Idag..

..är jag ledig. Yeey! Och jag är sjukt trött. Vaknade upp klockan sex och kunde inte somna om, tänkte jag skulle vara duktig och kolla om det fanns tvättstugetid och till min förskräckelse så fanns det. Yiack! Men nu är den klar. Jabba-dabba-dooo! Inte fel, inte fel. :-) Och nu ska jag ta alvedon och sen ta mig in till sängen-

Adios..

Söndagkväll..

..och jag är skittrött. Och snart får jag gå hem från jobbet. Yey! Ska packa ihop snart och ta mig hemåt och färga håret sen ska jag inte göra ett skit mer. Börjar kl 13 i morgon så jag får lite sovmorgon. Det ska fan bli skitskönt. Nope, nu ska jag dricka upp det sista kaffet och sen dra mig hemåt.

Adios..

Lite snö på det här så.. :)


Drottninggatan..

..mot Gamla Stan en söndagmorgon vid åttatiden i november. Inte en människa i sikte -lugnt och skönt!
 :-)


Klockrent!


Rolig! :-D


:-D


True!


Haha!


Jag kommer..

..vara dödens trött i morgon. Eller om ett par timmar när jag ska upp, ska upp halv fem. Zzzz.. Sov alldeles för mycket på dagen idag så jag har svårt att sova nu. Men det var skönt att sova. :-)


Kände mig..

..vågad i dag när det gällde strumpval.. ;)


Älskar den här tiden på året..

..när det börja pyntas med ljus runt om, nu fattas det bara snö i MASSOR!

Skitdålig bild men.. :-)


Aloo Gobi! Smaskens!

  • 1/2 dl olja (jag brukar ta mindre olja men det är en smaksak)
  • 1 stor hackad lök
  • 1msk kummin
  • 2tsk gurkmeja
  • 1tsk salt
  • chili enligt smak
  • 1 kruka koriander
  • 1 burk krossad tomat
  • 2 msk riven ingefära
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 potatisar
  • 1 blomkål
  • vatten
  • 2tsk garam masala

 

Hetta upp oljan i pannan. Stek löken mjuk och tillsätt kummin. Skär korianderstjälkarna i små bitar och lägg i dem tillsammans med gurkmeja, salt, chili, tomatkrossen och kryddorna. Skala och skär potatisen i små bitar och blomkålen i små buketter och lägg i pannan. Häll över så mycket vatten att allt täcks. Låt puttra tills potatisen är mjuk. Därefter tillsätt 2 tsk garam masala samt koriander bladen.

Servera med naanbröd och rajita. DREGLAR! :-)


Sovit..

..som Törnrosa idag. Me like! :-)


:-)


Hehe!


:-D


I..

..morgon LÖN! Great!


Ledig dag!

Lööövley! Och det regnar ute så jag tänkte snart krypa ner i sängen snart igen. Ska bara dricka upp mitt kaffe först. :-) Ni kan inte fatta hur mycket jag längtar till januari och Egypten -det ska bli sjukt skönt att komma iväg. Men innan dess ska de vara middag hos mig, julfest med jobbet, jul och nyår och sen så -EGYPTEN. Kan inte säga det nog. :-D ALL INCLUSIVE. ;)

Mina ilningar och smärtor i tänderna har gått över som tur var annars hade jag fan avbrutit behandlingen. Yey!

Slänger ett öga på "Lyxfällan" och jag blir fan mörkrädd på de som medverkar i programmet. Idag är det ett par som har betalat allt på avbetalning typ. Varför förstår inte folk att det blir bara dyrare i längden? De lägger 18.000 kr/år på coca-cola. Najs.. :-/

Nope, kaffe, bok och sängen.

Adios..

:-D


...


;)


:-D


Önskar..

..att jag inte googlat på "Zingers".. :-( (Det är en intensiv oförberedd smärta i tanden som man visst kan svimma av.) Jag håller nämligen på och bleka mina tänder och det är fan inte smärtfritt. Jag har ju gått till tandläkaren för att få anpassade skenor till mina tänder samt blekningsgel och de sa att det kunde ila och ibland göra ont men om inte det slutar göra ont får jag göra uppehåll och gå tillbaka till tandläkaren. Överkäken funkade hur bra som helst men underkäken är ingen lek. Visserligen att underkäken är känsligare hos de allra flesta (varför vet jag inte) enligt tandhygenisten/tandläkaren. Men jag hoppas att smärtan inte blir värre.

Har varit och lämnat Mr Mongo till Familjen Bäst som har haft det snarkfritt sen i torsdagskväll. Jag har däremot inte haft det snarkfritt. Jävlar, vad han kan dra timmerstockar. :-)

Nope, lite TV och sen sängen.

Adios..


Haha!


:-D


Haha!


Lite WO..:-D


Nu..

..är det "Den galopperande dektektiven" funkar bra som lördagsnöje. För tillfället i alla fall. Sen kommer jag att bli uttråkad. :-) Tänkte jag skulle ta Mr Mongo på promenad vid åtta-tiden och sen får det räcka med aktiviteter för idag. Ungefär som om dagen varit aktiv över huvudtaget. :-) Till och med maten har varit av white trash-stuk. Fiskpinnar och potatismos. Hehe!

Har funderat lite under dagen på de som kommit och gått i mitt liv. Och jävlar vilka stolpskott en del har varit. Helt sanslöst vad skadade och bara så störda de varit. Och att de fortsätter att gå i samma fotspår och inte inser att de är helt fel ute -haha! IDIOTER! Och har man barn dessutom kanske man ska ta och växa upp lite och se till att barnet får nån bra uppfostran och inte en unge som alla mer eller mindre tycker är pain in the ass och skriker så fort denne inte får vad den vill ha. Stackars, stackars barn säger jag. :-/ Men å andra sidan är inte det mitt problem. HAHA! :-D

Nope, lär väl återkomma..

Adios..






Lördag!

Ledig lördag. Great! :) Vad kommer att hända idag då? Inte mycket, tänkte jag skulle ta mig till grannbyn och kolla in filmutbudet på "Hemmakväll". Ta en eller tre promenader till med Mr Mongo -som just nu ligger och snarkar hårt på soffan brevid mig. Laga lite käk och sen kommer det inte att hända så mycket mer tror jag. Hittade en sida på nätet med helt okej priser på kläder, nackdelen var att allt typ var slutsålt. Men de lär ju komma in med fler grejor. Så checka in här: http://www.bonprix.se/ Hittade en del snygga grejor faktiskt. Tänkte köpa lite nytt till Egypten men inte än.

Undrar om jag ska ta mig lite mer kaffe och slå ett öga på TV:n eller ska jag ta mig i kragen och plocka lite? Hm, tror att kaffet lockar mer just nu. :-)

Adios..




Söta små baktassar..


Älskar tidiga morgnar ibland..

Lagom kyligt, inga människor, nästan ingen trafik och det är lugnt och tyst.


Om..

..ni undrar varför Mr Mongos matskål står på diskbänken i det föregåendet kortet så är det för att han brukar få alla misslyckade pannkakor -ni vet dom som går sönder, bränns eller liknande -innan man lärt sig vilken temperatur som funkar bäst att steka i. Sådärja, en liten avhandling om pannkakor. :)

Har köpt ny mobil igen och denna gång blev det en Xperia Ray, sjukt bra kort tar den och den är jag sjukt nöjd med så jag hoppas att jag hittat rätt i mobildjungeln nu och inte handlar en ny igen snart. Det blir ju lite dyrt. :) Så nu väntar jag bara på att få ett nytt simkort, då kommer jag att vara supernöjd.

Har beställt och delbetalat en resa till Egypten i januari. Det ska bli SÅ skönt att få komma bort ett litet tag. All inclusive. Yey! Bada, snorkla, njuta av livet och bara vara. Yummie!

Ha en bra fredag, det ska jag ha! :)




Ledig fredag!

Stekt pannkakor halva dagen idag. :-)

Förberedd med två stekpannor!


Jag glömde såklart fota när alla pannkakor var klara men å andra sidan. Vem bryr sig? :)


Ännu lite mer WO..:-D


Lite mer WO..:-D


Lite WO..:-D


Så det så! ;)


!


Jag..

..är konstant trött. :( It sucks, hoppas det hoppar in en enda liten aktiv gen snart i min kropp. Chansen är nog inte så stor i för sig. :-) Tror jag hamnat i nån höstdepp men en lightvariant som aldrig vill gå över typ. :) Haha, låter lätt lite bitter va? Jag är sugen på en chailatte och det är inte så lite heller. Espresso House chailatte rules! Har ni inte provat den så gör det. Så nu vet ni det om ni har vägarna förbi Espresso House.

Somnade till på soffan förut så jag är sjukt pigg just nu och jag kommer vara dödens trött när klockan ringer klockan 04. Ibland är det skit att ha tidiga mornar men å andra sidan slutar jag klockan 14 i morgon och ledig dagen efter så då blir det typ som om man har en och halv dag ledigt. Och sen jobbar jag helgen, ledig måndag och ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. Och då ska Mr Mongo vara hemma med mig. Har inte haft han hemma på en och en halv månad. Jag är så tacksam att Miss E och hennes familj finns i mitt liv. Yey!

Nope, ska kolla klart på 2 och en halv män. Eller ja, det hann sluta innan jag hann skriva klart. :-)

Adios..

Ledig dag!

Och jag gillar det men det är så jävla irriterande att jag aldrig får sovmorgon. Vaknade kl 07.20 -wow vilken sovmorgon. NOT! Idag händer det inte så mycket, ska bara till Miss E och lämna lite böcker och klia Smultronbullen bakom öronen. Och sen promenera -jag har en mycket krävande dag! :-) Ska städa lite innan jag beger mig iväg på mina extremt stora äventyr idag. Wow, vilken intressant inlägg! ;-)

Adios..

RSS 2.0