ÄLSKA AIK!

Som rubriken lyder: Älska AIK!
Haha! Nu är det tyst här hemma! Jag smågnolar & är på allmänt bra humör. :-D


Jag är fan..

..nervös..
Kom igen nu, Gnaget. Jag kommer att bli sönder-retad till döds här hemma annars..


Nu..

..har jag vaknat! Och hunnit till IKEA. Yay! Och sen väntar det en spännande fotbollskväll & att Gnaget vinner sin sista hemmamatch. Håller tumjävlarna hur hårt som helst. Ska hämta hem Mr Mongo vid sextiden. Han ska vara hemma måndag & tisdag. Lilla pälsgrisen..

Kom igen nu, Gnaget! Det här fixar ni!


Home..

..at last. Shit, vilken helkväll. Jag är totalt slut.

Nu lite frukost & sen sängen och sova som Törnrosa hela dagen. Kanske ska jag till IKEA, beror på när jag vaknar till. Men det behövs verkligen ett besök där, måste handla lite nya tallrikar, glas och vete fan allt jag behöver nytt. Eller om jag tar det i morgon? Hm..Vilka problem jag har. :)

Nu till köket & länsa kylen.




Min lördag..

..min hittills lugna lördag ska snart brytas till att bli lite livligare. Har varit ute på vift sen i morse. Först lite äventyr på Söder & sen äventyr inne i stan. Kom hem för ett litet tag sen. Och senare till Erotikamässan. Nu en öl, lite käk, dusch, sminkning och lite mer alkohol. ;)

Life is great! :-)

Vin Diesel..

..på TV4 nu. Skitfilm men han är skitsnygg. Yummie! ;)


:-D

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS KONTAKTANNONSER:

40-årsåldern...49
Äventyrlig...Har legat med alla
Atletisk...Inga bröst
Alldagligt utseende...Muuuu.
Vacker...Patologisk lögnare
Känslomässigt stabil...Går på mediciner
Feminist...Fet
Fri själ...Knarkare
Vänskap i första hand...Före detta slampa
New-Age...Kroppsbehåring på fel ställen
Traditionell...Inga blowjobs...
Öppensinnad....Desperat
Utåtriktad...Högljudd och jobbig
Professionell...Bitch
Fyllig...Mycket fet
Kraftig benstomme...Otroligt fet

 


Sådärja..

..nu har man vaknat till och det är dags för middag. Jävlar, vad skönt det var att sova. Kommer garanterat att kunna sova sen igen.

Jaha, vad ska det bli till middag då? I kväll är jag skitlat, det får bli köttbullar och makaroner. Ha, ha! Schysst fredagsmiddag. Men det är enkelt & det går snabbt. Så slipper man äta middag klockan elva i kväll.

Nu till köket & den oerhört avancerade middagen. :)


Fredag!

YES! Fredag! Och jag är så sjukt jävla trött. Det blev skitsent i natt. Somna inte förrän vid halv fyra i morse. Tror ni att jag var dödare än dödast när mobilens alarm skrek kvart över fem? Nej, absolut inte. NJET! Fy fan, vad jag ville ligga kvar i sängen och bara dra täcket över huvudet. Inte var det lätt att sätta på mascaran på ögonfransarna när ögonen bara var som två pisshål i snön. Sheit! Men jag tog mig till jobbet & nu är jag hemma igen. Yay! Simply the jävla bäst!

Nope, nu ska jag in i sängen, läsa "Dold kärlek" och kanske törna en timme eller två.

Adios..

Inget..

..på tv, inget på nätet, ingen hemma här, mobilen ligger i handsfacket i bilen, min chattkompis jobbar & tar sjuk lång tid på sig att svara, min andra chattkompis pratar i telefon, den tredje är sjuk, dödligt sjuk är han. (För en förkylning liksom. Jag blir ALDRIG så när jag är sjuk. Never! *host*) Trista människor det finns..:-D

HALLLÅÅÅÅÅ! Jag då? Jag kräver lite uppmärksamhet här på kvällskvisten innan bajstvättstugan är klar & jag är redo för sängen för att bara jobba en dag till för att sen ha ledigt i dagarna tre. Och hundfri. Yey! Och erotikmässa. Kommer få en bra helg, tror jag. ;)

Nu in med det sista i torktumlaren & sen är det klart. Jabba-dabba-dooo! Life sucks inte lika mycket längre.

Gnaget vann över Brynäs med 0-3. Vad var det jag sa att kvällen inte skulle bli så dålig om man dricker kaffe i en extrem fin kopp efter jobbet. Jag har ALLTD rätt! :)

Mot tvättstugan..


Funderar..

..på om jag ska köpa en tvätttmaskin. Men jag är kluven. Har haft tvättmaskin förut & det kändes som om jag typ tvätta hela tiden. Med tvättstugan är veckans tvättskörd klart efter 3 timmar. Men tvättmaskin är bra om man behöver tvätta bara sådär, då slipper man bli irriterad över att det inte finns tider i tvättstugan. Men som sagt, bra kluven är jag i den frågan. Tål att tänkas på i alla fall.  Veckans I-landsproblem avklarat i och med detta. Skönt då kan man ta itu med de verkligt stora frågorna som:
Tv-programmet "Robinson", är det verkligen nån som tittar på det? Allvarligt alltså? Borde inte det programmet ha dött ut med dinosaurierna?


Säger det igen!

Tvättstugan suger!
:-(


Om du..

..kissar på en katt, blir det en kissekatt men om du missar, blir det en kissemiss.
:-D

(Så jävla dålig ordvits men ändå så jävla rolig!)


När man..

..kommer hem och får dricka kaffe ur en sån här extremt fin kopp, kan inte eftermiddagen/kvällen bli annat än bra. :-) Trots skit-tvättstugan. Ska dricka ur kaffet & sen bege mig till simhallen.

Hörs senare.

Adios..


Ledig dag till ända..

Haft en skibra ledig dag idag. Inne i stan hela dagen med fika, lunch, fika, shoppa och så lite fika på det. :-) Det blev inte av att göra allt det andra jag hade tänkt göra. Vinterdäcken blir till helgen & besöket i Uppsala blir kanske på söndag. Drog vid tio i morse & kom hem vid halv fem. Sen STORstädning och lite annat smått och gott. Gick ner och handla och hade glömt att det var klubbkväll mellan 18-20. Det innebär att vissa varor är billigare under dessa timmar. Men det var ju bara skitvaror. Godis, choklad och typ frysta pommes frites. Vem behöver det då egentligen? Och folk hamstrar ungefär som om att det var det enda botemedlet mot uran-235 om en atombomb släpptes i centrum i morgon kl 13 liksom. Kan de inte ha schyssta varor till sänkta priser på klubbkvällarna? Som kött, grönsaker, bröd eller frukt? Sorgligt att det bara är skitvaror.

Och nu "Paradise Hotel"! Ja, ja,ungefär som om ni inte ser på det. ;)

"I form med Anna Anka"

Vad är det för jävla skitprogram!?!


I morgon..

..LEDIG! Yey! Var i Kista centrum efter jobbet och shoppade lite. En tröja & en klippning blev det, sammanlagt fattigare med 289 kr. Inte farligt alls. :-)

Fan, vad det ska bli skönt att vara ledig i morgon. Sova tills man vaknar & bara knäppa på tv:n, äta frukost och lägga sig på soffan för att samla krafter till det jag ska göra. Medan alla andra harvar på, på jobbet. Nej, nu lite kaffe, tv & lite smurfning på nätet.

Be careful out there..:-)

Jävlar..

..vad korv stroganoff det blev! Gjorde på en hel falukorvsring men nu finns det matlådor till träningsnarkomanen också a la 3 kg styck. :-) Nu lite kaffe & sen en påtvingad kvällspromenad. Jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte. Jag vill verkligen INTE! Men det är väl bara att kuva sig och följa med. *morrar* Tänker fejka en hjärtattack vid första bästa buske.

Adios..

Mot..

..korven & köket. Ha, ha lät ju lite porrigt.;)


Såg..

.."Killers" igår med Ashton Kutcher och Katherine Heigl. En ganska okej film. Men var inte Ashton förbannat snygg i den? Brukar tycka att han är snygg men i den här var han mer manlig än vad han nånsin varit innan. Damn! ;)


Måndagen..

..klar! Yey! Bara tisdag, torsdag & fredag kvar. Onsdag ledig och den ska tillbringas med att byta till vinterdäck, klipp och färgning av håret, träna och till Uppsala. Fullt upp med andra ord. Och i helgen är det ju Fair Erotica, den mässan ska besökas! Det är tjejkväll på torsdag mellan 18-22. *tipsar* ;)

Ska göra lite korv stroganoff, återkommer senare.
Adios..

Vilken dag!

Ni vet när man tror stenhårt på att man ska göra nått fast på en annan dag men så inser man att det är just idag i stället. Idag var en sån dag. Möte på jobbet och jag trodde det var nästa helg. Inser det när det är en halvtimme kvar men jag hann ändå. Shit, en aning stressande. Jag hade sett fram emot att fika med A & M idag men det sket sig. :-( Innan jag insåg detta så hade jag en soft stund på soffan med schysst frukost och morgonpromenad bakom mig. Hann göra av med lite pengar i stan innan jag drog hem. Och sen en snabbis till brorsan och nu är jag hemma. Eller kom hem för ett tag sen. Nu är det middag som ska göras & sen är det dags att lämna Mr Mongo igen. Vart tar helgerna vägen. Har ingen direkt hård vecka framför mig direkt, jobbar bara fyra dagar. :-) Great!

Och sen ska jag fan ha massage! Japp, det ska jag. Så det så!

Hörs kanske senare..eller inte..:-)

En av..

..smörgåsarna var mina på bilden. Om man tränar 6 dagar i veckan kan man ledigt äta alla de andra med men nu gör ju jag inte det så de fick bli uppätna av träningsmongot i stället. Men gott var det & tack för frukosten. ;) Vi vakna astidigt i morse men inte Herr Kanelsnurra, han låg och drog sig till nio. Då tyckte han att han kunde gå upp och byta sängen till soffan ett litet tag. För att sen bestämma sig för att han kunde tänka sig en promenad. ;)

Så vad händer idag då? Inte mycket, njuter av att alla andra jobbar & jag är hemma. Blir väl nån schysst mat & nån film. Alternativt äta ut/ta hem & bio. Vi får se helt enkelt. Älskar lediga dagar utan måsten & krav. Är inte det bara SÅ great!?!

Over & out..


Jag ger..

..det MAX tre månader & då är jag generös. Nån som vågar sätta emot!?!
:-D


Sådärja..

..jag är helt slut och det är min fredag med. Har varit vaken sen kl kvart över fyra i morse. Fick åka till jobbet liiiite tidigare än vad jag har varit van med de senaste tre månaderna. Hämtade hem Herr Kanelsnurra efter jobbet, en promenad och sen in till stan. En liten minipromenad efter stan och nu soffan. En heldag & helkväll med andra ord.

Nu väntar jag på att få sällskap & sen ska jag sova. Yey! Vaddå, ska man göra annat på fredagskvällarna om man har sällskap?? Men vad ska man då ha HELA lördagen till? Och söndagen? Och måndagen? Och tis? Och..? ;)
Och jag slipper att ta ut kanelsnurran i morgonbitti. Det känns en aning bortskämt. Och blivit lovad frukost på sängen. HUR ska detta sluta? :)

Sov gott & ha det bra!


:-D


Halloweeeeen..

..i stan..


Tack!

Tack för en trevlig kväll med mat och fika!

Igen? ;)


Ett litet tillägg..

..till det förra inlägget.

 Att leta efter bekymmer, stora som små, här i livet, det tar alldeles för mycket energi för att det ska vara värt det. Och förbättra det du kan, och skit i allt du inte kan påverka. Livet är för kort för ens slösa en enda dålig feeling på bajs!

(Fan, det låter som om jag blivit medlem i en sekt. :-D)


Jag är..

..fan lyckligt lottad! Undrar varför man inte inser det oftare. Fick en sån insikt nu när jag kom hem från jobbet. Jag har tak över huvudet, ett nytt jobb som jag trivs med, med skitbra kollegor och bra lön med schyssta arbetstider, jag har vänner, jag har bil, har mycket pengar kvar efter räkningarna är betalda varje månad, jag har frysen full av mat, jag kunde storhandla fem dagar innan lön, jag fortsätter att gå ner i vikt (MYCKET långsamt men ändå) jag är glad mycket oftare nu, skrattar oftare, blivit av med alla bekymmer jag hade tidigare, bättre självförtroende, Mr Mongo har en underbar familj som har hand om honom.

Vad kan man mer begära? Tack till Er som gör mitt liv rikare och tack till mig själv att jag inser vad jag har (ibland, ska bättra mig på den punkten!) och inte önskar hela tiden vad jag kunde ha haft.
TACK!


;)


Hjärtat..

..bara smälter när jag ser Mr Mongos lillasyster. Damn!


Måndag..

..avklarad. I morgon ledig. Lööövley! Sen bara jobba tre dagar och sen ledig igen. Inte fel alls. :-) Nu ska det göras lite käk och sen till grannbyn och hyra film.
I will be back! ;)


Seeeeg söndag!

Har varit sjukt seg hela dagen. Inte hänt mycket idag inte. För att förtydliga så är det inte jag som har skaffat ny hund utan Mr Mongos andra familjs granne. Hänger ni med? :-D Du vet, jag känner en, som känner en, som känner en. :-) De har Scrappy Doo ibland också och umgås mycket med Mr Mongos familj. Det är Scrappy Doo som ska fostra lill-grisen. Hur nu det ska gå, eftersom Scrappy Doo är en mes menar jag. :-D

Nu ska det fixas lite i mitt kök, lite middag ska väl trollas fram. Men vete fan vad eller hur jag ska hitta motivationen till det.

PS. Mr Mongo & Scrappy Doo är samma hund. DS :-D

I morgon..

..kommer lillasyster! Ska åka & kolla in det "lilla" underverket på åtta veckor. Scrappy Doo har sin sista dag i frihet i kväll. :-D


Saturdaaay!

Me like a lot! Jobbat idag till kl 13.30, åkte hem lite snabbt bara och sen in på söder för att träffa en gammal kompis och kom hem för inte alltför länge sen. Det är fan svinkallt ute och bara att gå från tunnelbanan och hem gjorde att jag fick illröda kinder. Men kan inte hjälpa att jag gillar det. Att det blir kallare TROTS att jag fryser HELA tiden kan ju kanske verka lite schizofrent men tycker typ att man blir piggare och att man typ andas bättre. Damn! Vad jag är filosofisk då! :-) Nope, nu är det bad, tända lite ljus, kolla på film och sen knäcka en Pepsi Max. Ska vara chaufför i kväll, eller i natt rättare sagt.. Shit, vad jag ska kräva in tjänster sen när jag behöver det. :-)

Eroticamässan är 27-31 oktober. *påminner* ;)

Nej, fan det kommer inte hända så mycket mer i kväll. Ha det gott! :-)


Nehe..

.dags att göra sig klar för sängen, upp klockan fem. Kommer aldrig att vänja mig med tidiga mornar, som jag skrivit förut. I morgon -fredag! Inte fel, inte fel. Ha,ha! Dödligt trist inlägg. :-D


Check it out! ;)


LEDIG!

Yey! Idag innehåller dagen detta: Inget! Så skönt, ska in till stan ett tag men sen har jag inga planer. Kom hem så sent igår och började kl 06. Och fick en och en halvtimmes sömn natten innan. Så gick och lade mig igår vid tolv och sov till halv elva idag. Det behövde jag. :-) Nej, nu måste det bli lite städning. Kommer fan inte att orka städa i helgen, den ska vikas till så mycket roligare saker än så! ;)
Hörs sen!

Sover..

..fortfarande inte..
Bajs! NU sängen!


Sover jag?

Nej. Kommer jag var mer än död i morgon? Ja.


18 koppar..

kaffe senare och ingen träning så har jag hittills kunnat hållt mig borta från det som lockar. Hoppas jag kan fortsätta med det. ;)


Sista kursdagen! Yey!

Sista kursdagen för denna gång. Är fullproppad med information att jag fan är helt slut. Och jag har varit uppe sent varenda kväll nu i flera dagar i rad även fast min intentioner har varit att försöka få åtta timmars sömn varje natt. Det har gått åt helvete kan jag säga. ;) Alltid är det nått som lockar på kvällen som jag inte vill eller kan slita mig ifrån. Så för risk att upprepa mig så SKA jag lägga mig i tid i kväll! MÅSTE! MÅSTE! Nej, nu ska det fixas middag och sen träning. Eller om jag ska skita i den. Det är grymt lockande att ligga på soffan i kväll. Vi får se hur det blir. Återkommer..

Dödligt..

..trött idag. Kunde inte sova i natt alls. Så irriterande. Ska hinka lite kaffe, smurfa runt lite på nätet och sen sova! När blir det natt? :-)


God natt!

Kurs i morgon. Zzzzz


Syster Yster!

Syster Yster kommer att anlända nästa söndag. Mr Mongo kommer att ha fullt upp. Han skulle bara veta att det här är hans sista vecka kvar i fridens tecken. :-) Sen kommer det en 8 veckors tik med sylvassa tänder vid namn Selma att terrorisera honom. Good Luck! :-) Och sen kommer hon att följa med mig hem med Mr Mongo. Så det så!


Har ni..

..sett reklamen för tandkrämen "Zendium"? Tycker den där tecknande tanden ser så jävla rolig ut när han blir attackerad av de svarta sakerna. :-)


Ha,ha!

Vilka människor det finns alltså. Undrar hur man kommer på att man tänder på vissa saker? Jag skiter i vad det är för saker folk tänder på, jag bryr mig inte så, men jag är faschinerad över HUR man kommer på eller upptäcker att man går i gång på vissa saker mer än andra. Exempel: Han gillar att bli avsugen men om tjejen har ett cd-fodral tejpat runt huvudet gör avsugningen SÅ mycket mer upphetsande. Nu har jag inte stött på nån som tänder just på det men ni fattar vad jag menar. Förhoppningsvis. :-) Men jag har haft det kul i alla fall när jag snokat runt. ;) Nu en kopp te med honung och sen lite romantisk bok. Lööövley!


Undrar..

..hur många sexsajter det finns egentligen? Alltså där man söker sexpartners, camtittare, eller vad det nu man vill ha i sexuell väg. Har hittat några som jag aldrig har hört talas om förut. Ha, ha! Såklart jag reggade mig, måste ju få min nyfikenhet stillad. :-D Nu ska vi se vad man kan hitta där..


Lite

..sliten idag. Fy fan!


Hungrig?!?

Japp, det är jag! Mot kylskåpet..


Är..

..jag full?!?


Man kan inte..

..mer än säga att jag har haft en soft lördag. Läst, sovit lite, läst lite till & sovit lite till. Nu ska jag förbereda middagen och sen blir det lite öl. Yes, utgång i kväll. Ingen rast, ingen ro. :-)


Killar..

..som utövar thaiboxning kan vara rätt sexiga har jag fått erfara. Och har de tatueringar som täcker ganska mycket av armen, axeln eller en bit på ryggen.. Damn! ;)


Lördag!

Som om ni inte visste det, att det är lördag idag :-) Promenaden är avklarad, frukosten likaså. Nu är det mer kaffe & en iskall Pepsi Max som står på menyn. Sen ska jag in i sängen, lägga mig under täcket och läsa lite. Och sen sova en stund. Underbart! Eller om jag ska ta mig till IKEA? Nu fick jag lite beslutsångest. Hm..
Sen får vi se vad som händer i kväll. Om det bllir lugn hemmakväll, utgång eller andra äventyr.
Återkommer!


Back!

Nu dusch och sen bär det iväg!
Adios!
P.s Det blir oxfilé & potatisgratäng till middag. YUMMIE! D.s


Sådär ja..

Städat & klart. (Var duktig att städa även om jag kanske inte kommer att vara hemma i kväll. Kan ju vara schysst att komma hem till nystädat hur som haver.) Mr Mongos promenad avklarad. Nu till stan. Yey! Nya leggings here I come. Och en fet caffe latte ska slinka ner också. Och sen ska jag tänka på det eviga dilemmat: -vad som ska ätas till middag. Undrar hur det gick till att jag fick ansvaret för det. HUR? HUR? :-)
Ha en bra fredagkväll & krama varandra i trafiken. :-)


Morgonpromenad..

..avklarad. Nu kaffe och macka! Yey! Sen efter lunch blir det en tripp in till stan för att handla svarta jeansleggings. Och i kväll blir det film och god mat med trevligt sällskap. Så då innebär det att jag måste städa om jag inte övertalar att vara på bortaplan i kväll. Ja, ja, inga direkta problem. :-) Nu lite mer kaffe & sen börja med lunchen och göra mat till Mr Mongo. Och så måste jag hinna läsa lite mer i min bok "Förödande Passion" Damn! I´m hooked!

Har ni..

..sett trailern på filmen "The other guys" med Will Farrell & Mark Wahlberg? Tycker den verkar asrolig. :-)


Såhär..

..flyr man regnrusket en torsdagskväll:
:-)


Ingen..

..direkt långpromenad med Scrappy Doo i kväll. Regn är läskigt! :-) Han har vägrat hela dagen typ sen det började regna att ens sticka ut nosen utanför dörren. Nu hade jag parkerat bilen en bit bort när jag hämtade honom, så han var tvungen att i alla fall gå dit. Han såg riktigt plågad ut. :-) Nu tvärsover han på soffan PÅ mina fötter. Välkommen hem min lilla toffla. Mamma love you!


Yiack!

-"Jag har köpt busdricka till helgen om du vill komma över."
NEJ TACK!

Busdricka? Vad är det för uttryck? Är det nån som ser nått manligt i detta uttryck? Jag vill bli förförd verbalt också, inte kräkas i en hink när jag läser i inboxen. Tycker fan att det är mer sexigt med grottspråk. -"Öööö, vill du knulla?"


LEDIG i dagarna tre!

Damn! Vad jag sett fram emot dessa dagar! Hämta hem Mr Mongo, äta lite gott och bara vara. Me llike!
Återkommer senare.
Over and out.


Jag har..

..gjort skinklasagne till middag men det luktar korv stroganoff. Fan, vad skumt. :-) Bara morgon kvar att jobba sen är jag lediig. Funderar på om jag ska ta nått ledigt i jul & nyår. Har ju inte haft nån semester alls. Är ledig nyårsafton, nyårsdagen & dagen efter det. Men funderar på att ta några dagar till. Hm, ja, ja bara semesteransökan är inne senast 31 oktober så. Men lär väl glömma det. :-)

Slänger ett öga på "Biggest Loser" på kanal 5 och en av deltagarna tyckte att mammorna skulle engagera sig mer i deras barns lunchmåltider. Och så packar hon ner yoghurt & macka till ungen. Vad är det för jävla lunch?

Oh, mera snusk-MMS.. Passar bra till min Harlequinbok jag ska läsa sen. Inte för att jag egentligen vill erkänna det men jag har köpt ett gäng Harlequin Historia nu. Lite riddartid, lite västerntid och lite till. Så töntigt men ack så underbart romantiskt. :-)

Over and out..

Jag tycker..

..att vardagen förgylls lite om man får ett porrigt snusk-MMS bara sådär. ;) Tycker inte ni? Helst så kinky & snuskigt som möjligt så man typ får tunnelseende av att se det. ;)


Trött!

Som rubriken lyder: Trött! Gick och lade mig i helt okej tid igår, fick ett sms vid elva som löd: -"Är du vaken?" Tänkte jag skulle svara på det men hann somna om innan dess. Lagom trött! :-) Sen vakna jag klockan kvart över ett -Skitpigg. Eeeh, what? Why? Och somna om runt tretiden. Och så var jag dödens trött i morse. Och flippa ur på jobbet totalt på lunchen. Jag skratta så jag grät åt mina egna skämt. Som tur var så fick jag kollegorna att skratta med. Inte så kul att skratta hejdlöst åt sina egna skämt när alla andra sitter tysta omkring. :-)
Nej, nu lite te med honung.. Yummie!


Ett litet klipp.

Den svarta valpen är av Mr Mongos ras och sen en BoerBoel-kille.

http://www.youtube.com/watch?v=wo6ekq9chgY&feature=related


Det känns..

..som om det är måndag idag bara för att jag var ledig igår. Och så när man inser att det faktiskt är tisdag så känns det så skönt! Nu är det bara två arbetsdagar kvar tills jag har tre dagar ledigt. Så jävla skönt! :-)

Mr Mongo ska få en lillasyster. :-) Av BoerBoel-ras. (Liknar Mastiffen ganska mycket.)

Tror att han kommer få en ganska så stark lekkamrat som kommer att terrorisera honom med sina sylvassa valptänder, vilja leka konstant och vara större än honom redan typ vid åtta veckor. :-) Lycka till Mr Mongo! :-) Och ja, jag kommer ledigt att ta hem henne också när jag hämtar hem Scrappy Doo vare sig jag får eller inte! Vet inte riktigt än när hon kommer att hämtas men vad jag fattar det som så kommer det att bli ganska snart. Yey! Kommer ju fan dö när denna söting kommer galopperande mot en sen. Naaw, lilla tjejen..:-)

Adios..
Återkommer!

 


Nu..

..säger jag god natt och tackar för en trevlig kväll! ;)


Jag tror inte..

..att nån har missat "Rosa Bandet"-kampanjen som pågår från och med 1 oktober men jag vill påminna er ändå. Har ni nån krona över så köp bandet eller sms:a och skänk 50 kr eller bidra på nått annat sätt till cancerfonden. Det är viktigt och varenda krona behövs till cancerforskningen. 


Ledig!

En ledig måndag är inte fel. När alla andra måndagströtta segade sig till jobbet, drog jag täcker över huvudet och somna om. Fan, vad skönt! Och så är jag ledig fredag, lördag & söndag. Den här veckan i schemat är underbar. Blir typ som miniemester. :-) Har gjort kaffe och leverpastejsmörgås med gurka till frukost. Fan, vad det är gott! 

Min helg har varit kanon och jag har haft det bra. Men jag har inte varit uppbunden eller nerhamrad, jag sysslar INTE med sånt snusk! *fladdrar med låååånga ögonfransar och ser oskyldig ut* ;)

Har hittat en bok som ger mig nostalgi-rysningar. Jag läste typ varenda Harlequin bok när jag var 18-20 år, tyckte om dom historiska böckerna bäst. Har hittat en sån nu och jag kan inte sluta läsa den. Den är SÅ förutsägbar, SÅ romantisk, SÅ töntig, SÅ UNDERBAR! :-) Man sitter och ler när man läser den. Och hur historien än blir så vet man att de kommer få varandra på slutet, oavsett vad som händer. Tror att jag börjar hitta tillbaka till min romantiska sida igen. (Gud förbjude..;)) Men det betyder INTE att man får säga mysa, hihi, eller dricka caffe latte i stort glas när man är kille. Eller ha färgglada byxor och skor. Yiack!

Jag hann inte till tatueringsstudion i fredags så det ska avklaras idag, sen träning och sen lite fika inne i stan. Tror det här blir en bra dag!

Hoppas ni också har/får en bra måndag! Nu lite mer kaffe och sen packa väskan.

Adios..

Fredag!

Är inte det så jävla great? Mm-mm-mm! :-) Här ska det ätas lax med romsås och kokt potatis i kväll. Det är så jävla gott. (Fyll en hel plåt med havssalt, lägg laxen med skinnsidan neråt, in i ugnen. Klart! Enkelt och sjukt gott.)Och till det blir öl eller vin. Great! Och sen blir det till att spela NHL 11, jag kommer att vinna stort! Jag är en jävel på hockey. Yes I am! :-)

Nope, to City Gross!

Hoppas ni också får en bra fredagkväll. :-)


RSS 2.0