Och nu..

..ölkorv.. 'Burn Out'


Dagens sugen på..

..Seven-Elevens brownies..

*VILL HA*


Valborg..

..så då ska det supas! Ha, ha! Eller intaga alkoholhaltiga drycker kanske låter lite mer vuxet. :) Idag har jag varit ledig, har inte gjort ett skit. Hämta hem Mr Mongo igår kväll så det har bara varit promenad med honom. Och så har jag städat. Inte att förglömma! Fan, att det blir skitigt och stökigt HELA tiden. Jag bor ju bara på 48 kvm, det borde inte bli så jävla mycket stök MEN..

Sen så blir det till att käka fläskfilé med klyftpotatis med bearnaissås. I morgon blir det likadan mat men då är fläskfilén grillad i stället. Så nu vet ni det! :)

Tänkte jag strax ska ta ut Scrappy Doo på en riktig lååång promenad för att trötta ut honom lite så behöver jag inte ta en jättepromenad innan jag sticker i kväll. Och så tar jag honom på en promenad när jag kommer hem så får jag sovmorgon i morgon. Snacka om utläggningar av promenader. :)

Adios..

Fattar inte..

..vad jag gör för fel!? Mitt msn har krånglat som fan nu i en månad, tog bort det och installerade det igen. Gjorde nått fel, (såklart!) & sen dess har det strulat. Kommer inte in, jag är offline även fast jag inte ska vara det, kan inte skriva till mina kontakter. Jävla mongo-påhitt. Så nu ska jag prova igen att installera av och om. Och funkar inte det så kommer jag fan att skjuta nån! *dramatisk*


Det börjar..

likna kärlek banne mig..

Hittade Gevalias snabbkaffe här. Visserligen är det nån kollegas men ändå. Det skiter jag i.
Går och snor lite GOTT kaffe..


Tillbaka..

..på brottsplatsen. Det vill säga jobbet. Är sjukt trött, svider i ögonen och jag är HUNGRIG! Inget roligt väder ute idag, inte just nu i alla fall. Regn och kallt. Synd att det inte kan vara lika lite trafik på Essingeleden på eftermiddagarna som det är tidigt på morgonen. Inte en jävla bil i sikte. Bara jag och lilla 'Raketen' ute. Tvättade bilen igår som jag hade bestämt. *duktig* Inte för att jag ens ska tvätta en bil, glömmer ALLTID några fläckar så  när hela bilen glänser så ser man några otvättade fläckar här och var. Men vi kan säga att det är en del av min charm..

Inte kan jag koka ris heller. :( Antingen blir det stenhårt oavsett hur länge jag kokar eller så blir det överkokt som igår. Hade jag varit ensam igår hade jag fan ätiti riset i alla fall för att jag var så sjukt hungrig och för att jag VET att jag slutar fungera och beter mig som ett mongo om jag inte får i mig mat. Men nu blev jag tillsagd att sätta mig ner och inte göra ett skit mer medan ett nytt ris fixades. Så jag fick ett gott ris till slut och till det korvstroganoff med schysst drag i. Spank jo! :)

Vad kommer att hända idag då? Efter jobbet -vägning. Och det vill jag egentligen inte eftersom jag har fuskat så in i helvete men det är bara att ta tjuren vid hornen och gå dit. Och hoppas på att inte vågen säger alltför många kilon plus. Och sen ta nya tag. Men det är fan inte lätt, kanske blir det utgång i morgon. Visst jag kan ju dricka typ vatten eller nått MEN hur KUL är det då? *fjortisvarning* :)

Och sen efter vägningen så ska jag hämta hem Mr Mongo. Är ledig i morgon så då kan jag lika bra hämta honom i kväll.

Nope, läsa 'Metro', dricka äckel-kaffe, fälla ännu en get och längta efter att klockan blir 07.00.  DÅ är det frukost! Tjihoo!

Adios..

*urk*


Dagens bästa..

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre.
Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn.
Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat.
Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger.
Så.... om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka
;P


Läste..

..i "Aftonbladet" att de har tagit fram en gräsklippare som ska göra 160 km/h. Om man behöver skyddutrustning i form av hjälm och typ motorcykelutrustning, har inte det tagit bort charmen med att klippa gräset då? Vilken vanlig svensson kan använda den då? Den kommer ju inte att komma ut till allmänheten för det är fartälskare som har byggt den typ för skoj skull men ändå. Om man nu skulle ha en sån skulle mattan bli klippt snabbt i alla fall. Ska man åka in till grannen och ta en svängom på dennes gräsmatta också om man inte riktigt hänger med i svängarna? Alltså 160 km/h är inte direkt låg fart liksom.. Ha,ha! Fy fan, vilken syn om man har trädgård och man ser grannen klippa gräset i den farten. Kan ju bli underhållning på hög nivå när man ser grannen försöka sig på att ansa gräset..i..160km/h..
:-D


Sån fick jag dra runt på landet. DET var tider det. Den kunde man fan inte komma upp i 160 km/h med..
:-)


Bara..

..två timmar kvar på min arbetsdag.. Löövley!


Man ska INTE..

..kolla på recept när man är hungrig. Fy fan, vilka goda maträtter man hittar. Och inte snacka om alla dessa muffins, kladdkakor, daimtårtor.. *dreglar*



Min matlåda är INTE intressant längre..



En STOOOOR..

..caffe latte och en cola light för 27 spänn. Det är ju fan ingenting ju! Precis som det här inlägget, ingenting som egentligen är intressant men ändå..:)


Lite mer Wulffmorgenthaler.. XD!

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=f4d1f600-7553-446b-b46f-0ef35e2e58b5


Lite Wulffmorgenthaler.. XD!

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=5de1d67c-8cc3-4145-8435-9e6e5e43c945


24 000 000 000..

..kronor är notan för askmolnet för flygbolagen.
En nätt liten summa..


Dagens andra onödiga fakta..

Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".


Dagens onödiga fakta..

En sorts hammarhaj kan göra abort bara genom att vilja det.


Hatar..

..att börja tidigt! Började klockan 04.59. Inte mycket jag tycker om här i livet va? Bara klagar och klagar liksom..:) Nej då, jag har varit mer negativ än jag är nu i mina yngre dagar. Nu inbillar jag mig att allt är skit hela tiden så blir man inte så besviken sen. Har en livsfilosofi som är ganska bra tycker jag! :) Varför vara hoppfull när allt ändå mer eller mindre går åt helvete ändå? Och jag vet att jag kommer bli på lite bättre humör när jag fått i mig min frukost. Och på rasten har jag bestämt mig för att gå till ett café, där de har riktigt gott kaffe. Det här skitäckliga sörjan jag dricker nu smakar fan! Klagar lite till. :)

Och nu börjar jag fatta varför jag svettas som en gris här. Jag stängde inte av elementet utan satte på det i stället. DET var en smart grej att göra!?

Har en rolig eftermiddag framför mig. Köra hem och sen tvätta bilen. Ser visserligen fram emot att få en schysst bil men att utföra själva arbetet så det blir en ren bil är inte lika kul. Klagar lite mer! :)

Nej, nu ska jag fälla en get & läsa "Metro". Vi lär ju höras under dagen..

Adios..

VARFÖR!?

Varför börjar folk klä av sig så jävla mycket? En del går ju omkring med T-shirts. SÅ jävla varmt är det inte faktiskt. Själv sitter jag med en windstopper på mig och det är knappt så den värmer. Fryser fan arslet av mig av att bara se andra "nakna" människor..

Så dagens klagomål -CHECK!


En kaffe..

..med mjölk eller en caffe latte på rasten? Ett världsligt problem liksom..:)

Nu är kryssningen betald, hela 320 kronor. Jisses, vilken summa! :) Alltså det är 320 kr för HELA hytten, inte fel, inte fel. Då finns det pengar över till allt annat skoj, som alkohol och GODIS! Tjihoo! Börjar man bli gammal om man uppskattar att handla godis i stället för att hamstra alkohol? :) Eller så är det fortfarande efterdyningar efter helgen att jag inte tycker alkohol är så skojigt för tillfället. Varnar här och nu för "Snaps" äckliga cider, den smakar överjäst och den äckliga smaken sitter kvar HUR jävla länge som helst. Ryser fan vid tanken. Men "Doolittle" & "Smörkola".. YUIMMIE!

Idag har jag verkligen inget tålamod överhuvudtaget med människor känner jag. Vill typ bara ta strypgrepp och skaka om dom. Och sen kan jag tänka mig att gå i ide i typ fyra år, för att kunna sova hela tiden. Vilket spännande liv jag vill leva. Inget direkta äventyr här inte. Jag nöjer mig med det lilla här i livet!

Och jag vill vara klar med min viktnedgång NU! Jag vill inte hålla på så jävla mycket mer nu men jag måste. MÅSTE! MÅSTE! MÅSTE! Har ju en hel del kilon kvar och har ett litet delmål till midsommar men då kan jag inte fortsätta att dricka alkohol, äta massa gudomliga ostar, godis, äta ute och så måste jag aktivera mig mer. Lite mer motivation finns ju nu än mot förut men det tar fortfarande emot. Och jag fattar inte varför faktiskt. PRUTT! Och varför uppskattar jag inte mina framsteg? Varför är jag inte nöjd? VARFÖR!? Gaaargh!

Och varför har en del tjejer inte BH? Det är ju fan skitfult! Okej att inte ha BH när man vandrar omkring hemma men så fort man ska ut genom ytterdörren -BH PÅ!

Adios!


Let the..

..love flow..

Det är VÅR!

Är pilsk som en liten bäver som betar färskt gräs på en savann iförd en trekantsbikini..!
Så det så!


Dagens andra onödiga fakta..

15% av alla som dör gör det sovandes.


Dagens onödiga fakta..

Varje droppe havsvatten innehåller en miljard guldatomer.


Dagens sugen på..

..massvis med pengar!


Att..

..det ska vara så svårt att få mitt bilförsäkringsbolag att inse att jag INTE vill betala per helår utan VARJE månad? Gaaargh! :(

Måndag..

..och på jobbet! Tjihoo! :) Eller inte..

Hade en bra lördag men gårdagen gick i bakfullhetens tecken. Slog upp ögonen typ vid halv sju med en jävla huvudvärk och med ett illamående från helvetet men lyckades somna om ett par timmar och sen var det helt okej. Inte bra men okej. :) Jag var lite överallt på lördagen men det var skitfint väder så det blev en och annan öl i solen. Ganska skönt mendet kunde ha varit liiite varmare. Började dricka grogg vid två och sen var det full rulle resten av kvällen men kom inte hem SÅ sent. Typ runt halv ett, tror jag.. :) Och igår blev det inte många knop, hämtade Mr Mongo, köpte godis och sen var det soffan som hägrade hela kvällen. Och idag kommer det inte att hända så mycket spännande saker. När jag har jobbat klart ska jag hem, ut med Mr Mongo, lämna honom och sen hem och göra mat. Ta en promenad och sen lär det inte hända så mycket mer..

Adios..

Enligt..

..ett väldigt säkert Facebook-test så kommer jag att få vakna upp halvnaken i någons soffa och inte minnas nått av hela dagen. Tycker jag låter som en bra lördag! :) Sov ända till halv elva, nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe och sen ska jag ut på promenad. Och sen vete fan vad som händer, jag vill göra nått kul i alla fall! Vad det nu innebär..:)

Adios..

I´m..

..back! Lite böcker köpte jag i Kista. Är ute efter typ nån huvtröja men de tröjor jag ville ha var en aning dyra så jag tänkte att jag skulle ta mig en funderare under helgen. Vill jag fortfarande ha dom på måndag tänker jag åka och handla dom. Så det så. :-) Och alla räkningar är betalda utom några jag har på autogiro, fan vad skönt!

Nej, nu lite kaffe och tv..

Adios!


Fredagar..

..är inte fel, som jag har skrivit förut. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta mig en tripp till Kista, handla lite (Ja, lönen har ju kommit, en eller två kronor MÅSTE man ju spendera!) och sen hem och inte göra ett smack mer! Kanske på sin höjd hyra en film. Det ÄR fredag! Woohoo!

Adios!


Gud,

ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra.
Mod att förändra det jag kan.
Och förstånd att inse skillnaden.


Aaaah..

..kaffe är great! Really great! :-) Har läst ut min bok idag -"Casanovas kvinna", den var väldigt lättläst och väldigt bra. Och väldigt hemsk i den bemärkelsen att jag kände igen mig så väl i det Åsa Hellberg skrev, allra helst det med medberoende. Trodde det typ var mig hon skrev om ibland. Vi hade en hel del gemensamt. Jävligt skrämmande faktiskt.

Och det är förbannat irriterande att jag fortfarande inte kommer ihåg namnet på den där osten jag åt i måndags. Har inte hittat den i ostdisken.. :( Får göra en "Askungen" -att äta ALLA ostar tills jag hittar MR Ost helt enkelt. Inte svårare än så. :)

Vad har hänt idag då? Jobbat och sen hem, gjort falukorv i ugn med hemmagjort mos, bostongurka och sallad. Kunde lätt ha ätit upp hela jävla falukorven. Så enkelt och så gott! YUMMIE!

Ha, ha, skittrist inlägg men det är ju min blogg så jag skriver vad fan jag vill! Okej? :)

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Om hela jorden var lika tätbefolkad som ön Macao på Kinas Sydkust, skulle det bo 3600 miljarder människor på jordklotet och inte som nu 5 miljarder.


Dagens onödiga fakta..

På 60-talet kidnappades Frank Sinatras son. Sinatra erbjöd förövarna en miljon dollar, men de tackade nej, de ville bara ha 240 000.


Det suger..

..att ha tvättstugan! Verkligen suger! :( Känns som om de tre timmar jag är i tvättstugan är som tre jävla dygn. Och den här gången vete fan hur jävla mycket kläder jag har använt.

Mr Mongo är tillbaka hos sin "fosterfamilj" idag och det är sjukt tomt här. Kollar hela tiden vart han är.. :) Han fick pannkakor med jordgubbssylt innan jag lämnade honom så han fick en schysst avskedsmiddag. Rester från igår men då fick han vaniljglass till också. Lite lagom bortskämd sådär..:-) Mammas lilla pyton!

Nope, till tvättstugan igen, sen in i duschen och sen läsa lite..

Adios..


Den håller jag på att läsa nu..


Dagens andra onödiga fakta..

Kameleonterna är bäst bland djuren på att räcka ut tungan. En del av dem har en tunga som är längre än djurets egna kropp.


Dagens onödiga fakta..

Enligt Guiness rekordbok är den längsta penis (som mätts) 16 tum alltså 40,64 cm.


Jag vet..

..att jag har skrivit det typ 500 gånger förut men -vart fan tar tiden vägen? Kom hem runt sextiden, gjorde pannkakor, gick ut med Mr Mongo och nu är det snart dags att gå och lägga sig. Helt vrickat ju! I morgon är det redan onsdag liksom och snart är det helg igen. Och sen är typ sommaren över, hösten är här och sen är det jul. Typ! Och jag kommer fortfarande att sakna en röv..:)

Idag har jag saknat min mamma som bara den. Jag har ju inte raderat bort hennes nr än i min mobil och så gick jag igenom telefonllistan och såg hennes nr där. Blev skitjobbigt och det har fortsatt att kännas jobbigt under eftermiddagen och kvällen. Var ute och gick och så började jag att gråta. Bara att hoppas på att ingen såg mig. :)

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite.

Adios..


Dagens andra sugen på..

..varm smörgås med skinkost, falukorv, lök, Johnnys senap och massvis med ost.
In i smörgåsgrillen bara -SMACK! :-)


Dagens sugen på..

..choklad-doppade cashewnötter i massor..


Jag är..

..dödligt uttråkad..


Jag vet..

..att det är ett "lyxproblem" men det är fan så mycket godare med röd mjölk i kaffet än med grön mjölk..
Så nu vet ni det! :-)


Läste..

..i "Aftonbladet" att Daniel Westling börjar bli tunnhårig och troligtvis kommer att vara kal på huvudet inom 5-8 år. VEM FAN BRYR SIG? Har de inget annat att skriva om? Jisses..

Jag förstår att flygbolagen har panik över att de förlorar massvis med pengar nu när vulkanen på Island härjar och att de vill börja flyga så snabbt som möjligt igen. Men tror fan att det kommer bli dyrare för dom sen med förstörda plan på grund av askan. Att askan blästrar flygplanen och att ask-partiklarna gör bucklor på planen låter inte alltför billigt att reparera sen. Och framför allt låter det inte så himla säkert heller. Och om jag nu ska ut och flyga i sommar så kommer bergis jag hamna i ett plan där det har flugit i den här askan hur många ggr som helst och att det inte underhållits nått heller. Jippie! Min tur så.. :-)


På jobbet..

..och fyra dagar kvar till lön. :) Som kommer att försvinna lika fort som den kommer in på kontot. :( Skitmycket räkningar denna månad och ganska dyra. Trafikskatt och annat skit. Kunde det inte finnas en räkningsfri månad? Tyckeratt det skulle vara mycket generöst & tror det skulle uppskattas av alla.

Jobbar bara till klockan 16.55 och började kl kvart i ett MEN fan vad det var trögt att gå upp i morse. Kan ju kanske ha varit typ att jag drack vin igår. Käkade en sjuk jävla god ost igår. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette (nej det beror inte på för mycket vin utan för att jag slängde förpackningen.) så jag och Mr Mongo delade typ på den med 500 kex också. Kommer ju inte att ha gått ner ett skit efter gårdagens tilltugg men gott var det. :) Så det var det värt.

Jag är fan bäst! :)

Adios!

Dagens andra onödiga fakta..

För varje människa på jorden tror man att det finns över en halv miljon insekter. Ett enda träd kan exempelvis inhysa 20 miljoner bladlöss.


Dagens onödiga fakta..

Sveriges kortaste namn är Bo Ek.


Ledig..

..idag. Fan, vad skönt. Önskar att jag kunde vara ledig resten av mitt liv också men med fast inkomst då. Annars kan det lätt bli lite kämpigt ekonomiskt. :-) Hade gått ner 0.6, så nu är jag på gång igen men märker nu att även fast jag aktiverar mig lika mycket som förut så går det inte lika snabbt längre att minska i vikt. Lite tråkigt men det är ju så det är.

Nope, nu ska jag se hur HV71 krossar Djurgården.. Hehe..

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Björnar är i likhet med människan höger- eller vänsterhänta.


Dagens onödiga fakta..

En ko väger lika mycket som 2.3 miljarder myror.


Äh..

..knulla en bäver!

Nu säger denna supernova God Natt!
:-)


Dagens sugen på..

..riskakor med Chili & Nachosmak.. Damn!


Idag..

..har jag fixat "Run for water". Woohoo! :-) Jag började springa och det kändes som om jag faktiskt hade sprungit en hel jävla kilometer tills jag typ behövde en ambulans och när jag kommer till skylten där det står "1 km" på, så inser jag att jag kanske har sprungit max 300 meter. För den skylten kom lååångt efter jag hade slutat springa och hade andningsnöd. Snacka om att inte ha någon som helst kondis alls. Men jag lyckades att springa nästan hela den sista kilometern. *duktig* Och det var förjävla skönt när det var över och jag fick äta banan, sportdryck och kaffe. Sex kilometer i ett vårvarmt Stockholm.. Damn, det lät som en början på en dikt.. :)

Det fanns en anledning till att banan var just sex kilometer och det är typ så långt de flesta får gå för att hämta färskt vatten i Afrika. Om det ens finns nått vatten att tillgå. Och tänk dig att gå så längt varje dag för att hämta vatten. Snacka om att man är bortskämd. Jag har typ fyra meter till kranen i köket.

Så nästa projekt är "Vårruset" 1 juni & förhoppningsvis så har jag fått upp mitt flås lite mer. Upptäckte nu att jag min kropp säger inte ifrån (inte SÅ mycket i alla fall) men mina lungor gör det. Kändes typ som om dom var på väg ut ur bröstet när jag kom i mål.

Ja, ja nog om det nu. :)

Vad har hänt mer då denna helg? Inte ett smack, igår låg jag på soffan nästan hela dagen. Var bara ute med Scraappy Doo och sen hände inte ett skit mer. En ganska soft lördag. Jag önskar bara att jag hade en diskmaskin, nu börjar det bli en aning trist att diska för hand. :( Triiiiist!

Och i morgon är jag ledig.. Great! Då ska jag väga mig och sen kommer det inte att hända ett skit mer. Scraappy Doo ska jag ha hemma tills på onsdag och sen har jag hundfri helg och den är också jobbfri. Och om det är fint väder så vill jag nog åka in till stan, sitta i solen, ta några öl och äta gott. Men med min tur så kommer det att vara orkan, regna småspik och maten är skitäcklig..:-)

Adios..





Dagens andra onödiga fakta..

De snabbaste impulser som överförs genom nervsystemet hos människan rör sig med en hastighet av 288 km/h.


Dagens onödiga fakta..

På julafton stannar Jultomten i genomsnitt 34 mikrosekunder i varje hushåll, och renarna håller en hastighet av 20880000 km/h.


Dagens sugen på..

..en STOR påse lösgodis med massvis med jordnötsrutor och krokanter. Finns en liten affär som ligger i Stadshagen som har 500 sorters godis och kilopriset är 4.90/hg, vill åka dit nu, på ett litet studiebesök.
:-)
Och grillchips med dipp..
Och friterade räkor med sötsursås..
Och biskvier..
Och blodfetts-mediciner..:-)


Oj..

..fy fan, ett par dagar sen jag skrev sist. Vad har hänt sen dess då? AIK kom upp till elitserien igen, jag har sett "Avatar" (Återkommer med recension senare i inlägget.), haft Scraapy Doo hemma och jobbat. Ett mycket intressant liv jag har. :-) Eller inte! Och jag börjar få riktigt jävla ont i örat, det känns som om det sitter typ vadd i örat när jag sväljer och helt plötsligt kommer det en ilning som gör att man typ är på väg att storkna. En mycket skön känsla! NOT! Hoppas det går över snart.

Och nu till filmen "Avatar".. SKIT säger jag bara! Två timmar och fyrtio minuter av rent lidande. Nja, kanske inte då, det var balla färger och figurer men inte mer än så. Jag blev verkligen skitbesviken. Jag tror att jag hade alldeles för höga förväntningar för precis ALLA hade sagt att filmen var bra.

Scrappy Doo blev sju år i tisdags. stora killen. Det märks att han börjar bli lite äldre, inte lika mycket action och så har han börjat bli lite mer självständig -i den bemärkelsen att han kan ligga och sova själv i tvåsits-soffan och inte ligga PÅ mig när jag ligger i tresits-soffan. :-)

Och i morgon ska jag mig på att jogga 6 km, kommer att orka 500 meter sen får jag ringa nån som kan ringa ambulans åt mig. :-) Totalt otränad liksom. Men jag ska göra det, oavsett om jag går, joggar eller kryper i mål.

Och på måndag ska jag väga mig och efter det ska jag äta "Ben & Jerry"-glass. Som jag har skrivit förut -det gäller att ha mål i livet! :-)

Nu ryggläge på soffan, smörinbakad fläskfilé med ris och bearnaisesås till lunch. (Gårdagens middag) Och kycklingklubbor och hemmagjord potatissallad till middag. Tyvärr så fick jag inte tag på de skitgoda jazzklubborna men man kan inte få allt här livet..:-)

Adios..





Dagens andra onödiga fakta..

En isbjörns skinn är svart.


Dagens onödiga fakta..

Bill Gates får över 4 miljoner email dagligen. De sorteras bort och bara 10 kommer fram personligen.


Lycka till!

Lycka till, Gnaget! Det här fixar ni hur jävla enkelt som helst! :) Back to Elitserien!


Baobab..

..är en art i familjen malvaväxter i Afrika. Och det har dom smaksatt Pepsi Max med. Inte gott alls. Skitkonstig bismak och så köpte jag två. Gaargh! Köp för fan inte den..

Baobab, eller apbrödsträd, kan bli upp till 25 m höga med en mycket bred stamm som kan bli upp till 10 m i diameter. När stammen är ihålig kan vatten samlas där och göra nytta under torrtiden för befolkningen.

Sååå, då är ni lite mer allmänbildade nu då..


Och så en bild på skiten som de smaksatt Pepsi Max med.. *kräks*


Ännu..

..en dag på jobbet. Idag är jag verkligen skittrött. (Jag är fan alltid trött!) (Och jag klagar fan jämt!) Först somna jag på soffan och sen hade jag svårt att somna när jag gick och lade mig. Och hade verkligen ingen lust att gå upp i morse. Låg och snooza i en halvtimme, vilket resulterade i att jag fick klä på mig, äta frukost och typ borsta tänderna samtidigt och sen gå VÄLDIGT snabbt till tunnelbanan. Och nu är jag här.. Woohoo! Eller jag har varit här ett tag men.. Ha, ha, vad intressant läsning för er..

Jaha..vad har hänt sen sist då? Not much alls.

Jag längtar till mina skattepengar kommer. Tyvärr måste jag ansöka om förtidsutbetalning på dom eftersom de på SKatteverket är nötter! Jag hade ju enskild firma ett par år och man måste ju deklararera lite annorlunda då och sen efter jag lade ner den så har jag i alla fall fått mina skattepengar till jul. Jävligt irriterande TROTS att jag har tagit kontakt med skatteverket. Det var likadant förra året, jag blev lovad att jag skulle få pengar till midsommar, fick jag det? NOPE! :-@ Och i november 2009 kontaktade jag dom igen och sa att jag inte skulle ha några pengar utbetalda i december utan som alla andra i juni. De lovade att så skulle ske. Nu när jag fick deklarationen så står det ändå att jag måste in med en bilaga -"eftersom jag har enskild näringsverksamhet".. WHAT?? Och att pengarna skulle utbetalas i december. Ringer till dom och skickar kopia på brevet jag fick av dom att de hade fixat det. Och ändå måste jag nu in med en ansökan om förtidsbetalning. *suckar mycket högt* Hur svårt kan det vara? Jag lade ju ner den 2007 och har lämnat deklaration och nollat den eftersom det inte finns en enda tillgång eller skuld i bolaget. Och kontaktat dom flera gånger efter det. NÖTTER! :-@
Och nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska låta pengarna vara till jul ändå.. Gaaargh! Vad skulle ni ha gjort? Ha kul i sommar eller unna sig lyx i mörka december? *poetisk* :-) Tänkte jag skulle fundera på det ett tag till. Värdsliga problem.. :-)

I kväll blir det "Avatar 3D".. Så nu får jag se om den är så jävla bra som alla säger. Annars har jag väldigt svårt för såna filmer. Och 150 spänn för en biljett, då får den fan vara bra, trots 3D eller inte..:-)

Och i morgon kommer Scrappy Doo hem, mammas lilla cornflake.. :-)

Adios..




Dagens andra onödiga fakta..

En koalas blindtarm är 7 m. (I jämförelse med människans 7 cm.)


Dagens onödiga fakta..

En cigarett tar bort ca 5 minuter från en rökares liv.


Så jävla duktig! :-)

Har anmält mig till "Run for water" söndagen 18 april.. 6 km lång bana runt Stockholms vatten. YEA! :-)


Fy fan vad gott..!

På min lunch förut gick jag förbi en grillkiosk där de sålde en "King Kong" Det vill säga 2 x 200 gr hamburgare med räksallad, ost och ägg. Nu vet jag var jag ska äta hamburgare efter "Vårruset" 1 juni. Japp, det gäller att planera i tid. :-) Fast då har jag nog hittat nått annat gott jag vill äta, bero ju på dagsformen. :-)


Fan..

..snart får jag gå hem. Och det är inte fel alls. :-)


Dagens andra vill ha..

..en riktigt jävla färsk fralla med ost, skinka och gurka! YUMMIE!


Dagens vill ha..

..ett måndag till fredagjobb..


Lördag..

..och på jobbet! Tjohhoo x 100.. NOT! Okej att det är ganska bra betalt att jobba lördag och söndag men jag har inte samma bra OB som dom som exempel jobbar i affär. Och när jag blev lovad att få ledigt så hade jag ju gjort upp värsta planerna och sett fram emot att vara just ledig. Sova till typ klockan två, gå upp, äta frukost och sen sova lite till. Men den planen sprack! :-( SKIT! Men lönehelgen har jag blivit garanterat ledighet så då ska jag fan ha ledigt också. Annars sjukar jag mig. Så det så! Dagens klagomål -check! :-)



Dagens andra onödiga fakta..

Skådespelaren Martin Sheens vänstra arm är ca 7,5 cm kortare än den högra.


Dagens onödiga fakta..

Bill Clinton blev av med sin oskuld i en röd ford som stod parkerad utanför en McDonalds.


I dag..

..har jag varit ledig! Tjihoo! Så skönt, synd bara att jag var tvungen att ha tvättstugan kl 07 och efter typ tre timmars sömn var det förbannat segt att ta sig upp. Och sen till vägningen, minus ett kilo. Det kilot som jag gick upp förra gången. Skönt att det inte gick åt det andra hållet med tanke på påsken. 18 000 ägghalvor med räkor och majonnäs liksom. :) Fattar inte hur nått så enkelt kan vara SÅ gott! Älskar räkmackor också.. *ryser av välbehag* :) Sen har det inte hänt ett skit mer idag. Och klockan är redan så jävla mycket. Och jag vill INTE jobba i helgen, vill verkligen inte. Skulle få vara ledig men det är en sån personalbrist att jag inte fick min efterlängtade helgledighet. *visar fingret*

Nope, soffan & väntan på "Solsidan" kl 21.30..:)

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

När Carl Milles gjorde Poseidon-statyn på Götaplatsen i Göteborg, ansåg stadens borgarkvinnor att den var för vågad. Milles ordnade detta genom att förminska statyns penis. Står man dock på konserthusets trappa och tittar på statyn, ser fisken i hans högerhand ut att kompencera för detta.


Dagens onödiga fakta..

5% av världens befolkning är homosexuell.


GÄÄÄÄÄÄSP!

..SKITTRÖTT!


Ska det vara..

..så jävla svårt att bestämma vilken mobil man ska ha?
Nokia X6 eller Iphone? Iphone eller Nokia X6?

  

Hjälp mig då, för fan..:)

Eller ska jag ha någon annan? Blir fan gråhårig på detta..


Ännu en dag..

..på jobbet. Känns som om jag lever på övertid när det gäller dessa dagpass. Snart kommer mina pass att enbart bestå av typ 13-21.30 eller 16.30-01.00-jobb. Det är ett som är säkert. Och sen har jag blivit rejält utskälld på morgonen. Såna morgnar tycker jag om, INTE! Allra helst när jag inte kan göra ett smack åt saken. Men han behövde väl ta ut sin ilska på nån och så var det jag som fick ta det. Gubbjävel! :)

I kväll måste jag bara se "Lyxfällan" kl 21.00 på tv3. Då ska de fixa ekonomin på ett par som gör av med 100.000 kr varje månad. De har mellan 15-18 blancolån och 700.000 i en kreditskuld. ^^ Ska inte försöka döma någon för man vet inte vad för sits man kan hamna i själv. En ond cirkel kan vara väldig svår att bryta. Man kan hamna ganska lätt i en ekonomisk krissituation och det behövs inte mycket för att hamna hos kronogfogden. Dagens kloka ord. :-)

Måste börja göra i ordning min balkong. Upptäckte att jag verkligen var naiv när det gällde priser på utemöbler. Fan, det var ju skitdyrt. Antingen har jag ju bott i lägenhet som inte haft balkong eller så har jag bott så högt upp att jag aldrig nånsin typ vågat gått ut på balkongen. Lite lagom höjdrädd sådär. :) Så jag hade verkligen ingen koll alls. Först tänkte jag att jag skulle typ köpa typ cafémöbler men jag vill nog ha så man kan sitta minst fyra stycken. Och så vill jag ju ha lite blommor och grönt TROTS att jag verkligen INTE har några gröna fingrar alls. Men jag tänkte ge mig själv en chans, annars får jag ta hjälp. :) Så en tripp till 'Bauhaus'' och 'Plantagen' måste göras igen. Och se till att jag har en bil som allt får plats i. Ringer genast en åkeri och sen banken för att ta en stort banklån.. :-)

I kväll ska det ätas tagliatelle med skagenpanna. *informerar* Hur enkelt som helst och SÅ gott. En burk Arlas skagenpanna, champinjoner, skinka, sockerärtor och så blandar man i tagliatelle precis innan servering. MUMS! Kan det bli middagsdags nu? :) Och det går skitsnabbt, har ingen energi att stå länge vid spisen för tillfället. Ska väl skärpa till mig..så småningom.. :)

Nope, nu ska jag fixa lite te och läsa 'Metro'..

Adios..






Dagens sugen på..

..resa bort. LÅNGT härifrån och bara vara..


Dagens andra onödiga fakta..

50% av alla världens lyftkranar fanns år 2005 i Shanghai.


Dagens onödiga fakta..

Iguanödlan har två penisar.


Det är bra..

..att ha brandvarnare. Att slå sönder brandvarnaren är dock mindre bra. Och att brandvarnaren sätts i gång när du varit utan mat alldeles för länge så du har slutat fungera är typ en liten mindre katastrof. För brandvarnaren och för dig. Och att ha vittnen till händelsen när du smackar på brandvarnaren är katastrof av stora mått. För att du vet med säkerhet att du kommer att få höra det till döddagar. Och även efter det när det gäller vissa. :)

Jag har märkt en enorm skillnad på nu och förut när jag inte får mat i mig på mina bestämda tider. Okej att jag kunde sluta fungera förut med när det gått för lång tid mellan måltiderna. Men nu är det fan katastrof om jag inte får mat när jag ska. Och det kan bli katastrof ganska snabbt, typ inom en timme. Ingen fungerande tankeverksamhet alls, skulle inte ens kunna gå att köpa en endaste liten mjölk. Ööööööööh..

Nu i söndags, påskdagen, så hade det gått en och en halv timme (Det måste sägas till mitt försvar!) efter det att jag egentligen skulle ha ätit. Stekte kött och såklart att brandvarnaren går igång och jag blir helt handlingsförlamad och vet inte hur jag ska få tyst på larmet.

Får till förslag att jag ska ta en tidning och jag VET att jag ska VIFTA bort oset under brandvarnaren. MEN jag ser mig själv -och hinner tänka: "-Det här är galet, fel, wrong, sinnessjukt, puckat och bara så jävla vansinnigt" -men jag smackar på brandvarnaren med tidningen så den är på väg ur behållaren den sitter i. Och så hör jag: -"Men vad gör du för nått?" RIDÅ NER.. Och två stycken rå-glor på mig med ögon som är stora som typ Globen & har mörtmunnar..

Så med detta inlägg vill jag säga: Om ni typ tappar all vett & sans, se till att inte ha vittnen..

Adios..





Rekommenderar..

..Läkerols tuggummi 'Pear Liciorice & 'Raspberry Licorice'. Så jävla gott tuggummi, dock inte ett endaste dugg hållbart i smaken. Men under de fem minuterna som smaken finns, är det skitgott! YUMMIE!



Ps. 'Salvia' smakar bajs. Ds


Dagens "normala" horoskop för Skytten..

 VARDAG: En arbetskamrat behöver din hjälp, men vågar kanske inte säga det.

KÄRLEK/RELATIONER: En blyg person visar sitt intresse för dig på ett mycket diskret sätt.

PENGAR/ARBETE: Goda råd är dyra men se till att de inte kostar dig mer än vad du kan betala.

Faan, vad trist horoskop.. :(


Dagens erotiska horoskop för Skytten..

 

Framåt kvällningen så kommer det att dyka upp ett tillfälle för dig att få leva ut en av dina mer speciella erotiska fantasier.

JABBA-DABBA-DOOOO!
Tror ni det kommer att hända eller?


Ett tredje sms från Mr Dåre..

-"När kan jag ha hunden?" 

Eeh, ja..när ska vi säga? ALDRIG?!?!?!


Inte fel att hitta liite pengar på kontot..:)

..Kvinna hittade 635 miljarder på sitt bankkonto. En amerikansk kvinna hittade 88 miljarder dollar, motsvarande nästan 635 miljarder svenska kronor, på sitt bankkonto. Det rapporterar tidningen Daily mail. 

Istället för att spendera pengarna valde kvinnan att kontakta sin bank, Suntrust. Svaret blev att banken inte kunde hjälpa henne.

– Min man pratade med tre olika personer på banken och ingen kunde säga hur pengarna hamnat på kontot eller hur problemet skulle lösas, berättar hon för nyhetskanalen NBC. Banken beslutade sig för att frysa kontot över helgen. Jag hävdar inte att de 88 miljarderna är mina, bara de 150 dollar jag hade där från början. Nu har jag inte ens tillgång till dem, säger hon.
Banken försöker nu lösa problemet så att kvinnan kan använda kontot igen.

Ja, vad ska man säga?


Dagens vill ha..

..en ny mobil!
(UPPREPAR!)


Dagens sugen på..

..MAX Skrovmål med massvis med originaldressing!
YUMMIE!


Jahopp..

..tillbaka till brottsplatsen då, det vill säga jobbet. Var så satans trött igår och i morse ska vi inte snacka om. FY FAN! TRÖTT! Fast jag har varit ovanligt supertrevlig och småsnackat med alla kunder. Vare sig de vill eller inte. :) DET tyder på service, mina vänner. Eller på att jag är ett övertrött miffo. Välj själva. :) Och så var man blond ockås, tror jag glömde skriva det i det förra inlägget. Ungefär som om det vore så jäkla intressant för er att veta det. Men nu vet ni det i alla fall! Och jag sitter och funderar på om jag ska ta mig till Kista och köpa den där munkjackan som jag tyckte var så jävla snygg. Är torsk på adidas och har varit sen dinosauriernas tid. Men måste spara lite pengar men den var ju så snygg.. Måste spara lite pengar men den var ju så snygg..Måste spara lite pengar men den var ju så jävla snygg.. Beslutsångest som heter duga.

Mitt ex hörde av sig idag med ett sms som löd ungefär såhär: (Sms 1) 'Vill ha pengar av dig, en cykel och en ny mobil. Nu smiter du inte undan som du brukar.'  Och sen: (Sms 2) 'Gör en avbetalningsplan, min del i bilen eller ge mig forden.'

Nr. 1 Jag är inte skyldig han ett skit, vi glömde cykeln på det andra stället och varför ska jag betala den? *idiot*
Nr. 2 Mobilen var typ 4 år gammal när jag råkade tappa den i Mr Mongos vattenskål men enligt puckot nu var den splitterny. (Och jag erbjöd mig DÅ att köpa en ny men det behövde jag inte. "-den var ju ändå fyra år gammal. *idiot*
Nr. 3 Vad för jävla avbetalningsplan? För att göra en avbetalningsplan måste man ju vara skyldig nån något. Jag är definitivt inte skyldig han nått. *idiot*
Nr. 4 Del i bilen?? Då måste man ju ha spenderat typ NÅGOT i alla fall i bilen. Att köra omkring i den i två år gör det inte till att man har rätt att få en del av den sen. *idiot*
Nr. 5 "Ge mig Forden" Tillåt mig asgarva! Mohahahaha! *idiot*
Skrev tillbaka detta som svar till de två sms:en: "-Har skickat dina önskningar till Tomten. Ha det gott!" Ha, ha! Och nu väntar jag med spänning på svaret. Han borde ju inte vara alltför kaxig med tanke på att hans dom överklagats.. Men det är han omedveten om än så länge.. He, he! Me like! :-D

Adios så länge..



Dagens andra onödiga fakta..

En elefanttand kan väga 5,5 kilo.


Dagens onödiga fakta..

På japanska heter "söt" "kawaii".


Jaha..

..så var den påsken över. Och den försvann ju inte extremt snabbt alls. *ironisk* Så vad hände då? Hade en schysst och soft påsk. Lite Janssons frestelse, lite sill, lite ägghalvor, lite skinka, lite köttbullar, lite prinskorv och lite alkohol. Mycket bättre påsk i år än förra året, då jag jobbade hela påskhelgen och natt till på köpet. Undrar dock hur min vägning kommer att se ut på fredag. *Fasar* :( Jag har ju börjat promenerat igen men inte på samma sätt som förut, det kanske hjälper lite men tror att jag skulle ha behövt lite mer ansträngning men vågar inte anstränga foten alltför mycket nu när det verkar som att det går åt rätt håll. (Håller tummarna lite blygsamt!) Sen hjälpte jag en jobbarkompis att flytta, eller flytta var verkligen fel ord. Jag hjälpte henne att packa lite kartonger. Hon hade gjort det mesta själv, så det blev typ tre kartonger och sen: '-Nej, fy fan, nu är det lunch.' Och så käkade jag fan den godaste lax och-spenatpaj, jag någonsin ätit. Tack, Miss J! :) MUMS!

Nej, fan nu in i duschen och sen ut till bilen..

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

En iller är ungefär lika stor som en pringlesburk.


Dagens onödiga fakta..

Två tredjedelar av alla världens advokater arbetar i USA.


RSS 2.0