Nej..

..nu ska jag ut på promenad och sen börja göra mig klar så smått. Ha det gott, så syns vi 2011.
:-)


So what!

http://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ

Tycker den här är sjukt bra fortfarande..


Gott Nytt År & God morgon! :-)

Njuter av att jag äter frukost och ute är det mycket snö och sol. Det kan inte bli bättre. Ska ta mig ut och handla lite och sen inte göra ett skit mer. Ska vara inne i stan till kanske sex. (Vi har inte bestämt tid än.) Städade igår och det är så jävla skönt att vakna upp till att det är städat. :-) Ska vara duktig också och ta en promenad. Måste göra det (helst fyra timmars promenad) om vågen i alla fall ska ha samma siffror som sist efter denna kväll. Fördrink, trerätters, champagne och lite mer alkohol. Men det är egentligen skitsamma, jag tänker njuta av denna dag & kväll till max. Så det så. ;-)

Nu lite påfyllning av kaffe..

Adios!

Är..

..sjukt sugen på bondekakor. Why? Har storstädat sen jag kom hem och nu är mitt hem skinande rent & bara så fint igen. ;) I morgon -PARTY! :)


Underverket! ;)


Oh!

Nu är tvättstugan slut, på med lite salva på tatueringen och sen in i sängen. Och det ska bli sjukt skönt att få sova helt själv i natt. Sov med en som gjorde krokodilrullningar. Ni vet -som när krokodilen dödar sitt byte och rullar runt med det i munnen. Sheit. Blev fan sjösjuk.

I morgon är det sista arbetsdagen för 2010 för mig. Kommer ihåg att jag skrev förra året här i bloggen att jag hoppades på att 2010 skulle bli ett bättre år än 2009. Och det blev det -i alla fall från augusti till nu. Och nu kan det bara bli bäst! :-)

Adios!


Nej..

..fan. Nu in i sängen, bli kliad på ryggen och sen somna. Oh, me like it!


Oh!

"Jag vet att du är lika snygg och vacker i alla poser ;) inga tvivel om det, och du får mitt hjärta att slå dubbelt, jag menar verkligen det.."

Min riddare på den vita springaren!?!

;)

 

 


Jag..

..är fan kär! Eller kanske inte. Mer kanske lite förälskad. Eller kanske inte. Men kanske mer attraherad. Eller nått. Damn! ;)


Jaha..

..då var denna lediga dag slut. Och sen är det jobb igen som gäller. Kanske ska jobba extra på nyårsafton, slutar ju senast halv fyra så jag hinner sova en timme och ändå hinna till festen. Bra betalt men det kanske inte finns några extrajobb. Vi får se helt enkelt.

Men nu ska vi inte fundera mer på det utan nu ska det läsas romantiska böcker. ;-)

God natt sen när ni ska sova!


Haha!

Nu vet jag varför jag måste hålla mig till yngre killar. Ska nämligen börja bugga och då måste jag ha nått som håller mig kvar i den yngre världen. ;-) 17 januari ska jag och Miss A börja med det. Oh yea! :-D


Inget..

..inköpt på mellandagsrean förutom en klocka som jag egentligen inte behöver. För jag använder aldrig klocka. Men det var snygg & jag har pengar. Hm, tror jag börjar bli ett kapitalistsvin. Eller nått. :-)

Var och vägde mig i morse och hade gått ner 1.8 kg. På en vecka. Trots jul. Det är fan bra gjort. Så nu är det 2.9 kg på tre veckor och det är så jävla skönt att det börjar gå åt rätt håll igen. Och så har jag promenerat idag med också. Yey! Och ätit en "Caramel Crisp" -choklad från Marabou till mellanmål. Den är ju så sjukt jävla god. Schysst att man åt extremt lite till lunch för att jag visste att jag skulle äta choklad sen. :) Har ni inte provat den så gör det, den är sjuuuuukt gooood!

Höll på att bli vansinnig i går kväll och i natt på min tautering. Fy fan vad den kliade. Och när man VET att man INTE får klia så blir man ju fan sinnessjuk. SINNESSJUK! SINNESSJUK!

Jahopp, och vad ska jag ha på mig till nyår då? Dilemma!

Nu ska jag ta & diska lite. Zzzzz..

På återseende.

Adios..


Fan!

Vad tatueringen kliar! Blir helt vansinnig! Heeeelp me!
:-(


Måste..

..sluta läsa mina harlequeinböcker. De sätter romantiska griller i huvudet på mig.

Finns den där vita riddaren som kommer och tar en med storm?

"Vad är väl en bal på slottet..?
Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles...alldeles underbar.."




Är man..

..en snusk-tant om man dejtar en 19-åring när man är i min ålder?

;-)


Annandagen..

..och liite mer att göra på jobbet när gamarna ska in och slita i mellandagsrean. Men haft en bra dag för övrigt dock. Kollade själv in rean men stod bara ut en timme och sen ville jag hem. Men i morgon ska jag ta mig i kragen och vara inne lite längre efter vägningen. Jag MÅSTE hitta nått till nyår. MÅSTE!

Ska ta mig ut till bilen och borsta bort lite snö och  sen åka en sväng. ;-)

Hörs senare.

Adios..

Juldagen..

..och jag har jobbat idag med men det har varit sjukt lugnt. Inte en enda liten sak att göra. Ganska skönt. I morgon kommer det väl bli lite mer. (Mellandagsrean) Sen ledig måndag, fredag (nyårsafton FEST! YEY!), lördag (nyårsdagen BAKIS! YEY!) och söndag. Och sen jobbar jag bara tre dagar och sen är det semester. ÄNTLIGEN!

Var hemma hos familjen Bäst dagen innan julafton och lämnade en stor julkorg och lite julklappar till ungarna och Mr Mongo. Kändes konstigt att inte Scrappy Doo var hemma på julafton. Men han hade en bra julafton med hundar, mycket mat & sällskap. Och så fick jag jättefina armband av dom. Dom är fan bäst. :-)

Och sen har det inte hänt nått mer jättespännande direkt. Har gjort middag bestående av klyftpotatis, hemmagjorda hamburgare och tatziki. Mums!

Ska väga mig på måndag. Det verkar som om det börjar gå åt rätt håll igen. Motivationen när det gäller maten har kommit tillbaka. Har gått ner de tre senaste gångerna. Inte mycket (2 kg) men det är neråt. Om jag bara kunde få lite mer motivation till att röra mig så skulle det bli ännu bättre. Har börjat väga mig en gång i veckan igen. Och det verkar funka bättre. :-)

Tatueringen har börjat klia så smått och jag har pyttesmå korn av bläck som ligger i sängen när jag vaknar på morgonen. Oh yea! Jag funderar på redan nu om jag ska låta den vandra upp till höften så småningom. Men då måste jag jobba lite extra så man har råd med det. Ingen billig historia att tatuera sig direkt. Men snyggt är det. Som fan. :-)

Nej, ska göra lite te. Eller kaffe? Eller skita i det överhuvudtaget? Återigen har jag riktigt världsliga problem. :-)

Adios..






God Jul!

Nu ska jag iväg & få i mig lite mat och umgås efter en väldigt lugn dag på jobbet.


GÅ IN..

..I DUSCHEN NU!


Fan..

..vad jag ska mumsa på heta kycklingvingar i kväll. Damn! Kanske ska ta mig in i duschen nu. Har inte kommit så långt än. En aning seg idag. :-)


Fattar..

..inte hur jag kan vara hungrig? Jag åt ju för en timme sen ju. Irriterande. :-(


Nehe..

..lite kaffe på det här då. Shopping avklarad och just hemkommen. Men jag glömde läppstift. Crap! Så jag får ta mig in lite tidigare till stan sen innan jag ska träffa Miss A. Jag som ALDRIG kan bestämma mig när jag ska köpa läppstift, så det lär ju ta sin tid. Kanske ska åka typ om en timme. Ska möta Miss A typ fem timmar senare. :-)

Jag är sjukt sugen på att spela kort & dricka öl. Det var så jävla länge sen. Inte länge sen jag drack öl men spelade kort. :-)

Nej, ska ta och duscha. Bada är ju uteslutet för ett tag framöver. Det suger lite eftersom jag är så förbannat frusen HELA tiden. Eller om jag ska kolla på "Oprah" och sen duscha? Världsliga problem.. :-) Men först mer kaffe.

Adios..


Och..

..mer snö. Me like! :-) Älskar vita jul och nyårsaftnar. Det är ju så det ska vara. Så det så! Nu ska jag göra mig i ordning, ta mig in till stan eller Kista (har inte bestämt mig än) och handla en jacka. Och i kväll är det derby! Yes! :-)


Det här..

..är lyx. Ledig mitt i veckan. Under täcke på soffan. Äta frukost med tända ljus och det är fortfarande mörkt ute. Och det är lön. Det kan inte bli bättre än såhär. Inte för tillfället i alla fall. :-)

Ha en bra dag, det ska jag fan ha! :-)

PS.Tror min kropp absorberat all överflödsbläck från tatueringen. Inte en enda fläck i sängen eller på täckena. :-) PS


Äh..

..ingen Facebook för mig i kväll heller. Bajs! Nu ska snart plasten bort på tatueringen, på med lite ljummet vatten och sen smörjning. Undrar hur mina lakan ser ut i morgon? :-) Inte så jättefina tror jag men det är smällar man får ta.

God natt!


Och..

..inte att förglömma:

Jag ska se Jerry Seinfeld i sommar! YEY! Love it!



I morgon -hockey!

Japp, och jag ska kolla på matchen. Jabba-dabba-doo! :-)


"Jul med Ernst"..

..ZZZZZ! Kan det bli mer trist program?


Jag överlevde..

..att tatuera mig. :-) Det gjorde inte så ont som jag hade föreställt mig. Men jag är rätt öm nu, det tog tre timmar att göra. Och 3 500 kr fattigare men det var det värt. Den blev ganska stor. Och nu är den inplastad och fin. Och det kommer inte att bli min sista heller. Yey! Bild kommer senare. Just nu vill jag bara få i mig lite käk, dricka lite kaffe & se om jag kommer in på Facebook idag.

Ha det gott, alla! (nästan alla :-)

Jag får..

..inte min dagliga irritation på Facebook. För att jag inte kommer in. Fuck!

Och så är jag lite nervös också. För i morgon ska jag tatuera mig. Äntligen! :-)

Börjar 05.30 i morgon, så jag ska bada lite, läsa lite och sen sova mycket.

Vi hörs i morgon, när jag återfått medvetandet..


Pannkakor..

..stekta till matlåda. -CHECK! Te i min mugg. -CHECK! Söndag slut. -CHECK!

Ska läsa lite & sen våldta min kudde. ;-)



Sov gott!


Söndag..

..och fjärde advent. Morgonpromenad avklarad, kaffe och macka på bordet. Yey!


Och  det snöar skitmycket ut. Och blåser. Perfekt för en dag på soffan, helt enkelt.
Så, så får det bli.
Ha en bra söndag. Det ska jag ha. :-)


Fan..

..vad jag vill ha en AUDI.
VILL!

Bilen är särklass den skönaste bil jag nånsin kört. Lite drag i den är det också. ;-)


Hemma..

..från julbordet med jobbet. Skulle ledigt ha stannat så mycket längre men lill-grisen kan ju inte vara hemma alltför länge själv. Men det var supergod bra mat, massa goda ostar till dessert. Mycket disco och mycket dans. Och jag dansade nykter. Framsteg. :-) Och nu har jag varit ute med Mr Mongo på hans kvällis, pratat med A i telefon, gett grisen lite mer pannkakor med blåbärssylt och nu är det tv:n som gäller. Tänkte dra i mig en kopp te tror jag. Eller om jag ska skita i det och bara dra ut täcket på soffan och bara njuta av resten av lördagskvällen. Ja, ja får se hur jag gör.

Vi hörs. :-)

Adios..

Mer..

..snö!

Wiiii! :-)


Ska..



..köra en sån här bil idag igen. Yey!
Så håll er ur vägen när jag kommer på Enköpingsvägen senare. ;-)


Kanelsnurran..

..är bättre idag. Mycket bättre till och med. :-) Fan, vad skönt. Han har dragit i sig pannkakor med blåbärssylt efter morgonpromenaden. Hatar när han är dålig. Nu sitter han och tigger mer pannkakor men jag vågar inte ge han mer för hans mage. Den lär ju paja då. Men han är onekligen söt när han sitter där och tigger. :-)

Jag är sjukt sugen på pepparkakor men jag vet att om jag skulle köpa en burk skulle den vara uppäten på tre sekunder. Jag kan bara inte äta en eller kanske två pepparkakor. Och det är så sjukt jävla gott. Och så lite mögelost på. Eller lite smör. Eller bara pepparkakor och så dricker man mjölk till. GIVE ME!

Ska ge mig ut i mellandagsrean sen och hitta min perfekta platt-tv, förhoppningvis till ett MYCKET nersatt pris. :-)

Nope, ska dricka lite mer kaffe och sen vila lite. Julbord med jobbet sen i kväll. Kan bli jävligt kul, vi blir ett stort gäng.

Adios..




Har lite andra..

..funderingar. Nämligen om bowling är en sport eller om det är ett tidsfördriv. Och hur känner man igen en bowlare? Civil bowlare alltså.

Miss A, kan du svara på det?!? :-D


Är..

..ruskigt trött men jag kan ändå inte sova. Kanelsnurran är dålig men jag har ingen aning om varför han är det egentligen. Han är skitlåg & har viftat på svansen kanske tre gånger sen jag hämtade honom vid fem-tiden. Han har druckit vatten men vill inte ha nån mat. Vi var ute en kortis vid elva, innan ville han inte ens gå ut. Han ville inte ens gå till bilen och sen ville han inte gå från bilen och hem. Mycket skumt. Och han sover inte sådär djupt som han brukar heller. Börjar fundera på om han har ont nånstans. Går det inte över tills på förmiddagen så måste jag kontakta veterinär. Min lilla hummer..

Vad har hänt annars då? Jobbat, sovit, lite äventyr och insett att det finns många. MÅNGA puckade människor! Men det var i och för sig inget nytt. :-)

Fan, mindre än en vecka kvar till julafton. Sjukt vad tiden går fort. Jag hinner inte med känns det som. Jag skulle vilja ha några fler timmar på dygnet. Fattar inte hur de som har barn och ska skjutsa den ena och den andra till olika träningar, hinna med att laga mat, hinna med sig själva. Jag har bara mig själv att tänka på och jag hinner inte med alls.

-"Jag har INGET seriöst nu, hur ska jag bevisa det för dig?" Ja du, not my problemo!


Nu..

..ett låååångt bad & sen läsa lite romantiskt skit och sen SOVA! :-)

Adios!


Jag är..

..fan bäst! :-)


Till tomten!

Det här är min önskelista:

- Att inte träffa på ett endaste pucko av hankön under 2011. (För resten av mitt liv by the way, men vi kan börja med 2011.)

- Motivation till att göra om här hemma alternativ hitta nån bra som kan fixa det åt mig för en liten slant.

- Motivation att träna mer.

- Att hitta nått snyggt att ha på mig på nyårsafton.

- Att Mr Mongo får må bra & att han har kvar sin familj.

- Att jag når min målvikt nån gång under året.

- Att XXX bajsar ner sig när han sitter i bilköer, på lokala bykrogen, hemma i soffan eller bara varsomhelst liksom. :-) (Japp, är väldigt mogen!)

Sådär, det finns mer önskningar men tänkte att det räckte med egoistiska önskningar nu.
:-D

NU är det sängen.

SOV GOTT!


Varför?

Varför får jag inte arslet ur vagnen och gör om här hemma? För en gångs skull VET jag ju hur jag vill ha det. Nu ska jag bara hitta orken att fixa det. Funderar på om jag ska anlita nån att göra jobbet men sen så är jag ju samtidigt snål. Men så vet jag ju också att det alltid är mer jobb än vad man har tänkt sig från början. Baah! :-( Jag vet att det är ett lyxproblem men WHAT TO DO!?! Och jag har ingen lust att fixa sånt på min semester, då vill jag bara vara ledig. Ska fundera vidare här och slurpa i mig det sista teet i koppen, lägga mig i badet och sen ska jag SOVA! Yey! Great! Sova är just nu en av mina favoritvanor. :-)

Ha det gott!

PS. Såg att du smsat mig, F. Inga pengar på mobilen dock än. Så fort jag kommer ihåg att ladda på så kommer svar. Men mitt minne verkar ha gått på semester. :-) Men det är bra med mig. Hoppas att det är bra med dig med! DS

Och nej..

..han slutar inte att höra av sig. Han hävdar fortfarande att han inte har nått seriöst längre. Yea, right!


Tisdag!

Fan, vad jag har sovit idag. Men har ändå hunnit med att promenera och simmat. Men så fort jag typ satt mig i soffan har jag somnat till. Och jag skullle fan kunna sova för natten nu känns det som. Men det kanske skulle vara en aning osocialt. :-)

Vet inte om det var värt att jobba alla dessa timmar i rad för även om mitt jobb knappast är fysiskt krävande så blir det jobbigt ändå. Men jag kommer att bli ap-rik i januari när all övertid kommer in på kontot. Och jag kan räkna med mer övertid under julhelgen. Nyårsafton kanske jag ska jobba extra på till senast 15.30. Man hinner ju sova en timme och eller två innan festen. Nyårsdagen kan de glömma att jag jobbar på. :-)

Sådärja, nog om övertid. :-)

Vad tycker ni om killen som sprängde sig själv i City i helgen då? Vilken jävla dåre säger jag bara.

Herregud!

Jag är slut. Jobbat extra 06.30 -22-30 igår och idag 06.30 - 21.30. Så ska dricka lite te & sen är det sängen. Ledig i morgon och då ska jag sova fan till fyra. :-)

Sov gott!

I kväll..

..är det fredag! Jippie-kajej! Nu väntar jag bara på sällskap, äta lite & sen ska jag njuta av att det är helg. ;-)

Adios..


Hittade..

..som sagt ingen klännning till nyår. Har ju i och för sig ett litet tag kvar på mig -med betoning på lite -att hitta nått till nyår. Har ju betalat över 1000 kr för biljetterna då kan man inte dyka i typ jeans. Såklart man kan men skulle ju vara kul att klä upp sig nån gång. Min första nyår som jag inte kommer att jobba, vara ledsen på eller inte göra nått speciellt på. Woohoo! :-) Me like!

I kväll..

..och i natt ska jag inte prata i telefon till halv fyra på morgonen. Då skulle jag fan vara död i morgonbitti. Är iofs död oavsett hur många timmar jag sover. :-) Jag är också sjukt sugen på princesstårta. Why?


Snacka..

..om att de har en hel del snygga skor på Brandos.se. *dreglar*


Ledig!

Så skönt! Var uppe ända till halv fyra i morse och snacka på telefon. Yey! Har precis ätit frukost. Fy fan, vad det är gott med polarkaka med ost & gurka och en extremt stor mugg med kaffe. :-) Jaha, vad har hänt sen sist då? Inte mycket, jobbat, jobbat över & jobbat igen. Kommer visserligen vara rik när lönen kommer men ändå. Trött är jag.

Och så känner jag stress över att jag måste hitta en klänning till nyår. Så jag ska ta mig in till stan efter jag varit hos Miss L. Men kommer väl inte att hitta nån. Så är det ju alltid. Det skulle funka om kläningen var av typen "den lilla svarta" men det finns ju inga kläder nuförtiden som inte har nått skit fastsytt på kläderna. Jag är ute efter en vit & svart skjorta/blus, en enkel slät bara. Finns det? Nope, det ska vara volanger, påsydda fickor utan funktion, massa annat skit som man ser ut som en julgran typ. Nope, ska slurpa i mig det sista kaffet & promenera till grannbyn för att sen träffa Miss L.

Adios!

If you..

..prick us, do we not bleed? If you tickle us, do we not laugh? If you poison us, do we not die? And if you wrong us, shall we not revenge?


Tisdag!

Tisdagen avklarad! -CHECK! Träning avklarad -CHECK! Kaffe på G -CHECK! :-) A really nice tisdag med andra ord. Det jag var så satans irriterad över igår att jag inte ens kunde få ner det i bloggen, var detta:

Som jag har reflekterat över förut verkar det inte finnas nån kille/man som verkligen är en man. Utan bara förvuxna bebisar. (Nu vet jag att jag drar alla över en kam men det skiter jag.) Varför verkar alla mer eller mindre vara psykopater, sociopater, narcissister och bordelinerfall? Och alla har en gemensamma nämnare -nämligen noll, nada och zero självinsikt? Nu när jag har klagat klart ska jag komma till det jag upprörd över. Jag har själv varit i ett destruktivt förhållande, där det förekom både psykisk och fysisk misshandel och när jag nu själv varít med om det, så ser jag tendenser till att det förekommer i ett av mina vänners förhållande. Och det gör mig livrädd. Han är på väg att bryta ner henne & hon säger att hon ser det med men SER hon verkligen det? Jag vill bara slå in käften på honom. Och sen slå in käften på honom igen, igen, igen, igen och åter igen. Och det känns att jag ledigt att jag skulle kunna ta straffet för att spöa på honom. Och det är inte ett skämt. Och nu är jag rasande så jag tror att jag är på väg att få en stroke. Avslutar här och återkommer i ämnet. Gaaah! :-@

Ha det gott alla!

Adios!

I´m..

..riktigt trött i kväll. Och jag har så mycket att skriva men mina fingrar vill sig inte riktigt på tagentbordet. Får skriva om det jag vill en annan dag.

Skönt i alla fall att måndagen är avklarad. Och vad fan är "Böda -Camping" för jävla skitprogram? Orden white trash dyker upp i mitt huvud. Fast å andra sidan, om de inte skulle ta med orginalen så hade det ju inte direkt blivit nått program. Men var hittar dom alla nötter? :-) Och är inte Bertil & Monica typiska campar-namn? Om man har fördomar -och det har INTE jag alls. :-D




Söndagen slut..

..och jag med. :-) Har träningsvärk men jag har ingen aning om hur den uppkommit. Skumt. Har haft en bra ledighet och i morgon är det allvar igen. Längtar som fan efter min semester i början av januari. Fy fan vad jag ska bara sova hur länge som helst. Damn! Vad jag längtar dit. :-)


I morgon är det en ny dag & nya möjligheter.
Tänk på det! ;)


Kul man..

..som stänger in sig för att runka medan frun & barnen ska baka pepparkakor. :-)
En rubrik på en av sajterna jag är på lite då & då.
Haha! Vilket mongo!


Nu ska här..

..njutas av att det är andra advent. Tända lite ljus & ta lite mer kaffe. Och sen ska jag ladda inför en riktig långpromenad. Och glömma och blåsa ut ljusen, bara för att. :-D


Men nu..

..får du väl fan ta och ge dig!?! Fick detta sms i natt.
"Hej XxX! Vad gör du? Situationen har blivit annorlunda och jag undrar om du vill komma hit." Tror du att jag ens skulle tro på det för typ en endaste liten sekund? Jag tänker inte träffa dig igen -vilket mitt svar var också.  (Hoppas han fattar det nu & lägger av att höra av sig.) Och tror du att jag skulle ta mig iväg halv tre på natten för att åka till dig? Haha! Uppblåst ego du har! 

Fuck you!  


Nope..

..dags för lite kvällsmål. Macka & te.
Intressant inlägg va? :-D

Sen ska jag dra ut täcket till soffan och glo på tv. Och invänta J när denne kommer hem från jobbet. ;-)


David..

..Beckham är fan vrålsnygg!

Bjuder på några bilder av puddingen!


Dom här går..

..varma i min bil för tillfället. Gamla pålitliga "Smokie" ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=U_eFpHwZAT8

http://www.youtube.com/watch?v=O1N8vyaYNbM


Oh..

..den här spelade jag ta mig fan HELA tiden i bilen efter melodifestivalen 2008.

http://www.youtube.com/watch?v=GEPfdvHtDvo


Grattis!

Grattis, grattis, Miss A!

Hipp, hipp hurra!


Fan..

..vad det är gott med soppa när man vart ute. Damn! Och sen att den är hemmagjord och nån annan gjort den gör ju inte saken värre. :-) Bara att njuta liksom.


Nu..

..ska jag klä på mig, ut i snön och ta mig till grannbyn. Tänkte hyra film och äta frukost. Det blir lite roligare med sällskap till frukosten. Och till filmerna. Eller hur? ;-)


Lördag!

Kom hem vid halv tre i natt, kollade lite på tv och sen gick jag & lade mig. Är ganska seg & har en begynnade huvudvärk så jag ska ta en alvedon. Maten var kanon igår men vinet jag beställde till maten var fan det äckligaste jag druckit. Nått chardonnay-skit. Och sen var det dans för resten av kvällen. Ont i fötterna!?! Nja. (Läs: JAA!) Och så hade jag sån tur att tunnelbanan kom precis när jag kom ner på perrongen så jag slapp vänta i en halvtimme. Roligare saker finns det ju att göra än att häcka i en halvtimme i centralen. Eller hur? ;-) Idag ska jag träna, dricka massa kaffe inne i stan och bara njuta av en snöig lördag. Me like. Yey!

På återseende..

Läste..

..i "Aftonbladet" att det var en som hade lagt upp bild på sin bil på Facebook med registreringsskylten synlig & sen skrivit att han skulle på semester. Kan man bli mer idiotisk? Rätt åt han att huset var länsat när han kom hem. Haha! Vilket jävla mongo! Varför gör man så? Är man så jävla korkad, då får man fan skylla sig själv. BASTA!


Nu..

..är Mr Mongo ute i söderort och jag ligger på soffan och hämtar ork till att dammsuga. Sen ska det rakas ben, sminkas, fixa håret, dricka en Xider, bestämma vad för kläder jag ska ha. Shit, fan vad jag har att göra egentligen. Tror jag ligger kvar ett tag till och VERKLIGEN hämtar energi till detta. :-) Sen möta Miss L i Slussen 18.40 och dom andra 18.50. Det här kommer att bli kul! Yey!

Om jag inte återkommer innan jag drar, så får ni ha en bra fredag. Det ska jag ha! ;-)

I dag har jag..

..kört en sån här.



Liiiite mer drag i den än i min pärla.
:-D


Det snöar..

..stora flingor, kanelsnurran sover under täcket, kaffet är perfekt och frukosten uppäten. Great! Det är så en fredag ska tas. :-)


Nu

..är Kanelsnurran hemma igen! Me like! Lilla söta grisen. Kvällens promenad är avklarad, nu snarkas det högt i ena hörnet av soffan. :-) Som balsam för själen..


Snart..

..är tvättstugan slut. YES! Sen ut och sätta sig i en iskall bil och köra och hämta Scraapy Doo. Ska sätta på stjärtvärmaren direkt när jag kommer till bilen. Min röv ska fan inte frysa. :-) Nu lite kaffe efter maten. Vet dock inte om jag kommer att känna någon smak då jag för det första brände mig på maten och för det andra var det skitstarkt. Yey! Goody! NOT!

Nu: KAFFE!


Svinkallt..

..ute! Urk! Kommer frysa arslet av mig i morgonkväll med kjol. Kanske ska ta brallor i alla fall? Hm, det tål att funderas på.


I..

..nio dagar höll du dig borta. Ha,ha! Du är ju bara för mycket. -"Vad sägs om att träffas?" Du är verkligen en seriös kille, du. Hoppas hon ger dig så mycket skit när hon upptäcker att du bara är ett svin. Ett simpelt oärligt litet svin. Involvera dig inte i nått om du vet att du inte kan hålla dig till en. Och vill du göra ett ärligt försök att vara seriös men känner att du inte klarar det, gör slut då i stället. Gaaah!

Vart finns det heder och moral nånstans? Nån som kan uppöysa mig om det?!?


Födelsedag..

..igår. Trött idag. Men nu är jag ledig i dagarna tre igen. Har tvättstugan just nu & sen hämta hem Kanelsnurran. Me like that! Saknar honom som fan när jag inte har honom hemma. Men sen ska han bort i helgen, så tänkte ge han mycket uppmärksamhet i kväll och några timmar i morgon innan jag åker och lämnar honom i söderort i morgoneftermiddag. Då slipper han vara själv när jag ska ut i morgon. I morgon är det restaurangbesök & utgång som gäller. Yay! Men nu är det tvättstugan som gäller. It´s sucks! :-(
På återseende.

Adios..


RSS 2.0