Jag..

..vet hur en söndagskväll ska tas -med tvättstugan fram till klockan 22. Urk! Sov nästan tre timmar när jag kom hem, som tur var så hade jag mat kvar sen igår så jag slapp ställa mig att laga mat när jag vakna. Var vrålhungrig fan. Apropå ingenting så har jag inte vant mig än med mitt nya tagentbord på min mobil. Vet inte hur många konstiga ord och meningar jag skickat i väg och inte att tala om dessa halvfärdiga mess som jag skickat iväg av misstag. Senast i morse skickade jag ett mess som jag hade tänkt att lägga i utkast för att skicka senare men skickade iväg det 05.45!! av misstag. Visserligen att hon skulle jobba men inte förrän sju, det är ju inte säkert att man går upp så tidigt bara för det. Men hon svarade väldigt snabbt så antingen var hon vaken eller så väckte jag henne. :-) Idag känner jag mig lite mindre irriterad men det finns inget go i mig idag heller. Men det kanske återkommer på min semester. Förhoppningsvis.

Kollade på "Love & other drugs" med Jake Gyllenhall och Anne Hathaway igår. Den var sådär men han var ovanligt snygg i den. Så om ni diggar honom -kolla på filmen och skit i den ganska så trista handlingen. :-)

Nu har jag skrivit en massa skit -nu tvättstugan igen!

Adios..

WORD! :-)

Om livet känns lite tungt...
Om dagarna inte blir som man vill...
Se på livet som en hanhund.
Kan det inte ätas eller sättas på, så pissa på det och gå vidare!
:-)


Kom hem..

..för ett litet tag sen. Har jobbat & så är jag grymt irriterad. Och besviken. Och bara så jävla trött på allt. Och så ska jag jobba i morgon också, är ledig på torsdag. Så på tisdag har jag jobbat en vecka i sträck. Men går på semester 11 augusti så jag jobbar så mycket jag kan fram till dess. Men just nu är det inget go i mig alls. Vill inte göra nåt, det enda jag kan tänka mig att göra är att jobba. Det krävs inte så mycket att jobba & så får jag extra pengar. Ska jag med Miss R till läkaren 9 augusti för att höra när de sk akomma igång med behandlingen, jag skulle vlja att det kom igång med det som igår. Fattar inte vad de väntar på egentligen. Måste bara komma ihåg & säga på jobbet att jag ska med.

Hyrde "Min låtsasfru" med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Kalasbra och det var så skönt att få skratta lite. Så den rekommenderar jag starkt. :-)

Nope, snart är det sängen. Börjar 06.30 i morgon. Skönt att jag i alla fall jobbar på min "hemlinje" -det vill säga den linje som jag själv bor på, det blir inte så långt hem. Inte för att det är speciellt långt hem annars heller men ändå.. :-D

Adios..

Jag..

..känner mig ARG! Miss R har bröstcancer och av den aggressiva sorten. Och jag känner mig maktlös, förbannad och bara så jävla rasande. Men jag kan inte göra ett skit. Inte ett endaste bajs kan jag göra. Tycker det är så jävla orättvist.

Det här suger!

I morgon..

..ledig, städningen klar och den största koppen kaffe finns på bordet. Yey! Me like! Och det är fint väder ute, inte för att jag tänkte gå ut i det. Nope, det är jag alldeles för jävla lat för idag. Nu är det tv, bok och datan som gäller. Och sen typ sängen klockan nio. Japp, jag är en tisdags-pooper. :-D

Nope, slurpa kaffe och bok.

Adios..

Efter..

..alla dessa töntiga fraser säger denna jag godnatt och slänger sig i sängen trots att jag vet redan nu att jag inte kommer att kunna sova. För pigg, för mycket tankar och frustation. Fuck (you)! ;)


"If..

..you love something, let it go. If it comes back to you, it’s yours forever. If it doesn't, then it was never meant to be."


It´s..

..funny how you can have all the friends in the world, but it just doesn’t feel right without that one you’ve lost.


Why..

..am I afraid to lose you, when you're not even mine...?


Söndag!

Fan, vad jag inte vill jobba i morgon. Vill vara ledig och bara sova, jag fattar inte hur jag kan vara så satans trött. Sov till 12 idag och sen åkte jag till Skärholmen och sen har det inte hänt nåt mer. Soft söndag. Och ändå är jag sjukt trött. Ska sova som en gris när jag är ledig på onsdag om det inte är nåt jag ska göra då. Kommer inte ihåg just nu. Nope, nu ska jag koka lite potatis. Intressant va? :-D

Adios..

Fan!

Fan, vad dagarna bara försvinner. Sjukt. VET att jag har skrivit det förr men HALLÅ! -vart tar den jävla tiden vägen? Har jobbat i tre dagar och det har gått bra. Trodde det skulle vara jobbigare att komma tillbaka till jobbet men det har varit lugnt som fan. Och hoppas det fortsätter så tills jag går på semester igen. :-) Sen har det inte hänt så mycket mer. Varit på IKEA idag och handlat lite blommor. Häckat på soffan, surfat, läst, surfat lite till, gjort köttfärslimpa, surfat lite mer, fått reda på lite hemligheter och sen har det inte hänt nåt mer. En mycket soft dag med andra ord. Yeh! Like it!

Och nu lite te & sen tror jag att det blir sängen. Eller om jag ska häcka lite till på soffan. Dagens I-landsproblem. :-D

Adios..

Måndag!

Och bara en ledig dag kvar och sen börjar jag att jobba igen. Och det kommer bli skittrist för alla roliga kollegor är på semester. Den 19 juli kommer den första roliga kollegan tillbaka och hon jobbar inte alla de dagar jag jobbar. En trist jobbperiod har jag framför mig. Jaja, man har ju så kul som man gör sig eller vad det nu heter. I morgon ska jag fira min sista semesterdag genom att åka långt bort från Stockholm och äta lunch. Och om jag orkar så kanske tvätta bilen men det är inte så troligt. :-) Och sen börjar jag klockan 06 på onsdag, kommer vara som en zombie på jobbet. Tur att man har ledigt i helgen. En soft början på veckan. Jobbar tre dagar, ledig två. Det funkar. :-) Idag har det inte hänt så mycket, hämtat & lämnat lill-fisen. Han ska upp till Dalarna på torsdag och bli lanthund i ett par dagar. Det kommer göra honom gott. Kollar på kanal ett och det är en dansk kärring som gör desserter, inte för att jag är nån dessertälskare men det ser onekligen jävligt gott ut. Tror jag ska byta kanal innnan jag kör ner till Willys och inhandlar ingredienser. :-) Nej, lite te på det här så blir det bra.

Adios..

Sommarkväll..

..på landet, spegelblank sjö och underbart sällskap. Livet stannar upp för ett kort tag och det är balsam för själen att få såna här stunder.


Fan..

..vad jag har druckit idag. Det var länge sen som jag var så bakis-törstig. Jouice, cola, vatten, lite mer cola, lite loka, lite mer jouice, lite mer vatten och cola. Och jag har en schysst halsbränna också. Smällar man få ta när man går ut. :-) Men jag förstår inte var det onda i halsen kommer ifrån eller min schyssta basröst. Helskumt. Idag har det inte hänt ett skit alls. Vaknade första gången halv sex med huvudvärken från helvetet. Somna om och vakna sju fortfarande med huvudvärk. Vaknade IGEN vid 10 och hade lite mindre huvudvärk. Och sen drack jag liggandes i soffan till kvart i tolv, gick och lade mig och vaknade tjugo över fyra. Och då kände jag mig ganska pigg. Schysst dag va? :-)

Igår så kom jag hem till Miss M vid halv åtta och sen kom Miss A med Mr N och sen förfestade vi till klockan 01 och sen in till Patricia. Och det var sjukt mycket folk. Man kom inte fram nånstans och det var asvarmt på dansgolvet. Och sen blev det att vi inte stannade så länge. Det brukar aldrig vara kö utanför men det var det den här gången. Sen så blev det tunnbrödsrulle och tåget hem. Jag missade mitt tåg med fem minuter så det var bara att vänta snällt i 25 minuter. Var hemma vid fyratiden. Men kvällen var grymt rolig och jag var full. :)

Och jag bara älskar låten "No me digas Que No" med Enrique Iglesias.

http://www.youtube.com/watch?v=zyqt2avPkoA

ENJOY!
(Finns en bättre version utan Wisin & Yandel men jag orkade inte leta efter den.)

Adios..

Idag..

..är jag bakis. :-(


Kolla vad jag har att lukta på..


och bläddra i..

;)


Hemma..

..igen! Har haft det så sjukt jävla kul så ni fattar inte. Jag har skrattat så mycket att jag fan har träningsvärk i magen. Ni vet när man skrattar så jävla mycket att man inte får luft. :-D Shit! Tyvärr var inte vädret lika fint som det var här i Stockholm. Igår var första dagen med sol. Och då var vi drottningar på badstranden. Och så hann vi shoppa lite i Norrtälje Centrum. Bland annat hitta jag dessa:


Rea förstås 298 kr (ord. pris 599 kr), skulle inte tjacka dom annars. Miss A och Miss M hittade skitfina klänningar också men jag höll mig till skorna och till smink. Fan, vad vi kommer se bra ut i morgon när det är utgång. Se upp för fan! ;)

Och så väntade denna på mig när jag kom hem. Min nya leksak:

Skitdålig bild dock. :-) Men den har jag lekt med lite och sen har jag en hel del kvar att utforska på den. Kommer skriva sjukt mycket fel med tagentbordet som jag inte är van med men det ordnar sig så småningom. Hoppas jag. :-)

Nope, nu ska jag göra lte kaffe och sätta mig på balkongen och bara fortsätta att njuta. Love semester! :-)

Adios!

"Jag vill vara din ängel i natt"..


Bye bye..

..Stockholm. Syns på fredag igen.


Söndagkväll..

..det är nåt visst med söndagkvällar vare sig man är ledig eller inte. Jag vet inte varför det är så. Jag håller tummarna att Miss R kan få en vecka semester när jag har min sista semestervecka i augusti. Det skulle vara så smutt att få komma iväg en vecka innan hösten börjar på allvar. Eftersom skolorna börjat då så kanske man kan få tag i en ganska billig resa. Förhoppningsvis. Men jag ska inte hoppas för mycket att komma i väg. Så slipper man bli så besviken menar jag. :-) Jahopp, i morgon sticker jag igen som sagt. Och sen när jag kommer hem så ska jag kolla synen, beställa nya glasögon och fixa lite annat smått & gott. Och då har jag fått min nya mobil också. Yey! Snart får jag sluta att köpa nya mobiler, köper en ny varje år. Ganska onödigt egentligen, för de gamla funkar ju utan problem. Jaja, skärpning. :-)

Adios..


Fan..

..vad jag är uttråkad! Känns som om jag har haft tvättstugan i typ 15 år. Och jag MÅSTE tvätta bilen. Det suger. Japp, det är klago-söndag idag. Återkommer nog med mer klagomål under dagen. :-)

Adios..

Ska sluta klaga..

..snart men idag är det fan kallt. Om man jämför med de andra dagarna. I kväll kanske man kan få sova utan att klibba runt i sängen. Och jag hat tvättsugan. En mycket bra söndag. NOT! Haha, fan vad jag klagar. :-) I morgon sticker jag igen och kommer hem på fredag. Och sen är det hemma som gäller tills jag börjar jobba igen. En HEL månad ska jag jobba och sen semester igen. Det är great! :-)

Nu lite mer kaffe och sen tvättstugan.

Adios..

The..

..shit you hear about me might be true, but then again it could be as fake as the bitch who told you..

;-)


Kan..

..det sluta vara så kvavt? Och klibbigt?

It´s sucks!


Från..

..sängen till soffan = svettig. Fan, vad det är klibbigt. And I hate it! Okej att det är varmt men när man får en klibbig hinna över hela kroppen när man typ böjer sig ner för att ta upp nåt som man tappat. Det är fan inte godkänt alls.

Nope, ska in i duschen och sen ska jag handla lite, hämta lilla hjärtat och sen lämna honom. Fan, har mycket på tapeten idag. :-D

Adios!

Därför ska man ha hund! LÄS! :)

Ett av de problem vi småbarnsföräldrar dagligen brottas med är var gränsen mellan normal omtänksamhet och total jävla curlinggalenskap egentligen går? Jag menar: Om jag köper den här 47-kronors pinnglassen från Jensens Flødeis åt min treåring – kommer jag då att lära henne att bli kvalitetsmedveten eller gnuggar jag bara isen framför henne så maniskt att hon kommer växa upp och få fler betalningsanmärkningar än vänskapsrelationer?

Hur uppfostrar man egentligen sitt barn till att bli självsäkert och tryggt – utan att det för den skull blir ett bortskämt rövhål?

Mitt tips är: skaffa en jäkligt stor, jäkligt jobbig jycke.
Köp hunden som valp när barnet är nyfött och låt dem sedan växa upp ihop. Det är så klart asjobbigt för er som föräldrar men bra, tror jag, för barnet. Hunden kommer nämligen göra allt det som skapade så rejäla karaktärer förr i tiden men som vi moderna föräldrar inte längre har mage och hjärta till.

Den kommer försöka jävlas med ungen och vilja sno dess mat, förstöra dess leksaker och försöka sätta sig på henne eller honom (bokstavligen). För att inte köras över helt kommer då barnet tvingas lära sig att stå upp för sig själv och på så sätt få street-smartsen hos ett barnhemsbarn i en Dickensroman medan hon samtidigt får kärleken och omtanken från sina curlande föräldrar.

Jag ser dagligen vilken effekt vår stora jobbiga hund har på min tvååriga dotter. På grund av hans störiga stil har hon blivit både bestämd och aktsam om sina saker. Hon har stark integritet och till och med utvecklats till något av en lekplatsplit. Häromdagen såg jag hur hon hyschade ett barn som pratade lite för högt och sedan stoppade ett annat som sprang omkring på klätterställningarna genom att ropa ”nänänänäna” och hutta med fingret.

Ibland kan jag komma på henne med att stå helt stilla med händerna knutna i sidan och spana över lekplatsen efter barn som missköter sig. Som en halvmeter hög Robocop i rosa Hello Kitty-Crocs.
Det är urgulligt.

Och efter tretton, fjorton år kommer hunden ofrånkomligen dö och då lär barnet vara precis lagom gammalt för att få en lektion om livets förgänglighet och alltings allmänna jävlighet. Perfekt!


Hemma..

..igen efter mycket slöa dagar på landet. Och nu menar jag verkligen MYCKET slöa dagar. Solat, badat. läst, gjort korsord och grillat. Helt sjukt skönt. Och så kom jag hem och beställde en ny mobil. Jag vet hur en semester ska tas. :-) Jag är också sjukt myggbiten. Jag brukar inte bli myggbiten men de verkade tycka om mig som fan den här gången. Ser ut som om jag typ har vattkoppor på benen. Sjukt varmt har det varit men det har ju varit lika väder här hemma som på ön. Ska dock bli skönt att sova i egen säng och vakna upp hemma i morgon. Har lite smått att fixa innan jag drar på måndag. Ska köra Mr Kanelbulle från Norr till Söder, köpa lite mer böcker, se till att jag denna gång VET vägen så man inte kommer fram tre timmar senare för att jag för femtonde gången inte hittar. (Kommer säkert inte hitta denna gång heller! :-)). Och fixa lite annat smått och gott. Men nu ska jag kolla lite tv, duscha och sen ska jag bara njuta av livet.

Adios..


RSS 2.0