Dagens andra onödiga fakta..

En burk med inlagd skinka öppnas i snitt var fjärde sekund.


Dagens onödiga fakta..

Sonys första produkt var en riskokare.


Zzzzzz...

Booooring! :-(



HELVETE!..

..VAD JAG FRYSER! Helt sjukt..


Fan..

..vad trista stilmallar det finns att välja på till bloggen. Och jag är ju så jävla dålig på att fixa mallar själv.. *visar fingret*


I did it my way and the right way..

Idag när jag skulle lämna Mr Killerdog hos mina gamla grannar så kändes det så jävla rätt att ha flyttat därifrån. Flyttat från alla trista minnen, alla tårar och all sorg som utspelades där. Kändes skittungt att köra dit och det kändes så jävla mycket bättre när jag var på väg därifrån. Märkligt..

Scraappy Doo har börjat halta och det är nått jag verkligen inte vill ska fortgå någon längre tid. Började halta helt plötsligt i torsdagskväll efter han legat och sovit. Skumt som fan. Har kollat igenom tassen med typ lupp för att kolla om det skulle finnas nått. Men hittar nada. Så med lite vila (ungefär som om han inte vilar tillräckligt :-)) och hjälp med att komma upp från soffa och säng så hoppas jag att det går över snabbt. Kanske en och annan pistagenöt hjälper med. :-) Håll tummarna!  

Är på jobbet, ska vara här tills klockan är 07.15. Det ser jag fram emot som fan. *ironisk* Jag kunde inte sova heller innan så det kommer att vara skitdrygt att vara här och kommer att vara fan så trött om några timmar. Även fast jag har druckit en hel del koppar kaffe. Och så glömde jag kabeln till mobilen, hade tänkt lägga in massa kort i datan för att få tiden att gå lite snabbare men det kan jag ju glömma. Och det är ta mig fan skitkallt. *klagar*

Jaha..och nu? :-)

Tror jag ska terrorisera alla som är grönpluppade på MSN..

Adios..


Alltså..

..krokodilen "Louis" i "Prinsessan och Grodan" är ju så jävla söt. Den dyker ju upp lite varstans nu eftersom det är premiär på filmen 5 februari. Kanske en aning lättroad? :-)



En rolig sida.. ;-)

http://www.lastbryggan.se/


Äh..

..knulla en bäver!


:-D


Fredag!

Ha ha! Fan vad najs!


Dagens andra onödiga fakta..

Mer än 2500 vänsterhänta personer dör årligen av att använda produkter anpassade för högerhänta. (Hm..)


Dagens onödiga fakta..

I vissa delar av USA är det förbjudet att kyssa en kvinna när hon sover.


Varning för långt inlägg..!

Programmet "Big Medicine" på TV4+ är slut så nu måste jag bara skriva.. :-) I det programmet var det en kvinna som gjort en gastric by pass för två år sen och börjar gå upp i vikt igen. Jag tycker att såna program är jävligt intressanta att kolla på samtidigt som jag kan bli så ledsen & arg. Ledsen & arg för att man kan gå ner hur mycket i vikt som helst men om du inte har fattat VARFÖR du tröstäter/hetsäter/överäter så kommer man GARANTERAT gå upp i vikt. Kanske inte inom de närmsta året MEN kilona kommer att krypa på en igen och så står man där på ruta ett igen och med ett antal extrakilon man inte hade innan. TRO mig jag vet.. Och allt känns så förbannat tröstlöst, sorgligt, misslyckat och så äter man lite till, lite till, lite till och åter lite till..

Och det som stör mig så grymt jävla mycket är alla familjemedlemmar som ger sonen/dottern/mamman/pappan mat vid sängen. Människan är sängbunden på grund av sin fetma och ligger och skriker efter mat och familljen springer som skållade råttor för att han ska få mat. VAD kan hända om de serverar honom/henne en normal portion av ex köttfärsås och spagetti? Han/hon kan ju, rent krasst, inte göra ett skit. Visst gorma och skrika men absolut inget mer än så.

För att återgå till gastric by pass-operationerna så tyckte jag förut att det var nog den enda lösningen för ett hållbart reslutat av vikten men har börjat ändra mig lite. Anledningen till att jag har ändrat mig är att patienterna bara opereras och sen INGET mer. Man tar inte tag i problemet och problemet sitter i huvudet. VARFÖR äter jag? Det är inte lika viktigt NÄR du äter, HUR du äter, VAD du äter utan VARFÖR du äter som du gör. (Det är givetvis bra med matrutiner, äta vid köksbordet och inte äta pizza varje dag.) De bara opereras, får lite information om vad som kan hända om de äter för fort, försöker äta för mycket men inte så mycket mer. Så nu har det kommit nya rön om gastric by pass-patienter nämligen "Slurper", "Grass-eater" och "Night-eater"

"Slurper" -Mixar allt och nu menar jag allt. Pizza, hamburgare, choklad, pasta. För att de inte kan äta en HEL pizza eller hamburgare men vill ändå ha.
"Grass-eater" -Äter lite men konstant.
"Night-eater" -Patienter som går upp och äter nattetid, för att de tror inte att de går upp i vikt då.

Har man inte missat nått väldigt väsentligt här?

Jag fick ett erbjudande att göra en gastric by pass när jag var 24 & jag hade garanterat gått ner asmycket för att sen gå upp igen och för att säkert göra en operation till och så hade jag fortsatt. Det är jag helt 100 på. Och jag hade inte lärt mig ett skit. Och det kostar skitmycket pengar att göra såna operationer, då kan man ju i alla fall ha en lite längre "startsträcka" fram till operationen. Många samtal, tester eller vad det nu behövs för varje enskild person.

Om man har ätstörningar vare sig det är hetsätningar/överätningar/anorexi/bullimi så kretsar dina tankar om mat 24/7 och det är ingen överdrift. Och det är jävligt stressande för man vill ha ett normalt förhållande till mat. Man vill kunna äta EN bulle och inte kasta sig över påsen med bullar och moffla i dig VARENDA en. Eller bara ta en liten bit choklad, lägga tillbaka den i skåpet och veta att den kan ligga där i en vecka. Inte sitta och bli sönderstressad av att det finns choklad hemma. Och man vill inte sitta och tänka om man har kalas/fest: "Fan, kan inte alla gå hem nu så jag kan få vara själv så jag kan äta upp alla rester" Då har man ett ganska skevt tänkande och det försvinner ju inte för att du lägger dig på operationsbordet och får magsäcken krympt..
Eller hur?
Over and out..:-)


Jag är..

..sugen på Chorizo med räksallad.. Och inte så lite sugen heller..Och ska det vara i stora korvbröd, helst med sesamfrön..Och stark senap.. Shit, GE MIG! :-) Tror fan jag ska äta Chorizo, pommes frites & räksallad i morgon, fredagen till ära..

SÅ NI VET!


Tacopajen..

..jag åt till lunch och som jag också åt till middag i kväll var helt sjukt god.. Tack igen! Schysst att man gick upp på morgonen och bara typ längtade tills det var dags för lunch. :-) Jag är nog en av de få som inte tycker att det räcker med snö, jag vill ha mer, mer och mer. Tycker det är skitmysigt! Och nu har det kommit snö på träden igen och det ger så mysigt ljus på kvällarna. *Informerar* :-)

Jag är sjukt sugen på att festa till. På ett totalt omoget sätt.. :-D


Livet..

..är underbart när man får dricka en stor caffe latte, det snöar STORA snöflingor och man slutat för dagen..
Japp, det gäller att njuta av de små sakerna i livet..:-)


Vilken jävla mästerfotograf jag är asså..
:-)


Dagens andra onödiga fakta..

Det finns 293 olika sätt att ge tillbaka växel på en dollar.


Dagens onödiga fakta..

Den mest piercade mannen har 230 piercingar över hela kroppen.


Fan..

..jag vill också ut och resa! Komma bort lite och ha det skönt. Slippa tänka på att laga mat, ligga i solstol, bada, slappa, läsa och bara vara!

VILL, VILL, VILL, VILL!


Måste..

..bara ha en pretty stor kaffe för att överleva såhär på morgonkvisten. Är snortrött!! Ser verkligen fram emot att gå ut och promenera strax. I really mean it.. :-( Och det är ju inte så lite snö heller. Mr Mongo ligger och drar sig och det är det snart slut på.. Mohahahaha!

Ha en bra dag!



Har pratat med Miss A nu på morgonen och hon har haft en onekligen en spännande morgon! Eller det beror på hur man ser det i och försig.. Hon körde fast med bilen, fick lämna bilen, fick ta första tunnelbanan (som skulle göra att det blev en aning för tajt för henne att ta egentligen), missade Arlanda Express och nu sitter hon i taxi på väg ut till Arlanda och kommer att ha typ 10 minuter på sig innan incheckningen stänger. Det kommer gå fin-fint! Håller tummarna! :-)


Och nu..

..ska jag åka i väg och hämta tacopaj till matlåda! Tjihooo! Löööövley! SÅ jag har längtat att äta en schysst god paj.. TACK! Kommer typ ta en timme att få bilen fri från snö men å andra sidan så skulle jag kunna få en långtradare fri från snö på en kvart med en tandborste för just den här pajen..
:-)


:-)


Och jag..

..är avundsjuk, väldans avundsjuk på Miss A som åker till Marocko i morgon.. Hoppas det regnar, är skitmycket mygg och inget duschvatten. :-) Näärå, ha det gott och rök på! Det skulle jag göra.. ;-)


I dag..

..är det två månader sen min mamma dog. Det har gått snabbt samtidigt som det känns som om det inte alls har gått snabbt. Lite svårt att förklara..

Och mera snö.. Tjihoo! Synd att det blåser så förjävligt, inget kul att sticka ut snoken genom dörren direkt. Men vara hemma med tända ljus, en kopp kaffe och ett pälsigt värme-element är riktigt great..

Och min träningsvärk är inte att leka med. :-( Att köra till jobbet var ingen lek i morse. Att gasa, koppla och bromsa var inget direkt jag gjorde med ett leende på läpparna utan mer ett jävla stånkande och stönanden. Till och med att svänga gjorde grisont. Samma sak på vägen hem. Fasar för att ta mig upp från soffan och ta kvällspromenaden med Scrappy Doo. Hoppas han stormpissar vid första bästa snöhög och vill dra hem. :-)

Nej, nu ska jag ta och äta middag..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Sköldpaddor kan andas genom rumpan.


Dagens onödiga fakta..

I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.


Man kan..

..fan göra vilka övningar som helst på en pilatesboll har jag upptäckt i kväll. Apropå inget alltså.. :-) Efter gymmet så gick vi ner till en sal där de hade pilatesbollar och fan vad det var kul! Jag har verkligen INGEN balans alls medan min kompanjon fixade det hur lätt som helst. (Fast hon har ju ett försprång när hon dansat i typ 14 år och lär ut pilates och andra träningspass.) Och nu tänkte jag införskaffa en sån för att stärka mina magmuskler och få bättre hållning.

Såå nu har jag skrivit ett skittrist inlägg till.. :-)

Adios, fuckers!


I kväll..

..är jag inte lika trött som jag varit de senaste kvällarna. Intressant vetande för er va? :-) I kväll har jag varit på gymmet och har träningsvärk redan. Tjihoo! Bådar gott, eller inte..

Snacka om att detta låter gott: "Varm choklad de luxe" (ca 9 dl)
100 gr mörk choklad
8 dl mjölk
1 vaniljstång
4 msk whiskey
2 dl vispgrädde

Hacka chokladen fint. Värm mjölken. Skåra och skrapa ur vaniljfröna ner i mjölken. Värm till kokpunkten. Häll över chokladen och rör tills chokladen smälter. Blanda i alkoholen och häll upp chokladen i glas eller koppar. Toppa med vispad grädde.
Lööövley..

Jag fattar inte varför jag hela tiden har fläckar på mina glasögon, tycker att jag rengör dom ta mig fan HELA tiden. Kanske borde skaffa mig linser i stället. *funderar högt* :-)

Snacka om bloggens mest trista inlägg hittills.. :-D
Såå, skit på er!

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Nokia 3310 blev världens mest sålda mobiltelefon.


Dagens onödiga fakta..

Visste du att världens längsta pubis hår var 1.4 meter långt?


Tänk och hitta..

..ett sånt här smultronställe:



eller nått sånt här:


Om jag var..

..trött igår kväll så är jag ÄNNU tröttare i kväll. Somna i alla fall inte förräns vid typ kvart i 2 i natt. (Hittade ett mycket beroendeframkallande spel på nätet. :-)) Och upp kl 06.00 för att gå ut med Mr Mongo, inte för att jag skuttade upp kl 06, utan jag snoozade till ända till kvart i sju och sen var det bara att ta sig i kragen och gå upp. Fy fan.. FY FAN! *upprepar* Inte för att det är så jävla kul alla gånger att ta en hundpromenad i ottan på sommaren heller MEN då slipper man i alla fall bylta på sig och stå och skaka av köld när Mr Mongo bestämmer sig för att nosa på samma lilla fläck i två veckor..

Lön idag.. Och det var ju kul, INTE! Fick ingen lönespecifikation i fredags så jag visste inte hur mycket jag skulle få i lön men det var fel på den i alla fall. Har fått nästan 2500 kr för lite, tack för den! Visst den lön jag fick räcker precis till alla räkningar men inte ett smack mer.. Löööövley! Och den sävliga tomten på lönekontoret hade jag lust att spöa på när han sa att det skulle dröja 4-5 bankdagar innnan jag skulle få pengarna. Why liksom? Gaaaargh! :-( 

Och varför kan jag bara inte göra paj? Liksom hur svårt kan det vara? Misslyckas varje gång typ, kanske borde ge upp snart.. :-) Så kan nån göra en köttfärspaj/skaldjurspaj/ost & skinkpaj/tacopja till mig? Jag vill ha det..

Bara 19 dagar kvar tills jag ska äta ----->  Just det, MANDELKUBB!                      


Dagens andra onödiga fakta..

Sjöstjärnor har inte så bra bordsskick. De vänder in och ut på magen och pressar ut den genom munnen över bytet.


Dagens onödiga fakta..

Uganda består av 15% vatten.


Bara älskade den här låten när jag var liten.. ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=dCiYlQUd93Q

Ligger i "favoriter" i datorn! :-D


Jag är trött!

Riktigt trött. Kunde inte somna i natt, somnade kanske vid fyra och vakna tio över sju. Snortrött. Försökte somna om. Var på väg att somna när Skrot & Korn vakna till liv så jag gick upp. Och låg tio minuter på soffan under täcket och önskade att min hund var en hamster, bara för en dag. Men han var lika mycket hund efter jag öppna ena ögat så det var bara att ta sig i kragen och ta sig ut. Men jag har hunnit med en hel del idag i alla fall. Gjort chokladbollar, pannkakor, falukorv, stekt potatis och ägg och stått och frusit röven av mig vid en skridskobana. :-) Och jag har torkat choklad över hela lägenheten.. :-) Har inte varit så trött under dagen men nu när jag sitter här i soffan, känns det som nån slagit mig med en klubba. Tur att kvällspromenaden är avklarad annnars skulle Mr Mongo få pissa i vasken. :-)

Nej, nu ett skitvarmt bad, sängen och en sväng på "Youporn"..

Lööövley!

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Kameleonterna är bäst bland djuren på att räcka ut tungan. En del av dem har en tunga som är längre än djurets egna kropp.


Dagens onödiga fakta..

De vanligaste soporna till sjöss är plast, eftersom de flyter och inte är nedbrytbara.


Lördagkväll ute i norrort..

Skrot & Korn tvärsover på ena soffan och jag sitter och dricker te och kollar tv i den andra soffan. I dag var första gången Scraappy Doo såg ett par människor med skridskor och puck när vi tog kvällspromenaden runt fotbollsplanen. DET var skumt! :-) Han reste ragg, blåste upp sig och till en början var han tyst men sen kunde man höra nån liten låg morrning.. Vilken tönt. :-) Han reagerade precis så när han såg en häst första gången också. Vilken mördarhund jag har. A real killerdog..

Börjar bli en aning trött själv och ska snart dra mig in till sängen. Wow, vilken  partyprinsessa man är..:-)

MSN har krånglat nu i några dagar, kommer inte ens in längre.. Loggar in i typ 10 min och sen kommer man inte längre än så.. Surt & irriterande! *mauser*


Dagens andra onödiga fakta..

Grodor hoppar, paddor går.


Dagens onödiga fakta..

I filmen "Pulp Fiction" används ordet "fuck" i 271 olika sammanhang.


Fördomar jag har..

..eller saker jag har lite svårt för, låter bättre. :-)

1. Killar med katter..
2. Killar som tycker om att dra fram gitarren och plinka lite på fester..
3. Killar som skriver "Hihi"..
4. Killar som kör "tjejiga" bilar..
5. Killar som använder ordet "mys" i stället för "knulla"
6. Tjejer som bara vägrar att inse att de bara inte kan gå i högklackat..
7. Tjejer som har tajts i glansigt material och sen har stövlett till..
8. Människor som bara sitter och petar i maten och är allmänt kräsna..
9. Människor som skriker när de pratar i mobiltelefon ex på buss eller tunnelbanan..
10. Killar som dricker caffe latte i glas..


Idag..

..blir det potatiskaka, bacon och mangochutney till middag. Och Pepsi Max i glaset, fredagen till ära. Bara såå ni vet. :-) Dock en jävligt sen middag. ASHUNGRIG! Har hämtat hem Smultron-bullen idag. Ska ha honom hemma hela veckan tills han åker tillbaka till internatet. :-)

På måndag är det lön och det kan jag säga behövs.. Och det är mycket räkningar denna månad. Så efter storhandlingen av mat så finns det inte så mycket utrymme för att göra så himla många roliga saker. *deppar* :-)

Har ju fått p-plats från 1 februari men får stå redan där nu och det underlättar som fan att ha bilen hemma. Jag kan promenera till Willys härifrån på 10 min men då storhandlar man ju inte direkt när man ska bära hem skiten sen. Nu kan jag köra ner på typ 3 sekunder (som värsta "Rally-Kalle") och STORhandla. Och det blir ju inte direkt några bensinpengar heller eftersom det är så nära. Najs, najs.. :-) Och sen nästa månad DÅ är det inköp på IKEA som gäller. Japp, det gäller att planera i tid. Erkänn att ni antecknade detta superintressanta utlägg..:-D

Och i morgon är det jobb och sen Skrot & Korn här hemma på soffan..

Och om man skyller på att man inte har byxor eller skor för kunna utöva en sport, (som man dessutom skryter om att man är så jävla duktig på) är inte det en jävlig dålig bortförklaring? DÅ vet man redan på förhand att man är fucked.. ;-) Fucked, fucked, fucked, fucked, fucked, fucked...

Adios..


FUCKED!! :-D


Dagens andra onödiga fakta..

Det finns 8000 förslag till hur man ska rädda det lutande tornet i Pisa. Ett av dem går ut på att bygga upp en 15 m hög helgonstaty som kan stötta tornet med handen.


Dagens onödiga fakta..

Koalor dör i de flesta fallen ifall någon rör vid dem, det p.g.a hjärtattack.


Jag har hittat lösningen.. ;-)

"Pausa gymkortet och terapeuten. Nu är det äntligen bevisat att sex gör dig både friskare och gladare. Att sex kan vara härligt och skönt vet du förhoppningsvis redan. Men nu pekar ny forskning på att det dessutom är rena rama hälsokuren! En australisk studie på över två hundra kvinnor visar en direkt koppling mellan hur tillfredsställda de var i sängen och hur lyckliga de var. Regelbundet sex ökar antikroppar som boostar immunförsvaret. Lägg därtill att blodcirkulationen kickar i gång och att ditt "åhh-vad-sköönt"-stönande är värsta gympapasset för lungorna."
Källa: Cosmopolitan)

Så jag ska alltså börja knulla mer och sluta gymma & promenera? DET säger jag ta mig fan inte nej till.. *bläddrar i min svarta bok* ;-) Här ska det pippas som en duracell-kanin.. :-P


Idag..

..på jobbet när jag höll på att zappa runt (Japp, idag har jag fått betalt att kolla på tv, läst och löst korsord i 6 timmar. Inte illa..:-)) på de olika tv-kanalerna så fastna jag vid nått jävla tv-shopsreklam för hur man får en platt mage SNABBT!. Och jag fattar inte varför jag fastnar vid såna kanaler när jag vet att jag kommer bli helt vansinnig på smörjan som visas och sägs. En av tjejerna säger att hon gick ner 3 kg OCH 35 cm i midjan.. Eeh, javisst, det är SÄKERT sant din lilla pinocchio-sugga..

Eller reklamen för dålig hy.. uuurk. Vem fan vaknar upp ena dagen med prickar i hela ansiktet så det ser ut som om det är sjukt mycket vattkoppor i hela ansiktet för att sen i NÄSTA dag vakna upp med slät ofinnig hy OCH dessutom ha mascara och läppstift på sig DIREKT från sängen. Är det verkligen nån som går på skiten?

Och i kväll blev jag råspöad i badminton så inte fan hade jag nån tur idag som mitt hororskop påstod. Kände nästan som jag hade syfilis *storhetsvansinne* när jag slog ut den ena men så fick jag möta den andra. Tjeeeena! Det gick käpprätt åt helvete. Jag har inte sprungit så jävla mycket sen typ grundskolan. Och då sprang jag enbart för att inte komma sist in på 400 meter. Eller nått. Och jag har knullrufs i håret och jag inte knullat..


Dagens andra onödiga fakta..

Substantiv är ord som du sätter "fan" eller "jävel" efter: klockfan, flaskjävel, skruvjävel osv.
 (Schysst inlärningssätt..:-))


Dagens onödiga fakta..

3 människor i Hongkong heter Jonas Erixon.


Jag tror..

..inte stenhårt på horoskop men tycker det kan vara kul att läsa. Och jag ska ha turdagar 21-30 januari. Med början i morgon alltså.. Tjihoo, undrar vad som händer då? ;-) Det ska bli spännande att se.. Och sen ska jag ha tur mellan 21 mars och 20 april.. Great!

Ett axplock på hur en SKYTT är: Ni får avgöra om det stämmer eller ej.. :-)

Karaktär
Du som är Skytt är en riktig eldsjäl. Liksom Väduren och Lejonet som också tillhör elementer eld. Men till skillnad från dem är det inte makt du är ute efter. Snarare en slags fullbordan, förverkligande av höga mänskliga ideal som rättvisa, värdighet och kärlek.

Skytten är en i grunden glad människa, en stor optimist och har en ljus livssyn. Det gör dig till en enormt trevlig och underhållande sällskapsmänniska. Du älskar att roa och när de tar sina vildaste uttryck så väljer Skytten att bli skådespelare. Gärna också clown.

Du älskar att festa och är mycket bra på att roa dig och slå klackarna i taket! Din vänskaplighet får andra att känna sig väl till mods, och de flesta Skyttar har en stor vänkrets. Du kan bli ganska frispråkig när du har fått litet innanför västen och underhålla alla med dina skämt och rövarhistorier!

Skytten är stor natur- och djurälskare. Man hittar henne ofta ridande på hästryggen i full galopp (Eeh, neej..) eller på strövtåg med hunden i skogen. Den skytt som inte har ett djur i sin närhet blir lätt olycklig.

Skyttens negativa sidor
Skytten kan avslöja sanningar som kan få vem som helst att bara vilja sjunka under jorden. Ärligheten är hennes främsta vapen och hon är också tillräckligt oblyg för att inte hålla inne med någonting. Ibland upplevs hon som fruktansvärt hänsynslös i sitt sanningssägande. Hon förstår inte att de flesta inte tål att höra vad som helst. (Sån är INTE jag och "Skyttens positiva sidor" var under konstruktion..Bussigt!)

Bara för vänskaps skull
..låter sig den som är född i Skyttens tecken kyssas. För Skytten är djup och innerlig vänskap ett måste i en kärleksrelation. Hennes partner bör ha samma intressen som hon själv för att hon ska ha maximalt utbyte av honom.

Du som är Skytt lägger inte några djupare känslor i en kyss - även om den alltid är ärligt menad. Du är optimistisk och levnadsglad och kysser väldigt ofta för att det är skoj. Över huvudtaget präglas dina kärleksrelationer till det motsatta könet av en viss glättighet. Du älskar innerligt men kanske lite ytligt.

När det gäller hjärteangelägenheter skjuter Skyttarna från höften och har inga svårigheter med att tillkännage sina avsikter. De är djärva och njuter av jaktens äventyr, och när ett förhållande har inletts gör de allt för att försöka bevara en känsla av spänning. 

Skytten vet vem hon ska älska.












Jahopp..

..det finns en nackdel att gå ner i vikt har jag märkt och det är att det gör ont att sitta på hårda underlag. Sitta på en stol utan dyna eller dunsa ner i badkaret är inte lika skönt längre. Förut var inte det så stora problem. Inte för att det är ett jätteproblem nu heller men..

En kombination av min duschkräm och min lotion får mig att dofta pepparkaka, eller det känns så i alla fall. Och det är psykiskt påfrestande, pepparkakor är ju SÅ gott. Apropå ingenting alltså.. ;-)

Ännu ett skitrist inlägg men vad fan.. Jag är trött.. :-) Jag har promenerat, gjort matlåda tills i morgon och badat. Shit, vilken innehållsrik kväll. Zzzzz.. Hoppas att kvällen i morgon blir mer actionlik.. Wooohoooo! Och jag vill verkligen inte ha tvättstugan i morgon. Det är fan bland det tristaste som finns. Man går bara omkring och väntar i tre timmar att det ska vara över.

Adios..




Dagens..

..middag här hemma kommer att bli falukorv i ugn med sallad. Orkar bara inte att göra mos trots att jag hitta ett paket färdigmos hemma, det smakar inte lika gott som med hemmalagat mos. Så, nu är jag färdig med min mos-utläggning. :-)

Vad har hänt denna dag då? Jobbat och jobbat över, så jag har mina promenader kvar att gå, så jag har att göra i kväll. Och det känner jag ta mig fan inte för ska ni veta. Skulle hellre vilja ha analklåda som ömmar, smärtar och gör grisont än att ta på mig träningskläderna för att promenera..

Och jag har fått parkeringsplats från 1 februari! Woohooo! Så nu kan jag ha min lilla racerbil (nej, det är INTE en traktor) hemma igen. Har saknat min lilla miljöförstörare.. :-)

Adios..






Dagens andra onödiga fakta..

Namnet AC/DC kommer ifrån bröderna Youngs systers symaskin där det stod AC/DC = Alternate Current/Direct Current.


Dagens onödiga fakta..

Saudiarabien är det land som har minst antal biografer, de har inga.


Dagens andra onödiga fakta..

Den kraftigaste elektriska stöt som någon människa överlevt var på 230 000 volt från en stor högspänningsledning.


Dagens onödiga fakta..

Det finns fler stjärnor än antal ord som alla människor som någonsin levt har yttrat.


Uppföljning.. ;-)

Var väl ingen större "ögonbrynshöjning" på de två som kom men de hade blåställ, det duger till att fixa en "Handy-Andy"-fantasi i alla fall.. *dregel* ;-)
NU till jobbet..


Wooohooo!

Sitter och väntar på att en hantverkare ska komma.. En "Handy Andy".. Yummie. ;-) Hoppas han är snygg, annars får han inte komma in. Ytlig? Näe, inte alls. :-) Och sen efter det - jobbet.. :-(

Ha en bra dag!


10 saker jag hatar med att handla..

1. Hur mycket mupp-jäveln bakom mig trycker in sin jävla korg i ländryggen på mig, så kommer inte kön att gå snabbare eftersom det är folk FRAMFÖR mig.
2. Folk som bara stannar upp helt plötsligt så man är på väg att göra en tackling av hockeymått i ryggen på dom.
3. Barnvagnar.. Skriver INGET mer än så.
4. Skrikiga jävla pms-barn.
5. Folk som vill gå före i kön som "bara" har en mjölk och sen så visar det sig att de fan hade en korgjävel full.
6. Folk som står och "paxar" köplats vid kassan när det är rusning i butiken. Man står där och tror att man valt rätt kassa för en gång skull tills det visar sig att det var totalt fel när paxarens kompanjon kommer med 4 stycken överfulla vagnar med småfrallor.
7. Höra detta: "-Mamma, kan jag få det här?" -"Nej", -"Men jag vill.", -"Du får inte." -"MEN jag vill. -"Nej". -"JO!" och så fortsätter det tills man har lust att ta ungen och skrika i örat: "-Ska jag sätta ut dig i skogen, ungjävel, där tomtar, troll och farbror Bosse bor, så kanske du slutar tjata så det kommer blod från öronen."
8. Folk som pillar ta mig fan på allt, blomkålen, köttfärsen, lös-brödet, champinjonerna men det är ta mig fan tomt i deras korgar.
9. Folk som tycker att den breda gången mellan varorna inte är tillräckligt bred för att kunna köra till sidan utan bara måste gå i mitten.
10. Föräldrar som öppnar påsar till höger och vänster så lilla dregel-Lisa ska knapra på en riskaka för att inte få ett utbrott bland köttet. Hon kan ju inte ens tugga, hon bara blöter upp riskakan så den faller i äckliga slemmiga bitar på hennes kläder. Urrrk..


Dagens andra onödiga fakta..

Man har alltid 7 sekunder på sig att göra ett intryck hos en främling, intryck som består i 2 månader. (Så nu vet ni det..:-))


Dagens onödiga fakta..

Varje nu levande hamster i USA härstammar från en och samma kull som infångades i Syrien år 1930.


Varför..

..försvinner helgerna så jävla fort? Jag hinner inte ens med hälften av det jag ska/vill/måste göra. Inte för att jag hinner det på vardagarna heller men tycker att helgerna försvinner extremt fort. Och jag tycker att helgerna går fortare när inte Scraaapy Doo är hemma. Skumt.. :-) Ytterligare ett jävla tråkigt inlägg.. Ha ha!

Skit på er! :-)

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Råttor kan inte kräkas.


Dagens onödiga fakta..

74% av alla kvinnliga nudister är nudister för att deras män är det.





Jaha..

lördagmorgon.. Eller morgon är det ju inte men jag sov jävligt länge idag. Och mina fötter och knän värker inte idag. Tjihoo! Vad händer idag då? Snart ska jag iväg och handla så jag kan göra lunch och sen så vete fan vad jag ska göra men NÅTT vill jag göra i alla fall. Har ju inte Mr Mongo hemma denna helg och jag ska inte jobba. Så ska väl passa på att göra nått. Nope, nu en stor kanna kaffe..

Adios..

Ha ha, jag har gjort det igen, skrivit ett skittrist inlägg..:-)


Dagens andra onödiga fakta..

En snigels toppfart är 1050 gånger saktare än Maurice Greens. (Amerikansk fd sprinter & friidrottslöpare)


Dagens onödiga fakta..

Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.


Bara..

..en timme kvar tills det börjar porr på mina gratiskanaler. Tror att det här kommer bli en rolig natt faktiskt. ;-)


Den dagen..

..jag gick vilse så gick jag runt en sjö och där fanns det en och annan fågel av lite större modell. Är inte SÅ jävla förtjust i fåglar. Kul var det när en jävla gubbe har med sig en konsumkasse med bröd som han står och delar ut. Jag ser det på håll och brödet tar ganska snabbt slut, gubben går i väg med sin tomma kasse och sen efter ett litet kort tag så ska jag gå förbi fågelinvasionen. Och självklart tror ju fåglarna att jag också är en enda stor promenerande limpa. Fy fan när typ 600 såna här fåglar kom emot en. Nåja, de var kanske tio stycken men ändå.. Och det är 10 stycken för mycket.. Ser ni hur ondskefulla dom små satarna är?? Ser ni, ser ni?? :-)

Och bara att ta den här bilden krävdes ett stort mod kan jag säga! Hade lite planer om nu nått skulle gå fel.

Plan A: Slå på den om den kommer för nära.
Plan B: Lägg den på rygg och stirra stint i ögonen.
Plan C: Lura ut den på närliggande väg så den blir överkörd.
Plan D: Sälj den till öststaterna.
Plan E: Mula den med snö
Plan F: Kasta en iskoka i huvudet på den.

Fy fan för fåglar..



Yea!

En krigare slåss inte för att hon hatar de som står framför henne, utan för att hon älskar dom som står bakom.


Freeedag!

Woohoo! Och jag har ALLA tv-kanaler, vilken tv-kväll.. Eller porrnatt.. ;-)

Eller om jag ska ta mig in till stan..

*beslutsångest*


Dagens andra onödiga fakta..

Det krävs att man sniffar ca 20 000 liter "Kefir - Den ryska filen" för att man ska bli hög.


Dagens onödiga fakta..

Det finns 2 killar som har "Emma" som förnamn i Sverige.


I dag..

..har jag inte gått vilse i alla fall. :-) Har jobbat och sen har jag varit så jävla duktig och gymmat. Och har redan träningsvärk, bådar det gott? Nope, tror inte det. Och sen blivit bjuden på middag.. Oh la la.. :-p Haft en bra dag och kväll med andra ord. Men min värk i fötter, knän och axlar har inte försvunnit helt, kanske ska ta det lite lugnt med aktiviteter de närmsta dagarna. Hm.. tål att tänkas på.

Jag tål verkligen inte värktabletter, blir skitflummig snabbt som fan. Efter min citodon-cocktail i natt så flumma jag runt i sängen och tyckte livet var asballt, de kapitel jag läste i boken lär jag få läsa om i natt. Skulle ju vara dumt att missa hur de får tag i mördaren på grund av lite smärtisar.

Tur att det inte var typ morfintabletter då hade jag bergis gått ut i snön, naken, ätit gul snö, ringt nån och sagt att tamponger och bindor är bara för såna som vill leva begränsat. Kanske också sagt nått om att de ska sluta vara så jävla anala och gurkor funkar att använda som toalettborstar om man bara har lite uppfinningsrikedom.. Eller så hade jag somnat på golvet i hallen INNAN jag bestämde mig för att göra det jag beskrev. Förhoppningsvis.. :-)




Meeeh!

Vilken hockey-snygging ska jag kolla på nu då när OS i Vancouver börjar? Teemu Selänne är ju skadad.
Schysst skada att få: -bruten käke på grund av en puck. Fy fan, tänk er den smärtan. *ryser*



Ser fram emot OS ändå , sitta uppe på nätterna och bara mysa med tv:n och dricka massvis med te och då ska jag fan ha en mandelkubb till teet! *basta* :-) Och det är inte SÅ lång tid kvar att sukta efter kubbar, bara sisådär 29 dagar.. Men jag har tålamod..eller inte..


Dagens andra onödiga fakta..

Man kan skriva 21627 st i:n på ett helt A4 med den minsta storleken i Microsoft Word.


Dagens onödiga fakta..

År 1992 var det fler människor som rökte marijuana än människor som röstade på George Bush.


Heureka..

..I found citodon (Tack mina knark-vänner ;-)) men tyvärr bara i tablettform och det suger då jag har skitsvårt att svälja tabletter. Eller rättare sagt, jag sväljer dom inte med bara vatten som andra vettvillingar. That´s it! Så det blir till att leta fram nått att svälja ner skiten med. Hm..mitt kylskåp innehåller mjölk, öl, vitt vin, grappo, en burk med jalapenos, majonnäs, ett paket blodpudding och en burk lingonsylt. Jisses, NÅN måste handla tror jag.. :-) Vad fan ska svälja ner det med då?? Fingrar på lingonsylten men det är inget gott BARA med lingonsylt..Vilken skitnatt!

Och till er som sover sött: Fuck you! :-)



En norrorts-cocktail mitt i natten..
Vad ska man ha för klädsel till det här partyt då??


Och..

..jag är sjukt sugen på en formfranska med lite lätt & lagom, gurkskivor och majonnäs. Fan, jag är alltid sugen på nått.. ;-)

Men ska rota fram lite smärtstillande dock lite starkare än alvedon. Har sjukt ont i kroppen, känns som om varenda led i kroppen värker, fötterna känns stukade och knäna som om nån har kört över dom med ångvält. Fan, vad irriterande, jag vill sova ju!


Hur..

..får man ut en hamster ur DVD:n??


Nej..

..nu är det dags för party in my pants.. :-P Big Time!


Lost again.. :-)

I eftermiddags så tänkte jag att det skulle vara kul att hitta tillbaka till den fina platsen där jag gick vilse sist. Tänkte att det kanske skulle vara fint runt sjön nu när det finns snö där. Och jag hittade dit och var skitstolt över det. Och det VAR skitfint där men sen så ringde mobilen och det var nån som snacka bort mig helt totalt så jag är vilse.

Jag kan alltså inte gå och prata i mobilen samtidigt som jag är i ett nytt område har jag insett. *gråter en skvätt* :-) Ironisk nog fick jag frågan: -"Du har dåligt lokalsinne va?" och jag svarar glatt: -"Japp!" Synd bara att jag fick uppleva mitt urusla lokalsinne typ tjugo minuter senare. "What a fuck? Var fan är jag nu??"

 Men till slut kom jag till ett mycket underbart ställe, till en mycket fantastisk byggnad, trodde att det var en oas men det var verklighet.. Det var Råsunda.. Löööövley!
Och sen efter lite koll i affärer i centrum och lite mathandling var det dags att åka hem efter dagens äventyr.. Och då såklart är det ju köer så det blev ett tag på bussen också. Så min promenad som kanske skulle ta en timme, max en och en halv timme, tog allt som allt fyra timmar med bussresor hem också.

Men tycker ändå att jag är så jävla bäst! :-)




Party in..

..my pants har jag haft i kväll, eller inte kanske. Eller det har nog bara varit önsketänkande att jag skulle ha nått festligt innanför mina brallor..

Har suttit med Com Hem i luren nu på kvällen i en jävla timme pch 25 minuter för att få lite kanaler. Mina kanaler försvann bara för ett par dagar sen och jag VET att jag gjorde adressändring till dom men det har inte kommit fram. Så då helt plötsligt ska mina tjänster flyttas över manuellt bara för att jag har flyttat till en annan del av stan och för det ska jag få betala 150 spänn. Och sen så har jag inga tjänster och ska inte behövas flyttas runt. Så då ska det göras ett nytt abonnemang.. Hallåååååå! Sven-Åke fick en tuuuuurbo..

Gaaargh!

Dagens andra onödiga fakta..

I USA är det enligt lag förbjudet att dricka öl ur en hink i St Louis.


Dagens onödiga fakta..

Ingen vet vart Mozart är begraven.


Det..

..blev ingen caffe latte för mig inne i stan, utan en kopp hederligt bryggkaffe i stället. Intressant information va? :-) Och så är jag 108 kronor fattigare på bara en broccolipaj och en kopp kaffe. Shit, det är snordyrt fan! 80 kronor för pajen och 28 kronor för kaffet. Men jag hade ett schysst sällskap, så jag ska inte klaga alltför mycket..

Vi bestämde bland annat datum för kryssningen och Miss M, bara att anpassa dig! :-) Och ja Mr Lover, lover får följa med men bara tanken på att ens ha sex när jag är i hytten är bara SÅ uteslutet! GLÖM DET! Jag vaknar mycket lätt och jag bara VÄGRAR att vakna till nått jufsande! OKEJ?? :-) Ni får hitta nån städskrubb/toalett/en annan hytt om ni inte kan hålla er. Det är reglerna om han ska följa med. :-) Men dom reglerna gäller inte mig..jag gör det NÄR, VAR och HUR jag vill. Smisk och pisk, era slynor.. ;-)


Ps..

..de hade bara Willys snabbkaffe. Fi fan. Får dricka en skitstor caffe latte sen inne i stan i stället. DET ser jag fram emot.. Woohooo!

Elvis has left the building again.. *headbangar loss*

Adios..


På..

..jobbet. Där typ jag har noll internetuppkoppling alls. Tjihoo! Vi får väl se om det här inlägget kommer in eller inte. Att ta sig in på msn eller bläddra till en sida tar typ 5 minuter. Lite lagom irriterande. Ska bara jobba till halv fyra men ändå, jag vill ha INTERNET. Det gör att tiden går lite fortare. Och jag tog bara med mig en skittrist bok och en snart färdiglöst korsord. Fan, timmarna kommer att sega sig fram. Ja, ja bara att göra det bästa av situationen.. Stänga igen och gå hem.. :-)

Hade en annorlunda måndagskväll igår, inte som mina måndagar brukar se ut.. :-p

Nej, nu ska jag dra ut min string ur min röv, räta ut mina bowlingfingrar och göra lite kaffe. Håll tummarna att det inte är Willys snabbkaffe dom har.. *kräksmiley*

Elvis has left the buildning.. *bugar och gör en dramatisk sorti* :-)


Dagens andra onödiga fakta..

Hästar står upp ca 92% av dess liv. Till skillnad från människans 23%.


Dagens onödiga fakta..

En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör.


Fan..

..söndag igen. Var försvann den här helgen? Fredag - SVOSSSH  - Söndag. Och i morgon är det måndag. Jippie Kajej..;-) Det har verkligen inte hänt ett endaste skit i helgen, jag typ promenerat konstant känns det som. Har gått 1 till 1½ mil om dagen. Jag är _SÅ_ duktig! XD Nej, nu är det slutskrytet och duschen hägrar eller om jag ska ut med Scraapy Doo först och sen dusch. Hm.. värdsliga problem..

Adios..



Dagens andra onödiga fakta..

En googolplexian, är ett tal som är så stort,att det inte går att skriva ner, även om varje siffra var mindre än en kvark, och all utrymme i hela universum användes.


Dagens onödiga fakta..

En elefanttand kan väga 5,5 kilo.


Fan..

..vad det är häftigt när det är svinkallt ute och det är sol. Så jävla mysigt..


Så jag var bara tvungen att ta ett kort med mobilen när jag var ute. Fan, vilken mästerfotograf jag är.. :-)


Och..

..jag är fortfarande sugen på mandelkubb och jag vann på travet. 18 kr, DET ni!  Ska dock aldrig mer kolla en trav-lapp, för jag trodde att jag hade vunnit 1446 kr men så var då inte fallet men jag var glad i ett par timmar i alla fall..Mitt ansiktsuttryck måste ha sagt allt då jag typ hade väntat mig över 1000 kr men fick frågan -"Har du två kronor så kan du få en tjugolapp av mig". WHAT? :D Ja, ja tröstade mig med att spela lotto men dom raderna tänker jag inte ens kolla resultatet på text-tv. Lämnar in skiten i stället & får ut högvisnten på 174 miljoner. :-) Och då kanske, kanske, KANSKE jag kan ge er ett doftljus i present eller nått.. ;-)


Jag tror..

..att jag fan förfrysit varenda del av min kropp nu på morgonen. Först en promenad med Mr Mongo och sen en timmes promenad själv. Kom in för en timme sen och jag är fan stelfrusen fortfarande. Nej, nu ska jag lägga mig på soffan med täcke och tryna lite med Scraapy Doo..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Världshistoriens kortaste krig utkämpades den 27 augusti 1896 mellan Storbritannien och Zanzibar. Det varade i 38 minuter.


Dagens onödiga fakta..

1995 sjönk ett japanskt skepp pga. att ett ryskt lastflygplan släppte en levande ko från 30 000 fot.
(Eeeh??)


Nu..

..ska jag kolla om jag vunnit pengar på V65..
Yea!


Bla, bla, bla..

Idag har jag haft tvättstugan och så har jag städat. Och har gått 21 846 steg. Fan, vad jag är duktig! Det gick dock lite mindre bra vid middagsförberedningen. Då slår jag nämligen ner salladsskålen och den var ju stort sett fylld till bredden. Jippie, Kajej.. Bara att lägga sig på alla fyra (INGA! snuskiga tankar nu..) och plocka majskorn, paprikor, champinjoner och gurkbitar. Och innehållet i salladsskålen reducerades till typ tre stycken gurkbitar och fyra majskorn. Yea, vilken sallad!

Nu sitter jag här och är sjukt sugen på mandelkubb, fan vad det var länge sen jag åt det. Och så doppar man en sån i kaffet. *trosjouice* Giiiive me!

Och i morgon är det fredag.. Woohoo!

Great!

Dagens andra onödiga fakta..

Ett normalstort anus kan utvidgas till 1 dm i diameter.


Dagens onödiga fakta..

En ko fiser ut 600 liter metan per dag (tillräckligt nog att fylla 40 st partyballonger).


Idag..

..har jag gått 25 148 steg. SÅ duktig! :-) Och sen har jag trängts med alla andra människor på IKEA. Fan, vad barnfamiljer det var ute idag. De borde hålla sig hemma när jag ska till IKEA, så jag kan gå där i lugn och ro. Så de inte stör mig överhuvudtaget. :-) Konstigt nog så var det inga köer vid kassorna men så klart så tog ju jag en kassa där nån kärring-häxa skulle strula så jag fick vänta ändå. Surt. :-) Sen när jag skulle hem så var det spårfel på pendeln, det var SJUKT kul att vänta i -17 grader i en halvtimme. Surt x 4. Tror fan ibland att jag bor på landet men som tur är så bor jag ju i civilisationen och åker mest tunnelbana.

I feel så sääääxig när jag sitter här i soffan med underställ och raggsockor och kollar på "Den nakna kocken". Damn, vilken mat han gör.. *dreglar* Nu tillagar han lamm och det ser sjukt gott ut. Min middag bestod av en alldeles för stark fläskfilégryta där typ ögonen tårades när jag tog av locket och man reagerade som om det var ammoniak i grytan men i stället så var det dofter av chili, tabasco och sambal olek. Ingen lek att äta den grytan, kan jag säga. Mina glasögon är immiga fortfarande typ..

Adios..



Dagens andra onödiga fakta..

Om allt salt i haven skulle utvinnas, så skulle alla kontinenterna täckas av ett 150 m tjockt lager salt.


Dagens onödiga fakta..

I genomsnitt så förlorar dem som spelar nätpoker 15 000 kr innan de beslutar sig för att sluta spela.


Jag..

..har just för tillfället -19 grader utanför huset. Men jag sitter inne och myser med massvis med ljus. Yea! Alltså jag bara ÄLSKAR ljudet som blir när man går ute nu när det är så kallt. Det där mysiga knarr-ljudet gör att jag kan gå fan hur långt som helst. Och ännu bättre knarr blir det om man har klack på stövlarna/skorna.

Tror att jag allvarligt har en knarr-fetisch.. :-D

Nej, nu tror jag att sängen hägrar & ja, jag lovar att släcka ljusen innan..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Kolibirer kan korta sträckor flyga upp och ner.


Dagens onödiga fakta..

Om man fyller ett vanligt koniskt snapsglas till halva höjden, så är glaset bara fyllt till 12-13 procent.


Schysst..

..när man kollar termometern och den visar -16 grader. DÅ vill man verkligen klä på sig för att gå ut och promenera. Men jag gjorde det.. Ha ha! Som sagt: Simply the best.. :-)
Adios!


Jaha..

..måndag igen. Och jag har fått ihop 30 524 steg hittills, det är rekord (hittills). Woohoo! I´m simply the best! Sitter på arslet i soffan och är sugen på kaffe men är för lat för att fixa det. :-) Var är min slav?
Nått som jag borde haft med i mitt inlägg "Irritationsmonent x 100" var det faktum att folk inte verkar fatta att man ska ställa sig åt SIDAN när folk ska gå av tåget. Folk bara pressar sig in. Okej, att ungar gör det men när vuxna gör så, då brukar jag bara gå rakt fram och så skiter i om jag knuffar till nån. Skyll dig själv liksom, ditt röv-mongo..



Och så till veckans frågeställning:
Skulle ni åka hem till nån som ni inte kände och som låg bunden i sängen och sen göra vissa saker på denna människa?
Scenario: Du skulle komma dit, han/hon ligger nästan fastbunden i sängen på mage, du ska binda fast han/henne helt och sen exempel trampa på han/hon, sätta gag-boll, sätta på ögonbindel och lite andra saker. Du skulle få 2000 spänn för besväret, skulle du göra det? :-p




Dagens andra onödiga fakta..

Bara 1 av 100 män har över 23 cm lång snopp.


Dagens onödiga fakta..

Så sent som 1820 menade man att universum var 6000 år gammalt. I dag beräknas åldern vara mellan 15 och 20 miljarder år.


Dagens andra onödiga fakta..

Lår- och skenben kan utsättas för en lodrät belastning på upp till 1 ton utan att knäckas, dvs vikten av en personbil.


Dagens onödiga fakta..

Det är fysikst omöjligt för en människa att ha ögonen öppna samtidigt som dem nyser.


Tjejlördag..

Idag har varit en sån där dag där jag typ har varit överallt. Åkt kors och tvärs och varit i varenda affär inne i stan och hela norrort. Från kl 10 till halv sju på kvällen. Min medbrottsling ska ha heder för att när jag gick på knäna av utebliven ork och började bli irriterad över att trängas med folk HELA tiden så var det: -"Jag ska _bara_ in på H&M, Åhléns, Lindex, Kicks, Kapp-Ahl, PUB, Ur & Penn, Glitter och.." så det var bara att kuva sig och snällt följa efter. Tror att hon fick sin energi från sin "lunch", en chokladtårtbit som hon smällde i sig tillsammans med en kopp varm choklad medan jag knapra på en skum sallad med kyckling och nån konstig sörja till dressing. Drack vatten dessutom också. Kaffet efter maten var bara att glömma för det fanns det helt enkelt inte tid med. :-) Men vi fick ihop nagellack, väskor, ögonskuggor och en och annan moffling av kexchoklad. Och inte förglömma alla skor och stövlar som bara skulle provas.. Nu vet jag hur varenda skoaffär ser ut på insidan, en erfarenhet jag inte riktigt vet hur jag ska förvalta. :-) Sen hem, rulla roliga köttbullar, fixa potatismos och skiva citroner för att ha i Pepsi Max-glaset tillsammans med skitmycket is. Sen har kvällen bara försvunnit.. Zzzzz..

"Det är muffin alltså"..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

I Kalifornien är det olagligt att bjuda sina husdjur på tobak.


Dagens onödiga fakta..

Man kan döda en skorpion genom att hälla vinäger på den.


Neeeh..

nu till sängen och läsa ut den där jävla trista boken..
Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Att ge blod stärker ens immunförsvar, eftersom de vita blodkropparna blir starkare om man byter ut dem då och då.


Dagens onödiga fakta..

En full hiss luktar annorlunda för dvärgar.


Ha, ha!

Fan, vad jag är bra! Såklart jag fixade ner låtar till mobilen. Skönt att slippa lyssna på samma skit HELA tiden på promenaderna..:-) Eller nån rasslig radiokanal. Nepp, nu tror jag att sängen hägrar..

Adios..


Dagens onödiga fakta..

Människan har i genomsnitt arton skönhetsfläckar på kroppen.


Oh why Oh Why??

Kan det bara inte gå smidigt när jag ska föra över musik från datan till mobilen? Jag menar, hur jääääävla svårt kan det vara?? Gaaaaargh! Spottar och fräser här..


Irritationsmoment x 100..

1. Som ni vet sen förut så går jag och små plastburkar inte ihop och det verkar följa mig in i 2010 också. Öppnade kylskåpet och som en projektil åkte skiten i golvet med turbofart. Tror faktiskt att den tog sats för att överfalla mig..
2. Varför vill man snyta sig utan papper?? Liksom bara luta sig över en buske och skjuta ut äckligt snor liksom. *kräksmiley*
3. Varför spelar det ingen roll hur mycket jag än städar så är det lika skitigt och stökigt ändå. Fattar inte vad jag sysslar med.
4. Varför har min volym på mobilen helt plötsligt bara lagt av? Känns sjukt onödigt att ha två mobiler med sig, en för att lyssna på musik och en för att svara och ringa på..
5. Ingen verkar ha klockor som går rätt på nyårsafton när dom ska bränna av raketer. Börja smälla som fan typ redan halv tolv och sen då? Då står man där som en fårskalle.
6. Att ha gått VÄRSTA promenaden och sen glömt stegräknaren hemma.
7. Att inte minnas att man har lånat ut bilen och typ får en hjärtinfarkt när man tror att den är stulen.
8. Skavsår.. Behöver inte skriva mer än så.
9. Att dricka läsk och den bestämmer sig för att komma upp genom näsan. Not a tingeling feeling..
10. Att jag vill följa med till Egypten i april men har nog inte råd. Det suger!


SÅ, då har jag klagat in det nya året! :xD


Schyrrans.. :-)


God Fortsättning, fuckers! :-)

Nu är det jävla pissåret 2009 över och vi går in i ett nytt pissår, nämligen 2010 och så kommer det att fortsätta tills vi alla dör.. He he.. OM man tänker negativt vill säga, men det gör ju ALDRIG jag så.. ;-)

Jag måste ändå skriva att 2009 var bland de jobbigaste år jag varit med om, mycket tunga saker hände och den ena olyckliga känslan efter den andra avlöste varandra. Många tårar.. Jag hoppas på att 2010 kan ge mig lite mer lugn och ro och en aning mindre gråt. Helst skulle jag bara vilja sluta känna och tänka över huvudtaget.

MEN i år ska jag försöka:

http://www.youtube.com/watch?v=2Is0OqaHbQ0&feature=PlayList&p=CF501982E1A7E37D&index=3

och till sommaren ska jag ha på mig en:

http://www.youtube.com/watch?v=5g4ezxjZxcc 

(fast jag ska inte gömma mig..)



Och jag har avgett några nyårslöften också men dom tänker jag inte avslöja här.. *hemlig* ;-)


Dagens andra onödiga fakta..

En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår. (Yiack!)


RSS 2.0