Ja..

..vad ska jag säga? LEDIG! Så, nu var det sagt. :-) Men det verkar inte bli det bästa vädret idag. Molnigt och så ser det ut att det kan bli regn. Ja, ja, jag har inga större planer idag så för mig spelar det ingen större roll. Ingen mjölk har jag  hemma heller så, det blir svart kaffe till frukost. *ryser* Har lämnat Mr Mongo på morgonen, kom hem för typ en halvtimme sen. Funderar på att ta mig antingen till Kista eller in till stan för att handla ett par skor jag suktat efter. Världsliga problem..Eller om jag ska ta mig in i sovrummet och dra täcket över huvudet och vila lite? Hm..Och vad ska jag göra till middag? Det som jag verkligen skulle vilja ha är typ en stor fet tallrik med gott kebabkött, mycket pommes stripes och massa med sås.. Men eftersom jag har ätiti konstant typ i en vecka så är det bara att glömma. Önskar att jag typ kunde kanske gå och träna i stället för att trycka i mig skit så fort det blir för mycket dåliga feelings i mitt liv. Men näe..Daim, vaniljmunkar, asmånga rostade smörgåsar, hamburgare, tacos, glass, you name it liksom. Och inte i små mämgder heller. Kul att typ halva lönen har gått åt till att tröstäta. Det är den 30:e idag liksom. 6 dagar har gått sen jag fick lön & magen står i fyra hörn.

NEJ, nu ska jag sluta ömka och kolla lite på Rachel Ray. Eller inte, programmet tog precis slut..

Adios..


Tror..

..jag skulle behöva lite "Pantertanter" eller "Prinsessan & Grodan" nu.. Det får bli "Pantertanter" och lite Pepsi Max. Adios..


Slutade..

..halv nio idag. Smet iväg redan kl åtta så jag var hemma till halv nio. Kändes skumt att vara hemma så tidigt. Kom in med Mr Mongo precis, tänkte kolla lite tv, dricka lite kaffe och sen hoppas på lite sömn. Intressant inlägg va? :-)


Undrar..

..varför mitt liv jämt verkar suga skit på sommaren?


Aldrig..

..ett misslyckande, bara en läxa..


Läser..

..hur en typisk skytt är. Och undrar om jag inte ska börja att agera som då en "typisk" skytt-människa. Och kanske -citat: "En dålig förlorare som hellre tar hjälp av tvivelaktiga metoder än tar en hedrande andraplats. Älskar sig själv och tycker sig själv vara skapelsens krona."

Man kanske ska i alla fall ta till sig det sistnämnda? Att älska sig själv och tycka sig vara skapelsens krona? Livet kanske blir lite roligare och kanske lite lättare då. :)

Erotiskt horoskop för idag..

Agera efter din sinnestämning idag och de som har en sensuell inställning har enligt venus störst chans att få till det på precis rätt sätt.

Ska genast byta till sensuell sinnesstämning! CHECK!
:-)



Den här kanske hjälper också..:P


Tjohoo!

Midsommarafton, great!
Ska försöka vara liiiite postiv idag. :-) Trevlig midsommar!


Okej..

..då var det midsommar & jag känner mig allt annat än glad. Känns skitdeppigt att jobba, ska ni veta. Trots storhelgs-tillägg och vete fan allt. Jag har tröttnat på att jobba vanliga helger rejält men det att jobba storhelger är jag riktigt urless på. :-(

Adios..


XD

En kvinna ligger i förlossningsrummet med värkar och skriker:

- Jag orkar inte mer! Ge mig bedövning!
Sen vänder hon sig till sin kille och säger:
- Det här är ditt fel, din jävel!
Killen svarar lugnt:
- Om du minns så ville jag köra in den i andra hålet på dig men du
vägrade för att det "skulle göra så ont."

Baconlådan..

..var skitgod men kanske lite bakismat över den. Men gott var det. :-) Så nu vet ni det. Jag drog i lite chiliflingor också, så det blev lite sting på skiten. Vägningen gick väl ok, inte upp men inte så värst mycket ner heller. 0.4 ner men ner i alla fall. :-) Nope, ska fixa lite innan jobbet..

Adios..


Nej, fan..

..dags att gå och lägga sig! Ska upp tidigt för att väga mig och sen kommer jag inte att hinna vila innan jag ska åka och jobba, måste fixa mat så det finns till middag innan jobbet också. Dagens I-lands problem..:-)


Everytime I close my eyes..Everytime I visualize..


Till dig Miss A.. :-) *nostalgi*

http://www.youtube.com/watch?v=ZpmEgMq7GA8


Nostalgi såhär mitt i natten..

http://www.youtube.com/watch?v=gKyEo-P4zik


Fan..

..vad goda recept det var på den sidan. Går upp typ 16 kilo bara att kolla på bilderna och tänka tanken på att göra recepten. I morgon blir det baconlåda. Inte den nyttigaste men den verkar skitgod.

Kolla:

1 st

gul lök

2 paket bacon
400 gram krossade tomater
10 st skivor formfranska
1,5 dl riven ost
  svampstuvning, mjukost el dyl

Gör så här

  1. Hacka löken, strimla baconet och fräs det tillsammans. Tillsätt krossade tomater.
  2. Skär bort kanterna på brödet och lägg hälften av det i botten på en smord form.
  3. Slå över baconfräset och lägg resten av brödet på. Bred på en svampstuvning eller ca 200 g mjukost eller en burk outspädd campells champinjon soppa.
  4. Täck med riven ost och gratinera i ugnen 225 grader i 20-25 minuter.


Gå in här..

..vid middags-idé-torka! Yummie!

http://www.kokaihop.se

Bli medlemmar, om ni inte redan är det..! (Gratis.)


Jaha..

..vad har hänt sen sist då? Vunnit 18 miljoner på spel och lotto, gått ner 18 kilo. ny mobiltelefon, ny bil och lite till. Eller så har jag jobbat. Det ligger närmare sanningen. Har varit ledig idag och inte gjort ett skit. Jag hade egentligen tvättstugan klockan 07 i morse men jag ombokade den. Var fan helt död och sen har jag varit död resten av dagen, gick ner vid fyra på lokala krogen, drack kaffe och cola light. gick hem vid halv åtta, kokade ägg och gjorde asgoda äggmackor. Ha, ha schysst ledig dag.

Nu är jag inte ledig förrän på lördag och då ska jag fira midsommar. Jobbar ju på midsommarafton,  inget ovanligt direkt men jag får bra med OB-tillägg så det är bara bita ihop och åka och jobba när alla andra är inne på den fjärde nubben och grillen är tänd. FAN! BAJS! *avreagerar mig lite*

Nope, lite fotboll på det här och sen är det vägning i morgon!

Adios..


Jordgubbar..

..är gott! Men om läser om vad jordgubbar egentligen är så låter det inte lika lockande. Det tycker inte jag i alla fall.
Check it out: -"Namnet jordgubbe syftar både på plantan och på bäret. Ur botanisk synvinkel är jordgubben dock inte ett bär utan en skenfrukt, det vill säga en uppsvälld blombotten."


En uppsvälld blombotten.. Urk..


Jaha..

..söndag och jag ska jobba. Bajs tycker jag! Jag vill vara hemma och ha en slösöndag, där man max går ut och hyr en film typ. Inget annat. Har käkat sill till lunch, fan vad det är gott. Undrar varför man inte äter det oftare? Intressant inlägg liksom.. :-) Nope, ska kolla lite på fotbolls-VM, som börjar strax. Ha en skön söndag.

Adios..

Bröllopet..

..ja vad ska man säga? Jag jobbade ju under hela tiden som kronprinsessbröllopet var men fick några glimtar på min rast och sen kollat lite nu när jag kommit hem, på både nätet och tv:n. Daniels tal till Victoria.. SHEIT! Jag rös och grät samtidigt.
Det kändes verkligen som ÄKTA kärlek.


"Det största av allt är kärleken."


..

..Bakis! Och ska börja jobba om två timmar. Vilket läge..:(


Dagens erotiska horoskop..

Efter ett besök på stan ökar dina lustar till sådana nivåer att det kan bli svårt att säga stopp om du börjar ge dig hän åt dem..

OH! ;)


Maten..

..klar, kaffe på bordet, har precis kollat klart igen på "Prinsessan & Grodan". (Gäller att passa på, den ska tillbaka på lördag.) Sitter och funderar på om jag ska köpa "Aftonbladet", sätta mig på den lokala bykrogen och läsa medan jag dricker en kall öl. Är sjukt sugen på öl, de som fanns hemma är uppdruckna. Hm..undrar vem den öltjuven är. :-) Ja, jag får se hur jag gör. Ska slänga ett öga på Argentina-Sydkorea nu i alla fall. Fotbolls-VM är great!

Adios..


Från och med..

19 juni klockan 06 - 20 juni klockan 06, så är det gratis att åka tunnelbana. Så nu vet ni det. Kronprinsessbröllopet ni vet..om det nu har undgått nån. :-)


Nu..

..kom jag på middagen. Det blir falukorv med stekt potatis och ägg.
Jabba-dabba-doo..:-D


I dag är jag..

..ledig. Great! :-) Ska dricka upp mitt kaffe och ta mig ut och promenera lite i solen. Och vad fan ska man hitta på till middag idag då? Funderar på att göra nått enkelt och snabbt. MEN VAD!?! Vet ni vad det var årtusenden sen jag åt? Böckling. Apropå ingenting alltså. Undrar varför, för det är ju skitgott -på limpmacka med sallad och majonnäs.. *ylar* Raggmunk med fläsk? Chili Con Carne? Kyckling & potatissallad? Potatisgratäng med nått gott? *beslutsångest* Äh, får ta mig till affären efter promenaden..

Adios..


:-D

Om man köpte Ericsson-aktier för 100 000 kr för 3 år sen så är de värda
kring 4600 kr idag. Om man istället köpte Telecom Tex Song Networks, för
100 000 kr så har man i dag kvar 791 kr. Om man var klok för 3 år sen,
gick på bolaget, köpte starköl för 100 000 kr, drack ur dem och hade trevligt och i dag går o pantar tomflaskorna så får man 6741 kr.
Det är därför grabbarna på torget i centrum kallas för A-laget!

:-)


Nope..

..nu lite mer kaffe, soffa, filt, vila lite och tv. Och sen åka till jobbet klockan 15.00 -när alla andra slutar. Fast jag föredrar dessa tider än de jag hade förra sommaren. Började runt halv fem varje morgon. Visserlligen slutade jag tidigt men då var jag så jävla trött att jag ändå inte orkade göra nått. Och att gå upp tidigt har aldrig varit min grej heller..

Intressant inlägg va? :-)



Oh..

..lite sol! Yey! De senaste dagarna har det fan varit svinkallt. Hoppas på att det blir i alla fall lite varmare. Idag ska jag ta bilen till jobbet och fan inte ta nattbussen hem. Det funkar att ta nattbuss men det blir såna väntetider om den ena bussen är försenad -som inatt. :-( Hade två minuter till godo från Sergels Torg (utanför Åhléns) till Centralen (Vasagatan), sprang som en jävla dåre. Jag hann men jag var också den sista som klev på bussen och sen åkte den. Satt som en astmasjuk igelkott och pep hela vägen hem. Och sen tycker jag att det är lite läskigt  att gå från centrum och hem, det är inte långt men nu är det så lummigt och så finns det inte tillräckligt med belysning på vägen. *klagar* Kommer inte parkera på min plats när jag kommer hem i natt. Tycker den platsen är skitäcklig att parkera på nattetid -längst in och vid en typ skog. *ryser*


Varför..

..är det "Värmlandsnytt" nu!?!


Trött..

..men kaffe & ostmacka är great!
:-)


Är..

..så in i helvete trött men kan inte sova. Tankarna bara maler & maler. Varför kan jag bara inte lägga dom åt sidan!?! När det är som värst så känns det som om min jävla hjärna ska explodera. Varför lägger jag ner så mycket tankar och energi på saker som jag aldrig, aldrig och åter ALDRIG kommer att kunna förändra? Rent logiskt borde man ju ge upp då men inte jag. Önskar jag kunde släppa taget och bara: -"Okej, såhär ser det ut, såhär har det varit, kommer det att bli bättre?, är det värt det? -Nope." Och så börjar man gå vidare.

Har ni varit med om att tänka på nått ledsamt och så gör det fysiskt ont ändå ut i tår & fingertoppar? Att bara tänka tanken på nått gör att du känner dig illamående och du bara vill fly dina egna tankar? Men de sitter där och hur _gärna_ du än försöker att glömma, så dyker de upp lite då och då och rämnar ta mig fan allt du trodde du byggt upp mot det onda och du är på ruta ett IGEN? När man egentligen har så mycket att säga men man vet att det aldrig kommer att ge nått gensvar. När man går emot sin egen magkänsla gång på gång och det gör så djävulskt ont. Varför gör man så?

Jag tror att livet skulle vara så sjukt mycket lättare om jag skulle vara en känslokall människa. Inte en enda liten dålig feeling i min själ skulle det finnas då. Om man inte varit en känslokall människa innan, kan man utvecklas så man blir det? Jag vill gärna hoppas på det, för då är jag först i kön, ska ni veta.

Och varför kan jag bara inte säga vad jag tycker, känner och upplever? Varför är jag så rädd att bli betraktad som en dumskalle? Varför kunde jag bli så jävla arg när jag var yngre och säga vad jag tyckte? Nu blir jag bara ledsen och drar mig undan. Det är ju jag som är den stora förloraren på det. Varför kan jag inte inse det, liksom ALLT annat?!? 



Sov..

..gott!


Hemma igen..

..från jobbet. Snacka om lite lagom stressigt innan jobbet när jag inser att jag inte börjar klockan halv tre utan faktiskt klockan två. Då är klockan kvart över ett och jag har precis kommit ut ur duschen. Tror ni det blev stressigt? Kasta på mig kläderna och kasta mig ut i bilen och bokstavligen kasta mig fram på motorvägen. Helvete vad jag hatar att vara i såna situationer. Det finns liksom ingen som helst ursäkt att komma försent när man börjar klockan två. -"Försov mig lite bara."

Och i morgon slutar jag klockan 01. Zzzzz.. Och på onsdag klockan 00. Zzzzz..

Verkligen sociala tider! :-) Är ledig på torsdag dock. Ser fram emot det..:-)

Nope, ska kolla på "Prinsessan & Grodan" igen. Har dvd:n hemma tills på fredag. Det är great! :-D


Sov..

..gott!


För att..

..förtydliga inlägget jag skrev efter fem glas rött på fredagsnatten så var det ett kilo MUSKLER som tillkommit på benen.. Matematiken gick inte riktigt ihop..Ha, ha var nog lite full ändå tror jag. Inte för att jag upplevde mig som kanon men..
:-)


Såg..

.."Prinsessan & Grodan igår. :-) Vad ska man säga? Världsklass! Och skriver bara en sak: LOUIS -my hero! SÅ JÄVLA ROLIG & SÖT!

Ska köpa den så jag har i sämre tider..


Lördag..

Det blev ju inte riktigt så att jag gick och lade mig efter jag skrev gårddagens inlägg. Jag kom inte i säng förrän klockan halv fyra. Hade vickningsmat för mig själv på morgonkvisten bestående av korv stroganoff, macka med kaviar, en med rökt skinka och sen dammsög jag av chipsskålarna. Yey! Jag är fan bäst! :-) Var lite bakis i morse när jag vakna men inte så farligt faktiskt, förutom att jag varit sjukt törstig hela dagen.

Nope, ska kolla på "Prinsessan & Grodan"..

Adios..

Fem..

..glas rödvin och jag är nästan full..Ha, ha!

Hade gått upp 2.3 kilo MEN 1 kilo hade tillkommit på benen och tre kilo i vätska. Inte för att det gick direkt att trösta mig för det där på vågen.. Kände mig totalt olycklig men nu i onyktert tillstånd så känns inte det så farligt. Men jag vet i nyktert tillstånd i morgon kommer jag nere igen & vara ego och älta igen, trots att det EGENTLIGEN inte finns ett skit att vara nere för -angående vikten. Allt annat skit står jag inte till svars för..:-)

Nope, ska kolla så resten av gänget har det bra på soffan (Vilka jävla töntar som somn ap-tidigt!) och sen ska jag in och lägga mig i sängen. Ska sno tillbaka bägge täckena från Mr Mongo..

Adios..



Fredag..

..och det är fan ubertidigt. Halvligger i soffan med filt, kaffe, macka, Pepsi Max, (Ja, jag vet att man inte ska dricka läsk på morgonen -moraltanter håll er borta.) regn ute och lite nostalgitripp på tv:n -"Melrose Place". Följde den serien slaviskt när den gick på 90-talet.

Ska gå ut innan åtta och hämta bilen och köra den till min parkeringsplats. Min plats är längst in på boendeparkeringen och när jag kom i natt så fick jag värsta olustkänslan av att behöva köra in och parkera där, så jag ställde mig på besöksparkeringen.

Det var en konstig dag igår, tung och jävlig. Inte för att det har lättat alltför mycket idag men det kommer väl. Jag hade verkligen behövt bara åka hem och fått landa efter urnsättningen men jag skulle jobba, så det var bara att ta sig i kragen och ta sig dit och vara trevlig.

Enligt ett Facebook-test så kommer min helg bestå av att min granne får ligga medan jag får äta glass ensam. Så det är väl så helgen kommer att se ut. :-) Alla vet ju att de testen är grymt pålitliga.

Nope, lite mer kaffe och sen vila lite tror jag.

Adios..


Dagens andra onödiga fakta..

Man kan skriva 21627 st i:n på ett helt A4 med den minsta storleken i microsoft word.


Dagens onödiga fakta..

Den kraftigaste elektriska stöt som någon människa överlevt var på 230 000 volt från en stor högspänningsledning.


Idag..

..är det också urnsättning av min mamma. Det känns skittungt. Man har ju börjat landa lite smått och nu ska det rivas upp igen. Jag kommer att palla som med allting annat, men önskar bara att jag inte behövde gå dit. Önskar så förbannat att allt var annorlunda..


Jahopp..

..min sista arbetsdag och sen tre dagar ledigt! Great! Har jobbat sen i lördags, så det börjar kännas en aning osocialt eftersom jag har jobbat kvällar och slutat runt elva. Jag går till jobbet när alla andra är på väg hem från sina jobb. Och så kommer det att vara fram till 1 augusti. Bara att ställa in sig.

Har redan lyckats gjort mat. Det får bli korv stroganoff med värsta stinget till både lunch och middag. Har varit vaken sen klockan tjugo över fem, kunde inte somna om, så då gick jag upp och drack kaffe vid kvart i sex och sen tänkte jag att jag lika bra kan fixa maten nu.

Vad har hänt sen sist då? Not much! Inte för att det är så ovanligt i och för sig. :-) Igår tänkte jag att jag skulle ha riven lök i mina pannbiffar. Sagt och gjort -fram med rivjärnet och sen försvann typ halva min tumme på köpet också. Fan, vad det gjorde ont och såret sitter precis där du greppar så, så fort jag ska ta nått så känns det. *ömkar*

Mr Mongo ramlade ihop i måndags. Jävlar vad skraj jag blev när Miss E ringde och berättade. Men han återhämtade sig ganska snabbt men var låg resten av dagen och kvällen. Han hostade till och sen ramlade han ihop. Lilla fisen.. Både jag och Miss E hade 18 000 samtal till olika veterinärer och alla sa nästan likadant. Om allmäntillståndet är okej och att han äter och dricker så kommer de ändå inte göra nått om vi kommer in med honom. Så vi avvaktade och han blev piggare. Han har ramlat ihop så en gång förut efter en skitkraftig nysning för ungefär ett och ett halvt år sen. Kan hundar få blodtrycksfall!?! Skrämmande som fan. Ska hämta hem honom i morgon och då ska jag mysa med honom _hela_ helgen, vare sig han vill eller inte.. :-)

Och vägning i morgon! :-) Förväntansfull..

Och vad händer i helgen då? Inte ett smack, har haft en tung vecka och har en tung dag framför mig, så jag tror inte att jag kommer att orka att göra ett skit.

Adios..




Dagens andra onödiga fakta..

Spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar.


Dagens onödiga fakta..

I USA är det enligt lag förbjudet att för skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.


Jag ska..

..köpa en stor jävla caffe latte på Seven-Eleven sen. Kommer dock vara skitsvårt att avstå från att köpa deras brownies. De är grymt jävla goda. Chokladen fastnar i gommen och typ knullar en ända ner till tårna. Om man ska utrrycka sig brutalt. :) Men jag ska bara titta -inte röra..



Ha,ha!
Det här är ingen vanlig långpanna med brownies.
Marijuana-brownies -det ni! :)


Jabba-dabba-dooo..

..måndag. Hela helgen försvann i ett nafs, inget jag egentligen är så förvånad över. Jag hade tänkt att jag eventuellt skulle åka in till stan och kolla eftersom det var natioanldagen igår menn jag orkade bara inte. Kom hem halv sju på morgonen och gick upp vid 10 för att gå ut med Scraappy Doo. Och sen var jag i koma resten av dagen typ. Somnade till på soffan ett litet tag, åkte & lämnade Mr Mongo till Miss E & company. Det var min söndag det. Tror jag fick ihop 7000 steg. Det måste bli fler idag. Vägning på fredag. Ska strax hoppa in i duschen, promenera till Sumpan C och ta tåget därifrån. Och sen får jag promenera mer på min rast. Slutar kl elva så har ingen lust att promenera hem från Sumpan då.

Intressant inlägg va? :-)

Adios..

Dagens andra onödiga fakta..

Var 4:e dator blir fysiskt misshandlad av sin ägare.


Dagens onödiga fakta..

Boken Harry Potter och De Vises Sten innehåller 83 975 ord bestående av 392 473 bokstäver.


Det här..

..har jag gjort idag:

-Sovit till halv fyra. (Från klockan halv nio i morse.)
-Varit ute med Mr Mongo tre gånger.
-Ätit frukost kl halv fem.
-Handlat på Willys.
-Ätit god middag.
-Kört olagligt, dvs en aaaningens för fort.
-Varit sugen på godis.

Wow, vilken jävla innehållsrik dag.
SKJUT MIG!


På jobbet..

..igen! Yey! Lätt ironisk.


Dagens andra onödiga fakta..

Egentligen så hade inte Askungen glas skor på sig. Det var skinntofflor, men översättaren gjorde fel.


Det var..

..länge sen jag hade några "Onödiga fakta" med i bloggen. Det beror helt enklet på att jag inte hitta så många (roliga) nya. Nu har det ju gått ett tag och har hittat några nya! Yey!

Dagens onödiga fakta:

En vanlig ko skulle kunna slå värdens bästa 100 meters löpare på ett 100 meters lopp.

Vill..

..gå hem..


Grymt..

..trist att jobba.
*PUNKT*


God Morgon!

Jaha, vårruset avklarat och jag fixade det på tre minuter bättre än förra året. Yey! :)  Sen fick jag en ros och en pepsi max efter. Det var great! Tack, tack! :) Har ätit frukost och ska väl snart göra mig i ordning för att åka till jobbet. Jag ska inte jobba utan bara lämna in några papper. Men har hellre lust att bara vara hemma och ligga på soffan. *lat*

Nope, en kopp kaffe till och sen påklädning.

Adios!

I kväll..

..är det "Vårruset". Har verkligen ingen lust alls men ska göra det i alla fall. *duktig* :) Har varit dålig på att blogga på några dagar. Har haft mycket att tänka på, har inte varit så social som jag velat. Har bara inte orkat. Det är urnsättning av mammas aska nästa torsdag, 10 juni. Efter jag fick reda på det så tog jag slut. Finito liksom. Allt dras upp igen och det känns på nått sätt tyngre nu. Det har ju gått en tid och man har hunnit landa. Jag trodde det inte skulle påverka mig så mycket men det gör det. Och så har jag fundilerat på andra grejor med. Kan inte livet bara vara lätt? Bara för en liten stund i alla fall? Klumpen i magen vill bara inte försvinna på heltid. Den försvinner för ett tag men den kommer tillbaka.

Och msn har jag inte fixat än. Lite lat??

Vad har hänt sen jag skrev sist då? Not much alls. Har jobbat och sen har det faktisk inte hänt ett skit mer. Har gått ner 1.6 kg till och nu är det 30 kg prick som är borta och det känns bra! :-) Hoppas jag hinner med mitt mål till midsommar, det skulle vara bra för självkänslan. Men som vi alla vet så ska man inte dra i sig, ostbollar, jordnötsrutor och chokladdoppade kokosflingor i massor då. Det kan man ju göra om man är beredd att ta konsekvenserna -dvs, springa flera mil om dagen. Not my kind of life. Vill helst bara äta UTAN att gå upp i vikt. :-)
Och så är det jobbhelg i helgen, det ser jag fram emot SÅ mycket. *ironisk*

Nej, nu ska jag byta om,kolla lite på tv och sen ta bussen till Universitetet. Mitt lopp börjar 19.25.. Yey! :-)

Adios..

 


RSS 2.0