Måndag!

Mitt liv är fan great för tillfället! :-) Me like it a lot! Fan, vad sjukt att livet kan ta såna vändningar. Från augusti 2010 har det bara gått framåt och det verkar fortsätta med det. Synd bara att jag slösade bort min tid på skit innan dess. Men det är bara att se det som en erfarenhet och se till att aldrig upprepa det igen. Och lära mig av mina misstag. Och så ska jag inte glömma bort att vara tacksam för det jag har. För jag har verkligen det jag behöver och lite till. Man får inte glömma bort det och börja ta det för givet. Då lär det gå åt helvete till slut.

Så idag är jag tacksam för detta: Mitt jobb, mina balla kollegor, min LÖN, min bil, min lägenhet, mina vänner, brorsor, att allt skit är borta ur mitt liv som gjorde mig ledsen och sen finns det mer säkert att vara tacksam över men det lägger vi i kategorin övrigt, så glömmer jag inget/ingen.

Halleluljah! :-D

Nu har jag mässat klart för idag.

Visar fingret till dig! För du kan ju glömma att jag glömmer stålarna..! :)



Adios..



Söndag!

Vad har hänt hittills idag då? Nada! Morgonpromenad med Mr Mongo, frukost och mer kaffe. Och lite TV-gluttande. Tror inte det kommer hända så mycket mer idag. Det blir till att häcka på soffan. Men det är så söndagar ska spenderas eller hur?


Veckans horoskop..

Ditt sociala liv börjar bli alltmer spännande. Den här veckan kommer du att ha kontakt med ett antal olika personlighetstyper. Det är viktigt för dig att se till att alla är på bra humör, även om det innebär att du får låta någon annan träda fram i rampljuset eller få ha rätt, när du i själva verket vet att de har fel. Du får stor respekt för ditt sätt att handla.

Kan jag inte få ett roligare veckohoroskop? Typ: Du kommer vinna stora pengar, förlora 10 kilo av sig själv på en vecka, och allt det förvirrande i ditt liv kommer att få en lösning. En ljus lösning.
Ni vet, ett totalt ego-horoskop.
:)


Life is great!

Bara så ni vet! ;-)


Varför!?!

Varför kan det inte vara nått schysst på TV:n? Det är ju bara skit. :(


Ubersexig..

lördagsmundering. ;-)


Ledig lördag!

Det är great! Har varit i Skärholmen med Miss R och shoppat lite. Shoppat bebissockor, tass-salva, kirurgtejp och hundgodis. Tass-salvan till hans röda och irriterande tassar, bebissockor för att han slickar på tassarna HELA TIDEN och kirurgtejpen för att hålla sockorna på plats när han håller sig inomhus. Så man blir av med skiten nån gång. Men det är fan inte poppis att trä på sockorna. He hate it. :-)

I kväll är det dags för hästar och lotto igen. Förra helgen hade vi fem rätt MEN det gav ingen som helst utdelning. 16 kr liksom. Annars kan fem rätt ge pretty bra utdelning. Men hoppet är det sista som dör. I kväll kanske det sker. Jabba-dabba-doo! :-)

Nu har min tatuering läkt också så nu har det slutat klia. Trots att den är så liten så klia den fan skitmycket. Inte lika mycket som den stora dock (tacka Gud för det) men den klia. Och den är fin! FIN! :-) Men det blir inga mer tatueringar -på ett tag. :-) Tänkte att sommaren ska få passera och sen får jag se hur det blir. Det är ju inte snyggt med för många heller.

Fan, vad skit jag skriver. :-)
Återkommer..

Adios..

Jag vill..

..HA! ;)


Inte..

..mycket bloggande på sistonde. Men det ska väl bli skärpning på det. Men just nu är det mycket förvirrat och bara SÅ förvirrat i mitt liv. Lite mer kryptiskt men så är det. :D Livet i övrigt är bra men ändå förvirrat. *tjatar* :)

Var på rekrytering till polishögskolan idag, några saker att komplettera så jag får söka om ett år. Bland annat måste jag tenta upp treårigt gymnasium, göra ett högskoleprov och sen måste jag ju självklart öka på min träning. Löpning, smidighet och marklyft. (Inte lätt att lyfta en docka på 77 kilo och dra den 15 meter. Jag klarade typ fem meter. Visserligen är mycket teknik men ändå.) Kanske dags att sätta i gång redan nu. :)

Vägde mig idag och det hade försvunnit 2.7 kilo. Yey! Snart är jag klar. Nåja, kanske inte men jag närmar mig sakta men säkert. Och det gillas MYCKET!

Jag har fan flyt i mitt liv just nu. OM bara en sak kunde gå vägen så skulle mitt liv fan vara perfekt. ;) (Och nej, inte att XxX ska bajsa på sig i en motorvägskö så skulle mitt liv vara perfekt. Jag är SÅ mycket mer mogen än så än att önska såna saker. :D)

Nej, hörrni, nu ska jag knäcka en äkta coca-cola. DET var länge sen. Och det ska bli skitgott! :)

Have fun, babes!

Adios..



Fredag!

Och det är ljust ute trots att klockan snart är halv fem. Great! Ska jobba hela helgen så det kommer inte hända så mycket äventyr denna helg. Idag blir det värsta bästa fredagskäket -pannkakor. :-) Vaddå? Det är visst gourmetmat. ;) Brände mig så jävla katastrofalt på kaffet idag så jag har noll känsel i min gom. A tingeling feeling. -NOT! Och nu har jag inget mer att skriva. :D

Adios..

BORTSKÄNKES!

Pga tidsbrist måste jag omplacera mina kära små dammråttor. Hämtas GRATIS, du får själv fånga dom. Dom är stillsamma och lugna och orsakar inte så mycket bråk, ligger mest i hörnen, är förtjusta i golvvärme. De är alla grå, i olika nyanser. De är könsmogna, översexuella och har en tendens att föröka sig i rasande fart.


Ledig!

Och dagen har som vanligt bara försvunnit. Vaknade vid 9, åkte in till stan, passade Mini-S ett tag, käkade lunch med Miss L, kollat runt lite i stan, kom hem och nu är klockan över fem. Den som stjäl min tid vill jag ge redigt med stryk. :) Och så tänkte jag "-Fan, vad skönt på tisdag när jag är ledig igen så har jag INGET inbokat, då ska jag sova tills jag vaknar." MEN då ska jag väga mig kl 11. Så då har jag nått inbokat i alla fall. Crap! Ingen rast, ingen ro med andra ord. :-) Ska ta och stöka i ordning lite och sen ta mig ut och handla mjölk. Har typ glömt mjölken i en vecka typ. Okej, kanske inte men igår glömde jag att handla det. Mjölk är viktigt. :-)

Adios..

Jag är bäst! :)

Jabba-dabba-dooo! ;)


Yey!

Tatuering nummer två avklarad! Yey! Fast den här var bara en liten tatuering, tog bara 20 minuter att göra. Och jag är 500 spänn fattigare. Var det värt det? JAPP! Jättefin blev den. Igår var jag och Miss A ute och åt och tog en öl. Soft kväll. Vi struntade i buggen och tog kvalitetstid med oss själva. Det var vi värda! :) Nu MÅSTE jag diska ett jätteberg av disk och sen njuta av kvällen.

Adios..

Jahopp!

Nu var alla matlagningsprogram slut. Vad ska jag kolla på då? Sket i att göra piroger. Det blev kyckling i ugn i stället. Lite mer enkelt.

Adios!


Nu har jag..

..lämnat Kanlesnurran igen. Tassen började inte blöda på eftermiddagspromenaden i alla fall. Skönt. Så jag hoppas på att det fortsätter att bli bättre. Miss E skulle stryka på nån kortisonsalva och sen sätta på en bebisstrumpa. Haha! Han kommer bli mäkta förolämpad. Han hatar allt som man gör med hans tassar.

Nope, nu ska jag baka piroger. Önska mig lycka till. :D

Men är det..

..bara romantiskt tjafs på TV!?! Jag vet att det är alla hjärtansdag i morgon men ändå. Ge mig lite action. Inte massa kärlek, tårar och lyckliga slut. Ge mig blod, vapen och död. :-)



Kunde jag inte få ett mer romantiskt veckohoroskop!?

Skytten:
Du är en expert, en ledare och en bra rådgivare. Den här veckan kommer du att ägna många timmar åt att hjälpa andra, och vid varje sådant tillfälle förfinar du dina positiva egenskaper. Du kanske måste peppa dig själv för att delta i det som händer på fredag, men se till att gå dit. Det måste du! Det lönar sig både på ett personligt och ekonomiskt plan.
(Hm..vad händer på fredag!?!)

Söndag!

Sista dagen av min ledighet. VART tar dagarna vägen som jag har frågat ett antal gånger förut?

Var ute med Mr Mongo på morgonpromenaden och ser att han blöder på ena tassen. Fuck! Kommer hem, tvättar och nu stöder han inte 100% på den tassen. Hoppas det går över. Han sover just nu men tassen är bra svullen men jag hittar inte nått i tassen eller runt om. Skumt. Som sagt, hoppas det går över.

Jag blev inte miljonär igår. Trist. Inte för att jag direkt hade trott det på fullaste allvar. :-) Men det kanske blir nått på hästarna. Det får jag veta i morgon.

Och kan jag bara sluta upp och överanalysera precis ALLT!?! Give it up liksom! Ta det bara som det kommer och njut av det som sker nu. Fan, börjar prata med mig själv.. :)

Och jag MÅSTE SLUTA läsa mina harlequinböcker. Det gör mig helt skruvad i huvudet. Mer skruvad än vad jag var innan.

Återkommer.

Adios..

Hittat en bra låt..

http://www.youtube.com/watch?v=VrhsflELSSQ


Är det så?

Att älska någon utan att våga berätta det för personen är den största förlusten av alla.


Visst..

..är det så jävla skönt när lägenheten är nystädad och man typ kan äta från golvet för att det är så rent? Jag bara njuter. Snorar och njuter. :-) Nu ska jag häcka på soffan ett tag och sen ska jag till grannbyn och checka av läget lite.

Adios..

Jajemän! :)


Snacka..

..om att det är underbart väder. Sitter man inne en sån här dag så är det straffbart. :-) Varit ute med Mr Mongo i nästan en och en halvtimme. Håller på och gör mat till oss och sen lär han somna som en klubbad säl. Lagom kallt, mycket snö ochh sol. Great! Nope, lunch på det här och sen får vi se vad som händer. Känner mig fortfarande halvdålig så jag får se om det blir soffan eller några äventyr. ;) Och så kanske jag är miljonär i kväll. Spelar ju lotto med en kollega och sen spelar jag på hästar med några andra kollegor. Så kanske lite pengar i alla fall. :)

Nu -Korv Stroganoff.

Adios..

Japp!

"Du är olik alla andra kvinnor, viskar han, när han är förälskad. Du är likadan som alla andra, snäser han, när han fått henne."


Fan..

Det börjar likna kärlek banne mig. ;)


Det..

..tog ungefär två och en halvtimme att hämta Mr Mongo. :-( Men nu är vi hemma och han slafsar i sig pannkakor och jag sörplar i mig kaffe. Det har vi förtjänat. :-)


Gaargh!

Sluta tänk nu, din lilla tönt! *pratar för mig själv* :)


Vilket..

..jävla väder. Skulle ju hämta Kanelsnurran kl elva men det är ju bara att glömma. Får inte ut bilen, bussen är inställd och pendeln försenad upp till en timme. Yay!

Nu har jag..

..ledigt i dagarna tre! Jabba-dabba-doo! Förkylningen har lagt sig lite men mår inte hundra. Men det blir bättre. :-)
Snacka om snöoväder det blev. Det kan inte ha undgått nån i och för sig. Men nu känns det som om det till och med räcker för min del. Jag är trött på att skrapa och borsta bilen. Jag vet att det verkligen är det I-landsproblem MEN det skiter jag i. :-) Ska hämta hem Herr Kanelsnurra i morgon och sen så är det han och jag fram till på söndag. Yey!

Sov nästan tre timmar när jag kom hem efter jobbet. Lite trött!?! :-) Började 05.30 i morse och somnade i bra tid men vaknade upp efter typ två timmar. Som jag har gjort hela den här veckan. Och såklart inte kunnat somna om på en gång. Kanske det var därför jag kunde tryna gott när jag kom hem. Hann knappt blunda innan jag hade somnat. :)

Nej, vad tror ni om att tappa upp ett skumbad, tända lite ljus, längta och fantisera lite? Japp, ännu mer kryptiskt! :D

Får lite sällskap sen och ska kolla film. Great! :-)

Adios..




Gaaargh!

Japp, så är det! Gaaargh! Gaargh! Vad jag hatar att jag aldrig kan tyda andra människors signaler eller typ sluta att läsa in saker som kanske inte finns? Låter kryptiskt och skumt men så är det. ;) Gaaargh! Jag VILL HA! ;)

Sjuk!

Jag är sjuk! Snorar, ont i halsen och snorar lite till. CRAP! Jag vill gå ut i helgen. Hoppas det går över till dess. JAG TYCKER SYND OM MIG SJÄlV! Så nu vet ni det. :-) Nu ska jag snora lite mer, kolla klart på Dr Phil och häcka på soffan.

Adios..

Så det så!

Att vänta är värre än att veta. Sorg renar hjärtat, ovisshet söndrar själen.

Kommer ni ihåg den här!?! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=dzAmkyecxIg&feature=related


Jag är..

..slut! Shit, vad jag är trött. Och snorig och ont i halsen. Ser ni att jag vet hur en söndagkväll ska tas? :-) Har jobbat idag och dagen har känts bra lång. Men är ledig i morgon. Ska sova ut och sen softa hemma hos Miss L och pussa lite på Mini-S.

Vi var ett gäng på jobbet som spelade på hästar igår och vi fick inte in en enda häst. INTE EN ENDA. Haha! Fatta den bedriften. Det borde vi vara stolta över. :-D Jag och en annan kollega spelade på Lotto idag. Så jag hoppas på storvinst! Big Time! :-) Det skulle ju underlätta lite faktiskt. Eller hur? ;)

Jag känner inte smaken av mitt kaffe & det suger. Och det gör ont när jag sväljer. VÄLDIGT ont. BARA SÅ NI VET! Snorar högt i min ensamhet här. Och suckar djupt. :-)

Vi höres!

Jag är vaken!

Jag är vaken. WHY!?! Vaknade skitpigg klockan kvart i ett och sen har jag inte kunnat somnat om. Lite irriterande. Eller lite -det är MYCKET irriterande. Kommer vara skittrött på jobbet. Gaah! Men å andra sidan så är jag ledig på måndag så då gör det inte så jävla mycket. Jaja, ska ta mig in i sängen igen och försöka fä lite sömn. Skulle bara klaga lite först. :-)

God natt!

Dags!

Dags för en ny tatuering. Bara så ni vet. Och jag vet precis var den ska vara men jag ska bara hitta en schysst text. Så nu vet ni det. :-)

NU är det god natt!
:-)


Lördag!

Jag har haft en sjuk bra dag på jobbet. Ni anar inte. ;) Och sen till IKEA efter jobbet med miss M. Great! Nu sova, börjar 06.30 i morgon. God natt!


Fredag!

Yey! :-) Sitter och finurlar på ett CV. Och jag har fastnat. Och det är irriterande. Jävligt irriterande. Men det ska nog gå. Hoppas jag. Den ska inte vara inne förrän 18 februari men jag vill ha det gjort så fort som möjligt. Så slipper man finurla mer på det. :-) Jobbar denna helg men sjukt nog så trivs jag med det. Skulle inte palla att jobba måndag till fredag. Nu har jag vissa dagar ledigt i veckan. Det känns lyxigt. Lite skevt att tycka så kanske. :-)

Nope, en STOR kopp kaffe och sen lite mer finurling på CV:et.

Adios..


Bada! Bada!

Nu badet! Sen kaffe. Sen vad!?!


Vart!?!

Vart tar dagarna vägen? De bara springer ifrån mig och jag hinner ta mig fan inte med. Har storhandlat och sen försvann dagen liksom. Gaaah! Gjorde viltskavsgryta till middag. Fan, vad det är smarrigt! Nu ska jag ta mig i kragen och dra och spela badminton. Vi höres!

Adios..

Ledig!

Haha! :-) Har dock tvättstugan :-( men den är klar vid 10. :-) Och sen ska jag åka och storhandla och sen ska jag åka och köpa färg. Så jag kommer en liten bit på vägen i alla fall, i mina göra-om-hemma-projekt. Tänkte jag skulle köpa färg till alla rum. Eller det är tre rum. Vardagsrum, sovrum och hallen. Vardagsrummet och sovrummet har jag full koll på hur jag vill ha det. Hallen är jag inte hundra på än.

Och till dig F. Du ska få reda på vad det var jag gjorde som var så litet men kändes hur bra som helst. :-) Så fort jag kommer in på Facebook. Den krånglar -IGEN! :-( *puff puff* :-)

Nu till tvättstugan igen.

Adios..

Kan..

..jag bara få lite ork till att göra i ordning här hemma? Jag vill ju så gärna att det ska bli snyggt nån gång. Crap! CRAP! CrAp!


RSS 2.0