Måste ses! :-D


Har..

..haft ledig helg och haft en bra helg. Utgång i fredags, bakis igår och lite piggare idag. :-) Har häckat på soffan och så har jag promenerat. Duktigt gjort av mig. :-) Vad har hänt sen sist då? Jobbat som vanligt och sen har det typ inte hänt nåt mer. Nu är det tre jobbveckor kvar (tror jag?) och sen är det Malung och landet som gäller, det ska bli så jäkla skönt att vara ledig. Synd bara att jag bara tog två veckor ledigt, var ganska utvilad när jag lämnade in semesteransökan. Big Mistake! Skulle vara SÅ skönt att ha i alla fall en vecka till. Så det blir tre veckor sammnlagt..

Ja, ja jag har en vecka i oktober också. Och då skulle det vara så skönt att komma iväg nånstans -till nåt varmare eller kanske en storstad. Funkar vilket som bara man kommer ifrån Sverige. :-)

Nope, lite kaffe och sen ska jag kolla lite på TV.

Adios..



Jupps!


Nationaldagen..

..och storhelgstillägg på lönen. Like it a lot! :-D


Idag..

..är det så mycket bättre. :-) Så ni vet!

Skatteåterbäring redan på fredag -femsiffrigt. YAY! :-)


Herregud!

Kan den här dagen ta slut så jag kan påbörja morgondagen lika skit som idag? Snääääälla?! :-) Känner mig ynklig i kväll -don´t like it at all. :-/

Bättre i morgon? Det hoppas vi på! :-)

Adios..


Jupps!


Maybe..

..there are no right moments, right guys, right answers, maybe sometimes you just have to say what’s in your heart.

Är det så?!


Försöker vara positiv! :-)


Haha!


:-)


En..

..skitmåndag till ända eller ja, snart i alla fall..om jag går och lägger mig så tidigt som möjligt så tar den slut fortare. MEN det skulle inte förvåna mig att jag vaknar typ klockan 01 och är pigg och så är det skit igen. Jag är SÅ positiv idag -NOT! :-) Så allvarligt är det väl egentligen inte men ni vet hur det kan vara -liksom bara bajs mest hela dagen som inte riktigt vill försvinna. Men det gör det så småningom -som tur är.


Det är bara ett sånt här besked som fattas för att den här dagen skulle bli SÅ perfekt. :-/

:-)


RSS 2.0