Nu..

..behöver du inte ha ont mer och du behöver inte kämpa mer, mamma. Nu finns bara lugn och ro..


Jag glömmer dig aldrig
fast livet går vidare
Älskade vän
det kommer en dag
då vi ses igen..






Att..

..andas in ugnsrent gör en fan tvärhög och städningen blir så jävla mycket skojigare.. :-D



och såhär har mitt ansiktsuttryck sett ut sen jag började spraya på ugnsrent.. Det har liksom fastnat i vinkelvolt..


Surt..

.. att Mr Mongo har inplanerat ligg BÅDE lördag och söndag som kommer att (kanske) resultera i små Mr-Mongo-Juniorsar medan matte får nöja sig med att flytta, packa upp kartonger och städa.. Det är fan inte rättvist..




At home..

Är hemma en kort stund för att äta och gå ut med Mr Mongo. Mamma ligger inte kvar på sjukhus längre utan blev idag förflyttad till ett hospice. Snacka om skillnad mot sjukhusmiljön.. Här är det tv, mysiga soffor, fåtöljer, egen toalett på rummet. Blommor i fönstrena och skitmysig personal, eller ja de två jag hann träffa innan jag drog.

Undersköterskan visade mig dagrummet där vi anhöriga kan ha våran mat och hämta kaffe och så stod det en bricka med frukost på bordet som innehöll en kaffe, smörgås, en flaska sockerdricka och ett glas vin.. Den frukosten måste jag säga att jag gillade.. XD. Det är skönt att slippa sjukhusmiljön, den kalla, sterila och opersonliga omgivningen.

Ska ta med mig upp på söndag när det är första advent, en adventsljusstake som jag tänkte ställa i fönstret. Även fast hon kanske inte är så medveten så vet JAG att hon tycker om skenet av ljusstakarna och jag tänkte göra det så hemtrevligt det bara går.

Idag har varit den jobbigaste dagen hittills tror jag, vet inte varför men har varit nära att gråta ta mig fan hela tiden. Och jag vill tröstäta HELA tiden för att slippa känna mig ledsen och när jag inte gör det så måste det ju uttrycka sig på annat sätt.. så nu tänker jag bli spelmissbrukare i stället.. Ge hit en triss, kejno, oddset och en lången. Och så klickar jag in på nån pokersajt också, why not? :-)

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Man nyser i en hastighet av 160 km/tim.


Dagens onödiga fakta..

80% av kvinnorna i världen mot 55% av männen i världen tvättar händerna efter toalettbesök.


Till dig, mamma..

http://www.youtube.com/watch?v=3rivK8tlyD8


Det är..

..bra att ta ut sin ilska på nått när man är arg det vet vi alla. Något att rekommendera är att hugga sin säng i småbitar :-) (Om man inte behöver den vill säga) Eller i rena rama ilska få krafter att ta ut den trasiga tvättmaskinen som stått och samlat damm i ett år, få in den i bilen och sen köra den till tippen och när man får frågan -"Ska du ha hjälp att lasta av tvättmaskinen?" sliter man ut den som värsta hulken och säger -"Tack men nej tack" Så ilska kan få dig att orka saker som man inte trodde MEN nu tror jag fan att jag har brutit ryggen nu så HELT lyckat var det kanske inte.. :-)

Jag är sjukt sugen på ost :-( Skulle kunna döda för en ostbricka med skitmånga olika sorters ostar och vin.. Hur mycket vin som helst.. :-) och hur mycket ost som helst.. och hur mycket vin som helst.. och hur mycket ost som helst.. Ja, ni fattar va?? :-)

Tror fan att jag har fått damm-eksem..

Adios..



Dagens andra onödiga fakta..

En golfboll har 336 st, 442 st eller 518 st fördjupningar.


Dagens onödiga fakta..

Mer än hälften av din avföring består av döda bakterier.


Ett tips..

..sätt aldrig kaffe i halsen.. Not a tingeling feeling..


Hemmakväll..

Är hemma, har varit hos mamma sen halv åtta i morse och i kväll ska jag vara hemma och försöka hinna packa det sista kartongerna. Ska klia Mr Mongo bakom örat extra mycket också hade jag tänkt. :-) Stackarn har fått varit så mycket själv dom senaste dagarna. Och sen tänkte jag försöka slappna av lite, lägga mig på soffan och hoppas på lite sömn, det har varit brist på sömn senaste veckan. Måste få lite mer energi så jag orkar med allt som händer..

Dagens andra onödiga fakta..

Det tar 40 år att fylla Globen med vatten från en vanligvattenkran.


Dagens onödiga fakta..

En jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka (!).


Hemma för ett kort tag..

Är hemma ett litet tag från sjukhuset för att gå ut med Mr Mongo och få i mig nått att äta. Tänkte passa på att packa en eller två kartonger medan maten är på spisen. Och medan ena brorsan är kvar hos mamma tills jag kommer upp igen. Vete fan hur jag ska hinna packa ner och städa allt till lördagmorgon men det ordnar sig nog. I torsdags så trodde inte läkaren att mamma ens skulle överleva natten för att hon blivit så snabbt sämre men hon lever fortfarande och det är hennes fördelsedag. Grattis :-)

Jag har ju hela tiden vetat att hon skulle dö av sin lungcancer men man är ändå inte förberedd. För det har gått snabbbt, hon mådde ju bra 26 oktober och det är en månad sen typ. Hon får inget näringsdropp längre för hennes kropp tar inte upp det. Man kan sätta in det i det här skedet men då är det bara i smärtstillande syfte. Så inte venerna torkar ut.

Hon har morfin, antibiotika, stesolid (lugnande) och nått annat ångestdämpande i droppform så det finns kontinuerligt i hennes kropp så hon inte ska ha ont. MEN hon har ont ändå så hon får smärtstillande med spruta i armen också. Inte så konstigt om man har ont när cancern spridit sig i hela skelettet, bröstbenet är av, metastaser i levern och så misstänker läkarna att det har spridit sig till hjärnan också.

Vilken jävla skitsjukdom.. Hade det funnits dödshjälp hade jag inte tvekat, att ligga sådär att lida i livets slutskede är inte värdigt. Jag bara önskar att jag kunde göra nått så hon slapp ha ont.. Och jag hoppas att de ångestdämpande medlen hon får hjälper. Jag har pratat med läkaren och dom har gett en väldigt hög dos och jag har poängterat vid flertal tillfällen att hon ska fan inte ha ångest också. Nu kan man ju inte veta säkert om hon känner ångest ändå men läkaren trodde inte det. Tycker att det inte finns en enda anledning att snåla på smärtstillande eller ångestdämpande i det här fallet..

Nej, ska äta, packa kartonger och sen åka upp igen..

Dagens andra onödiga fakta..

Det är omöjligt att dricka om du har huvudet tiltat hela vägen tillbaka.


Dagens onödiga fakta..

En myras luktsinne är lika bra som en hunds.


En liten..

..paus i packandet. Upprepar igen: Fan vad skit jag har! Tog en paus för att kolla på "Sveriges fulaste hem". Har börjat gilla den serien som fan. Tycker Simon är skitrolig när han blandar både svenska och engelska när han pratar. :-) Och sen finns det ju en och annan snygg hantverkare som skymtar förbi i rutan också och då pratar jag INTE om Jonny med den totalt omanliga rösten. *kräks* Nej, nu ska jag dricka kaffe, luta mig bakåt, lägga upp mina fötter på soffbordet och njuta av "Sveriges fulaste hem"..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Att bita på naglarna är som att slicka på toalettstolen.


Dagens onödiga fakta..

Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.


Faan..

..vad skit jag har samlat på mig. Har hållt på och packat, kastat, rensat och vete fan allt sen klockan ett. Och det är typ lika mycket skit kvar om inte mer. Det piggar upp en SÅ mycket! Inte.. Nu tänker jag inte göra ett skit mer för tillfället. På tisdag är det trippar till återvinningcentralen som gäller innan jag ska jobba. Jippie, har verkligen en underbar vecka att se fram emot. Undrar hur jag ska hinna klä om soffan och sy nya soffkuddar. Hm..
Krisar det sig så får jag väl göra det på det nya stället men det skulle vara så skönt att ha det gjort. Shit, vilket tråkigt inllägg.. :-)

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Jennifer Lopez har försäkrat sin rumpa för 1.5 miljoner euro. (Ska jag också göra sen..:-))


Dagens onödiga fakta..

En spermie färdas fortare än en moped.


Uppdatering..

..Zzzz..


På..

..jobbet och det är SÅ kul. *lätt ironisk* Men jag hann med lite packning och omstuvning av saker hemma innan jag åkte. *überstolt* Kommer typ ha sofforna kvar, allt annat har jag slängt innan flytten. :-) Så nu är det alvedon, kaffe och te som gäller i natt. Slutar kvart i sju men då sover väl ni era kräk. :-) Eller ni kanske sover redan nu..

I morgon ska jag göra thaimat (apropå absolt ingenting). Jag och Miss R var ju helt besatta ett tag i augusti och september och käkade ute var och varannan dag på ett thai-hak och det var en rätt där som var så sjuk jävla god som jag alltid åt. Och när jag var på Willys för inte alltför länge sen så hittade jag själva grytbasen. Woohoo! Så det får bli både lunch och middag i morgon med ris. Bara så ni vet alltså. :-)

Vete fan hur jag ska stå ut här i typ 5 timmar till. Zzzz..Tror inte nån skulle märka om jag gick hem förutom min kollega som kommer för att avlösa mig. 

Fan, jag flyttar om 14 dagar. Tiden har gått snabbt som fan. Kommer typ att ta hur lång tid som helst att hitta i området. Dagens I-landsproblem liksom. :-) Jag vet var Willys, McDonalds och Statoil är..

Låg på soffan idag och kollade igenom en hel radda "Pang i Bygget"-avsnitt. Dom håller fortfarande. :D "Don't mention the war" "This is Basil, this is Manuel, this is smack on head"

Äh, skit på er. :-)

Adios..



Så jävla skit!

Mamma har åkt in på sjukhus igen och jag är sjuk så jag kan inte hälsa på henne. :-( Och hon är verkligen skitdålig, inga krafter, ingen ork och har helvetes ont hela tiden. Sjukt att det gick åt helvete så fort, hon fick må bra i två veckor lite drygt. Så nu ska de röntga hennes rygg och kolla vad smärtan kan bero på. Om det är nya tumörer som uppkommit. Känner mig ännu mer maktlös nu när jag inte har koll på vad läkarna säger, inte för att jag kan göra så mycket mer än att kolla vad de säger men jag har ju hela tiden varit närvarande när läkarna pratat med henne och nu får jag inte det. Gaaargh! Bara att hålla tummarna att det vänder och att det blir bättre OM inte så hoppas jag verkligen att det går snabbt. Vill inte se henne lida och ha ont, det är inte nått värdigt liv.


Dagens andra onödiga fakta..

Det tar två timmar att koka ett strutsägg.


Dagens onödiga fakta..

Energidrycken Red Bull är förbjuden i Danmark.


Jag är..

..tröööööööööööött, så in i helvete trött på alla jävla idioter.


Dagens andra onödiga fakta..

Hjärnan består av 74,5 % vatten.


Dagens onödiga fakta..

Naglar och hår är gjorda av samma material (kreatin) och det är samma material som insekternas skal är gjorda av.


Dagens tips..

Dra aldrig i dig citodon och sen ledsaga en dövblind ner för en spiraltrappa.. Kan bli lätt svårt då, om man är lättpåverkad av smärtstillande..  Så nu vet ni det! :-) Fan, vad skulle ni göra utan mina upplysningar??





När jag ser..

..den här bilden så kan jag inte låta bli att tänka att den där lilla håriga saken i princip klöste sönder tanten som höll honom vid fototillfället. Verkligen naglade sig fast i hennes ansikte.. Ha ha men kolla hur menlös han ser ut på fotot.. :D





Irriterande saker..

En kvinna, kommundirektör, köpte in 60 färgglada hattar för 18 000 kr till cheferna i Laholm för att de ska tänka bättre? WHAT? Fanns det inte bättre saker att göra för dom pengarna?

Det var väl ett jävla tjat om svininfluensan. Råkade nysa på tåget och helt plötsligt var det helt öde runt mig. Skärp er, fan folk dör som flugor i U-länderna varje dag och ingen jävel höjer på ögonbrynen.

Livbojor som inte funkar på våra svenska fartyg. Great, om man hamnar i vattnet och får en sån slängd åt sig som sista hopp och man ser hur den sjunker som en sten en meter ifrån en. Kan ju vara en aning frustrerande..

Vodafone ska spara 23 miljarder fram till 2012. Vem bryr sig?

Lindex lyxkollektion "Affordable Luxury" säljs bara i storlekarna small och medium. Bussigt! Kan ju säga såhär, hur lite jag än skulle väga skulle jag ändå inte kunna få på mig dom ålskinnen som visades. Skäms Lindex!

Forskare har skapat fungerade snoppar på kaniner så de kunde befrukta honor igen. Jaha.. HUR skadar en kanin sin balle? Tror fullt och fast på att det var forskarna som skadade dom på nått sätt. Och HUR kommer man på att man ska forska på det??

Och hur kommer det sig att det finns folk som forskar i hundbajs? Har nån nått svar på den frågan?

McLaren - barnvagnen som klipper fingrarna på barn. Ja där ser vi ju ett exempel på att dyrast inte är bäst. Inte fan klippte min bajsbruna manchesterklädda vagn a la 70-tal jag satt i mina fingrar.

Anna Anka vs Kalle Anka på julafton.. Que?? Vem vill se hennes nuna på julafton liksom, har vi inte lidit nog?

Alla dessa annonser på julbord. *kastar bajs*

Och till alla er killar som huserar på knullsajter. -Nej, man mäter inte ballen från rövhålet, det kan bli lätt fel storleksmässigt då.. Det finns inga kukar som är 45 cm långa och 40 cm i omkrets.




Dagens andra onödiga fakta..

Landet Dubai har funnits i trettio år.


Dagens onödiga fakta..

Fjärilar smakar med fötterna. (Heter det verkligen fötter på fjärilar? Okej att det kanske inte heter klövar men fötter kändes malplacerat på nått sätt? Hm..)


Dagens andra onödiga fakta..

 Att äta ett och ett halvt kilo vattenmelon inklusive kärnorna (viktigt) ger samma effekt som viagra.


Dagens onödiga fakta..

Det längsta spelet i monopol varade i 660 timmar.


Faan..

..vad surt det är att inte kunna sova.. Bläää! *kastar bajs*


Dagens andra onödiga fakta..

Den medicinska benämningen på rädsla för långa ord är "hippopotomonstrosesquippedaliophobia". (Svettas lite nu efter den stavningen..:-))


Dagens onödiga fakta..

Världens största solros genom tiderna blev 7.38 meter.


Då och nu..

1700-tal:

"Som förtrollad av uppenbarelsen i trädgården sjönk George ner på fönsterbänken. Pulsen började slå häftigt och det var som om drömmen hade tagit verklig gestalt. Flickan var lika utsökt som en porslinsdocka och där hon satt i lusthuset omgiven av blommor var hon vacker som en tavla. Skuldrorna var alabastervita, midjan smärt och på det gyllenblonda hårsvallet satt en förtjusande hatt. I de smäckra händerna höll hon en tunn bok i skinnband med en hibiskusblomma instucken mellan bladen. Hon var perfekt, och i det ögonblicket förstod George att han aldrig skulle älska någon annan. Hon var ganska lång insåg han, och ytterst elegant i en ljusgrön eftermiddagsklänning. Dekolletaget var fulländat och det gröna sammetsbandet runt halsen underströk hur lång och smal den var. Hon lyfte på huvudet och deras blickar möttes. Han förmådde inte röra sig ur fläcken. Hennes ögon var som smaragder i det hjärtformade ansiktet, och han rodnade över att blivit ertappad med att stirra"..

2009

"Som förtrollad av bruden sjönk George ner på tunnelbanesätet och satte upp sina skitiga svindyra adidasdojjor på sätet framför. Hade nån lirare kommit med en blodtrycksmätare vid detta ögonblick hade George uppmätt en fett stor stroke på G. Slynan såg ut som en av hans favvo-brudar på Canal + som han alltid kollade på runt tolv-snåret varje kväll. (Förutom på söndagar då de bara visar mjukporr och det kan man ju stå över. Författarens anm. :-)) Och där hon satt på tåget omgiven av hennes white-trashpolare och med sina tajts, "Canada Goose"-jacka och ett par lårhöga stövlar med sylvassa klackar var hon grymt jävla påsättningsbar. Skuldrorna som han kunde skymta under den öppna märkesjackan var tatuerade, midjan schysst och i det sönderblonderade tuperade håret hade hon tryckt dit nått skit han inte urskilja. I hennes händer, som hade konstgjorda naglar, hade hon sin MP3 och sin mobiltelefon som hon hela tiden blippade med. Hon var perfekt, och i det ögonblicket förstod George att han aldrig skulle kunna runka till nån annan bild än just den som just nu etsade sig fast på hans hornhinna. Hon var ganska lång insåg han, och fett jävla fetsnygg i sin röda "Canada Goose" jacka. Hennes lökar var på väg att rymma ur hennes urringning, då hon hade tryckt ihop, tryckt upp och puffat upp pattarna under hakan. Sammetsbandet hon hade runt halsen påminde George om en fantasi han hade angående fjädrar och "Karlssons klister". Hon lyfte huvudet och deras blickar möttes. Han kunde inte röra sig. Hennes ögon var som två kåta marskatter som sa: "Vill ha, behöver ha, MÅSTE ha". Och han gick fram till henne och sa: -"Jag har nått fett jävla imponerande i brallan, vill du ha?"..

Vad tror ni??

Tror ni det här är en bok för mig? :-)

Läs..

"David är mörkrädd. På ett sjukligt vis. Sedan barndomen har hans rädsla för mörker och skymning plågat honom. Det tycks som om någon alltid står i ett hörn och bevakar honom, någon som drar närmare när rädslan blir som värst.

Till slut bestämmer sig David för att möta sin demon. Han går i terapi, och sista steget är enkelt: Han ska bo ensam i en stuga ute i skogen tills han är botad. Något som visar sig inte bli så enkelt som han först trott. Samtidigt som skymningen kommer är det något som kommer närmare stugan, som knackar i väggarna, som skymtar i fönstren. Är det något som vill in?"

Var inne på "Bokus" för att köpa lite böcker och så hitta jag den här, dock tänker jag INTE köpa den..


Nu är..

..flyttdatumet bestämt. Flyttlasset går norrut 28 november. Tjihoo! Så första advent ska jag sitta och mysa med adventsljus och massa flyttkartonger. Och dra en och annan repa till IKEA. *gillar skarpt* :-)


Får jag mer?! :-)



Kära Bullen!
Om jag klär ut mig till kakmonstret, kommer jag att få mer sex då?

(Det är inte tjejen som skriver bloggen som frågar och det är inte hon på bilden. OBS! Bilden är arrangerad..)


Jag är..

..fan läskigt uttråkad. Har packat två lådor sen tog det intresset slut. :-) Däremot så fastna jag framför gamla foton och brev. Det var liksom liiite mer roligt än att packa. Hitta en dagbok från när jag var nio år. Ganska patetisk läsning. X:D Jaha.. vad ska jag göra nu då? *trummar med fingrarna mot bordet*


Tiden bara rinner i väg..


Fan, vad tiden går snabbt, det var ju för fan söndag alldeles nyss. Och jag borde packa. :-( Inte sitta här och inte göra ett skit. Och det är bara 20 dagar kvar tills jag flyttar, dom kommer ju att försvinna hur jävla snabbt som helst. Och det är ju en fördel att ha packat tills flyttdagen. :-) Och jag har en ihållande huvudvärk MEN jag var duktig och köpte vanlig frukost och inte McDonalds-frukost i morse. *klappar mig själv på axeln* Apropå ingenting alltså. :-) Fan, vad skit jag skriver.. Ha ha!
Skit på er! :D

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Den mängd syre ett viggenplan förbrukar under en sekund, klarar sig en människa en vecka.


Dagens onödiga fakta..

Dockan Barbies fullständiga namn är Barbra Millicent Roberts.


KAKA! KAKA!




Jag är..

..fruktansvärt mörkrädd och har jag inte nån som sover hos mig så har jag en eller två lampor tända i lägenheten. I natt när jag skulle sova tänkte jag att jag skulle vara skitmodig och ha varenda lampa släckt. Det funkade i sisådär i 10 minuter, tills jag hörde värsta dunset på balkongen. Och det lät typ som om nån dunkade på balkongräcket. Jag låg helt jävla skräckslagen under täcket och funderade på vad fan jag skulle göra. Rent logiskt så _borde_ det inte vara nån som klättrat upp på fjärde våningen men man vet ju aldrig.. *skräckfilmstema*

Så med Mr Mongo bakom! mig smög jag upp med en tegelsten till bok som jag höll krampaktigt i handen för att kolla vad som hände. Tänkte OM det nu var nån som nu stod på balkongen så var min plan att sula boken i huvudet på den.Tack Mr Mongo för att du är en sån bra vakthund förresten, det känns tryggt. Kommer ut i vardagsrummet och får se en fiskmås i storleksklass med en tyrannosaurus rex sitta på balkongräcket och även fast jag SER att det är en fiskmås, dock den största jag fan sett så registrerar inte min hjärna att det inte är nån fara utan jag står kvar och tycker mig se att han glor på mig med illasinnande ögon som skiftar i rött och gult och att han har extra vassa klor som glimmar till..

Mr Mongo har redan vid det här laget gått och lagt sig igen och snarkar högt. (Han har fan allvarliga polyp-problem) Jag känner att jag inte litar på den här fula grejen på balkongen så jag backar ut från vardagasrummet så jag har koll på vad han sysslar med. (Så han inte drar fram en mauser eller nått, för jag menar, det händer ganska ofta att människor blir skjutna av måsar :-)) Och sen kunde jag inte somna om.. Jävla måsjävel! Så jag är skit-trött för en mås skull.. *kastar bajs* :-(

Så nu ska jag dricka lite indiskt te, lägga mig på soffan och hoppas på att sova ett par timmar innan kvällen börjar..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

En mygga har 47 tänder.


Dagens onödiga fakta..

Nikola Tesla, mannen som uppfann radion var rädd för kvinnor i pärlhalsband.


Damn..

.. vad jag älskar handspriten på jobbet. Svider störtskönt i varenda litet småsår man har och man blir hög som ett as av ångorna.. Löövley.. :-) Kan lätt bli beroendeframkallande tror jag. *Tar liiite mer och gör sexiga moves samtidigt*

Så vad ska jag göra nu då? Har ett par timmar kvar här på jobbet ju.. Glömde mitt kvällsmål hemma så jag är hungrig och det finns fan ett överflöd av kakor här. Bussigt era jävla cp:n.. Har gömt dom under papper och massa annat skit så jag inte ser dom. Risken är då att det inte finns en enda liten smula kvar om jag bara skulle ta EN..

Skulle behöva massage, min säng är på väg att åka till sänghimlen och det är jag som kommer att fan hugga sönder den och skicka den dit. Den ger mig ömma axlar, rygg och nacke.. Die bed die.. Ska ju i och för sig köpa ny men det är ju ett par dagar kvar tills jag flyttar så jag får väl stå ut med skiten ett tag till.. Och den låter så fort man bara rör sig en millimeter. :-(

Jaha, vad ska jag skriva mer för skit då? Eller ska jag vara vuxen och  skriva en inköpslista till fredagshandlingen i morgon? Zucchini, blomkål, kyckling, taco-saker...

Adios..


KAKA, KAKA..


Dagens andra onödiga fakta..

På reklam för klockor är visarna ställda på tio över tio för då ser klockan glad ut och då vill människor köpa den.


Dagens onödiga fakta..

Giraffen är faktiskt stum men kan fnysa ljudligt.


Bla, bla, bla..

I feel så SÄÄÄÄÄXIG tonight..

Vill än en gång bara skriva att jag inte har en blekaste om mina "Dagens onödiga fakta" har nån sanningshalt. Så skyll inte på mig om ni skryter på nån fest vad ni vet och nån börjar ifrågasätta.. :D För jag menar vem memorerar INTE det ni läser i min blogg, den är ju den hetaste av _ALLA_ bloggar.

Är på jobbet och vi har fått nya arbetskläder. Och jag passar ta mig fan inte i färgerna, jag ser ut som nått miserabelt vårtsvin som är färgblind. *Kastar bajs* Brallorna är så låga i midjan att även när jag står upp så är mina trosor över kanten. Snyggt.. inte! Då kan ni ju tänka er hur snyggt det är om jag skulle glömma dra ner tröjan eller om tröjan skulle åka upp av nån anledning. Gud förbjude om man skulle ha såna där trosor man bara använder typ när alla andra ligger i tvätten och man inte hunnit haft tvättstugan.. *får kväljningar*

Fatta vad jag hitta här på jobbet.. Japp, en "Fristads"-katalog. Vad är oddsen för det då? Sluuurp.. *bläddrar så det ryker* 

1 st verktygsbälte..*Grr*
1 par snickarbrallor..*kåtslag*
1 par hängslen.. *sexigt*
2 st knäskydd.. *Woohoo*
1 par arbetarskor (ser ut som typ träskor men i skinn..)..*WoW*
1 st bakåtvänd keps *trosjouice*
1 st snäv t-shirt *ge hit*
1 st munkjacka *Gaaah*

Men var fan är killen som ska använda detta då? *UNDRAR*

Jesus...tunnelseeende, kåtflimmer och en massiv kåtattack!



Dagens andra onödiga fakta..

Äkta pärlor smälter om man lägger de i vinäger.


Dagens onödiga fakta..

Om man skulle lägga hela kroppens alla röda blodkroppar på en rad så skulle den raden bli cirka 187 500 kilometer lång.


Kan man ha häftigare ögon än henne? Check it out..

http://www.youtube.com/watch?v=5-ctIC65PV0


Fick ett sms..

..där det stod: "Förlåt för allt jag utsatte dig för"..

BUHU! Fuck you liksom..Du fortsatte/fortsätter ditt liv som om inget har hänt men för mig förändrades det en hel del. Du knäckte mig på ta mig fan alla plan och gjorde mig till en liten, osäker, rädd, viljelös människa med noll självförtroende. I sju jävla fick du hålla på att knäcka mig tills jag fick nog.. Jag kämpar fortfarande att ta tillbaka allt som du tog ifrån mig. Kämpar för att inte se mig själv som ful, värdelös, dum i huvudet, förståndshandikappad, psykiskt sjuk och allt vad du kallade mig. Jag skiter egentligen i att du slog mig, det har jag inte fått direkt några ihållande skador av men det psykiska däremot, det är ingen lek..


Dö ditt jävla..

..bajs-as som snodde min och mammas krans & ljus som jag lade på pappas grav i helgen.




Jag borde..

1. Packa lite saker.
2. Sortera massa skit.
3. Skriva klart det personliga brevet till skolan så man vet om man ska börja plugga i januari eller börja söka nytt jobb.
4. Fixa bil med dragkrok & släp så jag kan slänga saker på återvinningscentralen.
5. Kolla på ny säng.
6. Dricka mer vatten.
7. Ha tvättstugan.
8. Ladda ner lite nya låtar till mobilen.
9. Lämna tillbaka mina gamla arbetskläder.
10. Byta till vinterdäck.

MEN jag bara sitter här i soffan och bara sitter.. Och börja likna Allfons Åberg -"Jag ska bara"..

Jag vet att jag har länkat den här förut men jag bara älskar den..
http://www.youtube.com/watch?v=gawCjncHmhM

Lyssna och njut mitt herrskap.. Så.. What becomes of a broken heart?

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

En kyss innehåller 9 mg vatten, 0,7 g äggviteämnen, 0,18 g organiskt material, 0,7 g fett, 0,45 g salt och 250 sorters bakterier.


Dagens onödiga fakta..

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan sitt huvud innan den svälter till döds.


Dagens andra onödiga fakta..

Ståltråden i ett kollegieblock är ungefär 2.10 meter långt.


Dagens onödiga fakta..

Det krävs 16 liter vatten för att göra 1 liter öl.


Boooring!

Kom hem för ett tag sen och är uppe i varv. *lätt uttråkad* Finns ju _så_ mycket att göra vid den här tiden på dygnet. Alla andra töntar sover ju verkar det ju som. Helt dött på MSN liksom. *kastar bajs* :-)

Äh, lägger mig på soffan ett tag och kanske kollar på nån skräckfilm jag spelade in när bilden på TV:n var bra. Eller inte.. Fan, blir bara fegare och fegare ju äldre jag blir.. :-)

Adios..






Dagens andra onödiga fakta..

Det vanligaste ordet i världen är "OKEJ".


Dagens onödiga fakta..

Den första telefonkatalogen hade bara 50 nummer i och kom från USA.


RSS 2.0