Helvete!

Crap!
:@


When I see your face..

http://www.youtube.com/watch?v=O3CG8YZYbXQ&feature=related

Just the way your are..


SANT!

Isn't it ironic? We ignore the ones who adore us, adore the ones that ignore us, love the ones who hurt us & hurt the ones that love us ♥

Jahopp!

Helgen slut och jag med! :) Och inte ett skit har blivit bloggat. Jag har inte orkat alls. Har häckat på soffan hela helgen. Var i Skärholmen en snabbis igår men det var så jävla mycket folk att jag typ drog hem efter en timme. Och sen så har jag som sagt tillbringat rumpan på soffan. Jag hade planer på att fixa färg till vardagsrummet men inte ens det har jag gjort. Shit! Jag måste börja nån gång. Och så måste jag fixa tv & soffa med. Men jag har gjort köttfärsfyllda cannelloni. Och det var skitgott. Lite pilligt att få in köttfärsröran i cannellonirören men kom på sen att man kan ju köpa färska lasagneplattor nästa gång. Voila! Problemet löst! :)

KAN DET FINNAS NÅT ATT KOLLA PÅ TV, TACK!! Fan, man blir ju självmordbenägen av tv-utbudet ju. Fast det är jävligt najs att det fortfarande är ljust ute trots att klockan är sju på kvällen. Det går åt rätt håll. Yey! Och snart är det semester. Nåja, ska väl få den beviljad först men SEN är det semester. Jabba-dabba-doo!

Nu ska jag slänga fjärrkontrollen rätt in i tv:n för att hoppas att det dykere upp ett sevärt program.

Behöver man pass för att åka till Riga förresten? Nån som vet? Tänkte ta hem en baltisk postorderkille i påskhelgen & göra honom till mat och städslav och utnyttja honom lite. ;)

Adios..



What the fuck?

Jag hinner inte med alls längre. Jag vet att jag har skrivit det förut men jag gör det igen. JAG HINNER INTE MED! Crap! Idag har jag en ledig dag men jag vet att typ alldeles strax är det kväll igen och jag har inte hunnit med hälften av det jag skulle göra. CRAP! Och så hade jag tänkt att ha sovmorgon men de ska installera nåt jävla bajs i lägenheten. De skulle vara här 07.30 men såklart har de inte kommit än. Hatar att bara vänta. Hate it! :) Nope, lite mer kaffe på det här.

Vi hörs!

HAHA!

En kvinna går in på Konsum och plockar varor i sin korg.

Hon väljer en liter mjölk, ett sexpack ägg, en förpackning apelsinjuice,
ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon. I kön till
kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.

När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar
mannen på dom.

Medan varorna passerar kassören säger A-lagaren lugnt:
-Du måste vara singel.

Kvinnan blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på
hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel. Hon tittar på sina
varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd.
Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:

- Du har faktiskt helt rätt. Men hur i hela världen kunde du veta det?

A-lagaren svarar:

-Du är skitful.


Onsdag..

I morgon ledigt! Great! Jag hinner inte med längre. Jag går till jobbet, jobbar över ganska ofta, kommer hem, dagen är slut och sen är det en ny dag. Hjälp mig att hinna med för fan! :) På fredag efter jobbet ska jag vara barnvakt åt Mini-S. Den lilla skrutten. :) Nope, nu måste jag gör lite käk. By the way, hade gått ner 2.4 kilo sist. På nio dagar. Great! :) Jag är bäst!

Veckans horoskop..

Planen fungerar på ett alldeles perfekt sätt. Frågan är: Vilken plan? Vems plan? Det kanske inte är din plan – och i mycket är det inte det den här veckan. Men det är en strålande plan som innefattar många av dina goda idéer och uppfyller flera av dina önskningar. Du kommer att njuta av hur bra saker och ting ordnar sig till slut!

Låter väl helt okej? :)


Nu..

..har jag varit slarvig med att blogga igen. Men jag har jobbat, jobbat över och så har jag haft annat att tänka på. ;-) Har haft tre dagar ledigt. Idag är den sista dagen ledigt. Sen jobba straffvecka. Ledig torsdag och sen jobba fredag, lördag, söndag och måndag. Var ute igår med kollegorna på jobbet och det var askul. Och kvällen slutade väldigt bra. ;) Nu ska jag ta mig till Miss R och fika.

Adios..

Jaha..

..nu är dagen snart slut & jag har inte gjort ett skit. Häckat på soffan och druckit kaffe typ. En soft dag med andra ord. Sen är det bara tre jobbdagar kvar och sen har jag ledigt tre dagar. Älskar dessa veckor. Det blir som små minisemestrar var fjärde vecka. Och sen utgång med jobbet på lördag. Det här kommer bli en bra vecka. :) Woohoo!



Dags..

..för nagelförlängning igen då. På fredag! Yey! :)


Glömde..

..skriva att "Mr-jag-har-ingen-tjej" har hört av sig igen. Nu höll han sig borta i två månader lite drygt. Men nu är han upptagen. Vad är då syftet med att höra av sig till mig? Kan någon vara snäll & förklara det för mig?

Måndag!

Och jag är ledig! Det är fan great! Synd bara att jag inte fick mer sovmorgon. Vakna klockan sex. Jobbade till klockan åtta igår. Jaha, vad har hänt sen jag skrev sist då? Det känns som om jag fan jobbar jämt. Har jobbat över en hel del på sistone. Men det är kul på jobbet så jag ska inte klaga alltför mycket. Väldigt kul på jobbet faktiskt. ;)

Nu i helgen är det utgång med kollegorna på jobbet. Och det ser jag fram emot som fan gör jag. Nu ska jag bara hitta kläder till det. Men det verkar vara kört att hitta en helt vanlig svart eller vit skjorta utan massa tjafs på. (Tror jag har skrivit det tidigare att det är svårt att hitta.) Mina planer är att ha tajta jeans, en vit eller svart figursydd skjorta/blus och så har man ett tajt lite längre linne under som går ner över höfterna. Och så ett par snygga stövlar till. Om jag hittar det jag vill ha så kommer jag att bli kvällens höjdpunkt. Haha!

Fan, vad jag längtar tills det blir värmare. När man kan sätta sig ute på nån servering & dricka öl ute. Eller bara ta en filt och dra och grilla. För denna sommar har jag riktig semester. Kommer kännas konstigt. När hade jag semester sist liksom? Nu ska jag bara bestämma när jag ska ha den. Och det måste jag bestämma innan sista mars. Och eftersom tiden går så jävla fort så är det typ sista mars i morgon. :-)

Jag är ingen melodoifestivalnörd :) men fan vad jag gillar "Oh, my God" med The Moniker och "Something in your eyes" med Jenny Silver. Har dom låtarna på min MP3. Behöver jag skriva att de spelas HELA tiden? :) Ska köpa CD-skivan så jag har dom i bilen med. WOOHOOO!

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over

Yea!

Adios!


VART!?

Som jag skrivit tidigare, vart tar dagarna vägen? Hela den här veckan är slut liksom. Och jag hinner inte med. Gaaargh! Ska uppdatera vad som har hänt -inte för att det är mycket men ändå. :-) Hörs!

RSS 2.0