Lördag!

Smultronbullen slappar och snarkar för fullt i ena soffhörnet och jag har svårt att bestämma mig för vad jag ska se på TV. Jag menar det är ju så mycket att se. NOT! Hur många ggr har inte 'Mamma Mia' visats på TV3 liksom? Boooring! Kvällspromenaden avklarad och kaffet urdrucket. Ska kolla lite på resor och sen får jag se vad jag hittar på.

Adios!


Tror jag redan visat denna, men gör det igen. :-D


;)

Gud sa: "Eld "upp ur jorden kom en vulkan
Gud sa: "Vatten" en stor sjö uppenbarade sig
Gud sa: "Något läckert" Och då kom jag gående ;-)


Visdom!

En gammal indian sa en dag till sitt barnbarn: Två vargar krigar inom oss alla.
-Den ene vargen är rädsla och hat.
-Den andra vargen är kärlek och fred.
- Vilken vinner? frågade barnbarnet.

Den gamle indianen svarade: - Den vi matar..


Ledig!

Och jag är sjuk, det suger! Visserligen bara förkyld men ändå. :-( Ska koka lite te och sen ska jag sova lite. Återkommer!

Adios..

Ledig!

Och jag diggar det hårt! :-) Önskar jag kunde vara ledig lite mer men nästa vecka är det "mini-semester-veckan" -dvs ledig måndag, fredag, lördag och söndag. Yey! Den veckan är aldrig fel men jag kanske ska jobba men på ett annat område och även fast jag jobbar så blir det som ledighet i alla fall för de områdena är en aning lugnare än det jag jobbar på. Vilken utläggning! :-) Jahopp, tvättstugan på G och jag hatar det men har inte så mycket kläder att det kommer ta nån längre tid och sen till grannbyn och handla lite. Och sen kommer det inte att hända ett smack mer idag. Soft onsdag med andra ord.

Dödligt trist inlägg..

Adios..

Jag..

 ..gillar många, men inte alla.
Jag förlåter en hel del, men inte allt.
Jag glömmer fort, men inte alltid.
De jag gillar vet det,
De som jag inte gillar, märker det.
För riktiga vänner kommer jag att gå igenom helvetet och för mina fiender kommer jag att visa vägen dit ;)

Hoppas ni haft en bra måndag, det har jag! :)


Har..

..aldrig sovit så mycket som jag har gjort den här helgen. Sov nästan hela dagen igår och sen somnade jag på soffan på kvällen och sen somna jag direkt när jag gick och lade mig i sängen och så sov jag till 12 idag. Lite trött!?! Var ute i fredags och vi kom ut som vanligt runt tvåtiden för att förfesten som vanligt alltid drar ut på tiden. :-) Men kul var det men jag tackla av vid 3 -då hade jag varit uppe i ett dygn nästan. Käka korv vid Slussen och sen var det bara att vänta på försenade tåg. Så det tog mig nästan en och en halv timme att ta mig hem från Slussen.

Idag har det inte hänt ett skit. Typisk söndag. :-) Har kollat lite på tv bara och kollat lite på nätet. Hur soft som helst.

Nope, måste ut och handla lite.

Adios..

God natt!


:)


:)


:D


Ledig tisdag till ända!

Och så har den försvunnit lika snabbt som alla andra dagar! Crap! Men jag är ledig i helgen och det ska bli skönt för den här helgen som var och veckan jag har framför mig är fan jobbig. Ena dagen jobbar jag morgon och typ två dagar senare jobbar jag eftermiddag/kväll. På fredag är det utgång och jag ser fram emot det som bara fan. Ser fram emot det som ett barn på julafton typ. :-) Nope, ska göra mig klar för sängen, ska med Miss R i morgon på hennes andra cellgiftsbehandling och sen jobba efter.

Have fun!

Adios..

Herregud!

Vad tiden försvinner! Nu har jag jobbat i en vecka och det har gått sjukt snabbt. Och så har jag fått en god nyhet. HAHAHA! Vad kan jag säga? Att dålig karma biter en i röven till slut!?! You bet! :-D Skriver mer en annan gång, ska fixa matlåda innan jobbet, hinna äta lunch, göra mig i ordning och sen ta mig till jobbet. Jobbar eftermiddag den här helgen. Great! Not. :)

Adios..


RSS 2.0