Jag..

..glömde matlådan i morse by the way. Inget ovanligt dock men det kan ju vara kul att lägga pengarna på annat än att äta lunch ute typ varje dag. :( Det suger. Och det är svindyrt!


Har varit..

..på äventyr efter jobbet. Nu galet trött.

Sov gott!

I morgon är det födelsedag som ska firas. Yey! :-)
Och på fredag! Jippe-kayey! ;)


Jag är fan..

..trött! Tänkte jag skulle lägga mig snart så jag har energi till lite äventyr i morgon efter jobbet. Och så ska jag INTE glömma matlådan, som jag har gjort de senaste dagarna.
Adios..


Kunde inte låta bli att köpa den här idag.

En MYCKET cool & rolig gris! :-D
(Öronen prasslar..:-)


Knubbiga bebisfötter rules! :-)


Hemma!

Stack hemifrån vid halv elva och sen åkte jag in till stan. Blir väldigt imponerad över att ungen är så stilla och SÅ snäll. Inte ett ljud från vagnen, somna lite då & då och sen nöjd liksom. Inte varje dag man matar bebisar med flaska på centralstationen. :-) Och så glömde jag  ju såklart att ta med mig vatten till ersättningen så jag fick snällt be om vatten på ett fik. Mötte Miss L klockan tre och sen lite fika och kolla i lite affärer. Och nu är jag hemma, jag har gått sjukt mycket idag så det känns som om jag börjar få träningsvärk. Och jag har de rosigaste kinder ever. Och så kom jag på att jag måste ut för att lägga på ett brev som måste vara framme i morgon. Crap! Bara att bylta på sig igen då. Bye! :-(

Jag är..

nerdreglad.. :-) Nu sover hon & jag tänkte jag skulle dricka lite kaffe och sminka mig. Och få dagens irriterande-dos på Facebook.


LEDIG!

Haha! Ledig! Ledig! Ledig! Sug på den. :-) Väntar på att S ska anlända. Ska vara barnvakt idag. Undrar hur det ska gå. När var jag barnvakt sist till sex månaders bebis liksom? Tror fan att jag aldrig har varit det. När ska de ha mat, när ska det bytas blöja (urk)? Tänkte att jag skulle hjärntvätta henne med lite "Pantertanter". :-) Och sen åka till Kista & sen in till stan. Och sen hem och sova. :-)

Vi hörs lite senare, ska dricka upp mitt kaffe och sen gå ut och möta upp dom vid bilen.

Adios..

Saknar dig..

..så mycket!




Dagens konstanterande!

Glögg = URK.


Skrattar så jag gråter åt Pumba.. :-D

http://www.youtube.com/watch?v=sJlkCZWz8fw


I kväll..

..vill jag bli utnyttjad, bränna mina stålar & förbruka min kropp...

Eller om jag ska sova!?! :-D


What the fuck?


Varför?!?

Varför vill man ha bilder på sig själv på olika sajter och ha massa festbilder!?! Ha med en öl eller cigg på varenda bild liksom. Eller om man nu lägger ut sexbilder på sig själv så ser man hur sunkiga lakanen är. Eller hur stökigt eller skitigt det är i bakgrunden. Vill man i alla fall inte ge ett schysst första intryck? Och det är ju inte bra åt andra hållet heller att man fixar & trixar i photoshop heller. Bara ett normalt jävla foto liksom. Det verkar inte existera alls.

Sådärja, nu har jag fått mitt "dagens klagande". :-D

Fredag!

Yey!
Känns dock lite tungt idag, i morgon är det ett år sen min mamma dog. Tänkte jag skulle åka till hennes grav i morgon. Har gått igenom i huvudet hela dagen vad jag gjorde dagen innan hon dog. Och i morgon vet jag att jag kommer att gå igenom hela dagen i huvudet vad som hände 27 november 2009. Steg för steg och om och om igen. Ibland känns det som om det var igår hon dog och ibland kan det kännas som om det var en evighet. Önskar att det kunde vara som vanligt, att jag kunde ta med mig Mr Mongo (som skulle få en ostmacka inkörd i munnen direkt efter hon öppnat dörren :-) & svänga förbi på en kaffe. Och bara snacka massa skit & få ha en mamma. Men man kan inte få allt här i livet & nån slags mening är det väl med att både min pappa & mamma dog tidigt. Annars känns det ju ganska tröstlöst. Att det är förbannat orättvist det kommer jag alltid att tycka. Varför fick jag för lite tid med mina föräldrar, kan jag tycka är förbannat trist. Ja, ja jag kan inte göra så jävla mycket åt det. Det är bara att acceptera läget.

Jaha, vad ska denna fredagskväll ha i sitt sköte då? (HATAR det uttrycket -"i sitt sköte".)

Just nu har jag ingen aning men det kanske ändras men först middag.

Adios!


Jahopp..

..då var man mörkhårig igen då. Yay! :-) Tror fan att jag trivs bäst i det, men nu ser det nästan svart ut. Men det kanske bara är för att jag är van med att det är så jävla mycket ljusare. Haha! Värsta utläggningen! Nope, nu ska jag ta en kopp te med mjölk & honung och sen SÄNGEN! :-)

Adios, fuckers! I morgon -fredag!


Torsdag!

Varför smakar mitt kaffe kartong? :-( URK!

Det känns sjukt konstigt att kunna skriva normalt på tagentbordet igen. Åkte efter jobbet och tog bort nagelförlängningarna. Tänkte jag skulle göra nya till nyår men just nu är jag ganska mätt på långa naglar. Skitsnyggt -ja men tröttsamt i längden.

På onsdag fyller denna superpingla år. Yey! Fyller 25, inte en dag äldre än så. :-D Och nästa fredag, 3 december, ska det firas tillsammans med Miss A, som fyller år 4 december. Värsta tjejkvällen med restaurang, öl, vin och sen utgång. Men denna gång ska jag ta det lite lugnare. Eller rättare sagt -jag ska inte blanda. Där var problemet sist. Och så vill jag komma ihåg senare delen av kvällen också. Inte bara några fragment. ;)

Och jävlar-i-helvete-vad-det-är-svinkallt!! Min fötter är ta mig fan stelfrusna & vintern har inte ens börjat än. Jag är körd.. :-(

Nope, ska bädda med nya lakan i sängen, tända lite ljus & bara vara. Mm-mm-mm.. Like it!

Onsdag!

Ledig dag som tillbringats med Miss L & Mini-S. Det har ätits lunch & planerat lite företag. Yey! Och sen efter det så var det fackmöte. Inte för att jag blev direkt något klokare. Så jag kom hem vid åtta. Vart tog dagen vägen liksom? Lite middag, några insikter och lite kaffe på det. :-)

Och inte att förglömma, att nuförtiden går det kårar längs ryggen av välbehag när jag läser min lönespecifikation. Me like!

Ska ta och plocka lite och sen sätta på en film. Ha en fortsatt bra kväll, det ska jag ha.. ;)


Nej, fan..

..till sängen!
Tuuuddeluuu..


Nya vinterskor!

Svindyra Adidas-kängor inhandlade jag idag men nu ska jag fan INTE frysa om fötterna i vinter. Värsta schyssta varma luddret i dom. :-) Me like!


Tisdag!

Japp, det är tisdag idag och i morgon är det ledigt. Yey! :-) Idag eller eftermiddagen/kvällen rättare sagt har varit typ konstig. Jag vet inte hur jag ska förklara. Den har känts overklig på nått sätt och så lång. Känns som om klockan skulle vara typ 12 eller ett på natten. Jag vet att jag låter kryptisk och typ kanske en aningen störd :-) men jag kan inte förklara hur jag känner mig. Alltså det är ingen ledsen känsla på nått sätt utan bara overklig. Skumt som fan..

På min lediga dag ska jag tillbringa med Miss L & Mini-S. Och sen ska jag på fackmöte. Haha, gud vad det lät vuxet. -Fackmöte. Men det är sant faktiskt. :-)

Längtar som fan till 3 december -PAAARTYYY! Tjejkalas liksom & sen utgång. Yey!

Och till Miss A -grattis till nya jobbet! Eller!?! ;)

Nu ska jag och min följeslagare, overklighetskänslan, ta oss ett varmt bad..

Adios!



;)


Skiter i kaffet..

..och tar mig in i sängen i stället. Och lyssnar på MP3 i stället. Ska prova ljudbok tänkte jag. Vad trodde ni att jag skulle göra i sängen? Usch & fy era snuskisar, jag pysslar INTE med sånt. ;)

Onsdag ledig. Yey!
Sov gott!


KAFFE!

Måste ha kaffe. Annars somnar jag. KAFFE! KAFFE!


En bra måndag!

Trots att jag har gått och retat upp mig till och från under dagen så har den här dagen varit en jävligt bra dag. Det har snöat såna där underbara stora snöflingor under dagen. Precis såna som man vill se när man slår upp ögonen på julaftonsmorgon. Det är då man ska ha ett stort burspråk som man kan sitta i och bara glo ut på flingorna, medan man käkar en macka med julskinka med stark senap, klunka i sig julmust i glasflaska och höra hur en brasa sprakar i bakgrunden. Det är en perfekt julaftonsmorgon. Och så drar man i sig några julmust till. Och några skinkmackor till. Och så har man brasan på under hela dagen & kvällen. :-) Damn! Vilken julkänsla jag fick nu. Schysst att det är första advent på söndag, då kan man julstöka lite i alla fall.

Nu ska jag dra på mig gympabrallorna, snöra på mig gympadojjorna och ut på promenad.

Ha det gott!


Kukhuvud!

"-Så om det är så att jag hör av mig till dig & vill träffa dig, så strunta i att svara eller säg nej." (Jag har ju ignorerat dig i fan två veckor, IDIOT!) Gud, vad jag retar upp mig på just den frasen. Är det jag som helt plötsligt har ansvaret att du inte kan hålla kuken i styr?

Dagens fråga: -Vad fan är det för fel på människor!?!
Svar tack!


Fortfarande..

..lika seg men inte lika irriterad efter jag fått prata med Miss A om mitt irritationsmoment. Och ytterligare en gång kan jag bara konstatera att människor är fan dumma i huvudet. Att man bara orkar. Om man nu har ett sårat ego eller vad fan det nu kan vara, så skäm inte ut dig mer genom att höra av dig IGEN. Svälj din stolthet och visa att du har nån mojito i alla fall. Men det verkar vara en förlegad företeelse nuförtiden.


Och tack till Miss A att jag fick spy galla. Det hjälpte jävligt mycket. :-D

Nu ska jag dricka lite te och sen är det sängen. Ny vecka och nya jobbdagar. Kan det bli januari snart? ;)



 




Seeeeg!

Är så sjukt seg, sitter som en ostbåge i soffan och bara glor på tv. Har knappt koll på vilket program jag kollar på heller. Och så är jag proppmätt, jag fattar inte hur jag kunde bli det eftersom jag inte ätit mer än vad jag ska. Skumt.

Undrar hur många sms min mobil kan få in i "inkorgen" och "sända"-korgen egentligen. En intressant undran. :-) Kollade igenom och har 1376 sms i inkorgen och 1302 i sända-korgen. Från mitten av september. Och jag har raderat sms efter det med. Snart sprängs väl mobilen vid nästa sms. :-) Poff!

Ska åka iväg & lämna Mr Mongo snart, kanske piggnar till då eller inte. :-)

Wow, ytterligare ett intressant blogginlägg.. :-D




Sööööndag!

Lyxade till det och käkade frukost ute idag. Så kom hem för en liten stund sen, gjort lite mat till Mr Mongo och lite kaffe till mig. Och sen kommer det inte att hända nått mer idag. Ska bara lämna Mr Mongo & mer softning på soffan. Yey!

Återkommer lite senare..


En soft lördag!

Herr Kanelsnurra ligger & tuggar på en tjurmuskel och jag dricker kaffe. Really soft. Ska åka in till stan sen vid 10 och dra en kaffe och snacka lite skit. Great! :-)


Nu..

till Årsta! Yey!


Löööördag!

Idag kommer det inte hända många knop. Inte på dagen i alla fall. Ska borsta av bilen från snö och köra till Palmyra Kebab i alla fall. Schysst med snö men trist att det är så jävla grått. Har varit ute på nästan en timmes morgonpromenad och sen käkat frukost. Och nu hägrar soffan & mer kaffe. Somnade inte om förrän runt halv fem-tiden i morse men känner mig ganska pigg ändå. Men lär väl somna skönt på soffan med Scraapy Doo på fötterna. Han har redan dunat ner sig i sin korg. Han leker självständig lite då och då. :-)

Ha en bra lördag, det ska jag ha. ;)

Oh..

..Miami Vice. Don Johnson, kanske man ska glutta på lite. Finns ju INGET annat att kolla på ändå. Men vet inte om jag riktigt gillar hans typ extremt ljusrosa luftiga brallor.

Senare idag blir det Palmyra Kebab bestämde jag mig för, för en sekund sen. Så det så! :-)


Jag är..

..skithungrig..


I´m..

..so exited. (stavas det så?) Är uppe i varv som fan. Haha! Skumt. Somna vid elva och vakna nu. Kan ju kanske bero på att jag har en liten fyrbenting som verkar få värre problem med sina polyper ju äldre han blir. I alla fall när han sover i vissa ställningar. Sheit, vad han kan låta. Och sheit vad han kan sova hårt, har typ petat på honom flera gånger innan han ens reagerar. Och sheit vad han skäller i sömnen. Mammas lilla dunboll. Han luktar alltid så gott när han kommer från Familjen S, det är nån som har en skitgod parfym eller om det är nått tvättmedel/sköljmedel. Satans gott luktar det i alla fall. :-) Vilket uberintressant inlägg..

Och nu lite te, lite smurfning på nätet och lite tv.

Adios..

Freeeedag!

Me like! Mr Mongo är hemma och ordningen är återställd. Han snarkar på och har det bra. :-) Själv njuter jag av en kopp kaffe & massa tända ljus i hela lägenheten. I kväll är jag själv och det är fan förbannat skönt. Lite egotid liksom. Åkte inte hem efter jobbet utan jag träffade Miss A och fikade lite, sen hem, plocka & städa lite och sen hämta jag Mr Kanelsnurra. Och sen har det inte hänt ett skit och det kommer inte att göra det heller.

Nej, om man skulle ta lite mer kaffe? :)



Jag har..

..inte ätit risgrynsgröt sen jag gick i skolan. Hur fan kan jag bli SÅ sugen på det nu!?!


Bara..

..i morgon kvar. Sen ledigt. Först möta Miss A efter jobbet & sen hämta Mr Mongo. Och sen ska jag ha en lugn helg. Tror jag. :)

Och nu har jag den uuuunderbara tvättstugan. Tycker jag fan har tvättstugan hela tiden. Och nu har jag verkligen inget mer att skriva. Som om jag har så viktiga och roliga saker att skriva annars. :-D

Adios..

Alvedon!

Tack! Värsta huvudvärken. :-( Har druckit allldeles för lite vatten idag. Bara massa kaffe. Skulle ha vägt mig idag men det blev uppskjutet till nästa vecka i stället. Lite surt men vad göra? Fick åka hem och göra ingenting. Eller det finns ju saker jag ledigt skulle behöva göra men jag orkar bara inte. Men ska snöra på mig mina gympadojor och promenera till grannbyn och handla lite. Måste bränna pengar som finns kvar innan lön. :-) Spara är läskigt -fast det gör jag ändå, både sparar vanligt & pensionssparar. *duktig*

Nope, lite alvedon och sen sticker jag.
Adios..

Carmen - Bizet..

http://www.youtube.com/watch?v=djsuP0uta7s


Här ska knullas..

..ett glas te. :-) Sen är det god natt. Efter jobbet har jag vart med Miss L & Miss S, ätit asgod mat och bara njutit av trevligt sällskap. Och skrattat så jag har gråtit. Fy fan säger jag bara. :-D Ni vet när man skrattar så man inte får luft & tårarna bara sprutar typ. Så jag är helt slut nu.

Nu till mitt te och sen min BOK! :-) Och idag ska det läsas mer än en sida! SÅ DET SÅ!

God natt!


Gnaget..

..är på väg att ta sin sjätte raka seger. Säger bara en sak: BÄST!
:-D

Och du låter mig läsa ifred sen. Okej? ;-)


Jepp!

To grow you must be willing to let your present and future be totally unlike your past.


Blev..

..ingen tvätt av min bil. Åkte till en av mina fyra kandidater av "Mr Prins"-titeln i stället. ;) Och fick skjuts hem på väg till hans träning och får sällskap sen igen. Yey! Men då kommer jag bergis inte få läsa min bok. Hemska tanke. :-D Jag måste ha min dagliga dos av den. Haha!

Nope, ska gå och handla lite mjölk. MÅSTE ha det i kaffet.

Adios så länge..


Kopierar och klistrar in.. :-)

Varje kvinna bör ha 4 djur -en tiger i sängen, mink i garderoben, jaguar i garaget och en åsna som betalar allt...

Observera bara att SVIN inte finns med på bör_ha listan!


Till "AbsolutVardag":
SVIN borde utrotas! :-D
*blink*


Jaha..

..vad fan ska det ätas till middag då? Funderar på kokt torsk, potatis & äggsås eller korv, stekt potatis och ägg. Dilemma återigen. :-)


Vill..

..vara mer ledig! I januari har jag en veckas semester men det är fan långt dit. Okej, att jag är ledig i helgen men jag behöver mer ledigt. MER! :-) Och man förlorar så jävla mycket på att sjukskriva sig en vecka, så det tänker jag inte göra. Och det skulle inte förvåna mig att jag skulle bli sjuk på riktigt sen, precis efter att varit hemma en vecka "sjuk". :-)

Idag har jag varit på mammas grav och tänt ljus. Det var jobbigt att åka dit den här gången. Kändes riktigt tungt att åka dit, vara där och riktigt tungt att åka därifrån. Kändes som om jag lämnade henne ensam där. Som om jag var en riktigt egoist som återgick till mitt liv efter jag tände ljusen.

Åkte sen hem till Miss R som fått nässelutslag & snackade lite skit. Det behövde jag. Ingen lek med nässelutslag dock, har haft det själv. Och vem som helst kan få det och det kan utbryta av vad som helst som kan ge allergiska reaktioner. Jag höll på att klia sönder mig och sen började det svida efter det. Fy fan, säger jag bara. Trots krämer & mediciner höll man på att bli sinnessjuk. Precis som Miss R just nu är.

Ska göra lite kaffe & städa lite. Och om jag orkar ska jag sticka och tvätta bilen. Men chanserna är inte så stora. :-)

Hörs lite senare..

Killen från..

..perrongen för typ två veckor sedan dyker fortfarande upp i mitt huvud. Why?


Måndag klar!

I morgon ledig & sen bara jobba tre dagar och ledig igen. Great! Ska kanske spela boule och käka ute på lördag. Har inte bestämt mig än eller om jag bara ska vara hemma och klia Mr Mongo under hakan. Han är ganska slut när han kommer hem efter alla sylvassa tänder som konstant attackerar honom under dagarna. Hon är 12 veckor nu och har större tassar än Scraapy Doo och snart lika hög. Mr Mongo kommer att åka på ännu mer däng snart. :-) Och så har de reserverat hela övervåningen till honom, så när han smiter upp där så åker grinden upp och Semlan får vara kvar där nere. Till hennes stora förtvivlan. :-)

Nope, te med mjölk & honung hägrar. Och såklart några sidor i min ROMANTISKA bok ska läsas. Jag vill också ha en som tänder ALLA mina sinnen, som dyrkar mig, sätter upp mig på piedelstal, som går i döden för mig, som kommer på sin vita springare (Audi, Mersa eller BMW funkar med), som vill tillbringa resten av sitt liv med mig. (Har för närvarande fyra kandidater, är det slampigt!?! Eller Divigt? Eller smart? :-D) Fan, vad har hänt med mig? Suckar djupt åt min, som jag trodde, bortblåsta romantiska sida..

Drömmer vidare här på måndagskvällen..

:-D


Fan..

..nu är jag uttråkad. Trött & uttråkad. Schysst kombo. :-)


Fin tandborste va?



Nu är ni avundsjuka va? :-D


Sjukt..

..goda apelsiner!


Säger det igen..

Hur trista tv-program finns det inte på helgerna egentligen? Inte för att tv-tablån på vardagarna är mindre skit-trista. Men på helgerna borde det finnas lite mer utbud. :-(

Fuck you, du som köper in program på de olika kanalerna!


Vill ha!

Alfa Romeo Giulietta



Brukar inte tycka att vita bilar är nån hit men den här.. DAMN!


Sheit!

Idag är jag sjukt trött och jag har sovit extremt mycket idag. Skulle typ kunna gå & lägga mig och sova för natten. Det enda jag har gjort idag är att kolla på resor, läst och kollat på bostadsrätter på nätet. Innehållsrik dag. :-D

Börjar fundera på om jag ska köpa lägenhet. Jag trvis sjukt bra i den jag bor i nu men jag vill äga mitt boende. Och nu har jag ju bra inkomst och fast anställning. Men så skulle jag vilja ha en sommarstuga att fly till också. Så ska jag ha hyresrätt men äga en sommarstuga i stället? Världsliga problem va? :-) Tänkte inte ta några beslut just nu men tänkte att man kan ju börja kolla runt lite. Men inom två år vill jag äga nått boende i alla fall. Om det nu kommer att vara lägenhet eller nån stuga nånstans tänkte jag att jag skulle filura lite på.

Nej fan, lite kaffe på det här, tror jag nog. Och sen vete fan vad jag ska göra men det ordnar sig nog.

PS. 3 december är det PARTY, glöm inte det! ;-) DS.

Fundersam!

Den här blomman tog jag hem från min mamma när vi rensade ut hennes lägenhet efter hon dött. Den har inte växt värst mycket under året men nu de senaste veckorna har den växt & nu till och med blommar den. Och idag är det två veckor kvar tills det är ett år sen hon dog. Lite skumt är det..


Sluta..

..SÄRSKRIVA!

EX.
Här kommer en långhårig flicka eller här kommer en lång hårig flicka. Två skilda saker.


Fan..

..jävlar i helvete vilken god köttfärsås jag knåpade ihop i kväll. Mm-mm-mm. Köttfärssås med rigatoni blev det. Tycker egentligen att man ska ha nån slags spagetti eller tagiatelle till när man äter köttfärssås men spagettin var slut och jag var lat och hade ingen lust att gå ut att handla. Så nu är avhandlingen klar om pasta. :-)

Vad händer i kväll då? Inte mycket alls. Somna som en stock när jag gick och lade mig förut. Hann knappt ner på kudden innan jag snarka till. Ska ta vrålåket & åka till grannbyn, hyra några filmer och hämta upp en partner in crime som jag ska kolla på film med. Snacka om att jag har noll utgifter på bensin nuförtiden. Jag tankade den full i september precis när jag började det nya jobbet. Igår tankade jag igen och då var mätaren på den efter halv tank. Så bensinkostnader på 394 kr på två månader kan man ju knappast klaga på. Me like a lot! :-)

Sen så när jag ändå håller på och skriver så kan jag ju säga att jag hatar försäkringsbolag by the way. Min sidospegel snodde ju nån i slutet av augusti. Jag pratade med försäkringsbolaget & de ville klassa det som vagnskada. Självrisk 3000 kr. (WHAT!?!)  Why? Den var ju snodd. Polisanmälde & då skulle självrisken typ vara 1500 kr. För en spegel bara, själva fästet fanns ju kvar och ingen annan skadegörelse fanns. Tyckte att de på försäkringsbolaget i princip kunde bajsa på sig. Så jag kollade runt på skrotarna i Stockholm och inte en enda spegel fanns. Så kollade jag på blocket och fick tag på en spegel för 250 kr. Så försäkringsbolaget ville ha 3000 eller 1500 kr för att jag skulle ta den till en verkstad. Själv fick jag tag i en spegel för 250 kr. Och det kostade inget att klämma dit spegeln heller. Så till försäkringsbolagets dryga jävel: HAHA! SKIT NER DIG! Sådär ja, nästa avhandling klar. Vad ska jag ta nu för ämne att doktorera i? Hm..

Ska ta mig ut till bilen och dra mig i väg till grannbyn.

Adios..

Dr Phil..

..gör typ en avhandling på otrogna män. Mycket intressant faktiskt. Och så kom jag fram till igen att det finns dumskallar bland män. Förvånad!?!


Lägger in ett litet visdomsord..

Vänskap handlar inte om vem du har känt längst. Det handlar om de som kom & aldrig lämnade din sida.

Nu till sängen. Zzzz
Återkommer sen.


Jag..

..är sjukt trött. Sitter & trycker i  mig en macka som då är min lunch & middag. Har inte hunnit äta idag ens. Men nu är bilen klar för vintern, läkare besökts, det har tränats, hjälpts till att flytta lite saker, köpts saker på IKEA, handlat annat, träffat en nygammal vän och sen sist men inte minst har jag träffat brorsan. Och kom hem vid halv nio. Sluuut! Men haft en schysst dag i alla fall. :-)

Ska trycka i mig resten av mackan som består av brieost, asstark salami, röd paprika och sallad i ciabattabröd. Yummiie! Och lite kaffe på det. Och sen ska jag fan in i sängen och läsa lite..

Adios..

Ledig idag!

Yey! Tyvärr har jag inte en ledig dag i den bemärkelsen att jag kan häcka på soffan hela dagen. Får ta det i helgen i stället. Men just nu njuter jag av en schysst frukost. Och häckar runt på nätet och slänger ett öga på tv:n. Och fryser, inte att förglömma.

Igår hade jag utbildning på jobbet, träning & sen tvättstugan när jag kom hem. Yey! Men den var till kl 19 bara och sen spenderade jag resten av kvällen i sängen och på soffan. En mycket soft kväll. ;)

Nej, en kaffe till och sen till dagens alla "måsten". :(

Adios..


Ett..

..spinningpass och lsenare och jag är DÖD! Nu sängen!


Många undrar..

..varför BH storlekerna består av bokstaverna "A, B, C, D, DD, E, F, G och H"?
Det ska jag berätta:

{A}  Almost Boobs...
{B} Barely...there...
{C
}  Can't Complain!...
 {D} Dang!!!...
{DD} Doubledang!!!...
{E} Enormous!!!...
{F} Fake...
{G Get a Reduction...
{H} Huge. Help me, I've fallen and I can't get up..


WIIII..

..SNÖ! Me like. :-)

Allt blir ju så mycket läckrare. Ska ta min väska och gå och träna. Mellanlandade hemma för att käka mellanmål innan träningen. Spinning kl 18. Fuck..

Adios..


Nej..

..nu ska jag in i sängen och läsa lite romantiskt skit. Harlequin-böcker is da shit. :-) Där finns det lyckliga slut & det gör mig glad. ;)


Tänkte jag..

..skulle utveckla varför jag tyckte att vissa verkar levat under en sten, som jag skrev för ett par inlägg sen. Vi kallar paret A & B.
A -mannen & B-kvinnan.

Anledningen till att jag var så upprörd var att A hade sagt till B att han tappat respekten för henne för att hon haft några tillfälliga sexuella förbindelser mellan hennes förra förhållande till dess att de träffades. HALLÅ! Bajsa ner dig för helvete.

Vad man har gjort fram till man träffar den nuvarande är inget som den andre har rätt att sätta sig över. Det har ju hänt. Man kan ju inte radera bort sitt förflutna. Och att tycka att andra på något sätt är omoraliska för att de kan ha sex bara för att de är kåta, är ju ta mig fan tankesätt från 1800-talet. Och det skrämmer mig att det finns människor som tycker att det är som prostitution om tjejer knullar runt. Och själva tycker de att det är okej att knulla 15 stycken om dagen när de är singlar (vissa fortsätter i samma stil trots partner) men tjejen de sen träffar ska helst vara oskuld. Jag får det inte att gå ihop.

Och som jag skrev förut, att när man kommer upp i vår ålder så är det ju mer vanligt att det finns ONS, KK:s, förhållanden än att det inte finns i var och ens förflutna.

Om jag vill så ska jag kunna ha en KK till frukost, lunch & middag. Och 16 stycken till om dagen om JAG vill & jag inte på nått sätt mår dåligt av det utan att nån ska komma och säga till mig att jag gör fel. Så länge det är mitt val, så ska jag fan få leva som jag vill vare sig det är att knulla allt som rör sig eller stoppa upp kokosnötter i röven.

Och jag vet en som jag verkligen skulle vilja köra upp både en och tre kokosnötter i arslet på just nu..

Kanske lite rörigt inlägg men jag blir arg så fort jag tänker på det.. Gaaah! :-@

Måndag..

..avklarad. -CHECK! :) Hoppas ni haft en bra måndag, min har varit helt okej, trots att jag var på väg att försova mig i morse och hade en kvart på mig innan tunnelbanan skulle gå. Att börja klockan 06 efter tre dagar ledigt är inte min grej. I morgon är det sovmorgon, börjar kl 07. :) Fan vad det är kallt i min lägenhet. Och vad sägs om chorizo, potatismos (hemmalagad) och gurkmajonnäs till middag? Taget va? :)

Återkommer senare.


Nope..

..nu säger jag god natt. Och ska slita mig från allt roliga jag håller på med. :( Ha en bra dag i morgon..

Sov gott!


Hur kan..

..choklad-doppade kokosflingor vara så jävla gott? Och sä jävla dyrt. Tycker det är en aning missvisande att det kallas för naturgodis. Men hutlöst pris tar de. Och jag dum som köper dom ändå. :-)


Men hallå!

Ska du ha stryk eller? *avreagerar mig* :-@


Tjohoo!

Idag är allt som vanligt igen. Njöt riktigt av frukosten som bestod av massa kaffe & ost/skinkbaguette. Yummie! Sista lediga dagen och den ska bara njutas på soffan fram till jag ska hämta Mr Mongo i söderort och skicka han till nästa inernat -till norrort. :) Sen är jag inte ledig förrän på torsdag. Det är lång tid dit. ;) Men den dagen är redan fullspäckad så den kommer inte att kännas som en ledig dag.

Den här helgen har gått snabbare än alla andra helger känns det som. Kanske för att i princip hela dagen försvann på verkligen ingenting igår. Mådde ju dåligt fram till sent på eftermiddagen. En smörgås typ och sen blev jag rastlös och ville göra nått. Men så blev jag trött igen (Yay! Vilket liv) och gick och lade mig. Ha,ha! Schysst lördag. :)

Och jag blir fortfarande irriterad över att man har behov att knulla andra när man är i ett förhållande. WHY? Ska sluta tänka på det. NU.

Hoppas ni får en bra höstsöndag. (Är det verkligen höst fortfarande, i november? Eller är det typ lite vinter nu?) Solen skiner & det är vitt på taken av frost. Yey! Njut av det!


Fan..

..(mycket fan nu) jag är sjukt uttråkad. Måste hitta på nått. Men vad?


Fan..

..vad skit det är på tv. Pinsamt dåligt tv-utbud.

Och så är jag irriterad. Om man nu har ett seriöst förhållande, vad fan ska man då ha en KK för? Knulla den du har i stället. Idiot!

Såhär..

..bakis var det länge sedan jag var. Nu har jag fått i mig en macka. Och så har jag kommit fram till att kräkas är verkligen bland det värsta som finns. Hatar det. Och bara ligga där & må skit och bara vänta på att spy. Har inte ens orkat svara i telefonen idag efter jag prata med Miss A. Tyckte inte att jag drack så jäkla mycket men blev ganska full. Har jag fått återberättat för mig, så jag kanske var lite full ändå. Lagom fjortis sådär. :-) Och hur jävla dyrt är det inte med taxi hem från stan till mig då? Fan, 580 spänn, om jag minns rätt. Men jag hade jävligt kul i alla fall och börjar ju piggna till lite, så nu känns livet lite roligare igen. Nu ska det kollas lite på tv och sen lär det ju inte hända ett bajs mer.

Adios..

Nu..

..har jag lämnat Mr Mongo, handlat, städat, vart på bolaget och nu är det bara dusch, sminkning och klädprovning som hägrar. Möta Miss A halv sju och sen party. Great!

Have a nice friday!

Adios..

Nu till..

..söderort. Mr Mongo ska till sina gamla hemtrakter för att matte ska ut i kväll. Så han slipper vara ensam. Så med lite mat & med en tjurmuskel ska jag ta mig med tåget dit. Min bil har jag lånat ut. Nu ångrar jag det beslutet, tror jag. :-)

Adios..

Den snygga killen..

..från perrongen i onsdags dyker upp fortfarande i mitt huvud. Hm. Irriterande.


Leverpastejsmörgås..

..är fan great! Och kaffe. Och lediga fredagar. Och ha Mr Mongo hemma. Och få sovmorgon. Och.. Och.. :-)

Det jag inte tycker är great är människor som verkar ha levat under en stor sten ända sen denne föddes. Och tycker att dennes moraliska värderingar är typ dom enda som ska få existera. HALLÅ! Sånt gör mig trött och jävligt irriterad. JÄVLIGT! irriterad. Om man träffar någon nu när man börjar närma sig 40, så är ju chansen ganska liten att personen i fråga inte har haft flera, skitmånga eller superduper-många tillfälliga sexuella förbindelser. Eller hur? (JA!) Orkar inte för tillfället att utveckla vad jag menar men återkommer i ämnet. Nu ska jag klia Mr Mongo på öronen, dricka lite mer kaffe och sen ska jag ut & knulla runt i kväll. Typ 18 personer. Och vara en omoralisk männsika. Eller nått.

Gaah!

Vad jag älskar AIK!

DJURGÅRDEN - AIK 2-5

HUR kan man bara hejja på nått annat lag än just det?


I kväll..

..är jag lagom trött. (Läs dödens trött) Och så fick jag inte tag i några biljetter heller till kvällens derby. :-( Fast å andra sidan mer ute i sista minuten kunde jag ju inte vara. Och visste att det skulle vara stenkört redan när jag knappa in webbsidan. Men vi vet ju alla att hoppet är det sista som dör. :-) Så jag ska till Olearys eller den lokala bykrogen och kolla på matchen. Väntar på min partner i crime som ska behaga dyka upp.

Nu är det på väg på rätt håll med vägningen. Efter åtta veckor stillastående har ett halvt kilo försvunnit. Jag vet att ett halvt kilo är nada MEN för mig är det asbra. Nu är jag på rätt håll igen. Nu kan det bara gå åt ett håll -käpprätt åt helvete. :-D

Återkommer senare när Gnaget krossat Djurgården. (Snälla, låt mig hoppas att det blir så för min sinnesfrids skull..)

Jabba-dabba-dooo!

Eller inte. Borde sova. Men vaknade aspigg & kunde inte somna om, inte för att det är skitlång tid kvar innan jag ska upp men ändå. Lite lagom irriterande.

Nu..kaffe..


Nu..

..är det diskat. Nu ska jag packa väska och fixa matlåda.

Sov gott sen, det ska jag göra. ;)


I eftermiddags..

..när jag skulle ta pendeln från centralen till Handen, så såg jag den snyggaste killen jag nånsin sett ever på perrongen. Han var helt sjukt snygg och han kan inte försvinna från mina tankar. Och trots att han hade full mundering på sig (Full mundering =blåställ fast det var i vitt, ett litet minus att det inte var riktigt blåställ) och mössa så kunde man verkligen se hur snygg han var. Och det mest pinsamma var att jag verkligen inte kunde sluta stirra på honom. Helt sjukt att man kan se så bra ut. Och helt sjukt att han inte kan försvinna från mina tankar. Inte för att det är så oangenämnt att han huserar runt i min hjärna men ändå.. ;)


Känns som om jag..

..ledigt skulle kunna gå upp till grannen som håller på att borra. Och slänga in en molovtov-cocktail genom brevlådan. SLUTA BORRA eller borra som normala människor. Inte konstant i flera jävla timmar. Okej, har bara varit hemma typ i en halvtimme men ändå. Tror min granne har en extrem dödslängtan om han ens tänker tanken på att borra efter kl nio..

I morgon -hockey!

I morgon är det Djurgården - AIK. (Om jag inte minns fel) Och vi vet ju alla hur det kommer att sluta för Djurgården.
STORTORSK! Mohahaha! ;)


Efter det..

..det förra überviktiga inlägg så kommer nu ett mycket intressantare. *host* :) Kom hem för ett litet tag sen. Och trodde jag skulle få lite sovmorgon i morgon men icke, börjar klockan 06 igen. Jag gick och lade mig klockan nio igår (inga äventyr för mig alltså) och sov som en död cocktailtomat ända tills klockan ringde i morse kl kvart i fem. Sovit som en gris trots två missade samtal, hade inte hört ett skit. Trött!?!

Och efter jobbet, hem skitsnabbt, byta kläder, bättra på sminket, in till Fridhemsplan på en dejt, sen till Handen & fylla på naglarna och sen hem. Och jag har matlåda att göra, packa väska och diska. Hur fan ska jag orka att göra det då? Och var är min lilla köksslav när man behöver denne? VAR!?!

Nej, lite "Family Guy", kaffe och SEN ska jag ta hand om det jag måste göra. -"Ska bara".. :)

Over and out..

Vem..

..fan tycker om ärtor? Ärtor är fan skitäckligt. Yiack! Och ge fan i och lägg dom i min sallad.


Man kan inte..

..vara mer slut än jag är just nu. Sovit för lite, jobbat, ut med Mr Mongo, lämnat Mr Mongo, tränat och sen promenerat. Det känns som om jag har feber i hela kroppen. Och min ena axel värker, tror att jag gick för hårt åt med nått axelgrej på gymmet. Schysst koll jag har på vad jag sysslar med på gymmet liksom. -"Axelgrej" :-)

Och jag vet inte hur jag ska orka ta mig in till söder för lite äventyr. Eller om jag skippar det och går & sover i stället. -Miss äventyrpooper liksom. Börjar klockan 06 i morgon och skulle behöva massvis med sömn. Gaah! Dilemma med stort D.

Och jag orkar bara inte göra nån mat, DÅ är det kris. Om jag är så trött att jag inte ens orkar värma redan färdiglagad mat -DÅ är jag slut. Så nu vet ni hur slut jag är. Ska sluta tjata nu om det. :-D

Adios..


Vart..

..tar dagarna vägen? Fan, hade ju hela dagen framför mig & nu är den borta. Har i och för sig varit inne i stan men ändå. Så många timmar var jag ju inte där. Skumt. Och ännu ett dödligt trist inlägg. :-D

Har ni sett "Com hem"-reklamen med den där katten som som tappar hakan? Så munnen faller ner? Tycker den är så sjukt rolig, katten ser verkligen totalt imponerad ut av "Com hem"s erbjudande. :-D

Over and out!

Vaknade..

..klockan halv tio idag. En lagom schysst sovmorgon. :-) Varit ute med Mr Mongo och sen käkat frukost. Sen vet jag inte vad jag ska göra idag. Ganska trist väder ute idag är det också. En kopp te & en bra bok-väder är det. Så det lär ju bli så. :-) Fan, vad jag hade en bra kväll igår. Gnaget vann, veta att man inte behöver gå upp en måndagmorgon, sjukt god mat, Mr Mongo hemma & bra film. Goody!

Och vad fan ska jag äta till lunch då? Det eviga dilemmat -mat-idéer.

RSS 2.0