Ha,ha! Kommer ni ihåg svininfluensan?


En nästan perfekt kurva..

..på ätdatorn..:) Den blåa linjen..


Vakna..

..klockan halv tolv idag. Hade ställt klockan på tio så men det gick inte att ta mig upp vid den tiden. Ordet "död" fick en ny innebörd. :) Har varit och fikat och bestämt att det ska bli spökvandring i höst i Gamla Stan. Det ska bli skitkul! Nope, ska fixa och dona lite.

Adios..

Kaffe Karlsson.. SÅ GOTT!

1 cl Cointreau
3 cl Baileys
Kaffe
Grädde


Ska göra..

..ett nytt försök och sova. Ha en bra dag!

Jag lär ju sova bort min. Men det finns ju en kväll också. ;)


Always look on the..

..bright side of life. 
Some things in life are bad
They can really make you mad
Other things just make you swear and curse.
When you're chewing on life's gristle
Don't grumble, give a whistle
And this'll help things turn out for the best...

And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life...

*visslar & nynnar*


Nope..

..lite kaffe på det här. Är ju ändå kört att sova..


Apropå ingenting part 1296.

Jag får inte tag i "Pantertanter" resterande säsonger. Har bara säsong 1-3. Världsliga problem kan tyckas. :) Och jag är ingen hejare på att ladda ner heller, misslyckas varje gång. Och jag är så omodern att jag vill kunna texta serien på svenska. Så jävla irriterande att min inspelningsbara box gick sönder för där fanns det sjukt många avsnitt av dom. :-@ RÖVBOX!

Boooring!

Det händer inte nått nånstans.. Borde vara förbjudet att göra annat när moi är vaken. :)


Vad jag hatar..

..att inte kunna sova. När man är skittrött så ögonen typ svider men det är ta mig fan helt omöjligt att somna. Piss off, demoner! *korsar fingrarna som om jag har Dracula framför mig*

Apropå ingenting! Var på världens rea idag på "Stadium". Ombyggnadsrea, så det var halva priset på reapriset. Och jag behövde nya gympadojor och fick ett par NIKE-skor för 299.50 kr. Det ni! :) De hade kostat 999 kr, nedsatta till 599 kr och sen halva priset på det. Såna fynd tycker jag om. Vem fan gör inte det? :) Och sen var det rea på Maria Nilas hårvax också. Bara fynd idag, så reamässigt var det här en bra dag. För övrigt har jag haft en bra dag med massa fika och shopping. Och förseningar i pendeltåget. Är vi förvånade?

Svettas..

..som en gris efter att ha ätit skitstark korv stroganoff. Borde ha lärt mig att snåla i alla fall lite på chiliflingorna. Hittade en ny stark sås i går på Willys. Eller ny och ny, jag har i alla fall inte sett den tidigare. En ny piri-piri sås. Yummie! Snacka om regnväder igår. Fan, halva stan under vattten. Och idag är det sol. :) Ska ut på en promenad snart. Och har jag lust med. INTE! *lat*

Adios..

Oh!

Åska!
:-)


Regn, regn..

..idag har det regnat hela dagen. Tycker det är skitmysigt. Tända lite ljus och göra så minimalt som möjligt! Aaah! Det är livet det.


Den allra första bimbon..:D


Idag..

..är jag ledig! Woohoo! Ska åka och hämta Scraapy Doo vid tiotiden. Och sen bara vara hela dagen. Ska ta mig till gallerian och handla lite. Men sen har jag inga planer alls. Great!

Adios så länge..

Nu har jag i alla fall..

..bestämt datum. Åker till landet i början av augusti. Mina brorsor kommer att vara där också, så det kommer att bli avkopplande och bara så skönt. Men det kommer att kännas sjukt att inte mamma är där. Stället är ju hon trots att mina brorsor har gjort om en hel del där ute. Men det ska väl gå bra att komma ut för första gången sen hon dog. Hoppas jag..

Sätt på en..

..bäver eller nått. :)

Jag är uppe i varv som fan. Hela den här dagen har varit skitkonstig. Kan inte förklara hur egentligen, men det har varit som om jag sett mitt liv genom plastfolie. Nu lät ju det där som om jag har både en och flera skruvar lösa. Men det har jag inte. Har alla läsk i backen kvar och alla gafflar i lådan. :) Men det har känts som om nått är på väg att hända -inte nått bra såklart utan nått skit. Men jag vete fan vad det skulle kunna vara. Hm. Förbryllad är bara förnamnet.

Såå..

..var det måndag igen. :( Behöver jag skriva mer??


Älskar den här låten..

http://www.youtube.com/watch?v=kwz0Nm1gRU0


Yessssssssss!

ÄNTLIGEN kom jag vidare på "Bouncing Balls" på Facebook! Skam den som ger sig! Och det regnar fortfarande. Lövley!


Gaaargh!

Fan, vad jag vill åka bort! Har kollat på lite weekendresor, typ till London och Paris. Det ligger på runt 2000-3000 kr -beroende på om det är två eller trestjärnigt hotell. Inte så jättefarligt tycker jag. I det priset ingår flyg, hotell och alla avgifter. Och då kollade jag i början av september. Hm..tål att tänkas på. För det är ju så att även om resan är relativt billigt så måste man ju ha lite pengar med sig för att shoppa för. Ja, ja vi får se hur det blir med de här drömmarna. :)

Njuter..

..av regnet. Så rofyllt..


Orden..

.."somna som en stock" fick en helt ny innebörd igår. Jag somna typ innan jag ens hade lagt huvudet på kudden. Pretty skönt. Vakna klockan nio och sen åkte jag och fika. Att äta frukost ute är fan lyxigt. Sen har det inte hänt så himla mycket mer. Men kvällen ligger öppen så vi får se vad som händer. Ledigt är fan great! :)

Adios..


What does your day of birth say about you?

Good looking and sexy. Faithful lover. Dominating personality. Ambitious towards life. Never give up spirit. Smart and well dressed. Forgiving nature. You like to enjoy life to the fullest. Outgoing. Industrious.

Yey!
Från Facebook. :)


:D

Men en som vill vara med och snacka om guldmedaljen är Knut Kragballe från Danmark. Han börjar med blandade småhopp, och fortsätter med Dubbel-örnen, och så en Juniorvolt, och ett Hälsprång! Och så Indianen - den har jag inte sett på många år! Och så några Vacuum-hopp, vilket flyt han har! Och där kommer en Messerschmidt, inte klokt! Och två halva handstående på det, och så ska vi se på slutposen då - vad blir det...det blir Träbenet! Fenomenalt! En i sanning värdig guldmedaljör lämnar banan!”


10 saker man lätt får tutt-stånd av att äta..

1. Seven-Elevens brownie.
2. Räksmörgås.
3. Jordnötsrutor.
4. Riskakor med nacho/chilismak med smör och ost.
5. Chokladdoppade kokosflingor.
6. Oxfilé och potatisgratäng.
7. Chorizo i chicagobröd med räksallad och rostad lök.
8. Palmyras kebab.
9. En rågsiktskaka med skivbar leverpastej och ättiksgurka.
10. Ciabatta med stark salami och brieost.

Inte kanske de nyttigaste sakerna men..:)


Riskakor..

..med nacho/chilismak är fan underbara. Med smör & ost. Yummie!


God Morgon!

Här har man vart uppe sen klockan sex. Och det har fan inte ni som läser varit, för alla har ju fan semester. :) Vem går upp frivilligt klockan 6 då?

Varit och vägt mig -0.9 kilo ner. Jag hade verkligen hoppas på mer för jag har ju rört mig mer men så måste jag komma ihåg att ju närmare målet jag kommer, så går man inte ner 1-2 kilo i veckan längre utan det går mycket långsammare. Men det är neråt och jag ska inte vara besviken på det. *tänker positivt* :)

Jag måste storhandla. Big Time! Jag har de senaste veckorna verkligen rensat ut frysen, så det som finns där just nu är en korv med bruna bönor, lite fryst basilika, gräslök, persilja och en påse med stillhavsflundror. Och jag har ingen aning om vad man kan göra med dom. Och vete fan hur dom kom dit. Har inget minne av att jag har lagt dom i min kundvagn ens.

Ska göra lite frukost och sen en promenad på det. Och så småningom dra mig till jobbet. För att i morgon och på söndag vara ledig och hitta på massa roliga saker. Me like!

Adios..


Hallon!

Hemma från jobbet och det är inte en sekund för tidigt. Tror fan att jag är kär i min soffa, jag skulle kunna ligga där jämt. Och bara kolla film, blippa mellan kanalerna och plinka lite på datan. Och självklart vara svinrik så man inte behöver jobba. Och så äta lite chokladpraliner lite då och då. I morgon är det vägning. Tjo! Hoppas på ett bra resultat, det borde det bli för jag har skött mig. *duktig* Men i morgon SKA jag ha en brownie från "Seven-Eleven". Dom får man tutt-stånd av att äta. :) Just nu är jag dösugen på en brownie men får se i morgon hur det är då. Ha, ha vilket utlägg om det.

Nope, ska kolla klart på "Kvinnor som mördar" på tv4. Man kanske kan lära sig nått..:D

Zzzz..

..går och lägger mig ett tag. Yey!


Nope..

..lite kaffe på det här och "According to Jim". Funkar. :)


Lööövley..

..att vara vaken nu. NOT! Tidiga mornar borde inte finnas alls. Det borde vara nackskott på dom. SÅ. DET. SÅ.


Hemma..

..och jag är sjukt jävla hungrig! Det låter som min mage pratar hela tiden och typ på ett språk jag inte förstår alls. *längtar till frukost* Och inte ett skit på tv är det heller. Det suger för jag är inte tillräckligt trött för att ta mig in till sängen än. Trött är jag men jag är ju så förbannat mörkrädd så jag har ju lampan tänd i sovrummet och om jag inte är tillräckligt trött är det ta mig fan omöjligt att somna. Det blir lite för ljust egentligen (trots minimal watt på lampan) så jag måste typ invänta rätt "temperatur" på min trötthet, sen är det fritt fram att somna. :) De enda gångerna jag kan somna som en stock är när jag har sällskap. Kan bli lite frustrerande ibland.

Och det är dött överallt på alla ställen jag brukar internet-häcka på. Why? Kanske beror det på att det är mitt i veckan -trots semestertider -att alla sover nu?? KAN vara en av orsakerna.. Hm..






He he..

Wait for it - wait for it - hang on - nope its gone, well sorry i tried to care about your feelings but i stopped caring the day you hurt mine.


Börjar fan..

..hata "Bouncing Balls" på Facebook. Jävla skitspel och NEJ, det är för att jag inte kommer vidare, utan det spelet suger skit! *bitter* :)


Idag..

..är jag skittrött. Gick inte och lade mig förrän runt två i natt och vakna med ett ryck när påsen med pantflaskor välte och åkte ut på golvet tre timmar senare. Och sen kunde jag inte somna om. Yey! Så jag har varit uppe sen klockan sju. Har försökt sovit lite nu på dan men har inte lyckats. Kommer att vara snortrött i kväll. Slutar klockan ett. Lär ju stupa i säng när jag kommer hem. Nått att se fram emot i alla fall. :)

Fan, vad jag längtar till helgen. En ledig helg! :) Egentligen skulle jag ha Mr Mongo hemma men Miss E kommer att vara ensam och frågade om hon fick ha honom kvar över helgen. Jag vet ju att han har det kanon där så, no problem för mig. Men jag saknar min lilla päls-gris. Hämtar hem honom på onsdag och då ska jag fan spendera varenda litet ögonblick vid hans sida. Då kommer han fan inte undan. :)

Till nästa år ska jag ta mig fan ha ett annat jobb så jag också får ha semster som alla andra. SKA! Då ska jag ha fem veckor och bara glida omkring och göra det jag känner för. Beroende på dagsformen liksom. Eller åka ut till landet och ligga i hängmattan i fem veckor, dag som natt. :) Och till det måste ju det då fixas en typ en betjänt som lyder min minsta vink från hängmattan. Men det är nog inga problem..:) Om jag hittar nån nu och drillar den lagom till nästa sommar så.. Damn! :)

Adios..


Jag tror..

..på allvar att jag faktiskt inte är skapt för fysiska aktiviteter. Och det är fan inget skämt! Var ut nu på kvällen och promenera/jogga och jag blir så jävla trött fort. Okej, att det är en vanesak och man måste träna sig till bättre kondis men jag vill INTE! VILL INTE! VILL INTE! Vill vara i toppform och ha en aletisk kropp utan att jobba för det. Vaddå? Varför är inte det rimligt då? :) Och så har mina rygg ett myller av små, små, små blåsor. Uuuunderbart! Och det kliar så in i helvete. Great! Eller inte..

Hittade denna lapp utanför en port på Söder igår..:)


Pillar & pillar..

..och åter pillar på min nya mobil. Love it men jag är så ovan med modellen och märket att jag kan ibland känna att jag är på väg att få en stroke när det inte går som jag vill. Men jag blir nog van snart. Hoppas jag i alla fall.


Här är underverket..:) Om jag bara visste hur jag fick bilden liiiite mindre, så hade jag laddat upp den en aning mindre. *oteknisk* :)


Vill..

..kunna sova..:(


I morgon..

..vill jag ha min mobil!


Woohoo!

Bara en arbetsdag kvar och sen en ledig dag! Inte fel, inte fel. :-) Och en ledig helg att se fram emot med Mr Mongo. Klockers! Ska dra mig in till sängen & läsa lite.

Adios..


Fan..

..vad jag är duktig! *skryter* :-) Vaknade hyfsat tidigt idag -kl 08, gick upp, käkade frukost och sen ut för att promenera och jogga. Jag har noll kondition verkligen och nu menar jag verkligen noll. Det piper i bröstet som om jag har svår astma och det känns som om mina lungor ska sprängas. Men om jag ska ta tag i mina sista kilon så måste det bli lite mer motion än bara dagliga promenader. Så nu har jag lagt in jogging tre dagar i veckan. Var ute i en och en halv timme idag. Men efter det har det inte hänt många knop, kan jag säga. Drop dead in da sofa typ..

Idag hettar inte ryggen lika mycket men det har börjat klia..:( Och det kliar duktigt!

Mr Mongo har denna helg varit hos Miss E:s granne. Miss E och familj skulle till Dalarna och grannen skulle vara själv och hon är mörkrädd och frågade om hon fick ha Scraappy Doo. Öff Cårs, fick hon det, det underlättade ju ALLT för mig för jag hade verkligen ingen som skulle kunna gå ut med honom under denna helg. Inte för att jag tror att Mr Mongo är den perfekta vakthunden men han är fan ett jävla schysst sällskap! :) Han är ätit oxfilé, pommes och bea, både fredag och lördag. Och legat på altan, sovit och njutit av livet. Han har det bra och jag bara är _SÅ_ tacksam för att jag fick tag på de här människorna. De har fixat bort en stor ångest från mitt liv. Ska handla nått till dom nu när lönen kommer så att de inte tror att jag tar dem för givet. Det mina vänner, ska man aldrig göra. Ta nån för givet alltså! :)

Jahopp, och nu? Mer kaffe, lite "Bouncing Balls" på Facebook, dusch och sen jobb.

Adios..


Lördag..

..woohoo! Moln på himlen och jag måste säga att jag diggar det skarpt. Nu tycker jag att det ska komma regn i massor och så kan det bli fint på tisdag igen. Eftersom jag är ledig. :) Och så hade jag inget mer att skriva för nu. Ha, ha! En aaaning trist inlägg! :)

Adios..


Nu..

..är det god natt för min del. Är duktigt trött för det har varit en surt jobbig dag!

Nattinatt!


Snart..

..får jag min nya mobil! Woohoo! Och fan ta den om den krånglar..

Medan typ alla köper Iphone eller Xperia 10 mini går jag tillbaka i tiden och köper en äldre modell. Nämligen en Nokia 6700 slide. En lila! Blev kär i den bara och då ska man köpa den. Jag vill ha en schysst kamera, kunna ringa & sms.a. Nada mer, kalla mig hemskt omodern men..:)



Det..

..blev ingen åska by the way. Om nån nu undrade..:)


Zzzz..

..boooring film! Stängde av och ska lägga en kall handduk på min stackars hettande rygg, ta en kopp te och sen läsa lite. Håller på att läsa "Snabba Cash" av Jens Lapidus. Hatar språket i den men kan ändå inte sluta läsa den. Skumt som fan.

Sen hoppas jag att min stackars brända kropp i alla fall får en liten nyans av brunt så man inte är röd ett par dagar och sen lika vit igen. Har ju inte direkt solat de senaste åren så vete fan om man blir brun längre. :) Underarmarna suger åt sig sol som fan alltid och det ser ju fan inte klokt ut. Bruna underarmar och resten kritvitt. Yey! Sääääxy! :)

Är inne i en skitbra period när det gäller min motivation. -säger jag när jag typ för några/någon vecka sen klagade här över att jag ätit upp min lön typ MEN peppar, peppar. Har "bara" 12.5 kilo kvar till målvikten. Det _SKA_ jag fixa till jul. (Helst innan.) Sen får man se om det skulle behövas mer att gå ner men just nu är fokuset inställt på 12.5 kilo minus. Och om det fortsätter att vara så här varmt så lär man ju fan svettas bort skiten.. *önskar liiiite svalare väder*

Nu till badrummet och fixa sval handduk..

Adios..

 


Och nu..

..skräckfilmen..


Misstänker..

..mycket starkt att det kommer bli riktigt oväder snart. Så jävla mörkt och värsta åskmolnen. Oh, me like! Det är bland det mysigaste som finns..


Nope..

..en promenad på det här & sen film!
Woohoo!


Orden..

.."röd som en kräfta", dyker upp när jag kollar mig i spegeln. Var med Miss A och sola och bada idag. Åkte skittidigt i morse och kom hem för ett tag sen. Haft det skitbra och bara myst! Och självklart brände jag mig. Why not liksom..:) Har precis ätit middag, köttbullar och mackisar och nu ska jag njuta av en kopp kaffe. Ska tragla mig igenom två filmer också innan de ska lämnas tillbaka i morgon. En skräckis, undra hur det kommer att gå när jag ska se den själv. Kände mig ganska kaxig i affären men inte längre. Hm..ja, ja vi får se om jag vågar men först ska jag skiva lite citron, proppa glaset fullt men is och sen hälla på loka. Yummie! Och sen ska jag kolla om jag har nån kylbalsam hemma. Inte troligt men i alla fall. Vete fan vad jag har för skit i mitt medicinskåp. (Har faktiskt ett medicinskåp i min garderob i hallen, den liksom ingick på köpet, ganska smart. Intressant va??)

Bara fyra dagar kvar till nästa ledighet.. *räknar ner*

Adios..


I dag..

..är det 17 år sen min pappa dog. Den här dagen är alltid annorlunda, alltid lite mer tung och alltid lite mer fundersam.

Till dig, pappa.. Your favorite..

http://www.youtube.com/watch?v=Ajp0Uaw4rqo


Vill..

..sova..


Och..

..att ställa sig vid spisen och göra lunch och middag har jag inte heller nån lust med. Men nu har jag ätit ute hur många dagar som helst så nu fan måste jag laga mat. Prutt!

Tur att jag i alla fall har värsta luftkonditioneringen på jobbet annars hade jag fan sjukskrivit mig. :)

Ha, ha, vad jag är positiv idag. Jabba-dabba-doooo!


Det är..

.._SÅ_ underbart att ha tvättstugan när det är 32 grader ute och föregående tvättare har både torktumlaren och torkrummet på. Dödshett är bara förnamnet..


Fan..

..vad jag har sovit som en kratta i natt! Vaknat upp av att jag har svettats och sen helt jävla omöjligt att somna om. Bara att byta sängkläder och hoppas att natten blir lite svalare. För annars kommer mina lakan att ta slut typ. Intressant inlägg va? :)


Det ser inte..

..helt fel ut att ligga på en hög med is i den här värmen..


En allvarlig undran..

..varför vill man se "Lotta på Liseberg"? *kräksmiley*


Jahopp..

..söndag och min sista lediga dag. Hur sjukt fort gick inte den här helgen då? Nu är det bara två veckor till nästa lediga helg. *längtar* :) Har ju två dagar ledigt däremellan men det är ju mitt i veckan. Det verkar bli lika varmt idag som igår. Hua. Somnade till på soffan i natt och vakna med håret typ tvärklistrat över ansiktet av svett. Fräscht liksom. NOT! Bara stappla in i duschen och sen lägga sig i en sval säng.

Nope, fylla på kaffekoppen och sen ut till bilen. (Som har noll skydd mot solen, så man steks när man sätter sig i den.)

Ha en skön söndag, det ska jag ha! :-)


Nu..

bronsmatch i fotbolls-VM och iskall Pepsi Max. Great! :)

I morgon blir det öl och finalen i fotbolls-VM ses på storbilds-tv. De ni, jag har en schysst söndag framför mig!


Fy fan..

..vad det är varmt! Även fast man precis duschat så börjar man ju svettas så fort man stänger av duschen. Inne i lägenheten är det ju fan värre än ute, där blåser det ju i alla fall. Tänkte bara klaga lite. :)

Adios!




Den här regerar..så ni vet!


En del av mina inköp igår..


Nya underkläder och alkohol.. Vilken fredag..;)


Läste i "Metro"..


för ett tag sen att de typ har inrett ett äldreboendes gemensamma terass till nått som ska likna en dag på stranden. Kunde inte låta bli att kolla på människan som inte ens är medveten om vart den är nånstans. (Inringad.) Undrar om nån fattar var de är nånstans.. :)


Tro det..

..eller ej men nu har jag kommit på hur jag ska fixa min lägenhet. *stolt* Tror att det kommer bli skitbra, ska åka och kolla på lite färg nu i veckan. Idag är jag ledig så jag ska ut i solen, som alla andra normalt lördagslediga..:) Me like!


Fan..

..vad jag vill inreda min lägenhet men jag har noll idéer och då menar jag verkligen noll. (Har skrivit det förut.) Nu är det typ trist, kalt och bara så jävla massa kablar överallt. En ny soffa, tv, lite ny färg, gardiner och några schyssta tavlor. Men kan inte komma på nått bra. :( Men det kanske kommer, har ju bara bott här nu i åtta månader och inte en enda inredning alls under dessa månader. :) Tänker positivt! Lite svårt också att få till det när man inte riktigt vet hur/vad man vill ha. Ja, ja, det kommer väl..(Hoppas jag.)

Adios..




Blir..

..imponerad av de som snyter sig och sen kollar i snorpappret. Vad tror de att de ska hitta? En helgrillad kyckling och ett presentkort till en ny AUDI?


Dagens andra sämsta..

..TRANSPORTSTYRELSEN! 
Har försökt att få tag på nån hur jävla länge som helst för att jag måste ha ett nytt körkort, eftersom mitt är på väg att gå upp i atomer. Och det enda svar man får är "-Våra köplatser är upptagna nu, var god ring senare." Och så har det varit typ i två veckor. Och jag kan inte beställa förnyelseblankett på internet för att det inte är dags för att förnya det. Så jävla irriterande. Jag kommer inte att kunna identifiera mig när skiten går sönder helt och det kommer det att göra strax typ. :(

GAAARGH! *skriker*

Dagens bästa..

..JAG! :)


Dagens sämsta..

..chatten på Facebook, behöver jag skriva mer??? Värdelös och pretty trist..


Idag vill jag..

..strypa den som konstant har på sin jävla vattenspridare utanför min balkong. Börjar fundera på vad han försöker dränka egentligen med tanke på att det faktiskt regnade igår en hel del. Och hur fan kan den låta så mycket?


Fattar..

..inte att det ska vara så svårt att gå upp på morgonen. Jag trivs egentligen bäst att typ vakna vid åtta, äta frukost och ta det lite lugnt. Nu har jag börjat vakna runt 10 och det känns som om halva dagen har gått. Ja, jag vet att jag låter som en kärring men så är det! :) Och egentligen ska jag ju gå upp för att äta frukost mellan sju och halv åtta och äta mellanmål klockan 10. Nu blir det frukost klockan 10 och lunch bara två timmar senare. Känns skumt. Ja, ja inga direkta superproblem egentligen. Bara lite vardagsstörningar. :)

Jahopp, nu ska jag dricka upp kaffet, ta på mig mina promenadkläder och ta mig ut. Och sen lite senare till jobbet..

Adios..


Har..

..träningsvärk idag.. Why? ;)


Läste..

på ett forum och en fråga som ställdes var: "Vad tycker du är mest irriterande med din partner?"
Diggar det här svaret:

Han fiser så där högt och "fladdrigt". Varje gång. Ofta måste han också lätta på ena skinkan också. Och skyller på att det är hans vikt som är orsaken. Konstigt att andra personer med lite övervikt tycks klara av att fisa diskretare...

- Han har börjat smacka och sörpla när han äter. Det gjorde han inte tidigare. Han äter som att hans sista stund snart är kommen och dricker som en hysteriskt törstig treåring. Men bara hemma. Tack och lov.

- Han gnäller som tusan på tonåringarna om de lämnar kläder, glas eller tallrikar efter sig, men själv lyckas han aldrig pricka tvättkorgen med sina begagnade kalsonger. De får gärna ligga på golvet så att alla eventuella bromsspår ska kunna inspekteras ingående. Skitiga arbetsstrumpor och byxor kan hamna på matbordet eller i soffan när han kommer hem och byter om. Och glas, godispapper och tallrikar kan han gärna lämna vid datorn, på mat- eller vardagsrumbordet. Gnäller om barnen råkat lämna tandkrämsrester i handfatet, men kan själv lämna det fullt i skäggstubb efter rakningen. Och hela badrumsgolvet sjöblött.

- Han är en sjusärdeles baksäteschaffis. Visserligen kör han yrkestrafik, men jag har trots allt haft mitt körkort prickfritt i nästan 20 år. Antingen får han knipa igen kakhålet eller köra själv.

- Han kan tycka att det är dyrt att betala 3000 kr (självrisk + överskjutande procentsats) för att operera hunden som är hans ögonsten, men kan utan att blinka tänka sig att hosta upp 6400 kr för ett par kontakter till hemmabioljudet. Hallå?

- Ibland är han en smula gnällig och självömkande och tar gärna på sig offerkoftan. Och han har en tendes till att bli extra trött och utarbetad så fort gräsmattan behöver klippas.

:)

LEDIG!

Simply the best! :)
Men ingen sol.
Ja,ja man kan inte få allt här i livet.


Nu..

..ska jag inte jobba förrän tisdag på mitt uuuunderbara jobb. *ironisk*


When..

 ..I'm good I'm good - and when I'm bad I'm even better..


Fan..

..vad jag skulle vilja packa en väska och sticka i väg ett tag. Lite miljöombyte för ett tag. Skulle vara sjukt skönt men det får bli lite senare i höst eller vinter. Kollade lite på resor runt jul & nyår, snacka om dyrt. De höjer ju fan priset för att ta tåget till Nyköping liksom. Nu har jag ju inga planer att åka till Nyköping men ni fattar vad jag menar. Runt 10 000 kr för en weekend till New York. Sen ska du ju helst ha råd att shoppa loss också. Och sen tycker jag att en weekend är alldeles för kort. Får helt enkelt leta vidare på resor. Men fan vad det skulle vara ballt att uppleva jul och/eller nyår i New York. Sen så är jag ju så förbannat flygrädd så det gäller ju typ att fixa droger innan.:) Okej, kanske inte så tunga droger men så pass  tunga att flyga i 8-10 timmar faktiskt blir kul. :)



Bara tanken att gå in på en "Star Bucks" och köpa typ en liter kaffe på morgonkvisten i New York, gör att jag får båtflyktingar i mina trosor. Yey! ;)


Leverpastej..

..smörgås är fan inte fel! *informerar*




En

..arbetsdag kvar och sen ledigt. Great! Nästa vecka innebär att jag faktiskt bara jobbar tre dagar. Ledig måndag och sen ledig fredag, lördag och söndag. Och det är fan inte fel. Hade planerat fredagen redan nu men den får jag planera om. Miss R som jag skulle åka och bada med råkade ut för en "supertrevlig" taxichaufför på Hornsgatan, som först körde över heldraget, sen helt plötsligt in tvärt i vänsterfil och i princip körde över motorcykeln och när de typ hamnar under taxin fick Miss R en bult rakt in i benet av motorcykeln. Det resulterade i att hon låg sju timmar på akuten, blev sydd i benet och nu kryckor. Tur i oturen att det inte blev värre men ändå. Roligare saker kan man ju vara med om. Kommer att bli rättegång antagligen, vårdslöshet i trafik och smitning.

Nope, nu ska jag försöka kolla om jag hittar nått att se på tv. Tror ni jag lyckas med det uppdraget?

Och så är jag sjukt sugen på en "Bacardi Breezer Lime".. Yummie!


Sol..

..yea! :) Kom hem för ett litet tag sen, käkat frukost och nu är det en promenad som gäller. Och sen jobb..Woohoo! Ja, jag vet ju vad hur min lördag kommer att vara. Jag behöver ju inte sitta hemma och undra vad jag ska hitta på liksom. Likaså i morgon -jobb. Min helg är fulländad! :)

Adios..


:)


RSS 2.0