Har..

..jobbat hela julhelgen och idag var en ledig dag. Skönt som fan! Sov till 12 och sen gick jag till grannbyn och hämta ut träningskortet och sen tog jag mig in till Kista Galleria med alla andra muppar på mellandagsrean. Jag skulle egentligen inte ha nåt men hitta en munkjacka som jag kollade på innan jul som då kostade 650 kr var nu nedsatt till 290 kr så då slog jag till.

Men annars är det väl mest lurendrejerier det här med mellandagsreorna, en del höjer ju priset innan jul så folk tror att de handlar billigare nu men egentligen betalar de det priset som var förut. Exempel: Adidasbrallor innan jul 290 kr och nu var det 50-70% och priset var fortfarande 290 kr. Lite fult faktiskt. Och jag har verkligen inte tålamod att trängas med folk, jag fattar inte att folk orkar. Börjar bli gammal. :-)

Nu är det bara typ två och en halv jobbvecka kvar innan jag drar till Egypten. Jabba-dabba-dooo! All inclusive och 4-stjärnigt hotell. Yummie! Ska glida omkring i poolen/havet och bara njuta av att jag slipper jobba och slava. Great!

Nope, lite mer kaffe på det här så blir allt perfekt.

Adios..

Lite inköp..

..inför resan som närmar sig med stormsteg! Me like! :-)


Gott kaffe..

..rekommenderas!


Nu..

..jävlar ska det tränas! Jobbet bjuder på årskort, då tas det tacksamt emot. :-)


Hohoho!

God Jul!


Fuck!

Skrev värsta långa inlägget men så försvann internet. Jippie! Nu går jag och lägger mig.

Adios..

God natt..

..& sov så gott!


Fan..

..på lördag är det julafton. Jag jobbar hela julen så det blir inget direkt firande för mig men är ledig nyår. Yey! Då är det nånstans inne i stan som gäller, kom inte ihåg vart det var nu men betalat har jag i alla fall. :) Bra koll. NOT.

Adios..

Dagens middag!



Ska ätas under "Biggest Loser". :D


Söndagkväll..

..och idag har det verkligen inte hänt ett skit. Har sovit, lagat god mat, gluttat på TV och handlat lite. En skön söndag med andra ord. :) Just nu kollar jag på Jamie Oliver julspecial och dreglar. Damn!


Ska provas! (men utan apelsin)


Kolla in rekordvinsten. :D


Tidningen "Buffé" har en del bra recept..


Så jävla sjukt gott!

Quorngryta med curry och kokosmjölk. (Jag tog nötfärs istället för quornfärs) Serveras med ris och/eller naanbröd.






Det..

..var då ett jävla tjat på Facebook angående att det kommit lite snö. Som om det aldrig setts snö förut.


Sant?


:-)


Lördagkväll..

..till ända snart. Har jobbat idag mellan 10-18.30. Har inte gjort ett skit sen jag kom hem men tänkte att jag alldeles snart ska in i badet och plaska lite.

Adios..


Torsdag..

..och i morgon ledigt! Great! :) Och nu kaffe.

Adios..


Tandsmycket..

..på plats igen. Eller det är ju ett nytt smycke men den har varit saknad!



Apropå ingenting alltså såhär på Luciakvällen. ;)


HAHA!


Lite historia om Lucia från Wikipedia..

Lucia föddes i en rik familj i Syrakusa på Sicilien. Hennes far dog när hon var liten och hon blev uppfostrad av sin mor, Eutychia. Redan som liten skall hon ha avlagt kyskhetslöfte, dock berättade hon inte det för någon. När hon blev äldre lovade modern bort henne. Hon lyckades försena förlovningen och bad till Gud att han skulle hjälpa henne. Då blev hennes mor sjuk i blödarsjuka som ingen lyckades bota. Lucia övertalade därför modern att vallfärda till Catania och helgonet Agatas grav. När de kom fram skall Agata ha uppenbarat sig för Lucia och sagt "Varför ber du mig om något du själv kan ge din moder? Din tro har botat henne!" Modern blev frisk, och lovade Lucia att inte gifta bort henne till någon man. Men friaren kände sig kränkt och angav henne för ståthållaren till kejsar Diocletianus, som förföljde kristna.

Lucia blev arresterad och torterad men förlorade inte sin tro på Gud. Hon dömdes till att bli glädjeflicka på en bordell. Hon uppges då ha sagt att då hon inte gav sig frivilligt skulle hennes kyskhet vara dubbelt värd. När hon skulle åka genom staden till bordellen på ett spann bakom oxar, frös spannet fast i marken och gick inte att rubba. De hällde då kokande olja på henne men hon blev inte skadad. I sin desperation körde någon svärdet genom halsen på henne och inte heller då dog hon. Hon levde ända tills någon kom för att ge henne den sista smörjelsen.

Det moderna Luciafirandet, med Lucior med ljus i håret, är faktiskt inte inspirerat från en berättelse där det sägs att Lucia bar ner mat till fångarna i de mörka fängelsehålorna, utan det är för att skänka lite ljus i en tid av mörker (i den julianska kalendern, den kalender vi hade fram 1753, var 13 december vintersolståndet, det vill säga årets mörkaste natt). Men legenden säger ändå för att kunna ta så mycket mat som möjligt i sina händer satte hon ljus på huvudet.


Lucias reliker förvarades i Venedig i Santa Lucia-kyrkan. Kyrkan revs 1861 för att beredda bygget av järnvägsstationen och relikerna flyttades till den närbelägna kyrkan San Geremia där de fortfarande finns att beskåda. Venedigs järnvägsstation bär helgonets namn: Venezia S. Lucia. I en kyrka på ön Sicilien kan man beskåda hennes underarm.


Lucia..

..idag och ingen snö, trist som fan men jag antar att det är ett I-landsproblem. Och jag har inte ens fått upp en en enda adventsstjärna eller adventsljusstake. Jag som brukar vara värsta julknarkaren annars. Men det ska ändras..snart.. :) På jobbet bjöd de på lussekatter med INSPRÄNGDA russin. Urk! Hur kan man liksom? I och för sig tycker jag att lussebullar är skittrista att äta men slänger man i lite mandelmassa och garnerar med pärlsocker kan till och med jag äta en. Over and out!




Morgondagens lunch och middag..

..serveras med gräddfil och stoppas i tortillabröd. Sjukt gott. Bara lite lövbiff, ris, bönor, paprika och burritomix. Enklare kan det inte bli en vardag. Me like! =)







MUMS!


Till Miss Gotland!

Första boken är "Dödsängeln". Skitbra böcker! =)


Det..

..här ska jag baka snart, dock inte idag men snart. Tänkte se till att mina kollegor på jobbet ska vara mina försökskaniner och bjuda dom. Choklad, nötter, lakrits och marshmallows. Låter ju sjukt gott. :)


Lööövley!


Igår var..

..jag en aning uttråkad på jobbet. Det syns va?

Fotograferade allt möjligt skit. =)


Vovvens..


..julklapp inhandlad. :)



Dagens middag: MUUUUMMMMSSSS! :)








Trött!

Trött, trött, trött och åter trött!


Hon..

..på bilden -Marilyn Monroe är ett praktexempel på att det spelar ingen roll vilka framgångar du har, hur mycket pengar du har och hur vacker du är när själen är trasig..


Måndag..

..snart slut. :-) Yey! Vad har hänt denna dag då? Jobbat, handlat en Waynes Coffee-mugg, handlat lite annat smått och gott, handlat lite mat, lagat mat, rensat lite i mina skåp, duschat, skrubbat mig och smörjt mig. Så nu sitter jag här len som en persika och gluttar på "Två och en halv män". Ska väl strax dra mig in i sängen, börjar 06.00 i morgon men tänkte läsa lite av min nya favoritförfattare: Mats Ahlstedt


En kopp te, höra hur vinden viner utanför och så lite mord på det. Kan det bli bättre?!? :)


Bästa groggvirke!

Tipsar! :)


Woohoo!

Termomugg från Waynes coffee rules!


Jaha..

..och nu? Dumlen slut.
:(


Dumle & andra advent..

..is da shit! :)


Dagens lunch:

Rester från gårdagen: Fläskfilé, potatisgratäng, bearnaisesås och sallad. Köttet är gömt under berget av gratängen. :-)

FÖRE:


EFTER:



Proppmätt men så sjukt jävla gott! :)


Före..



EFTER..





DUKTIG! :)


Igår..

..var det fest hos mig. Yey! Det var skitkul och jag massa presenter, det gillas. :) Vi skulle gå ut efter men jag krokna runt ett-tiden så jag var kvar hemma och gick sen och lade mig. Värsta party-poopern. :-) Men det var kul och det var mycket mat, snacks och framförallt alkohol. Ni vet på ett MYCKET städat och moget sätt. ;)

Och idag kommer det inte att hända ett skit. Njuter av att det är söndag och har tända ljus i hela lägenheten och springer omkring med morgonrocken jag fick igår. Asfluffig och skitvarm. Tack Miss J! :)

Nope, lite mer cola på det här.

Adios..




Nu..

..god natt! Kommer vara död i morgon av trötthet.


Har glömt att skrivit..

..att jag och en kollega på jobbet vann på hästar i helgen. 1254 kr. INTE fel! :)

Bildbevis:


Jag har..

..nog de bästa kollegor på jobbet man kan önska sig. Och så ska de splittra oss genom en ogenomtänkt (!?) omplacering. Jag vill inte att det ska bli så. Jag vill att det ska vara som det är nu och så justerar man det som inte funkar genom att fråga oss som jobbar på fältet. Nu ska jag inte måla fan på väggen men jag har svårt att tänka mig att det kommer bli något bra utav det här som kommer att ske. Jaja, om det blir förjävligt så får man ta det då och sätta skithögarna på plats som bestämt detta.

Så vad har hänt sen sist då? Jobbat, inget ovanligt direkt. ;) Sen så har jag kört och hämtat lite stolar och lite mat til helgen. Jag och Miss A ska ha middag här på lördag, det kommer 11 personer och jag har fyra stolar. Försök att få ihop det. :-)

Nope, ska ta en kvällsmacka och sen ska jag in och sova. Jag har haft en bra födelsedag, tack till alla som gjorde den så bra. :)

Adios..

Den..

..här utsikten hade jag igår när jag och Miss R var på den sista cellgiftsbehandlingen på Södersjukhuset. Och med den bilden vill jag säga att jag inte vill uppleva något mer sorgligt nu. Okej? Från och med nu ska det bara vara postitivt!


Grattis..

..på födelsedagen till mig! :-) Såhär fina blommor fick jag av en kollega på jobbet, TACK T!




RSS 2.0