Eeeh!

Varför vaknar jag upp så tidigt för? Så jävla irriterande. :-@ Vaknade halv fyra. Ska börja jobba klockan sex, så det är ju inte så jävla mycket tidigare men ändå. Och så regnar det. Och jag är trött. Ska släpa mig in i duschen och göra mig klar. Ha en bra dag!

Adios..

Hm..

Jag har haft en praktikant med mig hela dagen på jobbet & det har varit kul. Jag har fått visa allt jag kan. Och det är fan mycket ska ni veta. Så det så. :-) Jag jobbar i helgen och det är Stockholm Maraton, tror ni att det kommer vara mycket folk eller så? Kanske en och annan va?

Nope, nu tvätta av sminket & sen är det sängen. Börjar 06 i morgon.

God natt!

Ledig..

..dag till ända. Nu slut. Och jag har mina nya tv hemma. Yey! :-)

Sov gott!


I kväll..

..vårruset! I morgon -död! :-) Ska sova en timme innan jag ska ta mig i kragen och kolla upp när jag ska åka. Hoppas ni får en trevlig kväll. :-)


Nej..

..fan. Nu måste jag försöka sova.

God natt!


"För..

..den olycklige finns inte större smärta
än att mitt i sorgen
minnas den dag när man var lycklig."


"Avundas..

..aldrig någon det sken av lycka han har.
Du känner inte hans hemliga sorger."





Du..

..är inte helt värdelös. Du kan fortfarande användas som dåligt exempel.
:-D


Jag..

..kan inte sova & det är så jävla irriterande! Har legat och vridit och vänt mig sen klockan halv tio. Crap! Kommer fan att vara död i morgon. Börjar 06.30. :-( Och så har jag den förbannade tvättstugan i morgon också. Det gör att morgondagen suger mer än nånsin! Haha! Vad jag är positiv, tycker ni inte? :-)

Ska göra ett försök att sova igen. Sov gott!

:-D


Don't..

..waste your time with people who don't want to be in your life for whatever reason but enjoy it with the people who want to be there for every reason.


Söndag, söndag, söndag!

Yey! Idag har jag ledigt! Great! Dricker kaffe & njuter av att det är fint väder ute. Ska ta mig ut och få lite sol snart. Och så ska jag hinnna med att hämta min TV om Tomteboda-terminalen har söndagsöppet. Annars har jag inte så mycket andra planer, en schysst söndag har jag framför mig med andra ord. Me like! Hade en bra jobbdag igår, lugn & skönt. Men det är fan trist att jobba eftermiddag och kväll.

Och det är bara 5 jobbveckor kvar innan jag har semester. Ni anar inte hur skönt det ska bli. Ska vara på landet och sen ska jag häcka på brorsans land & grilla, bada och bara vara. Jobba en period och sen går jag på semester igen i augusti. Och då kanske det blir en resa utomlands. Det skulle vara great! :-)

Nope, dricka upp kaffet & sen ringa Miss R.

Ha en bra söndag!

Adios..


Jaha!

Och nu!?! Vad ska jag hitta på för nåt? Lätt uttråkad och lattesugen. Ska åka lite tidigare så jag hinner köpa en latte från Seven-Eleven innan jag börjar jobba. De har den godaste latten, helt klart. Intressant va? :-D Promenad avklarad också. Fan, jag är bäst! Och dom här jävla tussarna jag snacka om i det förra inlägget ska jag fan mörda. Så jävla irriterande att de flyger omkring. :-( Och ändå har jag den turen att jag inte är allergisk. Måste vara ett helvete att vara pollenallergisk. Så det är jag tacksam för att jag inte är. Så slutsnackat om det nu.

Nope, ska fixa till mig och sen dra så småningom.

Adios..

Vaken!

Yey! Att vakna vid niotiden är fan en perfekt tid att vakna. Det är inte för tidigt och det är inte försent. Och fint väder ute, så jag hinner ut och promenera innan jobbet kl fyra. Nice! Fan, vad det är skit som flyger omkring ute, alltså de här små mini-tussarna. Hate it. De fastnar överallt, i håret, i munnen och som sagt ÖVERALLT. Hur det ser ut på golven här hemma ska vi inte tala om. :-( Nog om det. Så vad kommer att hända denna dag då? Inte ett smack! Ut & gå och sen till jobbet typ. Men i morgon är jag ledig. Yey!


Adios!

Är det så?

"Truth is that everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."


Never..

..be dependent to anyone in this world, because even your own shadow leaves you when you're in darkness.


Fredag!

Great! Inte för att jag har en ledig helg. Inte helt i alla fall. Jobbar i morgon men ledig på söndag. Och då ska jag sova skitlänge och sen ska jag ta mig till IKEA och köpa nya möbler. Yey! Och när lönen kommer på onsdag ska jag S-H-O-P-P-A! Fan, vad jag ska handla. :-) Orkar ine blogga mer just nu, har en katalog som måste sniffas på och bläddras i. Och sen in i badet. Eller om jag ska sniffa, bläddra och bada samtidigt. Hm..

Adios..

Trevlig helg på Er!

Sov Gott!


Skitsnack! :-)

Den som vill dig något, kommer till dig.
Den som bryr sig om dig, HÖR av sig till dig.
Den som saknar dig, tänker på dig.
Den som vill ditt bästa, rådgiver dig.
Den som brinner för dig, finns alltid för dig.
Den som älskar dig, lämnar dig aldrig.


Shit!

Vad jag har sovit. Sovit som en jävla gris. Först somna jag igår vid fem, hörde inte att några hade ringt eller skickat sms. Sov till åtta. Somna igen vid elva och sov till klockan två!! idag. Kanske en aning utmattad och jag skulle ledigt kunna sova nu med. Jag har jobbat hela helgen och övertid med fem timmar fredag, lördag och söndag. Och jag jobbade i torsdags när jag egentligen skulle vara ledig. Så jobbat en vecka i sträck och 23 timmar övertid på det tar ut sin rätt.

Nu är min lägenhet ÄNTLIGEN målad! Det blev lite mörkare än vad jag hade räknat med men det kan man fixa med lite belysning och bryta av med ljusa färger. Nu ska jag köpa soffa och lite annat smått & gott. Den nya TV:n är på väg också. Nu åker tjock-TV:n ut en gång för alla. :-) Jag har ingen soffa för tillfället så jag häckar i sängen. Men det är fan inte fel det heller.

Sen har det inte hänt så jävla mycket mer. Jobbat, kommit hem, lagt mig för sent, jobbat lite till och sen varit väldigt osocial. :-) Men jag kommer att ha en sjuk bra lön till min semester! YEY! Har två veckor efter midsommar & sen två veckor i augusti.

Det är fan kallt ute. Var ute och handlade och frös som en gris. Fattar inte hur folk kan gå i shorts och bara T-shirt typ. Jag hade jeans, T-shirt, munkjacka och vantar. Folk kollade snett på mig. :-)

Nej, nu ska jag dra iväg till brorsan ett tag. Vi hörs!

Adios..


It´s..

..not that we aren´t meant to be together. I think we´re just not ready for forever.


....

"I'm not interested in money.
I just want to be wonderful"



Shit!

Tiden bara försvinner! Bloggar lite i morgon. Nu sängen igen. Bye!


Nästa..

..helg blir min lägenhet fixad! Hela lägenheten. ÄNTLIGEN! Fan, vad skönt. Själv ska jag bara glida omkring och köpa massa saker. Me like! :)


Arg!


Känner mig arg i kväll. Så det så!


Romantic!

"If I had to choose between loving you and breathing, I would use my last breath to say «I love you»."


Har..

..varit vaken sen klockan 03.20 i morse. Jobbat, hämtat en liten gris och sen har det inte hänt så mycket mer. Känner för att supa ner mig för att försöka sluta tänka, i stället för att som nu -stoppa huvudet i godispåsen. BAJS! Jag är så trött att typ mina fingrar glider över tagentbordet och jag orkar inte trycka ner tagenterna. Då är man trött. Och då borde man sluta tänka, eller hur? Men nej, inte jag. :-( Vi hörs en annan dag.

Adios..


Tröööötttt!

Ge mig lite romantik i mitt liv!


Har..

..fortfarande inte kommit iväg för att handla middag. Kanske en aningens seg idag. :)


Kan jag få lite lugn & ro? Sluta tänka och bara njuta av mitt liv. Som egentligen är jävligt bra men har ett jävla bajsfel. Men det kommer väl att ordna sig som allting annat. Men NÄR!?!


Äh..

..inga pannkakor. Vad ska jag hitta på då? Help!


Ledig måndag!

Yea! Jobbade till 01 i natt. Från 06.30 till 01, var en aningens trött i morse. Som tur var fick jag taxi hem från jobbet. Kändes lite lyxigt att glida ner i baksätet efter arbetspasset och bara vara hemma på kort tid. Jag gick och lade mig på en gång när jag kom hem och somna på två röda. Och när klockan ringde i morse var jag dödens trött. Åkte i väg och vägde mig. -1.6 kilo ner. Jabba-dabba-dooo! Åkte hem, diskade och plockade lite och sen var det soffan med täcke och lite sömn. Det behövde jag. :-) Är fortfarande lia trött. Kommer att somna som en stock i kväll. Hm..vad ska det bli till middag i kväll då? Jag är sugen på kebabrulle men de har ingen bra grill här i centrum. Och jag orkar inte åka till Palmyras i Årsta. DILEMMA! Ska kolla i frysen vad som finns. Undrar om inte jag har pannkakor där som jag gjorde förra veckan. Då blir det pannkakor. Ni antecknar va? :-D

Adios..

RSS 2.0