Inte..

..bloggat på länge. Tiden bara springer i väg och jag vete fan vad jag gör av tiden. Jag jobbar och sover. Ett mycket intressant liv för tillfället. Eller inte.. :-)

Sen är jag inne i en fundilerar-period.. Där tankarna far som skottspolar i huvudet, det gör mig en aning trött också. Och så har jag gått upp ett kilo, motivationen är borta och vill äta HELA tiden..  Det är mycket nu..

Tjihoo! :-) Och i morgon börjar jag 04.45, borde egentligen typ sova nu..

Ett lite klagomålsinlägg..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Om Hitler inte hade dödat alla dessa judar hade det varit 23% fler judar i världen nu.


Dagens onödiga fakta..

En människa i genomsnitt har 100 000 hårstrån på huvudet.


Oh, yea!



Yea! :-)


Hatar..

..folk som äter färska kanelbullar typ 1 dm från mitt ansikte.
..folk som har stänkt på sig 16 liter parfym.
..att jag köper "kärringtidningar"-Allers & Året Runt- för att få lite idéer till ny mat men det finns ändå inget som faller mig i smaken.
..att inte ha någon röv. (Upprepar mig!)
..folk som har "UGG"-skor. (Hatar gör jag väl inte men jag tycker inte det är snyggt.)
..tjejer som inte anväder BH.
..att jag aldrig lyckas med "Jewel Quest" på mobilen.
..att ha beslutsångest vare sig det är små eller stora beslut att ta.
..att jobba helg!!!!!!!!!! (Hatar det mest av allt just nu, tror jag!)


Ugg-skor..


Jag..

..är dödligt trött, inte varje dag man går upp för att åka till jobbet kl 05. Jippie! Vilken lördagsmorgon. Tyvärr ska jag upprepa proceduren i morgon igen. Zzzz.. Borde egentligen gå och lägga mig nu,annars kommer jag vara död i morgon. Men jag sitter och slö-glor på "Pantertanter", lite soft sådär..:-) Käkade en helt okej middag idag -skinklasagne. Kommer nog att göras igen nån gång. Apropå inget, alltså..:-)

Och nu måste jag ta tag i min bristande motivation. Konstigt att när jag började få värk i foten, så försvann den mer och mer. Vill inte ens tänka tanken på att ha värk i kroppen nästan hela tiden. Vart får man motivationen från då? När man vill men inte orkar eller kan. Om jag typ gett upp för en fotjävel, undrar hur det skulle se ut om det var värre? Vill inte tänka tanken..

Äh, boooring inlägg..

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Alla bandmedlemmar i ZZ TOP har skägg utom trummisen Frank Beard.


Dagens onödiga fakta..

Att banka huvudet mot väggen bränner ca: 150 kalorier i timmen.


Vaken..

..kul att vara vaken såhär tidigt på sin lediga dag. Vaknade kl 05.45. Great! :( Jahopp, och nu? Det är ju inte direkt några vakna vid den här tiden som man kan terra. Kanske ska dra mig till sängen och dra täcket över huvudet. Låter som en bra idé..

Adios..

P.s Hoppas du fick lite ro så du kunde somna, såg inte ditt sms förrän jättesent..D.s


Dagens andra onödiga fakta..

Pumpa är en frukt, inte en grönsak.


Dagens onödiga fakta..

Winston Churchill föddes på en damtoalett.


Ha, ha..

..nu har jag bajsat! :-) Och livet känns lite lättare! :-)


Fan..

..vad denna dag känns lååååång. Nu är det typ bara två timmar kvar tills jag kan gå hem men den har fan känns som hela Dackefejden.

Och jag hatar att vara skitnödig på jobbet, verkligen hatar. Nu har det inte kommit nån kollega alls på typ två timmar men det slår inte fel att så fort brallorna är vid anklarna så kommer det komma nån. DET slår aldrig fel.

Käkade den mest snåla och smaklösa sallad till middag. Jag tycker räksallad är skitgott men då ska det vara majs, ägg, tomater, gurka, färska champinjoner, tomater, pasta i. Den jag köpte (på en pizzeria) var SKIT! Den innehöll champinjoner på burk, as-stora tomatklyftor, några gurkskivor ovanpå och resten bara kall och blöt isbergssallad i skitstora beska skivor. Fan, hur svårt kan det vara att göra en god sallad? Och för det fick jag pynta 65 spänn. Fan, ägarna till den pizzerian borde skämmas.

Nej, nu ska jag läsa lite Marian Keyes "En förtjusande man" (Rekommenderas!)

Adios..

ASG! Googlade på "bajsnödig" för att hitta en passande bild till mitt skitsnack :-) och så är det en bild på Victorias Daniel, där nån typ skriver: -"Måste han se så bajsnödig ut?".. :-D Och jag kan inte mer än att hålla med, tycker att han ser bajsnödig ut mest hela tiden..

Jag vill..

..vara så obekymrad som tjuren "Ferdinand" är när han sitter och luktar på blommorna under korkeken..


Dagens sugen på..

..en calzone med räkor & lök. Och till det ska det vara en "äkta" cola, ingen lightvariant.


Hatar..

..människor ibland! Eller ganska ofta med det är jobbet.
Tänkte bara skriva det.. Gaaargh!


Tillbaka..

..på jobbet igen. Tyckte det inte var så länge sen jag kom hem från jobbet i natt. (Kom hem klockan tre, nattbussen var en aning försenad..) Jag hade satt klockan för säkerhets skull på kl 11 & jag sov jävligt gott när larmet ljöd. Så det var nog tur att jag satte det, för annars hade jag väl snarkat gott vid det här laget fortfarande. Kan fan sova hur mycket som helst nu för tiden känns det som. Vaknar, somnar om, vaknar, somnar om och så kan det hålla på i det oändliga. Tycker att jag borde bli piggare eftersom det blir ljusare men icke. Gick upp, åt en lite tidigare lunch, betalade alla räkningar, plockade, dammsög OCH torkade golven. Fan vad jag är bäst! Och så hann jag tanka, köpa spolarvätska och gå på bolaget innan jobbet. Yea!

Funderade lite igår angående detta fenomen som fanns när jag var liten, nämligen sockiplast.. Och som finns fortfarande :-S (Ja, jag har lite för mycket tid på döjobbet ibland.) Oh, why liksom? Snacka om svamphärdar för oss som använde dom och de var bergis skitfarliga. De var säkert gjorda i nån skitfarlig gift som vi omedvetet andades in och så blev vi 70-talister som vi blev. Man använde dom i stället för sportskor. Och vet ni vad som är mest skrämmande? Jo, att det finns en förening som heter: "Sockiplastens vänner"..
Check i out: http://www.sockiplast.nu/  JISSES! :-)

Undrar om jag ska starta en förening som heter: "Sockiplastens Traumabarn" Om jag nånsin får barn ska jag tvinga på ungen ett par sockiplast och sen leka martyr: -"Men mamma var tvungen att ha såna, så nu måste du också ha det, förstår du. Inga adidasdojjor här inte. Ever. Bara sockiplast. BARA SOCKIPLAST! Sluta gråt!" Och sen skulle ungen få ha på sig dom tills typ fötterna är som russin på grund av fotsvetten. Fan, vilken great morsa jag skulle bli. "-The mother of Sockisar." :-)


Dagens andra onödiga fakta..

Varje år dör cirka 7 personer genom att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.
(DÄR är skälet till att jag inte har någon diskmaskin.. Hm..)


Dagens onödiga fakta..

En giraff springer i 57 km/h.


Avbokade..

..tvättstugan i morgon. Tycker det är skitsmidigt att man kan boka/avboka via internet. SOVMORGON! Nu blev kvällen lite lättare! :-)
Dagens ledigt intressantaste inlägg..:D


Dagens sugen på..

..gammeldags gräddglass med krossade pepparkakor..

Mmm-mm-mm


Japp..

..still at work! Tjohoo! Men nu är det inte alltför långt kvar, bara cirkus tre jävla timmar. Och sen sitta på en nattbuss hem, så jag är hemma runt kvart över två, halv tre i natt. OM nu bussen behagar att komma i tid vill säga. Och sen upp och ha tvättstugan kl 07. Great! Och sen börja jobba kl 13.00, vilken torsdag jag har framför mig! Den ser jag fram emot..verkligen..


Jag älskar..

..att vara på jobbet. Dagens största ironi! :-) Och jag har insett att jag inte har nån röv överhuvudtaget. Det är också en kul upptäckt! Dagens andra största ironi. Rygg - lår.. Ingen röv däremellan inte. JAG VILL HA EN RÖV! Alltså jag har en röv, jag är inget medicinsk under men den är ju så satans platt.. :-( *gråter lite*

Sen skulle jag ledig kunna döda för en påse godis med massvis med jordnötsrutor.. Japp, min motivation är som totalt bortblåst. Kan knappt gå in i en affär för jag vill köpa massvis med mat och godis. I helgen när jag bara skulle ta några chips. Ha, ha! Det gick ju bra, helt plötsligt var hela jävla skålen länsad. Vad hände liksom? Och jag fattar inte varför motivationen har försvunnit nu när jag ändå är ganska nära målet. Den borde ha försvunnit tidigare. Det har den ju i och för sig gjort också men då har den kommit tillbaka. Nu var det länge sen jag kände nån motivation överhuvudtaget och det skrämmer skiten ur mig. Det var en kille som käkade en kexchoklad medan vi stod och väntade på tunnelbanan och jag bara kände hur jävla förbannnad jag blev på honom för att han stod där och åt den där jävla chokladen. Hade lust att slå den ur handen på honom så den åkte ner på spåret. Förra veckan var det en kärring på tåget som hade en kappa med extremt stora fickor på, och i en av dessa fickor hade hon en påse "Gott & Blandat". (Japp, har en skitbra iakktagelseförmåga) Kände samma sak där att jag hade lust att slita upp påsen och slänga ut både den och henne vid nästa station. Jävla kärring-häxa och stå och moffla godis bara sådär..

Sen tycker jag att Tiger Woods kan knipsa av sin snorre och ge alla sina pengar till Elin.. Jävla GRIS-SVIN!

Adios!




Dagens andra onödiga fakta..

Pentagon har 284 toaletter.


Dagens onödiga fakta..

Den längsta Binnikemasken som trivs i människor är Taenia Saginata. Honan kan bli 24 meter lång!
(BLÄÄÄ!)


Dagens "extra viktig" på inköpslistan..

..en ny mobil. Nu kan jag bara svara & sms:a men inte ringa upp nån. Billigt i och för sig för min del :-) men satans irriterande också. Kul om nått skulle hända och jag verkligen behöver ringa typ. Känns inte så bra. Så jag _måste_ fixa en ny & det snarast. Men det komer att bli skitsvårt, det är ju inte lite mobiler att välja mellan heller..


Prisa..

..skatteåterbäringen! Jag är fan bäst på att få tillbaka pengar!


Återigen..

..på jobbet! Woohoo! Återigen är det måndag & helgen försvann lika fort som vanligt. Fredag - svosch -Söndag. Har haft en schysst helg i alla fall. :-) Som bestod av oxfilé, hatten av för kocken :-), potatisgratäng & bearnaissås, (eller hur den där jävla såsen stavas.) IKEA-besök, (ÄNTLIGEN ett nytt diskställ, som jag inte kunde montera ihop själv & det bestod av tre jävla delar bara -jag, den logiska kvinnan..) bakat princesstårtebakelser med en liten assistent i köket, stekt pannkakor för ett helt kompani, druckit vin och mofflat chips. Plötsligt var bara innehållet i skålen borta och jag hade bara tänkt att ta några stycken. Yea right, det gick ju bra! (Ingen vägning denna vecka för mig iofs MEN det skulle ju vara kul att vågen visar NÅTT resultat efter två veckor, om det än bara är 100 gram ner.) Så nu ska jag gå 4 mil om dagen har jag bestämt. Ha, ha! Nu ljög jag som fan faktiskt! :-)

Snart är det påsk! Tjihoo! Ser fram emot att vara ledig, gå ut & ta nån öl på skärtorsdagen, kanske gå på hundutställning, ligga på soffan, hyra film & bara ha det gott resten av påskhekgen. Me like a lot!

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Om jorden hade varit helt jämn och slät som en biljardboll så hade den varit täckt av ett vattenlager med 250 meters djup.


Dagens onödiga fakta..

Stilla Havet är nära på lika stort som alla andra hav tillsammans.


Dagens andra onödiga fakta..

En pilgrimsfalk är världens snabbaste djur. Man är inte överens om maxhastigheten för dem eftersom den är svår att mäta.


Dagens onödiga fakta..

Visste du att Bill-Gates skrev över 5% av sina 56 miljarder dollar till sina barn. För han vill att dem också ska jobba!


Det har inte..

..blivit av att jag bloggat på ett tag. Och det beror inte på att jag har ett sånt glamoröst liv nu för tiden att jag inte hinner blogga utan just för att jag helt enkelt typ varit sjukt trött och utslagen. Och nu har jag tvättstugan. JIPPIE! :-( Den här dagen kan inte börja bättre. Man är verkligen en rutinmänniska med vissa saker. (Observera, att jag skrev _vissa_ saker.) Som det här med tvättstugan, ända sen jag flytta hemifrån har jag (om möjligt) haft  tvättsugan varje torsdag. Inte för att det är så jävla kul att gå upp kl 07 för att tvätta men jag har ingen möjlighet att ta nån annan tid med mina arbetstider. Och orsaken till att jag har tvättstuga på torsdagar är för att jag då har rena kläder till helgenn OM det skulle bli partyyy! Ni ser vad jag är förutseende.. :-)

Jag vet att jag har skrivit det förut men vart fan tar dagarna vägen? Jag hämta hem Mr Mongo i söndags, lämnade honom i tisdags och nu är det torsdag och han ska hämtas i morgon igen. Sheit, jag hinner inte med. Och det ska bara vara hemmahelg denna helg. Kanske hyra en film, baka nått eller nått sånt. Lugn & ro med andra ord.

Jag tycker ju att det är bra om man har mål här i livet men att ha som mål att bli världens tjockaste kvinna måste ju bara det skevaste målet en kvinna kan ha. VARFÖR vill man vara SÅ egoistisk? Och vad fan är det för jävla mål? Hon äter för 5000 kr veckan. Hon väger 273 kilo MEN vill väga 450 kilo. VARFÖR?? Det övergår mitt förstånd att man vill göra så mot sig själv och sin omgivning. Hon har rekordet "Världens fetaste mamma". Hon blev assisterad av 30 läkare när de skulle göra kejsarsnittet. Nu äter hon 12 000 kalorier om dagen och hennes sushi-lunch består av 70 bitar. Great! Vi önskar väl henne all lycka och hoppas hon kommer fram till sitt mål.. :-(

Jaha, vad händer idag då? Tvättstugan till 10, sen till jobbet och sen en tur till THE Galleria och beställa tid till slingor & klippning, köpa täcke och vattenkokare.

Och i morgon börjar jag 06.20 & måste åka härifrån 05.40.. Jippie! Slutar 14.45, sen hämta Mr Mongo och sen ska jag fan häcka på soffan HELA helgen.. Woohoo! Jag är fan bäst! :-)

Gud, vad jag hatar alla dessa "Ringoling"-program som bara suger ut pengar från folk.. Vart får de programledarna i från? "-Vad blir detta för ord, en bokstav är borta.. A M M S U G A R E.."

Adios!


Dagens andra onödiga fakta..

Det tar två veckor för den mänskliga kroppen att återskapa en liter blod.


Dagens onödiga fakta..

Iron Maiden är ett medeltida tortyr redskap. En kista med spetsar inuti.


Mammas..

..lilla gris ligger och knöksover typ på mig. Han är skittrött. Han har haft sin syrra och mamma på besök. Det har funkat superbt. De har sovit tillsammans och ätit brevid varandra. Ganska ballt att se en hel generation av röda "grisar". Mamma helröd, syrran vit och rödprickig och Mr Mongo röd med vit bläs. :-) Köpte hem en påse pistagenötter till herrn. Tänkte ge några stycken till honom efter kvällisen. :-) Just för tillfället verkar det som om han har bestämt sig för att sova ett tag till. Inte mig emot.. *kliar honom lite till bakom örat* :-)

Snart..

..ska jag åka och fika hos E&M. Och träffa Kak-mongots mamma och syrra. Har inte sett dom sen jag hämta hem Scrappy Doo! Me like! Sen ska jag ägna all min uppmärksamhet åt Mr Mongo. Och sen inte ett jävla skit mer idag ska jag göra! En superskön söndag med andra ord!

Adios!


Fan..

..det är ljust vid denna tid nu.. Det började ljusna redan vid kvart över fem. Woohoo! Känns inte lika trögt att gå upp när det börjar ljusna. *informerar*
:-)


Jag är sugen på..

..nån form av pasta. Pasta med nån god sås. Pasta med bara smör & ketchup. Pasta med stora hemlagade köttbullar och tomatsås. Pasta med räksås. Pasta med köttfärsås. Pasta med fläskfilé & kantarellsås. Pasta Carbonara. Pasta med lax. Pasta med bacon & cashewnötter. Pasta med tonfisk. Pasta med vad fan som helst.
GE MIG PASTA FÖR FAN!
:-)


Har..

..kollat på Henrik Schyfferts "The 90´s -ett försvarstal", här på småtimmarna. Han är grymt bra. Den gick på tv för typ ett år sen & jag såg den då med. Kollade runt lite på "Youtube" och hittade den. Synd bara att det är totalt osynkat men det kan vara värt att ta en titt ändå!
*tipsar* :-)


Tre..

..timmar kvar, sen HEM! :-)


Dagens sugen på..

..en ny bil..



Aston Martin Vanquish..
Skulle bli en blöt fläck i samma ögonblick jag satte mig framför ratten. ;-)


Jahopp..

..på jobbet igen då. Bara en helg kvar och sen ska jag se till att vara ledig 5 helger i rad. Woohoo! Hoppas mina planer går i lås angående dessa helger. :-) Vill bara inte jobba helg. Det suger & jobba natt dessutom. Men det vet ni väl vid det här laget. :-) 

Såg melodifestivalen och tycker att fel låt vann. Den var ganska platt & trist. Inte för att jag har följt melodifestivalen slaviskt men tycker alla låtar i princip var ganska trista. Och jag ser inte direkt fram emot finalen i maj.. Bland de 10 sista kommer våran låt att hamna, tror jag! Och då tänker jag positivt! :-)

Men Dolph Lundgren går ju inte av för hackor. Hands off, girls, han ska jag gifta mig med..;-)

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

80% av alla miljonärer kör begagnade bilar.


Dagens onödiga fakta..

Visste du att i afrika använder många elefantbajs till bygge av hus/hyddor.


Fan..

..glömde att gå på bolaget, apropå ingenting alltså. *utvecklat senildemens*


Men Hallå..

..kan nån hålla mig sällskap på msn nu då? Tre grönpluppade som jag INTE vill prata med.. Jippie!


Me like! Me like! Me like! :-)

Snart är det fan påsk! Me like! Om tre veckor. Jag jobbar inte! (Förhoppningsvis) Me like! Och jag har Mr Kott-Mongo hemma hela påsken. Me like!

Ska hämta honom i morgonkväll. Woohoo! Han har ju fan varit borta skitlänge, ända sen 28 februari. *saknat/saknar* Ska ha honom måndag & halva tisdagen. Sen tillbaka till E&M och sen ska jag hämta hem han igen på fredag. Och sen kommer jag att ha honom över helgen. Ska bara skämma bort honom då! Ska göra kalasgod mat & klia han på öronen hela tiden. :-)


Varför..

..vill man sticka tofflor? Och jag tycker att man borde vara extremt uppmärksam på om man har en partner som stickar tofflor. Och om det är utan halkskydd på dom. Och partnern tre dagar innan precis höjt prisbasbeloppet på ens livförsäkring.
I rest my case! :-)

Tror jag börjar bli lite trött nu..


Jahopp..

..fortfarande lika sugen på det jag skrev sist. Som besatt typ! :-)

Men nu är det bara två timmar kvar innan jag kan packa ihop och ta mig hemåt. Woohoo! Det är fan inte fel alls. Lite positivt i alla fall. :-)

Hm..korsord, bok, facebook eller bara låsa in mig på toa och sova? Eller ta med mig korsord, bok, datorn OCH låsa in mig på toa och sova? Svårt val..


Dagens sugen på..

..färsk skogaholmslimpa med lätta och kokt medvurst. Till det ska det bara en yoggi 2 dl -jordgubb -och en 33 cl äkta coca-cola!

Jaha..

..då var man på jobbet då.. :-( Tycker så jävla synd om mig själv, ska ni veta! :-) Och hungrig är jag, som fan. Bara lite mer än 6 timmar innan jag kan komma hem och äta frukost.. 6, 5, 4.. *räknar ner* :-) Kåt är jag också.. Ha, ha! ;-)

Vet att jag har skrivit det förut men ibland kan jag typ bli "faschinerad" av vad som dimper ner i inboxen på de sajter där jag är reggad. (Det där lät som om jag var typ reggad överallt, riktigt så är det inte.) Som detta: -"Gärna wetsex i min mun." VAD vill nöten att jag ska svara? -"Javisst, kommer på en gång, ge mig din adress." För det tillhör ju vanligheterna att man åker hem till okänt folk och pissar i deras munnar. Nu finns det ju de som då gör det men tror väl ändå inte att de tillhör en majoritet. Inte för att det nu är nått fel på wetsex -eller jag har inte en susning om det, för jag har aldrig varit med om det -men ja, ni fattar vad jag menar. Sen har jag grymt svårt att ens kolla på vissa profiler om jag ser att de heter likadant som mina brorsor.. Det blir liksom en aning fel.. -"Hej kåt hingst här vid namn xxx eller xxx." *hulk*

Eller som detta inboxmeddelande:
"Hej:)
XXX heter jag, älskar bondage, musik och mys.
Jag har en dröm jag vill uppleva..
Vill vara din fånge. Du har mig som din silvermumie.
Jag är inlindad i plastfolie och silvertejp från axlar till fötter.
Ibland sitter du på mig. Ibland tvingade du mig att försöka massera dig fast jag var helt tejpad.
Ibland satt vi tillsammans och tittade på film, då satt jag tejpad bredvid dig i soffan.
Ibland kittlade du mig under fötterna. Vill vara din mysiga krambjörn som du kan ha bunden:)
Jag är en snäll och go person med humor.Tycker också om god mat, mys, naturen, musik mm.
Kan du inte eller inte vill så är det synd då ber jag om ursäkt om jag störde."

Undrar hur man kommer på att man har en dröm att vara någons fånge och silvermumie? Och sitta och kolla på film samtidigt som man är tejpad? :-)


Varför har jag skavsår på mina tår? Hm..

Nope, nu ska jag göra lite te & sen läsa lite!

Adios!

Jag vill..

..INTE jobba i natt. Vill inte, vill inte, vill inte och åter vill inte.. :-( Vill hellre vara hemma, ligga på soffan under täcket och göra nada. Känns helt puckat att gå och lägga sig kl 17 bara för att palla natten. Går ju knappast att sova, det är ju då folk kommer hem och typ för ett jävla oväsen. Och man sover skitkasst. Och nu börjar det ju vara ljust vid den tiden & då känns det ännu mer puckat att klä av sig för att gå och lägga sig. Och sen komma hem vid 08 och gå och lägga sig.. Gaaargh! Jag vill ha måndag-fredag jobb och helst då tider som typ 08-17. Ja, ja man kan inte få allt här i livet. Såå, nu har jag klagat färdigt. Tror jag i alla fall. :-)

Ska vi se om vi kommer i väg på kryssning denna gång då. :-) Nu har vi pratat om att åka i maj & jag hoppas att det blir av. Det var ju egentligen meningen att vi skulle ha åkt som förra helgen men det var ju lika bra att det inte skedde då det ändå inte hade blivit av. Alla fartyg var ju för fan fastfrusna..

Har glömt att skríva om mitt möte med "Bob". En skön snubbe av hundart med alldeles för mycket hud och en ball kropp. OM jag nånsin kommer att kunna skaffa en till hund eller en hund efter Mr Kott-mongo, så kommer det bli en sån hund. Får jag presentera den balla hundrasen Basset Hound. Och då ska det vara en tik och hon ska heta "Molly". Så nu vet ni det.. :-)

Fan, förra fredagen var jag full vid denna tid, nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag kan avverka en natt av två..:-(

Adios..




Tänk när dom ögonen tittar bedjande på en.. :-)


Dagens andra onödiga fakta..

Brittiska soldater lärde sig att rulla cigaretter under Krimkriget av sina turkiska kollegor vars vattenpipor hade förstörts av fientlig eld.


Dagens onödiga fakta..

Jaktpiloter får oftare döttrar än söner därför att X-kromosonerna (som ger flickor) i spermierna bättre tål den hårda påverkan av gravitationen än Y-kromosonerna (som ger pojkar).


Dock..

..en ganska bra idé läste jag om i 'Aftonbladet'. (Ovanligt!) Och det var att i London, i deras matbutiker så finns det speciella fyndhyllor där allt käk med nära utgångsdatum placeras och med sänkt pris. Varför inte göra så här i Sverige också? Kanske en del skulle få lite mer varor i sin matkasse.

Så nu har jag varit tillräckligt politiskt korrekt i min blogg så det räcker för hela 2010. :-)

Såå..vad händer nu då? Fest? Te?, Sova?, Sex?, Jonglering?, äta öronvax?


Läste..

..i 'Aftonbladet' idag om ett par som heter 'Victoria & Daniel'.. Citerar: -'Det har varit ett stående skämt i bekantskapkretsen -vilken Victoria & Daniel ska hinna först till altaret?' Tänker ni som jag? -VEM FAN I HELVETE BRYR SIG? En hel jävla helsida liksom? Pinsamt! Vem vill veta att de kommer att gänga sig två veckor efter 'riktiga' Victoria & Daniel gifter sig och att 'Trollhättan-Daniel' friade först. Vem fan vill ens ställa upp på en sån intervju?

Och så läser man på nästa sida att man kan köpa en medalj -en minnesplakett i guld för 10 995 kr inför bröllopet 19 juni.. Lägg av! Det är inte nån som vill köpa en burk tonfisk -utan tonfisken då, för typ 4587 kr?

*POFF*

Varför..

..tar man sig namnet "Jihad-Jane"? Oh, why? Oh, why? Nöt!


Dagens andra onödiga fakta..

Varje droppe havsvatten innehåller en miljard guldatomer.


Dagens onödiga fakta..

Bladlusen har största penisen av alla levande djur till förhållande till sin storlek.


Nu är..

..jag fan totalt blind av att ha suttit i solen i typ en timme. :-) Nu lunch! Det grämer mig att jag måste köpa lunch.. GRRRR!

Sen efter lunch då kommer jag att ha lite att göra i alla fall! Då kanske det inte den här dagen känns alltför lång!

Adios!

Jävla bajs!

Glömde min matlåda hemma. Den står kvar på bänken. Och det var skitgod mat. Stekt lax med kokt potatis och hollandaisås.. PRUTT! :-(


Dagens andra sugen på..

..att resa bort.. VILL! VILL! VILL! VILL!


Dagens sugen på..

..nya kläder i massor..


Om..

..ni inte sett "Solsidan" på TV4 som går på fredagar 21.30 så kan ni kolla på den här:

http://www.tv4play.se/

(Vet att jag har skrivit det förut men det tål att upprepas!)
:-)


På..

..jobbet. Woohoo! Eller inte.. Jag fattar inte att det ska vara så jävla svårt att gå upp på morgonen. Det går bara INTE. Jag snoozar på mobilen tills jag har typ 10 min på mig att duscha, klä på mig, äta frukost och hinna till tunnelbanan. Och det hinner man ju på. INTE! Och i morgonbitti vill jag inte ens tänka på hur jävla segt det kommer att vara att gå upp eftersom jag ska jobba 20.00-01.15 i natt och upp kl 06.00. Kommer inte att vara hemma förrän runt kvart i två och sen tar det ju ett tag innan man somnar. Jippie! Jippie! Jippie! *mycket ironisk*

Har tänkt på detta mode som alla yngre killar verkar digga skarpt och det är dessa träningsbrallor, skitsmala och tajta i wct-material. Yiack! Och så har de värsta stora jackan till. Det är ju så snyggt. NOT! Ser ju fan inte klokt ut. När de tittar tillbaka om några år på foton från denna tid så kommer de att gråta av skam.. :-) Precis som jag gör när jag kollar tillbaka på vissa kort. Och man tänker: -"Kunde inte nån bara ha sagt till mig att jag kanske ser ut som en mongo-mupp i den frillan eller kläderna?" Fast å andra sidan såg ju alla lika muppiga ut.. 80-talet var fan vidrigt i vissa avseenden.. :-)

Idag är det asmysigt väder, tänkte sätta mig i fönstret med en kopp te sen så min kropp kan suga åt sig varenda liten solstråle, så kanske jag sllipper frysa HELA tiden idag med.. Ser ut som en michelingubbe inomhus också på grund av alla kläder jag har på mig.

Sen efter jobbet ska jag till bolaget och fylla på mitt öl och vinförråd som på nått sätt bara försvann i helgen. :-) Inte för att jag dricker så jävla ofta men det är bra att ha hemma. Japp, jag är vuxen..:-) Kan rekommendera det vita vinet "Drostdy-Hof" (South Africa) Chardonnay 13.5%. Asgott! Really good! :-) Vilken information ni får av mig va? HUR ska ni förvalta detta?

Nope, nu ska jag fixa lite te och sen mysa i fönstret..

Adios..










Dagens andra onödiga fakta..

Duellerande i Paraguay är olagligt såvida inte båda parterna är registrerade blodgivare.


Dagens onödiga fakta..

Cannabis är den mest använda drogen i världen.


Tänkte..

..jag skulle dra in på IKEA en snabbis när jag ändå var ute och körde. Körde dock förbi IKEA och SEN kommer jag ihåg att jag skulle köpa diskställ. Det är sånt som gör att man tror att man har utvecklat alzeimers sen i fredags..Tjihoo!

Fredagens utgång var jävligt kul trots att vi kom ut så sent. Vi hade tänkt att kanske dra ut runt nio-tiden men vi kom inte ut förrän runt ett-tiden. Ha, ha! Tiden bara försvann bland pistagenötter, vin, grogg, öl, chilinötter, dildosar och matsnack. Japp, tjejkväll.. :-) Så igår betydde ligga på soffan hela dagen. Gick och hyrde film på kvällen. Hyr absolut INTE "The ugly truth" -skitdålig! Somnde under den och tänkte när jag vakna: "Fan, är den inte slut än?" Inte nått schysst betyg va? :-) Kunde i och för sig bara stänga av skiten men..

Jaha, har käkat lunch och nu ligger jag på soffan och ska hämta krafter till att promenera. Jag har värsta träningsvärken i typ höfterna.. Skumt som fan.. Fan, vad jag klagar hela tiden. :-) Men det får jag faktiskt, det är min blogg.. Så det så! :-)

Adios!


Dagens andra onödiga fakta..

Tre personer dör varje år av att testa om en 9-volts batteri fungerar på tungan.


Dagens onödiga fakta..

I en tidig version av filmen Star Wars kallades Luke Skywalker för Dirk Starkiller.


Att..

..åla in sig i ett par strumpbyxor efter man har haft bodylotion på benen funkar inte speciellt bra. *river och sliter* Gaargh! Och jag fattar inte att jag ALLTID missar nått ställe på benen när jag rakar mig så det blir som en liten pälskant liksom. WHY?! Ett av jordens mysterium.. :-)

Nej, nu ska jag dricka upp min öl och sen göra mig klar.. Ha en bra kväll! Det ska jag ha.. ;-)

Adios..

Fan..

..undrar om inte min msn är virusfri nu. Håll tummarna! :-)

Idag är det utgång..Great! Middag här hemma först. Och sen skulle vi kolla in ett närbeläget ställe för att sen eventuellt dra in till stan.

Idag är det lika dött på jobbet som det har varit de senaste dagarna. Inte för att det gör nått egentligen men tiden går lite fortare om man har nått att göra. Men ska inte klaga, slutar halv två och det är inte alltför lång tid kvar till dess. :-) Me like!


Och..

..mobilen har pajat..:@ Tjihoo! Lagen om all djävulskap..


SATANS MSN!

Hållit på som ett cp för att få bort ett schysst litet virus jag har på msn. Och jag tror inte det är borta. Visserligen kan jag vara på msn utan att det fuckar men ingen jävel är online så jag kan prova att prata med nån.. :-( Fan, att jag inte tänkte på att kolla en extra gång på hur länken såg ut. Utan jag klickade, fick inte upp den och skrev: -"Går inte att klicka på länken, skicka den igen". Länken kom upp en gång till och jag klicka ju då självklart på den. IGEN! IDIOT!!! Ja, ja det är lätt att vara efterklok. Men nu ska jag inte klicka på nån länk överhuvudtaget om jag verkligen inte _vet_ att den är säker.

Jag har scannat, avinstallerat msn, installerat på nytt, fixat "Spybot -search & destroy", av med brandvägg, på med brandvägg, av med realtidsskyddet på antiviruset, på med realtisskyddet på antiviruset, fixat med "Combofix", you name it.. Och det lär väl inte funka efter det heller.. Under tiden jag har skrivit här har msn inte fuckat men som sagt jag har ju inte pratat med nån heller..

Vi får väl se helt enkelt. Bara att hoppas att ingen mer var lika klantig som jag. :-)

Adios..

Jag övergav..

..simningen efter jobbet. När jag kom dit var det sportlovsgalej för typ ALLA barn. EN motionsslinga var öppen och jag hade ingen lust att trängas med alla andra som skulle simma. (Ja, jag vet, dålig ursäkt) Så jag promenerade i stället och nu har jag ont i foten igen. Tjihoo! Lööövley! Ska skiten aldrig försvinna? Okej, att läkaren sa att det kunde ta lång tid men nu känns det som om jag har haft ont i foten fan i åratal. Inget dansgolv för mig i morgon då. Inte för att jag egentligen tänkte vara nån John Travolta men ändå. Tror inte ens att det blir nått hak med dansgolv överhuvudtaget eller så ser jag till att det inte blir så. *smart* :-)

Nej, fan om man ska ta tag i den där städningen som jag inte gjorde innan jobbet.. Eller finns det annat som kan locka mig? Ha, ha typ ALLT annat kan locka.

Oh, 'Du är vad du äter'.. Måste kollas på! :-)

Adios..


Jag vill..

..Pepsi Max. Vill, vill, vill och åter vill..


Very..

..kul att ha tvättstugan så här tidigt på morgonen. Det suuuger! Trots god frukost och två avsnitt av "Pantertanter" så suger tvättstugan ändå. :-) Tänkte ta mig i kragen och städa också för det lär jag inte hinna tills i morgon innan gänget dyker upp. Men jag VILL inte städa. Så det så! Inte för att det är skitstökigt men man kanske skulle ta och damma, torka bort Mr Mongo nosfläckar från balkongdörrens glas bland annat.

Scraappy Doo hade busrymt igår. :-) Och typ vägrat komma tillbaka och tyckt att allt var en enda skitstor skitkul lek. Tills han insåg att E faktiskt menade allvar att hon ville att han skulle komma. Då hade han lommat tillbaka.. :-) Mammas lilla gris..

Jahopp, sen jobb, bolaget, promenad (en mjukispromenad) & simning.. Great! :-( Idag vill jag fan ingenting.. Vill SOVA..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Charlie Chaplin kidnappades efter sin död. Kidnapparna grävde upp hans grav och begärde lösensumma för den. Nu är han dock tillbaka i graven. Ingjuten i ett block cement.


Dagens onödiga fakta..

Om man onanerar i tio minuter förbränner man mer kalorier än om man joggar i tjugo.


Nu..

..långlunch och en hel del shopping. Dock fönstershopping men det funkar det med.. :-)

Adios, fuckers! :-)


Dagens andra sugen på..

eller

Men det verkar som om man måste ha en kropp som en tändsticka för att korsetterna ska passa..:-(


Dagens sugen på..

..pussas.. Ha, ha! ;-)


På..

..jobbet. Zzzzz.. Finns INGET att göra, jag kom hit 07.30 och det är inga aktiviteter överhuvudtaget. Har svarat några gånger i telefon. Så min arbetsdag hittills har sett ut som följer: Hängde av mig kläderna, gjorde te och käka frukost, läst, läst, läst, löst lite korsord, pratat lite med kollegorna, käkat mellanmål och nu sitter jag här och bloggar. Och jag slutar kl 15.15. Jabba Dabba Doo..

Och efter jobbet -träning. Och jag vill INTE! Har träningsvärk så det räcker ändå. Och den här veckan är så mycket viktigare att träna eftersom jag ska ut på fredag och lär då (kanske, om magen samtycker) dricka en, tre, nio öl. Vilket betyder en hel del kalorier jag egentligen inte ska ha i mig samt att jag äter inte på samma sätt på ätdatorn denna vecka. Jag äter på den MEN jag ska själv uppskatta min mängd mat utan att väga den först. Vilket innebär att jag faktiskt kan äta för mycket denna vecka. Ska bli kul och se nästa veckas vägning.. *fasar* :-)

Och så var det, det här med civilkurage hos människor.. Igår när jag var på väg hem från jobbet så satt det en väldigt ilsken herre som var ganska full och slog (Japp, slog pretty hårt också) på dom som gick förbi med frågan: -'Har du två kronor att hjälpa mig med?' (Inte kanske det smartaste sättet att få folk att ge pengar..) Och folk säger inte åt honom att sluta utan börjar skruva på sig, en del flyttar sig till en annan del av vagnen. Jag sitter en bit bort och tröttnar rejält på gubbjäveln och går dit och säger åt honom att om han inte lägger av så kommer jag att ringa ordningsvakter eller polisen. Volia, vad händer? -Jo, han slutar.. *klappar mig själv på axeln* :-)

Ooh, såg att det var en såpa på tv3 som jag inte sett på hundra år. Tror jag ska kolla lite, för att fördriva tiden lite och hoppas på att nått händer..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

En struts öga är större än dess hjärna.


Dagens onödiga fakta..

På Hawaii kallas tomten för Kanakaloka.


Jävla skit!

Min kabel till mobilen är paj, alltså den som man kan ladda upp bilder från mobilen med, eller så är det fel på mobilen! (Såklart varför inte?) FAN, vad jag vill ha en ny mobil! Så satans jävla helvetes skitirriterande! *svär lite*


Fan..

..vad jag älskar att gå in i en blomsteraffär och känna blomdofter. Hela jag blir lugn liksom. Och så älskar jag doften av konditorier. Me like!

Bara så ni vet!


Damn!

Jag är fan bäst! BÄST! BÄST! BÄST! BÄST! :-) Och jag har en grym träningsvärk efter core-passet i kväll. Det bådar ju gott.. NOT! Snacka om vilken skillnad det är att vara med på pass nu när en hel del kilon har försvunnit. Man orkar SÅ mycket mer. Ganska ballt att se och känna skillnad faktiskt. Så det så! :-)

Konstigt det känns att inte finns OS på TV:n i kväll. Det har varit OS varje kväll i två veckor i sträck liksom! Apropå ingenting alltså..

Har inget mer att skriva och undrar varför jag ens skrev detta inlägg. Boooring! :-)

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Under andra världskriget avslöjade tyskarna åtskilliga amerikanska spioner genom att studera hur de åt. Amerikaner har nämligen för vana att skära hela biffen i småbitar innan de börjar äta den.


Dagens onödiga fakta..

Inga nya djurarter har tämjts de senaste 4000 åren.


RSS 2.0