade hand om väskan där alla koder finns för att starta ett kärnvapenkrig. Hm, inte logiskt alls. :-)



Lördag, lördag, lördag!

Klockan är inte speciellt mycket men jag är trött. Ha,ha! Det är ju så jävla ovanligt när det gäller mig nuförtiden. Men verkar som om varje gång jag bestämmer mig för att lägga mig tidigt så får jag alltid nått sms eller att nån ringer mig. Det slår aldrig fel nuförtiden. Gick och lade mig tidigt som sagt. (Japp, Miss Fredags-party-pooper!) Men sen fick jag sms från Miss M som var ute på dejt och för varje glas vin tyckte hon att det var kul att uppdatera vad som hände/hade hänt. -"Nu hånglar vi", "Nu ska vi dansa" etc etc. LÅT MIG SOVA! :-) Sen var det lugnt från halv ett till halv sju i morse då fick jag ett sms att hon fortfarande var ute och de skulle dricka kaffe nu. Hon kan ju knepet med att parta, den lilla slampan! :-) Undrar hur mör hon är tills i kväll när vi ska ut? Men hon ska fan med ut. SÅ DET SÅ! :-)

Har ni ätit karlsbaderkringla nån gång? (Det ska vara socker på dom.) De ser skittrista ut där de ligger i disken på konditoriet/i affären men jag tycker de är verkligen skitgoda. Jag vet inte varför egentligen. Men mm-mm-mm.. Käkade en efter lunchen och jag vill ha fler..

Står i valet och kvalet om jag orkar färga håret eller om jag ska skita i det? Jag har ju en sån otrolig fin utväxt av min naturliga hårfärg nu efter blonderingen i påskas. (Shit, vart tar tiden vägen!?!) Utväxten är lika lång som niagarafallet för fan. Funderar vidare här..

Nej, nu ska jag dricka lite kaffe och kolla "TV-pucken". Man har ju släkt som spelar där.. *stolt* :-)

Skriver det igen..

Vissa saker på Facebook är bara SÅ bra! Som denna:

"Om du ändå ska gå bakom ryggen på mig, så kan du ju kyssa mitt arsle när du ändå är där."



Oh..

..hade fått en klädeskatalog när jag kom hem. Jag bara älskar lukten av kataloger. Nej, jag är inte störd. :-) IKEA-katalogen luktar inget men Ellos-katalogen gör det. Yummie! Lukta får ni se.

Har ätit lunch men Miss L och lilla Miss Slem idag. Tre månader gammal med en enorm attityd redan. Lycka till L, när hon kommer i trotsåldern. :-) Och det är alltid lika kul att träffa dig! Och lycka till i morgon, det kommer att gå bra! :-D

Så var det fredag, ja. I kväll händer det nog inte så mycket. I morgon kommer det att hända desto mer. Åka & lämna Mr Rumpstek till söderort, in till stan, shoppa lite, hem, fixa i ordning sig och sen in till den stora staden.

Och jag står still IGEN! Blir helt vansinnig, kan jag gå ner i vikt nu!?! Hoppade upp på vågen lika glad som en gravid noshörning på metadon och ser att det inte hänt ett SKIT! Inte en siffra hade ändrats. INTE EN SIFFRA. Baah! :-(

Äh, ska stoppa en gaffel i stickkontakten bara för att..

Adios..

Varför går det..

..inte att klicka på kommentarerna så de publiceras? Skumt som fan!


I morgon..FREDAG!


Har..

..varit i Kista sen jag typ slutade och shoppat! Inte så mycket som jag ville egentligen men fick tag i ett par stövlar! Och i dom ska jag få ont i fötterna i, i helgen. Jabba-dabba-doo! :-)
Bild kommer här nere:



Och nu är jag dödens trött och klockan är inte ens nio. Zzzzz..
Ska porra lite tror jag, det är man aldrig för trött för! ;)


Jag har..

..sovit som gris efter jag kom hem efter jobbet. Och jag är fortfarande lika trött. Men har ju den så uuunderbara tvättstugan så det är bara att vänta snällt till kl 22 för att skiten ska bli klar. Dödligt trist inlägg. Ha, ha!

Adios..fuckers!

Tvättstugan..

..suger bajs!
*uttrycker mig mycket moget*


Yey!

Fått mina skattepengar idag.! Great! 3 månader innan jag skulle ha fått dom. Mm-mm-mm..Så nu ska det handlas stövlar, göras naglar och färgning och klippning av håret!

Jabba-dabba-doo!


Ha,ha!

En liten rolig filur skickade EXAKT det smset till mig i morse. Ni vet mitt skräck-sms. Ha,ha! Nej, Mr K det gick inte hem nånstans. :-D Och nej jag vill inte bli biten i mitt kön eller sköte heller. Lagom störd! :-D

Jag arbeta min första dag idag och orden "noll koll" har dykt upp i mitt huvud under hela dagen. Men det kanske blir bra. Eller inte. :-) Efter det tog jag en och en halvtimmes promenad och nu sitter jag här med illröda kinder och trots att jag ätit middag så är jag inte ett endaste dugg mätt. Fy fan, för en kebabtallrik nu med massa rödsås och massa vitlöksås som fullkomligt dränker pommes stripsen. Knaprar vidare på mitt ubertrista ashård äpple här..

Adios..

Och..

..killar som uttrycker sig med ordet "mys". Blää..Knulla heter det, knulla! Okej, att man kan mysa i soffan (mår illa av att bara skriva ordet.) med en film och chips men inte i sängen. Där finns det INGET som heter mysa. (Om man inte kollar på film och äter chips i sängen då.)

Mitt största skräck-sms är denna:

"Var ute på stan idag och drack en caffe latte i ett stort glas. Efter det så hade jag mina sedvanliga gitarrlektioner. Kom hem och gav mina två ras-katter vid namn Kotten och Skorpan lite mat. Sen efter det så putsa jag mina cowboyboots. Nu ligger jag här i min säng och myser med mig själv. Vad gör du då, hjärtat? Bamsekram!"

Jag kommer att sitta inne på kåken efter jag fått ett sånt sms..


Säger det igen! Påminner! Återigen!

Killar som använder uttrycket "hihi", borde fan inte få existera. Finns det nått mer omanligt!?! NJET!


Jahopp..

..vart tog denna dag vägen då? Klockan är fem snart och vad har jag gjort idag liksom? Scrappy Doo ville inte gå upp förrän kl 10, så jag fick en ganska bra sovmorgon. Ut med honom, lite lunch, städning och sen har hela dagen gått. Helt sjukt. Tänkte jag skulle ta ett träninspass efter jag har lämnat Scrappy hos Miss E. Ett spinningpass och som ni alla VET vid detta laget så är det INGET jag gör lättvindligt. Som om det skulle vara något kul. Önskar att mitt träningspass kunde gå ut på att jag skulle cykla och äta munkar samtidigt. Det hade blivit lite roligare då. Och kanske en aning klibbigt av allt socker. Och kanske (men bara kanske) lite onyttigt. Det beror ju på hur fort du cyklar sen, om du förbränner munken eller inte. Får cykla till Kapellskär fram och tillbaka för att förbränna en munkjävel typ. :-)

Nope, ska gå och sniffa lite diesel, bara för att.

Adios..

Ledig..

..idag, det är fan riktigt najs! Har inget direkt vettigt att skriva just nu. Som om jag har det annars liksom! :-D Ha en bra dag i alla fall.


God natt!

Ska in och bråka med Mr Mongo om sängen och stoppa upp två tamponger i vardera näsborre för att slippa detta förbannade snarkande. Det blir värre och värre. Måste fan till veterinären och kolla polyperna på den lilla myran om det fortsätter. *knips knips*
Och så ska jag klappa mig själv på axeln för att jag var så jävla bra idag och gick tjejmilen. Jabba-dabba-doo!


Fortfarande sugen..

..på mjuk pepparkaka. Apropå inget alltså. :-)
Ledig dag i morgon och sen ska jag börja på mitt nya jobb! Yey!


Jag är fan..

..på G! :-D


Okej..

..gör ALDRIG hemmagjord ravioli. Yiack! Tänkte jag skulle vara duktig och verkligen göra mat från skratch och det gjorde jag och det reuslterade i att det smakade bajja. Jag är inte kräsen alls men det där gick fan inte att äta. Undrar vad jag gjorde för fel. Okej, då vet vi att paj och ravioli ska jag hålla mig i från å det bestämdaste.

Behöver..

..hjärt och-lungräddning här..


Är..

..sjukt sugen på mjuk pepparkaka. Undrar varför? Skumt. Utgången igår blev faktiskt jävligt kul, trots att jag kom ut ganska sent. Är dock lite trött (läs mycket trött), fick inte så mycket sömn innan det var dags att ragla ut med Mr Mongo i morse. Han bara vägrade att gå ut när jag kom hem. Han var mycket bestämd på den punkten. :-)

Jaha, så ska man knata/jogga en mil snart då. Det vill jag, verkligen. (Den meningen ska uttryckas väldigt ironiskt.) Men det kommer att kännas hur sjukt bra som helst efteråt. Jag återkommer senare efter tjejmilen om jag inte har kollapsat någonstans längs vägen. Jag hoppas på det nästan. Att jag kollapsar alltså. :-D För jag vill verkligen inte det här.

Adios..








Nu har jag bestämt mig..

..det blir utgång!

Såhär ser jag ut nu:


Och såhär kommer jag att se ut efter dusch, rakning och sminkning.

Lovar! Lika het som Jessica Rabitt! Yey!

Nu ut med Mr Mongo på kvällspromenad nr 2 och en öl. Life is great at the moment!
:-)


Ska jag eller ska jag inte?

Det är frågan. Ut på krogen eller stanna hemma? Om jag ska ut så måste jag ut med Mr Mongo innan, duscha, sminka mig, vilket resulterar i att jag kommmer komma in ganska sent. Eller om jag ska vara hemma och ladda inför tjejmilen i morgon? Gaaragh! Varför så svårt att bestämma mig? Help!


Var på ett bokantikvariat..

..(eller flera för att vara exakt) för att hitta en viss bok men det verkar ju vara kört och jag vill inte läsa bok nummer tre innan tvåan. Så jag börjar bli lite lagom frustrerad. Jag vill ha boken! Ja, ja men hur som haver så hitta jag lite andra böcker som var skitbillga och så köpte jag några. Tänkte att jag skulle läsa lite och tar upp ena boken och där i ligger 200 spänn. :-) Ha, ha! Inte fel inte fel. Men så läste jag lite nogrannare på baksidan på boken: -"..och har skrivit kontrakt på en översättning av en hårdkokt tjeckiskt thriller." Eeeh? Hårdkokt tjeckiskt thriller? Finns det såna? Tror jag fick tag i en 80-talsbok. Och det stör mig, just den frasen: "Hårdkokt tjeckiskt thriller." Sådärja, nu har vi gjort en avhandling på veckans I-landsproblem..:-)

"HÅRDKOKT TJECKISKT THRILLER" Gaarrgh!


Det "lilla" inköpskvittot..


Lördag!

Yey! Somna skittidigt igår och sen vakna jag av ett sms typ precis i örat vid halv ett. Mobilen hade både ljud och vibrator på. Kan inte riktigt minnas när jag ställde in att det skulle vara så men den har levt sitt eget liv, sen den åkte ner i diskvattnet. Japp, min nya mobil åkte ner i diskvattnet. Bara sådär. Jag gjorde inget alls. Lovar. :-) Men den klarade sig utan en enda liten fuktskada men det kan ju bero på att jag var snabbare än snabbast när jag kasta mig efter den i vattnet och slet upp den. Och sen öppnade jag den och tog ner den i smådelar och lät den torka. Miss Macgyver liksom! (Stavas det så!?!) Och den klarade sig och ingen kan vara gladare än jag. Och nu diskar jag inte och pratar i mobilen samtidigt. Inte ens med headsetet för det skulle inte förvåna mig att jag på nått sätt lyckas få mobilen ur fickan och ner i vattnet igen. That´s my luck. :-)

Såå, vad ska ni göra idag då? Några planer?

Nope, ska lägga mig på soffan ett tag, det sliter på att sms.a mitt i nätterna. :-P

Adios..




I dag..

..är det fredag. Är inte det bara så skönt? En ledig helg igen. Och nästa helg är jag ledig med. Tre lediga helger i rad, det är fan lyx. :-) Den här veckan har gått grymt fort och det har bara hänt positiva saker. Great är bara förnamnet.

Nope, har Mr Mongo hemma, ska ta mig ut på en promenad med honom och sen koka lite kaffe och njuta av livet. Japp, det ska jag. Ha, ha dödligt trist inlägg..:-)

Adios..

Ha,ha!

Kopiera in denna text i din statusrad om du känner någon som hört talas om någon som nån gång gått i skogen och hittat en pinne å kastat pinnen på stigen eller kanske i snön eller in i skogen eller kanske knäckt pinnen
och kastat iväg den. Eller en kvist. En kvist går oxå bra.

Alltså Facebook har såna sjuka saker ibland som man kan klistra in i sina statusuppdateringar. :-) Tycker den här var ganska trist men ändå skitkul. Totalt ointressant, som vissa vänners uppdateringar. Zzzzz


Porrar och..

pluggar. Pluggar och porrar. Porrpluggar. Japp, fin onsdagkväll det.;)


RSS 2.0