Har haft..

..en bra måndag! :-) Trots att jag sov som en prinsessa på ärten i natt så blev denna dag bra. Kommer till jobbet och min kollega visar upp ett kvitto på att vi vunnit 1444 kr på hästar. Alltså 700 bagis var. :-) Great! Nu tänkte jag lura en annan kollega och spela lotto med mig. Så jag har lite pengar att hämta överallt till sommaren. :-)

Nope, ska dricka lite kaffe och sen dags att dra i väg till buggen. Idag blir jag själv eftersom Miss A är i Egypten. Hon kommer hem i morgon men resten av sällskapet skulle stanna två veckor till. Men med dessa oroligheter där så kommer de kanske att få åka hem tidigare.

Adios..

Audi A3 Sportback 2,0 tdi 140 hk sport..

Årmodell: 2011
Färg: Briljantsvart

IT´S MINE! Jabba-dabba-doo!
:-)


Söndag..

..och jag har precis kommit in efter en långis med Herr Kanelsnurra. Han ska lämnas klockan fem så tänkte tillbringa fram till dess med att gulla sönder honom. Låter som en bra söndag, tycker ni inte? Och så MÅSTE jag ta tag i detta med att renovera lägenheten. Ska åka på tisdag efter jobbet och kolla in färger. I morgon är det bugg igen, den tredje gången och då ska vi lära oss att snurra lite mer avancerat. Hur nu det ska gå. :-) Miss A är ju i Egypten så jag får snällt pallra mig dit själv. Men det ska npg gå bra. Tror jag. :-) Och så glömde jag att köpa mjölk. Igen. Och jag dricker kaffe just nu som smakar tjära. Urk!

Ni vet ibland när man gör en ganska liten sak och så känns det som om det är ganska avgörande del av livet i alla fall? Vet att det låter MYCKET kryptiskt men då får det låta så. :-) Jag gjorde en liten positiv sak och det känns så satans skönt att äntligen ha gjort det. Haha! (Bara fråga om ni vill veta)

Vi hörs senare, nu ska jag jäsa på soffan och skjuta den äckliga kaffekoppen åt sidan. Ska njuta av gott kaffe från Seven-Eleven sen på hemvägen efter jag lämnat Mr Mongo. Och så ska jag inte glömma att köpa mjölk. Inte glömma.

Adios..

Jaha..

..och vart tog denna lördag vägen då? Bara borta liksom..


Den

29 januari -idag alltså, skulle en ny passion uppkomma i mitt liv enligt ett horoskop. Undrar vad det kan vara. *väntar med stor spänning* :-)


Shopping!

Shopping is great! Eller hur? :-) Varit inne i stan med Miss R och spenderat hela 120 kr. För det fick jag 6 stycken par trosor. Lindex hade superrea. Och det behövdes eftersom jag inte haft tvättstugan på hur länge som helst. Men nu på onsdag ska jag ha den. Hate it!

Nu är det helt underbart väder ute. Det är kallt, snö och det är sol. Man blir genast lite piggare. Inte så pass pigg att jag kommer att bege mig ut på nån extra promenad förutom dom som jag ska ta med Mr Mongo. :-)

Helgen efter nästa helg, det vill säga fredag 11 februari är det utgång. Då har man lite att se fram emot. Det känns nice. Och sen 26 februari är det party med jobbet och 12 mars också. Så varje ledig helg är det alltid nått nu ett tag framöver. Men det känns skönt att ha nått att göra. Blir så lätt att man tillbringar de lediga helgerna på soffan och inte gör nått. Även fast man får lite sällskap så blir det lätt slentriant.

Och det verkar som om min frustration och rastlöshet börjar försvinna mer och mer. Thank you! Ni anar inte hur skönt det känns!

Nu ska jag handla lite grillchips och cola. Och hyra några filmer. Det är vad min lördag kommer att gå ut på. Jabba-dabba-doo! :-)

Hare!

Adios..


Fan..

..vart tog denna dag vägen? Var och vägde mig. (Ner 0.1 kg -YEY!) Och sen in till stan och shoppade loss. Träningsväska, örhängen, hårfärgningsmedel, smink och matlådor. Har en förmåga att glömma dom på jobbet. Man återanvänder inte såna matlådor gärna -som har stått typ tre veckor med matrester i. Yiack!

Idag åkte Miss A till Egypten. Inte så lite avis..

Och nu har jag beställt MC-boken. Funderar på om jag ska ta MC-kort men jag har inte bestämt mig än. Dagens I-landsproblem. ;)

Nope, nu ska jag äta mitt kvällsmål. Fil & müsli. Jag vill ha en (flera!) rostad macka med lätta och herrgårdsost. Då hade denna dag blivit perfekt. :-)

Adios..

LEDIG!

Och det är fan great! Jag har längtat så mycket efter lönen. Ska och väga mig och sen ska jag in till stan och göra av med lönen. Med löneförhöjning, storhelgstillägg & 20 timmars övertid fick jag en sjuk bra lön. Lite ska sparas undan men det mesta ska försvinna. Det är så man gör av med en lön! :) Och så ska jag åka och kolla på bilar. Yey!

Jaha, vad har hänt sen sist då? Not much. Har jobbat hela helgen och typ stupat på soffan när jag kommit hem. Inte känt mig så bläig faktiskt, vilket har varit väldigt skönt.

Nope, ska göra mig klar.

Återkommer! :)

Adios..

Men..

..kom igen nu. Lite energi tack! Positiv energi. ENERGI!
:-)


True!

It's difficult to laugh, when you wanna cry your heart out.




Om..

..jag skriver att jag är trött. Tycker ni det är ovanligt då? Eller att jag konstant tjatar om att jag är trött? :) Men det är så det är. Jag är trött. :) Men upptäckte idag att det var ljust när jag kom hem och inte behövde tända upp hela lägenheten för att hitta liksom. Yay! Snart sommar, bara typ fem månader kvar. :-)

Vad har hänt sen sist då? Inte så mycket. Känt mig svår och bläig till och från. Gaaargh!

Första..

..buggkursen avklarad! Askul, men fan vad svårt. Men förhoppingsvis så kommer det att ordna sig. Förhoppningsvis alltså. :-) Är sjukt trött så ska ta mig in till sängen och stupa.

Adios..


Nu..

..säger denna stjärna God Natt! Ska bara fixa lite smått till i morgon och sen in i sängen.

Nattinatt!


Solsidan..

..rules!

:D


Kanelsnurran..

..är borta igen. Kan inte hjälpa att jag får lite ångest varje gång jag lämnar honom, trots att jag VET att han har det så jävla bra där borta hos E.

Nu är det en fläskpannkaka på G inne i ugnen till matlåda i morgon. Äter ute i morgon innan buggkursen med Miss A. Så det blir fläskpannkaka till lunch på tisdag med. Och middag. Och det lär bergis räcka till lunchlåda på onsdag med. Det är en STOR pannkaka. Nog om pannkakor och lådor. :-)

Bjuder på lite Shirley Bassey, såhär på söndagskvällen. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ymn-mRrqnSc&feature=related


Horoskop!

År 2011 blir ett extra händelserikt år för alla som är födda i Väduren eller något av de andra eldtecknen, det vill säga Lejonet eller SKYTTEN. Det är planeten Jupiters vandring på himlavalvet som pekar på att den som är född i, eller har sin Ascendent i något av eldtecknen, får ett intressant och mycket intensivt år, då mycket ställs på sin spets. Det blåser förändringens vindar…

Hm, intresting! :)


För dig som är född i ett jordtecken, Oxen, JUNGFRUN eller Stenbockens tecken, kommer tålamodet att sättas på prov. Det gäller även dig som har månen i ett jordtecken. Träna dig i tillit. Kanske vissa svåra beslut måste fattas under år 2011 som du inte har någon kontroll över. Vandra framåt med tillförsikt, våga släppa taget. Den som är född i Oxens tecken har lite extra tur.


Vattentecknen Kräftan, Skorpionen och FISKARNA seglar i medvind år 2011. Det gäller särskilt under den tidiga vårvintern. Nya drömmar föds och du har möjlighet att påverka dina framtidsvisioner. Även den som har Månen eller Ascendenten i något av vattentecknen kommer att märka av vårvinterns förnyande energi.




Vill bara..

..tipsa om lakritsfestivalen 9-10 april. Den ska jag gå på. :-)

http://lakritsfestivalen.se/


Hur???

HUr kan man vara så jävla dum och grilla inomhus? Alltså de var en hel del vuxna på festen, var det ingen som var utrustad med hjärna? Den sista idioten är inte född och det bevisades verkligen i detta sammanhang.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8417048.ab


Söndag!

Yey! Skittrist väder ute dock. Tö och regn. Det suger. Och ingen mjölk till kaffet. Det suger också. Jag kan liksom inte göra gott kaffe om jag ska ha det svart. Antingen så blir det sjukt starkt som tjära eller så blir det skitblaskigt. Jag har ingen kaffebryggare utan kör a la Nescafe. Men jag skulle vilja ha en Tassimo. Men jag har inget stort kök, så det finns inte plats för den. Kanske i mitt nästa kök. :) Håller på och kollar lite på lägenheter. Inte så att jag vill flytta på en gång men om det dyker upp nått som är intressant så tänkte jag gå på visning. Sen om jag flyttar om ett halvår eller om fem år, spelar ingen roll. Har inte direkt bråttom. Men tänkte bo kvar i norrort men vill inte längre norr ut än nu. Hellre då närmare stan men ändå i förorten. Japp, man ska ha krav. :-)

Idag känns det faktiskt lite bättre. Inte lika rastlös, uttråkad och frustrerad. Men det finns fortfarande nått kvar. Typ som en inre stress. Det borde inte vara nått alls, då jag faktiskt har allt det jag behöver i mitt liv. Men det kan ju vara det som är grejen också. Nu har jag allt och då blev det bara: "Jaha?" Eller hur jag nu ska förklara. Skitsvårt. Ja, ja, det kommer att ordna sig. :-)

I morgon är det buggkurs för första gången. Haha, det ska fan bli kul. :) Ska åka och lämna Mr Mongo hos familjen Bäst sen i kväll.

Ska åka till Willys och handla lite.

Adios..

Undrar..

..hur man kan bli så trött av att inte göra ett skit? Nehe, lite mer kaffe på det här, så ordnar sig allt. Hoppas jag.
:-)


Fuck!

GAAAAARGH!


Lördag!

Morgonpromenaden avklarad, frukost äten och nu lite mer kaffe. Great! Har ingen aning om vad som kommer att hända idag. Vet inte ens vad jag vill göra. Haha, känner mig fortfarande frustrerad och väldigt rastlös. Ungefär som om jag har för mycket energi som jag inte vet vad jag ska göra av men ändå inte tillräckligt med energi för att orka göra nått. Mycket irriterande. Baah! :-( Men det går över, precis som allting annat. Ska bara ha lite tålamod. 

Nu ska jag kolla lite på TV & dricka upp kaffet. Och sen får vi se vad som händer med denna dag. :-) 


Idag är det lika..

..som igår. Känner mig svår och bläig. Tur att man har bästa kollegan på jobbet som man har jobbat ihop med idag. Har skrattat som fan, trots allt. Tack Mr D. :D Nu ska jag inleda operation dumpning med dejten jag hade i måndags. Och jag vet bara inte hur jag ska lägga fram det. Bajs. :-(

Hör av mig senare..

Adios..

I dag..

..känner jag mig som om jag bara vill skrika. GAAAARGH! Och jag vet inte varför egentligen. Känner mig bara SÅ frustrerad, bläig & svår. :-) Sant.


Kommer..

..ni ihåg den där snygga killen jag såg på perrongen i november, på Centralen? Han som var så sjukt snygg? Varför dyker han upp fortfarande i mitt huvud lite då och då? Mycket skumt!


Vill..

..ha mer semester!


Min..

..sista lediga dag! Crap! Vad tiden går fort. Nu är det bara oxveckor kvar fram till soommarsemestern. Som jag vet på ett ungefär när den ska vara. Men det lär ju ändras innan sista mars. :-) Det kommer inte hända så mycket idag, ska lämna lite filmer, returnera lite kläder och sen bryta ett ben eller nått annat i den här halkan. Sjukt halt ute, man stapplar omkring som en kärring liksom.

Nu ut till bilen och köra till världens ände. Eller inte. Men köra ska jag i alla fall. :-)

Adios..


Och..

..nu kommer jag inte in på Facebook IGEN! Fan, vad den krånglar ibland. Bajs! :-(


Gaaagh!

WHY!?!?

:-)


Hemma..

..från dejten! :-) Den gick bra. ;-)


Nu..

..är jag inte lika uttråkad. Får sällskap sen! Yes! Me like! Mycket utropstecken nu! :-)


Tror..

..att jag ska ut och hugga ner en räka eller nått. UTTRÅKAD är bara förnamnet. :-(



Haha!

Gud och Jesus satt uppe i himlen då det knackar på dörren.
Gud öppnar och utanför står Allah!
Gud höjer på ögonbrynen, vänder sig mot Jesus och frågar:
- Har du beställt kebab?

:-)


Kanske dags..

..att köpa ny blomma?!? Inte ett blad förrän på slutet av grenen. Men den lever och har följt mig sen jag hade min första lägenhet. Lite för mycket nostalgi för att kunna kasta den tror jag. :-)


Apropå ingenting alltså.. :-D


Herr kanelsnurra..

..är lämnad och jag har varit på IKEA. Men jag var inte där så länge. Lite drygt när man bara trängs och blir på dåligt humör på en nanosekund efter man gått in genom dörrarna. Nu är det lite städning och dammsugning som gäller och sen middag. Och det eviga dilemmat -vad ska man äta till middag? Skippar pajplanerna. Vill göra nått som går snabbt att fixa ihop. Typ korvstroganoff eller bara stekt falukorv med mackisar bara. Skitsamma, nått hittar jag väl på. Och inte ett skit på tv -inte för att jag är så förvånad, det är ju söndag. Har det nånsin varit nått bra på tv då? Nope, kanske en schysst film som börjar halv tolv och den orkar man ju se om man ska upp klockan 5. Och bara för att jag kan sova hur länge som helst i morgon så kommer det inte att komma nån schysst film överhuvudtaget. Just my luck!

Adios..

Och..

..så har jag glömt att skriva att jag blev dumpad (!) igen av Mr-jag-har-ingen-tjej-nu. Haha! Tycker att det börjar bli ganska unerhållande detta. Jag träffade ju på honom på jobbet och så snacka vi lite och han sa att jag inte skulle komma undan med att inte träffa honom. (Psyko?). Men det gjorde jag. (HAHA!) Och sen ringer han på nyårsdagen med hemligt nr (jag måste ju svara då, om det skulle vara E, om det har hänt Mr Mongo nått.) Och vi snackade typ i en timme -eller han tjata om att jag skulle komma över mest. Och sen nu i veckan så kommer det ett sms att han snackat med sitt ex och att det är komplicerat och han vill inte ha nått strul. What!?! Haha! Han måste ha nått (MÅNGA) fel. Och sen dagen efter det så skriver han ett nytt sms: -"Om det här inte skulle funka, så hör jag av mig igen, om det är okej?"

Behöver jag skriva att jag inte svarat på dessa sms. :-)


Tvättstugan!

SUCKS! Men det är ju inget nytt direkt. :-) Har inte så mycket kläder så det kommer att gå snabbt. Men hatar den i alla fall. Funderar på om jag ännu en gång ska försöka mig på att göra paj. Köttfärspaj eller tacopaj men jag velar lite. Ja,ja vi får se. Världsliga funderingar så här på söndagsmorgonen. Trist att det börjar töa ute. Det är ju så jävla fint när det är snö. Nu halkar man bara omkring som ett mongo på hal is liksom. Och Scrappy Doo drar in så satans mycket grus när det blir sånt här väder. Men ska städa (IGEN!) efter jag lämnat honom, dammsuga bort varenda lite gruskorn i hallen och resten av lägenheten. Intressant vetande va? :-D Och sen efter lämning så ska jag till IKEA. Och slåss med de andra som vill hitta nått på rean. Känner mig slut redan nu. :-)

Kan ju ledigt rekommendera middagen jag gjorde igår: Stora köttbullar fyllda med fetaost och persilja, färsk pasta och tomatsås gjord på färska tomater, vitlök, oregano och chili. Så jävla gott. Damn!

Och i morgon dejt. ;-) Känner mig lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra.

Adios..

Så det så!

Ooh look!
I've just gone past caring! So talk to the hand, and if you still have any questions, consult my middle finger!


Mot..

..affären och hämta ut paketet från Ellos.


Spökvandring..

..en mörk fredagkväll i Gamla Stan var häftigt. Vi började klockan 18 och höll på till 19.30. Man fick reda på massa nya saker och så slogs det hål på vissa myter också. Ska inte avslöja för mycket om det är nån som själv vill uppleva det. Men jävlar, vad det var häftigt. Och ja, man blev skrämd. :-) Man gick på gränder man aldrig skulle ha gått på om man vandrat i Gamla Stan själv. Så detta rekommenderas starkt.

Sen har det väl inte hänt något mer spännande än så på mina semesterdagar. Än. ;-) Det är nu man önskar att man hade nått smultronställe som man kunde sticka till och bara softa lite. Det funkar ju att softa hemma med men det är alltid kul med miljöombyte. Ska till Åkerberga (det är mycket långt bort) på måndag, då blir det liiite miljöombyte i alla fall. ;-) Ska njuta av två dagars semester utan Mr Mongo. Han lämnas i morgon till familjen Bäst. Efter den extremt roliga tvättstugan. Yey!

Så vad ska vi hitta på idag då? Tror att det inte blir mer spännande än att hyra film och göra stora köttbullar i tomatsås med spagetti. Woohoo! Innehållsrik lördag. :-D

Adios..

Frukost & fredag!

Jabba-dabba-doo! Ska ta mig in till Kista galleria lite snabbt & kolla på lite saker. hämta ut ett paket från Ellos (Doften från Elloskatalogen gjorde att jag inte kunde motstå att beställa..), till apoteket och handla salva till tatueringen och sen bara ut med Scraapy Doo och sen spökvandring. En nice dag med andra ord. Jag lär ju återkomma. :-)


Jag är trött!

Och inte får jag ut Mr Mongo på kvällisen heller. Han bara vägrar! Lilla grisen vill bara softa på soffan med världens bästa matte. :-)

Så det blir sängen nu och i morgon blir det spökvandring i Gamla Stan på kvällen med Miss R. Undrar om jag kommer att sova gott efter det. Tveksamt.

Nattinatt!


Jahopp!

Vad har hänt denna dag då? Nada! Jag sov från klockan halv tolv till kolckan fem. Så jävla skönt. Och jag kommer att somna bra sen med. Har varit ute med Mr Mongo på en långis, stekt lite pannkakor och nu chillar vi på varsin sida av soffan. Har haft en bra dag med andra ord. :-)


SEMESTER!

Äntligen har jag semester! Och jag ska inte göra ett skit & det ska bli underbart! :-)

Återkommer senare!
Adios..


Så sant! ;)

Du kommer till en tid i ditt liv när du inser vem som betyder något, vem som aldrig gjorde det, vem som inte kommer att göra det, vem som alltid kommer att göra det. Så oroa dig inte för människor i ditt förflutna. Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid.
♥♥♥


Måndag klar!

Me like! Hade gått ner 0.1 kg. Jabba-dabba-doo! :-) Det är ju inte upp i alla fall. :-) Är så sjukt jävla trött, sov skitdåligt i natt. Vaknade upp ett antal ggr för att tatueringen kliade. Crap! Börjar halv sex i morgon så det är typ snart dags att sova. Wow! Vilken kväll. :-)

Adios!


Har fan..

..gjort den schysstaste lasagne ever idag! Bara så ni vet! :-D


Har..

..hämtat hem Mr Mongo. Familjen Bäst ska ha en veckas semester uppe i Norrland så han ska vara hos Miss N i tre dagar. Lämnar honom i kväll och hämtar hem honom på onsdagkväll och sen kommer han att vara med mig torsdag till söndag. Har ju semester ju! Woohoo! Och sen så är jag själv i två dagar innan jag börjar jobba igen. Har redan nu planerat sommarsemestern. Vaddå, det gäller att vara ute i god tid ju. :-) Vill ha semester juni, juli och augusti. Dock inte alla tre månaderna sammanlagt (dröm) men en vecka i juni, en vecka i juli och två veckor i augusti. Sen få jag ju se om jag får de dagar jag vill. Hoppas kan jag ju. Och ni vet ju alla att hoppet är det sista som där. *poetisk* :-)

Ska kolla lite på tv och sen är det time att göra maten som Mr Mongo ska ha med sig. Tänkte att han skulle få lite pannkakor, lite köttfärs, lite fläskkarré med sig som han ska skölja ner med lite torrfoder.

Vi lär ju höras, fuckers! :-)

Adios..

Jahopp!

Då grät man igen då till prins Daniels tal till Victoria på deras bröllopsdag! MÅSTE sluta med harlequin! NU!

Haha!

-"Vill köpa mig själv en födelsedags present av en kissnödig tjej i stockholm. intresserad?"

NEEEE!

Vilka muppar det finns alltså! :-)


Läste..

..i ett horoskop att 29 januari 2011 kommer jag att hitta en ny passion i mitt liv. WHAT!?! Kommer mitt Harlequin-läsande att bära frukt? ;) Ja, jag vet att det inte behöver betyda att det är passion för någon utan att det kan vara typ nån sak -kanske buggkursen jag ska börja på. Men jag vill tolka att det är någon, bara för att..
:-)


Tycker..

..det är så klockrent att väckningsfunktionen inte funkade på en del Iphones i morse. Som om de nu skulle vara så jävla bra?!? Mohahaha! Och Telia är ju ett jävla skämt!


Nej fan..

..det här går inte. Nu är det promenad som gäller.

Adios..


Nope..

..lite längskidor på det här då. Zzzz..
Det är fan nyårsdagen sänd nått bra program för fan!


Nyårskonsert..

..från Wien på TV 1. Zzzzzz..
Varför sänder man sånt skit för? Urk!


We´ve got tonight..

http://www.youtube.com/watch?v=JymsO5Sjtog


God fortsättning på Er alla!

I dag är det första dagen på 2011. (Kan det ha undgått NÅN?) Och jag ligger på soffan och njuter bara. Tänkte jag skulle lukta lite i min Ellos-katalog sen.  Ja, ni vet att såna kataloger luktar något visst. Och jag bara älskar att bläddra i såna kataloger fortfarande trots att man kan kolla in dom på nätet med. Tycker att det blir mer känsla att bläddra lite. (mycket bläddra nu)  Ja, jag vet att det låter uråldrigt men då får det göra det. :-)

Hur var gårdagen för Er? Hoppas den var bra. Min var helt okej, inte den roligaste festen MEN sällskapet jag var med var roligt så det blev en bra kväll i alla fall. Vad sägs om denna meny: Västerbottenscheesecake (ska det vara bara ett ord?) till förrätt, oxfilé med potatiskaka och rödvinssås och till efterrrätt blev det pannacotta med passionsfruktsgelé. Vitt & rött vin till det. Maten var suveränt jävla god. Och champagne vid tolvslaget och sen runt halv två var det ostbricka. Och som alla vet är ju ost min akilleshäl, skulle fan kunnat dammsuga ostbordet. Damn! Men jag tog bara (!) två omgångar. Haha! Vi får ju se hur vågen ställer sig till det på måndag. :-)

Mindre kul var det att ta sig hem, mitt tåg kom in försent till Centralen så jag fick vänta i 27 minuter på mitt tåg. Bara för att det var så stökigt på tåget före så de kunde inte lämna stationen. Men Miss A hade det LITE värre, först utgick hennes tåg så hon fick stå och vänta i en trekvart och sen blev det ett tågbyte så det tog typ henne en och en halv timme att ta sig hem från söder.

Sen är det nått jag faschineras av och det är att när det är skittrångt på dansgolvet så ska det alltid finnas några som ska sätta i gång nån jävla pardans. Ungefär som om de var totalt solo på dansgolvet. Sätta i gång med en jitterbugg så alla andra blir sönderknuffade och får armbågar lite varstans. Det är fan alltid så! Och varför gör man så? Nötter!

Glöm inte Ivanhoe idag kl 13.40. (TV3) Det är ju bara SÅ nyårsdagen. :-) Fan, vad skönt att jag har idag och i morgon ledigt också. Nu ska jag plocka bort lite vissna blad på min gullranka och sen ska jag fortsätta att slappa i mina porriga pyamasbrallor. ;)

Hoppas att ni får allt ni önskar under 2011. Och glöm inte att uppskatta det ni har, ändra det ni kan och skit i det som ni inte kan göra ett skit åt. Och lägg ner energi på saker som GER er energi. Sådärja, nu har jag varit vis för hela 2011. :-)

Adios..


RSS 2.0