Tänkte bara skriva..

.. att jag bara älskar "Pantertanter" och Två och en halv män".. *Informerar* :D


Dagens andra onödiga fakta..

Stockholm tillsammans med Reykjavik har den renaste luften av alla huvudstäder i världen.


Dagens onödiga fakta..

Svenska ambassaden i Bagdad vaktas enbart av en irakisk vaktmästare.


Woohoo! Fredag!

Och jag har en HEL ledig helg framför mig! Så jävla skönt, det var länge sen jag hade det. Och så har jag Mr Mongo hemma tills på måndagförmiddag. Great! Livet känns ganska behagligt just för tillfället. Bara att njuta av det och se till att samla krafter till när det blir sämre. (För det blir det alltid.. *optimist* :D)

Var hos mamma idag och hennes hår har fan växt, eller det har blivit bra mycket mer tjockare sen jag såg henne sist. Ovanligt att se henne i kort och rakt hår. Och på andra sidan hennes huset så håller de på att lägga nya takpannor och gissa vad det är för killar? Japp, killar i blåställ.. *trosjouice* Jisses, ett helt fotbollslag liksom..

Har ringt och skällt ut Com Hem nu tre dagar i rad för att min bild hackar och fryser och har gjort det till och från sen i början av oktober. Idag fick jag ett sms att jag _förmodlingen_ har driftstörningar.. NO SHIT?? Och de ville att jag skulle ringa och boka tid med en tekniker. Stackarn som fick ta emot mitt senaste samtal fick typ ta skit för alla hans medarbetare och deras lysande insatser för att lösa problemet. Fakturan som kommer, kommer att makuleras. Ha, ha! Eat shit and die, COM HEM! (Gå hem) Men undrar hur kul tv-helg jag kommer att få.. Ja, ja får väl hitta på annat att sysselsätta mig med än att kolla på TV..

Och så till det eviga jävla dilemmat: -Vad ska jag äta till middag? Middagstips nån?? Funderar på att göra hemmagjord pizza eller nån köttbit med tzatziki.. Hm.. stor beslutsångest! Världsliga problem liksom..

Adios..




Just do it.. :P


Glad!

Idag har jag varit och skrivit på det nya lägenhetskontraktet. Fan, vad skönt. Ännu ett steg närmare min egen porrlya.. Woohoo.. Funderade på hur länge det kommer att ta innan jag "vet" området. Har ganska taskigt lokalsinne så det kommer bli många omvägar både till fots, bil och kommunala medel. :-) Har aldrig varit med om att man får bonuskort på vissa affärer i området för att man är bostadskund. Exempel får jag rabatt på olika salonger (både hår och nagelsalonger), blommor, skoservice, fotvård, ICA, bilservice, bokhandel för att nämna några. Inga superstora rabatter men ändå. Dock är det kris med parkeringsplatser så jag vet inte när jag får en parkeringsplats/garage i området. Har inte råd att betala 5 kr i timmen mellan 08-24 till typ april 2010. Så jag får parkera den hos nån annan eller ställa av den. Men skitsamma, jag får en ny lägenhet. Ha ha! Nope, nu ska jag kolla på "Little Britain"..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Du andas dagligen in en liter av andra männsikors anala gaser. (Oh, very najs..)


Dagens onödiga fakta..

Ugglor är det enda djuret som kan se färgen blå.


Dagens andra onödiga fakta..

Endast två personer vet receptet till Coca Cola.


Dagens onödiga fakta..

Ordet pappa ser nästan likadant ut världen över.


Jag ska bara..

Jag borde verkligen börja rensa lite saker nu innan flytten när jag ändå är ledig men jag kan bara inte ta mig ur soffan och ta tag i det. Känner mig totalt anti mot att rensa saker och kasta sånt jag ändå aldrig använder. Jag vill kolla på tv och dricka kaffe bara. :-) Förra veckan hade jag ett snitt på 17100 steg om dagen och det är ta mig fan inte fel alls. :-) Tänkte fortsätta i samma stil denna vecka så en promenad ska jag ta sen men nu hägrar en kopp kaffe till.. :-) Ett mycket intressant inlägg..

Adios..


Ja, vad ska man säga??

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article6019333.ab


Dagens andra onödiga fakta..

En åsnas ögon är placerade så att de kan se alla fyra fötter samtidigt.


Dagens onödiga fakta..

Det finns över 50 000 st bokstäver i kinesiska.


Så..

..jävla bra! :-) Min mammas tumör är i princip obefintlig just för tillfället så det blir ingen sjätte cellgiftsbehandling. Strålningen har hjälpt mot smärtan och håret är på väg tillbaka. Alla prover ser bra ut och hon är pigg. Bara att njuta av detta just för tillfället och det tänker jag göra som fan. Så i kväll skulle hon mysa med en skitsmarrig macka med skagenröra och till efterrätt lökchips och ostbågar a la 40 grams påsar. Och sen så köpte hon diverse godissaker.. -"Om jag skulle bli sugen på nått". Och hon hade haft värsta energin i helgen så hon hade gjort skinkschnitzel med stekt potatis till Mr Mongo (Bortskämd hund? -Oooh, nej..) och stekt pannkakor till mig. Love, Mamma, love..! :-)

Vad har hänt sen sist då? Vaknade lite bakis på lördagen, inte så farligt med tanke på vad jag faktiskt drog i mig och sen har jag jobbat. Inget världsomspännande alltså. Idag har jag varit med mamma på sjukhuset, umgåtts med mamma, varit hos läkaren själv och sen har det inte hänt så mycket mer. Dags för att fixa middag. (Läs värma pannkakor.)

Adios..


Ett tips..

Om ni inte har kollat på matlagningsprogrammet "Two fat ladies" på tv 8 (kommer inte ihåg vilken tid det går) så gör det! Två coola tjocka äldre damer som lagar mat. Så..veckans tv-tips är klart! :-)


:P


Dagens andra onödiga fakta..

Om du skulle möta en sjöhäst i ett 400-meterslopp, skulle den komma i mål nästan en dag efter du kommit i mål.


Dagens onödiga fakta..

Det är större genetisk variation mellan två apor i en stam än det är mellan en människa i Skandinavien och en människa i Afrika.


Woohoo!

Ingen feber, ingen huvudvärk och bara pyttelite snorig så Today is fredag, partyfredag! Partyyyyyy! :D Jag är på ett sjukt jävla bra humör och springer omkring och typ ler hela tiden, är sprallig som fan och mår bättre än vad jag gjort på länge. Tjihoo!

Så snart är det dags att blanda en fet grogg (lunch) och sen bara fortsätta tills jag stupar.. Kanske ska stå på benen i alla fall tills de andra dyker upp. Det kan ju vara trevligt om jag kan ta mig fram till ytterdörren för att öppna den. Eller så ställer jag upp dörren redan nu och sen får de helt enkelt ta sig in själva..Ha, ha! Som jag skrivit tidigare, det gäller att ha mål här i livet..

Ha en bra fredag, det tänker jag ha i alla fall!

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

När något irriterar dig krävs det 42 muskler i ditt ansikte att göra en bekymrad min.


Dagens onödiga fakta..

Grodorna spyr upp sina egen mage och tar bort resterna med bakbenen och sedan sväljer magen igen. (Yiack!)


OBS! FLYTT 1 DECEMBER! :D

Det blir flytt 1 december. Fan, fan, fan, fan vad skönt! Nu får jag mitt eget, bara mitt! Ska bli så jävla skönt så ni anar inte. Och så skönt att komma till ett nytt ställe.. Ska skriva på papperna 29 oktober.. IKEA-katalogen har blivit min bästa vän just nu. :-) Ska köpa lite nytt men tänkte fixa och dona med de gamla möblerna och fixa så dom blir som nya. Trots att jag är skithängig, snorar, har feber och huvudvärk känner jag mig konstigt nog bättre än på länge. Ha ha! Lööövley!  

I går blev det 20 447 steg. Yea! Tack Miss R för den extra promenaden igår kväll, den hjälpte till ganska mycket. :-) Nu ska jag bara lära mig att gå rätt med stavarna, har inte insett att det var värsta tekniken för att gå med ett par stavar. MEN jag VÄGRAR att gå ut med dom själv så jag ska haffa nån som jag ska ha med mig! :-)

Nej nu ska jag dricka lite te, njuta av att jag har en ledig dag!

Adios, fockers.. :-)

Dagens andra onödiga fakta..

Oddsen att dödas i en flygkrasch är en på 25 miljoner.


Dagens onödiga fakta..

Råttor förökar sig så fort att inom 18 månader skulle två råttor ha mer än en miljon ättlingar.


Fan..

..har redan jobbat en och en halv timme, bara sex timmar kvar. Woohoo! Sen efter det är det hämtning av Mr Mongo som gäller och få ihop 11 000 steg minst. Men när jag har honom så blir det lite lättare att få ihop stegen, han måste ju ut. Dock är det svårare att få ihop aerobics-stegen för det blir ju mer strosande med honom. Så det blir extra promenader utan honom medan han får vara hemma och snarka i sängen. (Aerobiska steg = antalet jämna steg i oavbruten följd. Aerobiska steg räknas separat när du tar mer än 60 steg per minut och mer än 10 minuter kontinuerligt.) http://www.stegraknare.se/produkter/37.asp 

Jisses, värsta utläggningen.. Har redan lyckats få ihop 2895 steg för jag gick till jobbet och av dom är det 2675 st aerobics-steg. Är så jävla mörkrädd att jag gick skitfort. :-) Det är verkligen inte min grej att börja tidigt. Visst det är skitskönt att ha hela eftermiddagen fri MEN då är jag så jävla zombielik att jag uppskattar inte det riktigt. Jag är sjukt morgontrött och värre verkar det bli ju äldre jag blir. När jag är pensionär kommer jag sova tills klockan är typ fyra på dagarna, röka gula right, dricka "Explorer" till kaffet på morgonen, fortsätta med ett par "Smirnoff Ice" , vara otrevlig mot allt och alla och absolut INTE ta ett jävla steg mer än nödvändigt.. (anställer en slav i blåställ som får fixa och dona åt mig) :-) Faan, jag tror jag börjar se fram emot att bli pensionär..

Nu ska jag kolla vad jag fick för roligt sms såhär tidigt på morgonen.. ;-)

Adios..




Det suger..

..att inte kunna sova. Att bara ligga och vrida och vända på sig. Ingen ro, inga softa tankar, nada liksom..
Ska börja jobba klockan fem, tror ni jag kommer att vara pigg på jobbet?? Klockan börjar närma sig tre. Och natten innan dess sov jag tre timmar.. Hoppas bara att det är en kort sömnbrist-företeelse denna gång och inte som i somras. Den sömn-brist-perioden var skitjobbig och jag vill helst inte ha det så igen. Undrar om det inte är lika bra att skita i att gå och lägga sig, kommer ju bara vara typ stendöd när jag väl vaknar sen..
Ja, ja kan inte göra så mycket förutom att jag måste lära mig att släppa alla tankar när jag ska sova.. Och hur fan gör man det då??


Dagens andra onödiga fakta..

Charlie Chaplin lär ha fått mest beundrarbrev av alla artister i hela världen.


Dagens onödiga fakta..

Guiness rekordbok har rekord att vara den mest stulna boken på biblioteket.


Hallelujah..

http://www.youtube.com/watch?v=xR0DKOGco_o&feature=related


Pepparkakor..

..är jag skitsugen på. Och hårt bröd med kall kokt potatis, lök och kaviar. Fan, jag har mat-hallucinationer som heter duga här på jobbet. Give me!



Och jag fryser som fan..



Och kommer typ en sån här ligga i min säng när jag kommer hem?? :P Precis i den positionen..


Dagens andra onödiga fakta..

Du blinkar över 10 miljoner på ett år.


Dagens onödiga fakta..

Om vulkanen under Yellowstone skulle få utbrott skulle nästan hela USA täckas med lava. (Ha ha!)


Ännu..

en uuuunderbar natt på jobbet. Trots att jag sovit som en gris nästan hela dagen och kvällen är jag ta mig fan astrött. Mr Mongo kom inte indrällande förrän vid elvatiden i morse så jag fick lite sovmorgon. Han hade varit ute vid niotiden men efter psykstirrningen och diverse tasstramp i mellangärdet så kunde jag inte somna om. Gick upp vid tolv, gick en promenad och sen var det tvättstugan som hägrade. *Pissade på mig av lycka*. Och efter det var det sängen som gällde. Även fast jag har tillbringat mesta tiden av min tid i sängen så hann jag ändå få ihop 12 579 steg. Och hittills idag har jag gått HELA 198 st. :-) Fan, vad jag vill ha en caffe latte just nu.

Och jag börjar känna stickningar i näsan och börjar få mer och mer ont i halsen. Hm.. har du smittat mig så är du fan en dödens lammunge. :-) Du ska aldrig mer få åka med mig i min bil.. :D

Jaha, vad händer denna söndag då? Ska kanske åka och byta ett par brallor på landet (om jag orkar), annars kommer den nog att bestå av att softa så mycket så möjligt. En SS alltså -Soft Söndag..

Adios..

Lär väl återkomma under natten men nu ska jag koka te och försöka hitta en annan radiokanal som inte spelar "Rock-Olga".. Huga..


Min tvättstuge-outfit.. ;-)


Zzzzzz..

Jag är sjukt jävla trött.. Tänkte bara skriva det medan ni era jävlar ligger och trynar i era sängar..:-)
Jävla dålig attityd att slagga när jag jobbar. *KASTAR BAJS* Vill ju ha lite sällskap, bara lite, inte mycket alls. Pyttlite bara. Har gått åtta steg till sen kl halv tre. Har jag ett stillasittande jobb eller vad?? :-) Ja, ja får väl hitta på nått så jag inte somnar den sista timmen och fyrtio minutrarna som återstår av detta arbetspass.. Men i morgon..


Så jävla söt!

http://www.expressen.tv/nyheter/Utrikes/1.1745019/valp-i-trubbel-gor-natsucce


Gårdagens steg..

blev 14 457 st. Och dagens steg har hunnit blivit HELA 132 st. (Denna dag är ca 2 och ½ timme lång) Woohoo! Hela denna vecka har jag gått över 10 000 steg om dagen. Jag är fan bäst! Undrar hur mycket stegräknaren registrerar när man knullar? Det måste ju bara prövas..


Dagens andra onödiga fakta..

American Airlines sparade över en tredjedels miljon genom att ta bort EN oliv från salladen i första klass.


Dagens onödiga fakta..

På japanska uttalas orden för fyra och död på samma sätt. Detsamma gäller orden för nio och smärta. Därför har inga hotellrum i Japan nummer fyra eller nio.


Gaaargh!

Jag är på jobbet och jag har ett par ordningsvakter här hos mig (inga snygga dock :-() och de sitter just nu och äter och det är skitirriterande. Fattar inte hur "Gorby's Piroger" kan lukta så sjukt jävla gott. *Vill ha* Och jag fattar inte varför mitt internet krånglar ta mig fan var jag än är. Det är skit seeeeegt. *Hatar* Jaha, vad händer denna helg då? Absolut ingenting, jobbar trots att det inte är "min" helg. Men jag är ledig helgen efter jag fyller år i stället så.. Partyyyyy blir det då! Och nån slags inflyttningfest ska jag ju ha OM jag flyttar. (Är en aning trött på att inte veta om jag ska flytta än) Blir det ingen flytt känns det som om jag är beredd att faktiskt slå ner handläggaren som har haft hand om min ansökan. Så jag kommer kanske blogga från fängelset sen.. Ja som sagt, man ska ju ha mål här i livet.. :-)

Adios..


Vill inte..

..jobba.. *deppar* :-)


Dagens andra onödiga fakta..

En känguru får plats i en tesked när den föds.


Dagens onödiga fakta..

Kvinnor blinkar två gånger mer än vad män gör.


Jävla..

..bajs Com Hem..
Kan de bara fixa så att min bild inte hackar, fryser eller helt plötsligt bara försvinner. Har två kanaler att välja  mellan: Tv 8 och tv 9, kul tv-kväll..

Äh, får se till att göra annat då.. :-P


Grilla EN korv eller nått..

Och nu måste jag se till att jag går 10 000 steg innan kl 00  och min hund kan man ju inte lita på att han vill gå ut så jag får väl gå ut själv.
Fan, vad jag vill ha en man i blåställ, som luktar svett, damm och murbruk och sen ska han bara förföra mig helt sjukt galet.. Yummie!


Koppla mig.. :P


Dagens andra onödiga fakta..

Greklands nationalsång har ursprungligen 158 verser men man sjunger bara de två första.


Dagens onödiga fakta..

Pingvinen är den enda fågel som kan simma men inte flyga.


På jobbet..

Woohoo.. vad kul! Inte.. Önskar jag vore rik och inte behövde jobba. Eller att bostadsbolagen kunde ha lite mindre handläggningstid på lägenhetsbyten så man kan få reda på om man ska flytta eller inte. Jag vill, vill, vill, vill och åter vill flytta. Vill slänga upp mina adventsstjärnor i ett nytt fönster i år. *Poetisk* Ska göra den till norrorts porrigaste lya. Japp, jag har mål här i livet.. :P

Mina funderingar idag:

1. Hur fan kunde det bli så jävla helvetes kallt på en gång? *fryyyser*
2. Varför jag helt plötsligt överskridit min gräns på mitt trådlösa modem så nu surfar jag helt jävla sjukt lååångsamt. Vad har jag laddat ner liksom? *gör en porrkoll*
3. Snö.. Lööövley *vill ha mer*
4. Ska jag slinga, bleka, färga håret eller låta det vara? *seriös fundering*
5. Fan, det är jul snart. Helt sjukt vad tiden går fort. Och innan dess en fördelsedag också. *lite ångest*
6. Elaka och otrevliga männniskor borde avrättas med en trubbig matkniv. Fattar inte riktigt vad man tjänar på att vara just elak och otrevlig. *hämtar matkniv*
7. Varför min hund har kommit in i höst/vinterjargongen nu när jag behöver den lilla jäveln till att få ihop mina steg. Matte klarar inte det här utan dig, ditt lilla fetto. Du ska med, så är det bara! *bestämmer*
8. Varför det är jävligt oskönt att somna sittandes i soffan för att sen vakna med ett ryck med värsta hjärtklappningen och sen stoppa fingret i ögat med alla krafter man har. *oskönt*
9. Varför kan jag inte bara bestämma mig för vilken slags mobiltelefon jag vill ha. *beslutsångest*
10. Varför kan inte folk låta mig vara ifred när jag bloggar på jobbet? *störande*




Time..

..att knulla sängen.. :P

Adios..




:P

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=e6db2c78-0562-4b8b-baad-96df1399a868


Time att bestämma nått..

Okej, angående helgen.. kan du ta och bestämma dig om helgen. NU! :-)



Dagens steg (hittills) 18 295 st (Yeah!)

Och nu: Kvällsmål.. Tjihhooo.. *hjular* :-)


Det ska börjas tidigt.. :-)


Dagens andra onödiga fakta..

Vi föds utan knäskålar. De utvecklas först i sex års ålder.


Dagens onödiga fakta..

Alla världsdelars engelska namn börjar och slutar på samma bokstav.


Klagomuren..

På jobbet.. Tjihoo! Löövley! Och det som bara kunde fullända denna perfekta kväll är att jag glömt laddningssladden hemma till datorn. Kommer bli en lååång natt.. Och den kommer bergis att ladda ur hur snabbt som helst nu bara för att jag glömde sladden. *morrar* Och jag kommer inte in på MSN heller och det är jävligt surt. Känns som om allt är surt idag :-) Inget har hittills varit bra.. *klagar* Och sen när jag ändå håller på att klaga så börjar jag få skitont i nacken och jag vill inte ha nån jävla nackspärr.. Det är ta mig fan ingen höjdare.. *klagar lite till* :-) Och jag har grymt lite batterier i mobilen också.. Woohooo! *klagar ännu mer*

Det fattades bara att det kom Jehovas Vittnen och försökte predika för mig.. Måste se ut som om jag behöver andlig vägledning och att jag genomlider sju svåra år för tillfället. Fan, vad för lite sömn kan göra att man ser ut som Lucifer himself. Eller Belsebub eller var det ängeln Gabriel? Hm.. fan vad jag kan religonshistoria..



God natt.. ;-)



Dagens steg: 14 327 st


Om..

man hittar en sån här (vad fan är det för nått??) dagen efter brevid sig i sängen kanske man ska börja fundera på sina dryckesvanor.. Var det han du vakna upp med Miss R?



Eller var det han här nedanför?


Eller blev det trekant? ;-)


Dagens andra onödiga fakta...

Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

(Erkänn att du provade att slicka din egen armbåge efter du läste det här inlägget. Jag gjorde det _absolut_ inte.. :-))


Dagens onödiga fakta...

Under en sekund gör sig solen av med lika mycket energi som vi alla människor sammanlagt.


Put a little love in your heart..

http://www.youtube.com/watch?v=0KcB8-RpnRQ


RSS 2.0