Det..

..var ett tag sen jag skrev. Det har väl inte hänt något världsomspännande direkt i mitt liv förutom jobb. Ni vet -precis som för typ 80% av hela svenska befolkningen. Men det är ganska soft att jobba för tillfället när man har nåt snyggt att kolla på typ varje dag, att gå till jobbet gör det en aning roligare. Och det här citatet som jag fick på min logg på FB stämmer sjukt bra:

'My version of flirting is looking at someone I find attractive multiple times and hoping they are more brave than I am.' ;-)

Inte ens semester är nära, midsommar jobbar jag så inget ledigt då, men en utgång med bästa tjejerna 15 juni och picknick/barhäng med bästa kollegor 30 juni så lite har jag att se fram emot.

På semestern är det dansbandsvecka i Malung på G, det kommer inte att bli en hel vecka MAX två dagar men det ska fan bli kul. Inte för att jag har tänkt att dansa så mycket men att se alla andra dansa och kolla in atmosfären kommer att bli sjukt kul. :-) Och sen några dagar på landet och sen kommer typ min semester vara slut -har bara två veckor i juli och en vecka i oktober. Men det är helt okej att jobba på sommaren, det är SÅ mycket lugnare då. Visserligen mer turister men man slipper alla jäva griniga resenärer i morgonrusningen och det är värt mycket! :-)

Nope, lite kaffe på det här, lite bok och i morgon är det jobb igen. Det här är min älsklingsvecka -ledig mån, fre, lör och sön. Lööövley!

Adios..



Japp! Så det så!


:-)


Haha! Så jävla dålig! :-)


Yea! :-)


Lite frukost på det här så..


Japp!


Herregud!

En månad sen jag bloggade.. :-) Är ledig idag och ska snart bege mig ut och promenera och få ihop lite steg till jobbets stegtävling -som jag ska vinna. ;-) Och sen MÅSTE jag ut till Bromma Blocks och kolla in XXL och Decathlon, måste ha ett par svart gympadojor. Har en jobbig dag framför mig.. :-)

Ha en bra dag!

Adios..

RSS 2.0