Lördag & Valborg!

Jag häckar i soffan och ska snart lägga mig. Wow, vilken lördag. :-) Jobbar i morgon också och sen är det ledigt! Jabba-dabba-doo! Ledigt måndag, fredag, lördag och söndag. Min älsklingsvecka. Nope av med sminket och in i sängen.

Adios..

I dag..

..trött. På allt & alla. Behöver inte säga mer än så.


Crap!

Tankarna bara maler & maler. Varför kan jag bara inte lägga dom åt sidan!?! När det är som värst så känns det som om min jävla hjärna ska explodera. Varför lägger jag ner så mycket tankar och energi på saker som jag aldrig, aldrig och åter ALDRIG kommer att kunna förändra? Rent logiskt borde man ju ge upp då men inte jag. Önskar jag kunde släppa taget och bara: -"Okej, såhär ser det ut, såhär har det varit, kommer det att bli bättre?, är det värt det? -Nope." Och så börjar man gå vidare.

Har ni varit med om att tänka på nått ledsamt och så gör det fysiskt ont ändå ut i tår & fingertoppar? Att bara tänka tanken på nått gör att du känner dig illamående och du bara vill fly dina egna tankar? Men de sitter där och hur _gärna_ du än försöker att glömma, så dyker de upp lite då och då och rämnar ta mig fan allt du trodde du byggt upp mot det onda och du är på ruta ett IGEN? När man egentligen har så mycket att säga men man vet att det aldrig kommer att ge nått gensvar. När man går emot sin egen magkänsla gång på gång och det gör så djävulskt ont. Varför gör man så?

Jag tror att livet skulle vara så sjukt mycket lättare om jag skulle vara en känslokall människa. Inte en enda liten dålig feeling i min själ skulle det finnas då. Om man inte varit en känslokall människa innan, kan man utvecklas så man blir det? Jag vill gärna hoppas på det, för då är jag först i kön, ska ni veta.

(Skrev detta i ett annat inlägg men det stämmer bra in just för tillfället)


Sucks! ;)


Kinesiskt horoskop!

(I kinesiskt horoskop är jag en oxe) Oxar är mjuka, fredsälskande och fysiskt mycket starka. De är konservativa, oberoende och respekterar andra för vad de är. De kan verka oromantiska men hyser mycket kärlek för ett fåtal utvalda. Oxar är envisa och tålmodiga, agerar efter övervägda beslut och gillar ej förändringar. Deras envishet får dem att verka buttra och tröga och de ber aldrig om hjälp, även det skulle behövas stundtals.
Oxen har även en mjukare sida och är mycket måna om familjen och sitt hem. Stabilitet och lojalitet är honnörsord i en relation. Oxar anses inte vara romantiska och har svårt att bemästra kärlekens spel. De är inte spontana och tar mycket lång tid på sig att skapa en intim relation, men väl där så är de för evigt trogna.

Så det så!


Dagens sanning från Facebook..

 I hope life isn't a joke, because I don't get it..

Ledig!

Yey! Vaknade första gången av att larmet skrek klockan 04.20. Lyckades somna om snabbt och vaknade klockan nio första gången. Somnade om och vaknade igen klockan 11. Nice. Vad händer idag då? Måste handla lite och sen kommer det inte hända så jäkla mycket mer. Men ut i solen ska jag och njuta av livet.

Adios..

Trött!

Inget ovanligt men så är det. I morgon är jag ledig och då ska fan jag sova länge, länge och åter länge. Skulle vara skönt att få sova till typ 10. Nope, ska radera lite skit i min mobil och sen ska jag ta mig in i sängen och läsa lite. Jag vet hur en tisdagskväll ska tas. :-D


SOV GOTT!


Bild på sunkig mat!


Kom hem..

..i morse från Riga. Har haft det sjukt kul. Trots trist båt och trist sunkig mat. Men som sagt kul var det. Och många skratt och roliga bilder. Tack till mitt resesällskap. :-D Kom in till Rigas hamn vid elva igår och sen promenerade vi in till Gamla Stan och kollade på markanden. Det var sol och bara så skönt. Käkade lite, drack lite och sen tillbaka till båten till halv sex. Några drinkar till, lite mat, ner till hytten för att göra oss i ordning och sen blev det discot.

Angående maten så var den så sjukt sunkig på båten. Viking Line-båtarna har så _mycket_ bättre utbud och käk. Här fanns det en typ cafeteria, en a la carte och en buffé. I cafeterian serverade de på fredagen köttbullar eller panerad fisk med potatismos och champinjonsås. Eller så kunde man ta en minimal smörgås med räkor typ. På lördagen var utbudet likadant i cafeterian men då var köttbullarna utbytta till friterad kyckling. I a la carte hade de typ stekt lax med löksås och saltgurka och sen några andra konstiga maträtter. Men i Riga var det var bra mat. Hittade ett ställe mitt i Gamla Stan som vi satte oss på och drack och käkade gott. Hade jag betalat mer än vad jag gjorde nu för resan (130 kr) så hade jag fan begärt pengarna tillbaka. Skittrist båt som sagt.

Nope, fan nu ska jag rätta lotto. Jag kanske är en miljonär. Inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas. :-) Hoppas ni haft en bra påsk. I morgon är det jobb för mig igen. Och hämtning av Scrappy Doo i söder och dra hem han till norrort.

Adios..

Zzzzz..

Tvättstugan sucks! Men det vet ni vid det här laget. Men snart är den slut och sen är det sängen. Börjar 05.30 i morgon. Zzzz.. Och sen är det ytterligare en dag närmare Riga. Undrar varför jag ser fram emot den resan så mycket? Känns skitspännande på nåt sätt som om jag aldrig rest förut. Som ett barn liksom. :-) Ska köpa skitmycket sprit och godis. Yey! Och spy över relingen. Dubbel-Yey! ;)

Nope, ska plocka i ordning lite inför morgondagen, hämta sista tvätten och sen sova. Sov gott.

Adios..

Aaaaah!

SOL! Sol! SoL! SOL! Sol! S-U-N-S-H-I-N-E! Солнце (sol på ryska) Fan, att inte frysa konstant om fötterna gör livet fan bra att leva. Det blev ingen Skärholmen men en tur till Kista Galleria. Bytte en tröja, fick en ny, köpte en till fast i annan färg och sen en tur in på den nya ÖB. Den är ju inte så jätteny men jag har inte varit där sen den öppnades. Hela undervåningen var bara fylld med godis. Undrar om det är så bara för att det är påsk nu eller om det är så jämt. Då vet jag vad jag ska undvika för affär när jag är godissugen. Skulle bara kolla runt lite men kom ut med en kasse för 220 kr. Precis 220 kr MER än vad jag har räknat med innan. Men shit happends! :) Nu är det kaffe som gäller, handling på Willys och sen promenad. Det är så en ledig dag ska tas!

Adios..

Ledig!

Snacka om att jag var trött igår. Jag somnade på soffan vid halv sju, vaknade upp vid elva och somna om, vakna upp tio i sex, somna om och vaknade klockan åtta. Fan, vad det behövdes. Känner mig sjukt pigg. Tänkte jag skulle skifta till sommardäck men kom på att jag har odubbade vinterdäck så jag kan vänta lite till med att byta. Men på onsdag tänkte jag att jag skulle fixa det. Ska fixa käk till Mr Mongo för han ska till söderort medan jag är i Riga. Tänkte göra lite pannkakor, pyttipanna och lite annat smått & gott. Ska åka till Skärholmen och handla den där ringen och byta en tröja lite senare. Först lite kaffe och sen göra lunch.

Yey!

Adios..

Ledig dag is da shit!

I morgon är jag ledig. Yey! :-) Funderar om jag ska ta mig till Skärholmens Centrum eller inte. När jag var där sist så såg jag en sån jävla fin ring. Lite dyr men fin. Funderar på om jag ska åka och köpa den. Eller om jag ska vänta. Världsliga problem.

Men först lite kaffe. :-)

Adios..

Sov gott!



God natt!


Söndag!

En dag till att jobba och sen ledigt. Skönt. Fast helgen har varit bra ändå. Igår var jag ute och drack öl efter jobbet. En kollega som sluade i fredags skulle firas av. Vi var på Tikki Room, eller på Mellowbar. Skittrevligt ställe. Där lär man gå dit fler gånger. Synd bara att jag skulle jobba som idag. Kom hem vid halv ett och sen var det bara att gå och lägga sig. Och jag var dödligt trött i morse. Ville verkligen inte jobba men jag fick en soft dag i alla fall. Har sovit som en gris efter jobbet och vakande typ för en halvtimme sen. Ska fan lägga mig igen snart. Och jag är sjukt sugen på plankstek. Haha! Helt sjukt. :-)

Adios..

Trött!

Jobbat från klockan 06-18. Och i morgon är det 06.30-19. Jippie! Jag är skittrött. Och önskar att jag får lägga mig snart. Haha, schysst fredag! Nästa helg vid den här tiden sitter jag på båten till Riga. Jabba-dabba-doo! Nu orkar jag inte blogga mer.

Adios!

Haft..

..en bra dag. Hoppas det fortsätter nu. :-)


Ledig!

Yey! Detta står på schemat idag: vägning, lunch där och sen träffa Miss L för lite skitsnack och fika. Sov från kl tio igår till halv åtta i morse. Tror jag i alla fall. Låter ju skumt men jag har haft en förmåga ju att vakna upp och sen inte kunna somna om på en timme eller två och det har varit skitirriterade. Men i natt kan jag inte minnas att jag vaknade upp. Skönt. Har käkat en tallrik jordgubbar till frukost. Asgoda! Och det kostade bara 15 spänn för ett kilo. Undrar hur genmanipulerade de är egentligen? :-)

Åkte till Skärholmen igår kväll men kunde inte vara där så länge innan de stängde. Jag stack hemifrån runt halv sju men satt i köer nästan i en trekvart för att det hänt en olycka på Essingeleden -norrut men det blev köer söderut för att det var bråte på vägen. Zzzz.. Så jag hade 40 minuter att kolla i olika affärer. Skulle ha ett par träningsbrallor från Adidas men när jag provade dom var de för korta. Fan, vad irriterande. Kunde ha storlek M och de satt bra överallt förutom längden. :-( Hatar för korta brallor. Men jag kom hem med en munkjacka i stället.  Varför inte liksom? :-) Och så hann jag med en caffe latte också. Det har man alltid tid med. ;-)

Nope, lite mer kaffe på det här och sen ska jag börja göra mig i ordning lite smått.

Adios..




God natt..

..och sov så gott. I morgon ledigt! Yey! :-)


Nu ska jag..

..sova. Och nu vill jag verkligen ha lite sömn.


Kakmonstret är fan min idol.


Vilka..

..jävla nötter i 'Plastikturisterna.' Blir mörkrädd. :-S


Kolla..

..in 'Plastikturisterna' på kanal 5. Jisses!


Nu..

..till Kista Galleria för att inhandla lite smått & gott. Nåt nytt till Rigaresan står på inköpslistan och sen nåt mer. Men vet inte vad. Det blev ingen tandläkare idag. Ringde återbud. Ja, jag vet att det var dumt men jag vågar inte. Inte än. Fick en ny tid på fredag kl 17.30. Hoppas jag vågar då. Eller jag SKA våga. Eller? Ja, vi får se. :-) Nu dricka upp kaffet och sen till bussen.

Adios..

Dagens sanning..

"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."

Bara..

..en maskin kvar. Yea! Sen lite MP3 & sängen. Och sen en deckare som handlar om bestialiska mord. Mitt bokval känns rätt just nu. ;-)


Snart..

..tvättstugan. Crap! Ge mig styrka fan.


Måndag snart avklarad!

Yey! Nu vankas tvättstugan kl 19 och då är ju denna dag fulländad. :-( Har inte i och för sig inte så mycket tvätt så det kommer att gå fort. Gjorde hemmagjorda hamburgare till middag och det är ju så fan gott alltså. Med gurka, tomat, jalapenos, lök, chilisås, ketchup och senap. Crap, det är sjukt gott. Det blir det i matlådan i morgon med.

Önskar att det kunde bli lite varmare, är så jävla trött på att frysa. Är fortfarande typ konstant frusen om fötterna. It sucks!

Nope, lite kaffe på det här.

Adios..

God natt..



Sov Gott!


Kan inte bestämma mig..

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


Vet att jag länkat just denna text för ett par dagar sen men den säger verkligen ALLT för tillfället. Klockrent.

Den..

..mest fantasilösa matlådan har jag gjort i kväll. Pulvermos, fiskpinnar & lingonsylt. Inte den mest attraktiva maten man kan ha i en matlåda men det funkar i kris. Och i kväll var det kris. Jag orkar inte göra nåt annat och jag måste sluta äta ute. Det blir skitdyrt. Punkt!

Har..

..jobbat extra idag till halv fyra. Och sen bara hämtat Mr Mongo, kört han från Söderort till Norrort, ätit middag och sen har det inte hänt ett skit mer. Ska göra lite matlåda och sen är den här dagen slut. Jag vet hur en söndag ska tas. :-) Yey!

Trött..

..är bara förnamnet. Nu sängen. Ja, jag vet att jag är en partypooper men då får jag vara det. Innan klockan är 22 på en lördag är jag redan klar för sängen. Sheit!

Adios..


Lördag!

Sitter och äter frukost. Mm-mm-mm. Nice.
Me like. :-)


Pillar..

..fortfarande på min nya dator. Yey! Tror jag ska sova med den i natt. :-D


HAHA!

Tror du är lurad. Och rätt så körd. Och jag tycker det är skitkul. 
:-D


Pillar..

..på min nya dator! Yey!


Min fredagkväll..

Jag vet vad jag ska pilla på i kväll. Min nya DATOR! Woohoo! Ska hämta ut den idag. Great! Netonnet hade lagerrensning och då kunde jag inte låta bli.

Jabba-dabba-dooo!


LEDIG FREDAG!

Tjohoo! Dricker kaffe och precis käkat frukost. Damn! Idag har jag inte en aning om vad som händer. Ska hämta kanelsnurran kl 16 och skjutsa honom till söder sen. Hundfri ledig helg. Inte fel, inte fel. :-) Lakritsfestival i morgon och på söndag. Ska gå i morgon. Och jag kommer inte in på Facebook. Det är bajs. :-( Måste ha mitt dagliga Facebook-knark. Och jag är nervvös för tisdag. Tandläkaren. Och tiden är inte förrän klockan 18.30, så jag kommer att gå omkring HELA dagen och HALVA kvällen och vara nervös. Crap! Men det går nog bra. Försöker intala mig själv här. :) Och så måste jag byta till sommardäck innan den 15 april. Så mycket saker, så lite tid. :-)

Nope, lite mer kaffe och sen ska jag klura ut vad jag ska göra tills jag hämtar Scrappy Doo.

Adios..


Mjölk!

Måste handla mjölk. Fan, att jag alltid glömmer det. Gjorde pass igår och det tog mig två och en halvtimme. 91 nummer före. Yey! Och jag ser ut som en jävla mupp på passet också. Yey igen! Fan, jag är sugen på att tatuera mig igen. Men jag måste vänta till efter sommaren. Och jag är dödligt uttråkad och vill göra nåt men jag vet inte vad. Helst spendera pengar men kanske ska hålla lite i stålarna. :) Nope, till affären för att köpa mjölk.

Adios..


Nope..

Nu stängs denna data ner för kvällen. Och så ska jag drömma om min nya data som anländer inom 2-5 arbetsdagar. Jabba-dabba-dooo!

God natt!

Varför?!?

Varför ljuger folk för? Finns det ingen som är schysst nuförtiden? Trösten är ju att jag tror stenhårt på att dålig karma biter en i röven till slut. Man kan inte gå genom livet och fula sig och sen tro att man kan komma undan. På nått sätt får man sitt straff på ett eller annat sätt.

HA HA!


Sluta och..

..hör av dig! Jag vill inte ha MMS av dig. Du har ju fan en tjej. Skicka MMS till henne och inte till mig. Och nej, jag vill inte se dig på cam heller. Vill inte ha med dig att göra överhuvudtaget. Fuck you! DU HAR TJEJ! Hur kan du ens vilja ha kontakt med mig? Du ska vårda din tjej och inte vara så förbannat ful och gå bakom ryggen på henne.

*ARG*

Adios..


Hemma!

Hemma igen efter nagelpåfyllning och promenad. Blev ju skitfint väder nu på eftermiddagen så hämtade bara MP3:n och sen ut. Och så har jag lagat mat -eller ja, värmt pyttipanna men vi kan kalla det för att laga mat så slipper jag ha dåligt samvete. Höjden av lathet att värma färdiglagad pytt direkt från påsen. Så ni kan ju gissa vad det blir i min matlåda i morgon. Just det -pyttipanna. :) Mycket snack om pytt nu. Och mjölken är slut. Crap! Köpte ALLT annat men inte mjölk. Fucking crap!

Vill inte till tandläkaren på tisdag. Men jag måste kolla mina tänder. Tänkte jag skulle bleka dom och då måste ju tänderna för övrigt vara bra men fan vilken ångest jag får när jag tänker på det. Ska låta min tand vila lite från tandsmycket också ett tag. Men det ska tillbaka på tanden igen så småningom. Så nu vet ni det. :)

Nope, ska kolla lite på "Big Bang theory" och dricka svart kaffe. :(

Adios..


Life sucks!

And then you die!
:D

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Och jag undrar vad som hände,
vi som skrattade nyss?
Nu tror du säkert att jag hoppas,
på nåt som aldrig ska bli av.

Lediga måndagar ska man inte förakta!

Det ska man ta mig fan inte! :) Har haft tvättstugan, städat, beställt en ny laptop, beställt tid till tandläkaren (YIACK!), fått en akuttid att fylla på mina nagelförlängningar idag, druckit asmycket kaffe, frysit (fryser), och funderat. Och funderat. Och funderat. Och funderat. Och åter funderat. Det är jag bäst på! Så det så! :) Ska inte göra så mycket mer idag. Tänkte ta mig in till grannbyn efter naglarna, göra mat och matlåda och sen kommer det inte att hända så mycket mer. Har sökt ett nytt jobb också. Sista ansökningsdagen är i morgon, så jag bara väntar på att höra ifrån dom. Hoppas, hoppas! :) Jag trivs som fan med mitt jobb men det kan ju vara kul att prova på nåt annat.

Nope, lite mer kaffe & lite lunch.

Adios..


RSS 2.0