:-)


:-D


:-)


Schysst bok! :)


:-)


Lördag!

Ledig lördag! Yey! Igår var det barrunda inne istan som gällde. Det blev tre barer innan hemgång, en väldigt trevlig kväll. :-) Lite seg idag men tänkte ta mig in i sängen och sova lite efter jag varit ute och handlat. Och jag har inte bestämt mig för vad det ska bli till middag -pizza eller McDonalds? Tuffa beslut. :-D Och sen är det Big bang theory som gäller hela kvällen. Tror jag diggar denna lördag mycket skarpt. :-)

Adios..


Tvättstugan..

..sucks! :(


Klockrent!

“Jag är inte cyniker, jag är synsk. Jag ser att allt är skit och kommer att gå åt helvete. Men jag är helt okej med det. [...] Jag vet att jag inte kommer att träffa någon som jag kommer att vara ihop med resten av livet. Och hur vet jag det? Jo, därför att det sista paret som lyckats med det konststycket dog på sextiotalet. Och det var två ryska russin som bodde på en stäpp nånstans där det inte fanns någon annan att välja på. Förhållanden i modern tid fungerar inte som de gjorde förr. Då var man ihop med samma jävel tills man dog, som svanar. Nu byter man svan några gånger under livets gång och det är väl bra med det. Man lär sig en jävla massa saker av alla man är ihop med och om man skulle bli ihop med ett riktigt rikspucko lär man sig i alla fall att man inte ska bli ihop med ett rikspucko igen. Så man borde ju alltså bli riktigt smart av att ha lite olika förhållanden innan man trillar av pinn.”


Idag..

..är jag sjukt trött. Bara så ni vet. :-)


Kommer..

..vara sjukt trött när klockan ringer i morgon..

Sov gott!


Söndag!

Fan, vad ledigheten går fort. Helt sjukt. Idag har jag vart uppe skittidigt, så lunch och middag har jag förberett, långpromenad med hunden och en promenad med mig själv har jag gått och en storslagen frukost har jag ätit. Och klockan är inte mycket alls så nu förtjnar jag att läsa lite och dricka lite kaffe. Först kaffe och sen ta med boken in i sängen och kanske sova en timme eller två. Great!

Adios..

ALLTID..

..närkontakt.


I den..

..här skålen fanns det fläskfilé och ris för typ 1 min sen. Nån som tyckte de var smarrigt or what!?! :-)


Lördag!

Idag har det verkligen inte hänt ett skit. Vakna halv åtta och gick ut med Smultronbullen, gjorde frukost till oss och sen har jag läst och sovit i omgångar. Försökte få ut honom nu men han ville inte alls så han får väl säga till sen när han vill ut. :-) Igår ville han inte ens ha kvällspromenaden. Lustig vovve. :-) Det kommer inte hända så mycket mer idag, lite film och lite matlagning. Thats it. Chillin lördag. Nope, lite kaffe på det här så blir allt bra.

Adios..


Ledig fredag!

Yey! Sov till kl 09 men låg och drog mig till 10 och sen upp och fixa frukost. Likely! :-) Frukosten bestod av mackor med ägg, yogurt och kaffe. Yummie! Så vad händer denna dag då? Tänkte jag skulle läsa lite, ta en promenad och sen hämta Mr Smultronbulle i kväll. Har laddat ner sjukt bra musik till mobilen som jag ska lyssna på medan jag promenerar. Har fortfarande semestermood när det gäller mat & godis. Inte bra, inte bra. Så promenera behövs, tro mig. :-) Ska inte glömma att ta ledigt 29 april, det är födelsedagsfirande som gäller 28 april och jag har ingen lust att jobba 29 april. Förståeligt va? :-)

Nope, nu lite bok, lite filt och lite mer kaffe.

Adios..


Facebookat..

..klart för idag. :-)


Chillin in da sofa..



Nu kaffe och lite bok.
Adios..


Nyinköpta! :-)


Matlådor x 2.

Intressant va? :-D


Det ser ut som korvstroganoff men det är kyckling med bambuskott och kokosmjölk. Yummie!


Nu ska här läsas!




Beslut, beslut och åter beslut att ta!

Eller ska jag äta våfflor då? Eller ska jag äta pizza och choklad? Eller kinamat? Thaimat? Hm.. Besluten behöver ju inte tas just nu. Nu är jag bara sjukt sugen på ALLT! :-/


Nästa helg..

..som jag är ledig (alltså inte denna helg som kommer utan 25 feb) så ska jag ha "Big Bang Theory"-maraton. Säsong 1-4 ska jag börja med och äta pizza och schweizernötschoklad. Det har jag bestämt ikväll. Så nu vet ni det. Innan dess ska jag vara barnvakt, träna, äta bra mat och bara vara jag. :-)


Tänk..

..om det kunde vara såhär tomt jämt på tunnelbanan. Lugnt & skönt! :-) Mörby Centrum runt 8-tiden på en söndagmorgon.




En soft..

.söndagsmorgon på jobbet.





Lite gammal hederlig "Tom & Jerry" :-)


Igår..

..runt 6-tiden på morgonen såg det ut såhär. Och det var -19 utanför mitt fönster innan jag var tvungen att frysa ihjäl på väg till tunnelbanan medan ni sussade gott. Men ledig idag. Yey! :-)




Lördagkväll..

.bara att jobba i morgon kvar & sen ledig måndag. Och sen ledig fredag, lördag och söndag. Love it! :)


Ska återgå till mitt kaffe.

Adios..


God natt!


Äkta kärlek! <3


Undrar..

..hur många gånger de har visat repris på Per Mobergs "Vad blir det för mat"? Ge mig nåt nytt, fan! :-/


Bara en bild på en kall januaridag 2012.


Den ryska kylan!?!


Bilden togs typ runt halv fyratiden idag och det har inte kommit mer snö. I morgon kanske den ryska kylan kommer? Vill ha mer snö!


Lite nyinköpta kaffemuggar.

Tio spänn styck på Coop. Me like! :-)


Alla..

..är fina men favoriten från resan är det svarta armbandet med ögat. Har inte tagit av mig den sen jag kom hem.


Värsta gourmetmaten..

..i matlådan i morgon! ;-)


Tycker den här var SÅ söt..

..inte lätt att vara skelögd. :-)


Att..

..det ska vara så svårt att skriva ett personligt brev till nya jobb. :-/ Man låter lika töntig varje gång man ska knåpa ihop nåt. Hittade ett skitintressant jobb som jag har sökt. Så nu håller vi tummarna. :-) JAG VILL TILLBAKA TILL EGYPTEN! NUUU!


Och så är jag sugen på Pepsi. Gaaargh! Jag har värdsliga problem! :-)


RSS 2.0