Sant, sant..

Jag ser bättre ut, har ett bättre sexliv och en annan sak: - Jag har aldrig ljugit bättre..


OM, OM, OM..

OM..är ett ord jag använder mycket!

OM jag hade fötts med hår på skallen hade mitt liv sett annorlunda ut? (Fick inte hår förrän vid 3års åldern och då som typ två tunna tofsar som lade sig över öronen..sant sant!)
OM jag hade gått gymnasiet, hade mitt liv sett annorlunda ut..?
OM jag hade hållt på mig och inte blivit av med oskulden vid 15 års åldern, hade mitt liv sett annorlunda ut..?
OM jag hade sett vad det var för psykopat jag blev kär innan år av både psykisk och fysisk misshandel, hade mitt liv sett annorlunda ut?
OM inte min pappa dött när jag var 19, hade mitt liv sett annorlunda ut?
OM jag inte varit överviktig i hela mitt liv, hade mitt liv sett annorlunda ut?

OM..OM...OM...OM...


Varför..

..känns det i magen att nått är fel? Magkänslan bara skriker: FEL, FEL, FEL & åter FEL! Och den känslan har suttit som ett skruvstäd sen ett par dagar tillbaka. Men nu under natten har den bara blivit värre.. Why?


På jobbet..

..och internetuppkopplingen verkar funka nu. *tar i trä* Lite mer än en och en halvtimme innan jag får ta mig hem och sova. Great! :) Den här jobbhelgen har gått väldigt fort. Det är också great! :) Mycket great nu..


Very..

..trött. Kollar på hockey och sen ska jag ta mig en promenad i det fina vädret. I morgon ska jag inte sova lika länge som idag. Idag sov jag typ till halv två. Visserligen kom jag hem klockan halv sju men ändå. Så jävla irriternade att mitt internet funkade typ i tio minuter i natt mellan kvart över fem och fem i halv sex. Irriterande som fan. Tiden går ju en aning fortare om man kan kolla runt på nätet under arbetspasset. Har dragit i mig en hemmagjord räksmörgås. *slickar mig fortfarande runt munnen* :) Räkmacka äger! Nu när lönen kommer så ska jag inhandla balkongmöbler. Det är ett måste och så en "gräsmatta" så man slipper ha fötterna på det iskalla betonggolvet. Och sen så skulle jag behöva köpa lite mer saker men de får snällt vänta till nästa lön. Den här lönen VET jag redan nu att den inte kommer vara så bra. Trist men sant. :( Shit happends..

Nope, ska dricka lite kaffe och kolla klart hockeyn..

Adios..

Jag vill..

..INTE JOBBA! Save me!


God morgon nr 2..

Nu är jag vaken igen och fuskat med middagen. Käka två mackor med falukorv och stekt ägg på till middag. Asgott men inget jag kommer att hålla mig på direkt. Kommer vara skithungrig innan jobbet. Får stanna vid nån mack och handla frukt. Och så slänger jag ett öga på "Leilas mat". Great! Kvällens mest intressanta inlägg..:)
Adios..


Känns..

..lite puckat att typ snart gå och lägga sig så man orkar jobba. Fast först ska jag gå ut och göra en round-kick på den som trimmar gräsmattan utanför. Han har hållt på i TIMMAR nu..

Adios..


Tror..

..att det är fel på min stegräknare. :( Jag gick igår en bana som är 2.4 kilometer och så gick jag den 4 varv. Och det är 9.6 kilometer. Men på min stegräknare stod det bara 6.37 kilometer. Trist som fan. Visst, det kommer ju att visa resultat på vågen ändå. Om man kan låta bli att äta en extra macka, glass eller en bit choklad vill säga..:)


Om ni..

..promenerar i Gamla Stan så finns det ett café som säljer caffe latte. Inget ovanligt med det MEN de serverar caffe latten såhär:


I en soppskål typ & med marsmallow. En caffe latte-älskares våta dröm. :)
Jag är mer för att dricka i stora glas men det här är ett undantag. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad stället hette men det ligger mot i slutet av Gamla Stan, mot Riksdagshuset & Centralen. Lite dyr (tror det var 40 eller 42 kr.) MEN å andra sidan, du kan sörpla Caffe Latte tills du stupar..


God morgon!

Eller inte, är snortrött! :) Vad har hänt sen sist då? Not much! Jobbat, haft utbildning på jobbet, bränt mig i solen, promenerat och bränt mig lite till. Och jag har lyckats bränna mig bara på enstaka ställen. Hade linne när jag gick och har bränt mig på sidan av halsen, framsidan på bröstkorgen (Och så jävla djup urringning hade jag inte.) och på underarmarna. Hur snyggt är det då? Hur ska jag komma ifatt med resten av solbrännan sen då? Veckans _värsta_ problem..:)

Blev det inte VÄLDIGT varmt på en gång? Ska inte klaga men helt plötsligt: -ASVARMT. En liten fundilering bara..

Och så är det jobbhelg och det suger som vanligt. det behövs inte skrivas fler gånger, tror ni har fattat det vid det här laget. Men för säkerhets skull: VILL INTE JOBBA I HELGEN! :) Nästa helg ska jag jobba med men bara lördagen för att kunna vara ledig lördagen efter. Då jävlar ska det sovas, så in i helvete.. Nice!

Måste bara skriva att jag bara älskar vissa grupper på Facebook som man kan gå med i. Exempel: "Verkliga kvinnor vaxar snippan med silvertejp", "Vi som bara hejar på två lag -samlaget och bolaget.", "Jag hatar att få stånd så kalsongerna går sönder.", "Det heter inte tjock, utan porrigt mulligt." Kan hålla på att skriva hur många grupper som helst. En del är verkligen klockrena. XD

Ska fixa lite mer kaffe & sen bara ta det lugnt.

Adios..







Har ni också..

..nån låt som ni bara inte kan lyssna på utan att kastas tillbaka till nått sorgligt? Om låten spelas så kan ni känna PRECIS så som ni kände just då? Hjärtat gör liksom lika ont som då? Och du får kämpa hårt för att tårarna ska hållas tillbaka?

Här är en av "mina" låtar:

http://www.youtube.com/watch?v=te4Vv4qio7A





Äh..

..knulla en bäver! :)
Nu säger denna SuperNova God Natt!


Yummie!



Serveras iskall med krossad is och päronsoda alternativ fruktsoda..


Jaha..

..och nu? *uttråkad* Och sjukt sugen på en piggelin, att äta och att göra annat med.. :P


Hatar..

..att skära mig i fingret och hatar ännu mer när jag hackar nått starkt & skär mig i fingret. Not a tingeling feeling när det kommer chili i såret. Nu låter det som om jag kapat mitt finger men en liten skråma blev det i alla fall. En skråma som gör ont. JÄTTEONT! Eller ja.. :) Har en Chili Con Carne puttrandes på spisen, som bara väntas på att bli uppäten tillsammans med ris och sallad. Tyvärr glömde jag köpa gräddfil eller turkisk yogurt, tycker det är skitgott när det kalla och sura möter det varma och starka. Det där lät fan poetiskt! :)

Vad har hänt under eftermiddagen då? Tog mig till Kista & köpte böcker och struntade i Skatteverket. Bestämde mig för att jag helt enkelt får ta att mina skattepengar kommer till december i stället. Fick tillbaka en hel del och som vi alla vet så går det en hel del pengar i december ÄVEN om man bestämt att det inte ska köpas några julklappar. Nu i år ska det bara köpas julklappar till mig själv. Och då har jag ju (förhoppningsvis) nått målvikten och kan handla mig en stor och ny garderob. Me like! :)

Nej, nu ska jag röra om i grytan, be ungarna som leker ute att hålla käften och skrämma skiten ur dom.. :D

Adios..


Har gått..

..några varv runt sjön & upptäcke att de äckliga små fåglarna har fått ungar. Yiack! Fan vad vidrigt! Sex really ugly sunkiga småfåglar.. *hämtar hagelbössan* :)

Drömde värsta mardrömmen i natt och vakna upp efter en timmes sömn och sen somna jag inte förräns halv fem i morse. Liite segt att ta sig upp, kan jag säga. Vaknade upp med ett ryck när jag skulle börja gråta i drömmen och så började jag gråta på riktigt. Efter det gick det bara inte att somna om. :(

Det gick bra för Miss A på dejten igår! Woohoo! Balllt! :) You go girl!

Nope, lite kaffe och sen en tur till Skatteverket. Vilken eftermiddag! :)
Adios..



Idag..

..har Mr Mongo varit en riktig huligan och lyckats bita en annan hund. :( Så jävla trist att sånt händer. Nu blev det inte så allvarligt med den andra hunden men den var 12 år gammal. De kan ju dö av chock. Visste direkt att nått hade hänt när jag såg att det var Miss E som ringde. Vi sms.ar annars bara med varandra. Och då berättade hon att han hade smitit efter en katt, lyckats smita in till en granne längre bort och kaxat och sen bitit honom. Fan! Det är ju aldrig bra att en hund biter en annan men om man har min ras så får alla vatten på sin kvarn att de verkligen är mördarhundar. Och det är dom inte, trots dagens incident. Tur i ouren att det gick bra men ändå. Trist att det hände och ännu tristare att det var just Scraappy Doo som var den som bet. Håller tummarna att det inte inte blir nått knas ändå med den andra hunden. Det kan ju komma senare. Bitsår från hund är inte att leka med. Kan bli skitinfekterat och sluta med dränage TROTS att det till en början verkade bra. Vet av egen erfarenhet. Mr Mongo blev ju biten och fyra dygn senare var hans skalle sex gånger större än vad den hade varit innan. Då var det ju bara att åka in med honom. Dränage och 5 700 kr fattigare. :(

Så jag håller tummarna här!

NU ska jag dricka upp mitt kalla kaffe och njuta av resten av kvällen.

Adios..

Vet att jag..

..kommer att låta som en riktig stenålderskärring men det här är fan dagens höjdpunkt när allt är klart. Klart med middagen, klart med disken, klart med städningen, klart med motionen. När det inte finns nått att göra, inga måsten och man bara kan ligga på soffan och inte göra ett skit, om man inte vill. Gick en promenad på 8.6 kilometer. Ganska lagom stolt. :) Men nu värker foten men inte så farligt som jag trodde att den skulle göra faktiskt och det känns bra. Fick en schysst solbränna på armarna där det blev skitfina vita märken efter mina armband. Not så fint faktiskt. Så nästa gång ska jag har extra stora och breda solglasögon och en extrem stor klocka på mig. Så det blir lite mer vita schyssta märken, menar jag. :) Känns som om min motivation är tillbaka igen, trots mina utsvävningar i helgen. Det kändes inte _så_ tungt idag, som jag trodde att det skulle kännas. Nu kanske jag kan komma tillbaka till det jag hade innan och inte pendla upp och ner mellan 3 kilo som jag har gjort  de senaste tre månaderna. Så jävla irriterande. Ena veckan ner 1.6 kg, nästa upp 1 kg, sen ner 1.2 kg & så har det hållt på. Så jävla skitirriterande. SÅ DET SÅ!

Och på onsdag ska jag på utbildning mellan 14.00-22.00, vem fan har såna kurstider liksom? Förutom på mitt jobb då.. :(

Nej, ska dricka upp mitt kaffe och njuta av resten av kvällen.

Adios..

PS. Hoppas det går bra i kväll, Miss A! DS.

Jobbat..

..klart för idag! Skönt på ett sätt då det är en väldigt kort arbetsdag men det inbringar ju inga pengar direkt. Tänkte jag skulle ta mig lite lunch och sen ut och promenera lite. Tänkte jag skulle simma men jag "hittar" inte mina badkläder. *host* :) Med tanke på  vad jag har satt i mig denna helg, så är det MYCKET motion som gäller den här veckan. Bara att ta sig i kragen då.. (Vill inte!)

Nu lite lunch!

Adios..


Kom hem..

http://www.youtube.com/watch?v=AmZdhIVLvBA


Söndag..

..och ledigheten är snart slut. *gråter* Har överlevt en kryssning och en tur på Gröna Lund efter. Yea! Tror att jag nånstans här i bloggen förra året, skrev att jag aldrig skulle åka "Katapulten" igen men på nått sätt så satt jag i den igår i alla fall. HUR gick det till? Med alkohol i kroppen så går det ganska bra, tro mig! :) Men tyvärr så försvinner inte skräcken när du sitter där fastspänd och vet att du alldeles strax ska skjutas upp 55 meter upp i luften. Jag kan ju säga att mitt hjärta bultade hårt sekunderna innan. Min skräck mildrades knappast när de testkörde skiten utan människor i den TVÅ! gånger innan jag kom upp i den. Hörde att de sa att det var tekniskt fel, inte riktigt vad man vill höra direkt.

Kryssningen gick lugnt till för min egen del och till viss del Miss M men för Miss A, så var det raggning på hög nivå. :) Men det var fel på den ena efter den andra och den tredje.. :P (Men det kommer att gå så bra på måndag, det vet jag! :)) Jag vete fan var vi hade vår hytt men på morgonen vakna alla typ samtidigt när båten lade till i Mariehamn. Det lät som om vi typ gick på grund och att motorerna spann loss som fan. Nästa gång bokar inte jag nån hytt i alla fall..:) Kom hem med tre påsar godis och ett sexpack "Gin & Tonic, lite lagom white trash sådär..:)

Och idag har det inte hänt ett skit, vakna elva, åt frukost/lunch, hämta Mr Mongo i Söderort och körde han till Västerort. Och sen middag och sen har det inte hänt ett skit mer. Har mofflat grillchips och dipp nu på kvällen. Yummie! Och det kommer nog inte hända nått mer spännande än så i kväll..

Sååå..Adios..


Ska..

..kolla på "McFusk" på tv 2 & bli upprörd.
Återkommer!


I morgon..

..kryssning.. ;)


I dag..

..har det varit nere, ont, nere, trött, ont, trött, nere och lite ont på det. Det verkar inte bli bättre heller. :( *ömkar*




Onsdag..

..men det känns som om det är fredag. Great! :) Dricker lite kaffe och skriver på en stooor dator och det kommer att ta hundra år att skriva klart det här inlägget, för det finns fan inte en knapp som sitter på rätt ställe. Och allt är så fruktansvärt STORT. Mycket stort! Blir fan blind på köpet.

Jaha, vad har hänt denna dag då? Slutade jobba klockan 13, skyndade mig hem för att gå ut med Mr Mongo, sen så har jag legat på soffan, ätit en middag bestående av alldeles för smöriga makaroner, vidbränd chorizo och en vändstekt ägg, dränkt i stark chilisås & ketchup. Det gick ner, ingen festmåltid direkt men vad fan, spela roll. :) Det gick snabbt, det var det som var grejen. HUNGRIG var ordet! :) Åkt lite bil med Mr Mongo snarkande i baksätet & lämnat en festande facebook-nörd till sitt rätta ställe: -bykrogen.. :D Och sen kom jag hem, ut med Mr Mongo, muggbesök (DET ville ni veta va?), kaffe, Mr Mongo fick lite kvällsmål bestående av levergodis och jag sköljde ner min antibiotika med revbensspjäll & potatissallad. Jag har ju, som ni vet, skitsvårt att svälja tabletter så jag måste ha typ mat för att få ner skiten. Och dom här tabletterna är ju fan lika stora som jetplan, kanske en liten aning överdrivet men ändå..:)

Och nu har jag "Efterlyst" på trean på, Scrappy Doo snarkar, kaffet snart slut och snart ska jag lämna denna gigantiska data och lägga mig på soffan och njuta av att det bara är onsdag än så länge och jag behöver inte jobba förrän på måndag. Eventuellt blir det Gröna Lund på lördag efter båten men inget är bestämt.. Woohoo! :)

Adios..


Jag hann..

..inte köpa en stor jävla caffe latte och en Pepsi Max på min rast. Och det berodde på att jag inte fick nån rast. Rastavlösaren hade blivit akut sjuk. :( *döda*

Läste på löpsedlarna att prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige som singel. Kan de inte låta stackarn vara ifred? Räcker det inte med att hon har det (antagligen) skit ändå. Kul och vara uthängd när man mår piss, schysst läkningsprocess liksom. Fy fan!

Och på samma löpsedel så står det i en mindre ruta: "-Trippelmördare högg ihjäl barnen".. Hm..Schysst att Madeleines förehavanden kommer före en tragedi där en man huggit ihjäl barn.. Vilken rubrik BORDE ha mest plats?? Fundilera på den, ni..




Wow..

..enligt ett mycket tillförlitligt Facebook-test, kommer detta att hända mig idag:

"-Du får märkliga hallucinationer av att du omedvetet råkat svälja en fluga på LSD."




Så var..

..den frukosten slut. Och nu då??


Jag vet..

..att alla får välja hur de ska gifta sig och i vilka kläder. Men att gifta sig som träsktroll, grönmålade och utklädda till "Shrek" & "Fiona"?? Why o Why?
Jag är ganska anpassningsbar och flexibel men om nån hade gett mig som förslag att jag skulle måla mig grön och klä ut mig till "Fiona" från "Shrek"-filmerna när jag skulle stå brud, hade det blivit ett stort jävla tvär-nej!



Kul bröllopsbild..


Lite 70-tal´s pop så här på morgonen..

http://www.youtube.com/watch?v=C3q9BBYkk4c


Jag fick en kommentar..

..angående min medicin, att man kan tappa aptiten och gå ner i vikt. Jag läste det på bipacksedeln också. Men jag har lika stor aptit ändå. När försvinner den då? Tänkte förlora ett par kilo till midsommar! :) Jag lovar att jag kommer att få ALLA andra konstiga biverkningar utom just att man tappar aptiten. Jag kan räkna på mina fingrar hur många gånger jag tappat aptiten liksom. Förutom när jag har riktig hög feber men det slinker ner grejor ändå då. :) Efter jag är klar med denna dos (ska äta tabletterna i tio dagar) så kommer jag att ha finnar överallt, vara uppsvälld i ansiktet, fått droppfot, eksem, bölder, andningssvårigheter, viktuppgång samt svårartad svårbotad svamp i muttan.. Med min tur så..




På min rast..

..ska jag köpa RIKTIGT kaffe! En stor jävla caffe latte och en Pepsi Max på burk. *planerar*

 och  

LÖÖÖVLEY!


Är på..

..jobbet och dricker Willys äckliga kaffe. *urk* Bara två timmar kvar till frukost. *räknar ner* Vaknade med ett ryck klockan halv tre i morse, kastar mig upp, ut på muggen, tar på mig kläderna och inser att jag gått upp 50 minuter för tidigt. Skulle inte ut med Mr Mongo klockan förrän 03.10. Kändes lite lyxigt att lägga sig igen. :) Desto segare att gå upp igen sen, kan jag ju säga. Och det är fan svinkallt ute, hade halsduk och vantar och ändå frös jag. Om jag hade bott kvar där jag bodde förut hade jag cirka 7 minuters promenad till jobbet, i morse hade jag 25 minuter bilväg till mina gamla hemtrakter. *ryser på tanken att jag bott här* Men jag slutar redan kl 13.05 och sen är jag ledig fram tills på söndag och det är INTE fel. :) Jabba-dabba-dooo! 

Nope, ska göra te i stället och lusläsa "Metro", men vi lär ju höras under dagen..

Adios..

 


Och nu..

..kaffe med RÖD mjölk på maten! Mumma! :) Och sen en långis med Mr Mongo i kvälls-solen! Me like..


Mr Mongo is back! :)

Min lilla skithög är hemma igen. Han ligger & snarkar för fullt under en filt. Han är ganska trött. :) Han har fått ölkorv, levergodis och lite mat. Nu är han nöjd. :) Och han är nybadad. Det var dock inte lika poppis att bada. Han gick ju inte frivilligt in i badrummet om jag säger så. Men nu är han ren igen.

Håller på att vänta på att potatisen ska koka klart, så jag kan göra mos. Det blir viltskavsgryta m hemmagjort potatismos och lingonsylt. Mums! :) Och jag är skithungrig så det känns som om potatisen ALDRIG blir klar.

Har ett dilemma. Inte av det direkt miserabla slaget utan mer utav det lyxigare slaget. Har hittat ett par skitfina skor som jag var skitnära att köpa idag men jag la tillbaka dom och tänkte att jag skulle tänka över saken. Men de var asfina. Så hur fan ska jag göra? Har inte alltför mycket pengar. *funderar* Gaaargh!

Nej, fan nu ska jag gå och strirra på potatisen så att den skyndar sig på att bli klar! *vrålhungrig*

Adios..




Läkarbesök nr 2..

..kom hem för en stund sen från läkaren men den här gången var jag där för min fot. Alltid är det nått. Jag har ju så satans ont i foten till och från att jag inte ens kan sova på nätterna. De ska kolla foten med ultraljud för att se om det är en inflammation i ledkapseln. Eller om det är inflammtion runt om foten. Och om det är så,  så ska jag få kortisonsprutor. Jag måste börja själv känna efter när det börjar kännas överansträngt i foten och då vila den. Och hitta på andra aktiviteter, som ex simning eller spinning. Så foten få vila lite.

Däremot knölarna som uppstått på mina hälar, värst på höger foten än så länge men vänster börjar komma ifatt, kommer det bli operation på om de inte stannar i växten. Och det hoppas jag att de gör, för nu skaver de bara lite men växer dom mer kommer jag inte ens kunna ha skor på mig. Det funkar ju på sommaren men på vintern kan det bli lite värre.


Min häl ser inte riktigt ut såhär men liknande..


Hänger ni med? :)

-Kan du berätta för mig varför du dricker så mycket?  

- Jag ska försöka och förklara det hela, sa patienten Jag blev förälskad i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax där efter gifte sig min far med min styvdotter. Då blev min fru och jag svärföräldrar till min far. 

Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den pojken blev naturligtvis min bror, eftersom han är min fars son. Men han är också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens mormor och jag blir morfar till min bror. 
Så fick min fru och jag en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är ju även hans farmor - eftersom min far är hans farfar. Min far är alltså mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars fru. 
Jag är alltså bror till min egen son. Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och samtidigt både son och far till honom. 

Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter. Jag är far och son till mig själv! 
– Skall du ha vodka eller Gin sa psykiatern……

 


Jag har..

..ONT! :(


Naaaw..


Dagens tips..

Om ni har glömt matlådan flera dagar i rad på jobbet eller om ni burit omkring den i väskan. Och om det skulle vara rester av bruna bönor i, så vad ni än gör, så SLÄNG hela matlådan. Jag var dum nog att öppna den för att diska den. *uuuuurk* Den stanken liksom, den går inte att förklara. *klöks*

Så nu vet ni det. En vecka gammal matlåda med bruna bönor i -SLÄNG! Vad du än gör! :)


Dagens middag..

..bestod av hemmagjorda pannbiffar & stuvade makaroner. Helt okej men hade för mig att stuvade makaroner smakade lite mer. Mina smakade inte ett skit typ. Jag gjorde väl fel som vanligt, saltade för lite och hade i för lite peppar med. Mn med lite ketchup och chilisås sä försvann det ner i magen ganska lätt. Dagens mest onödiga inlägg var detta! :D


Om jag hade haft gonorré..

..hade jag varit på väg att bli botad nu. Har fått Ciprofloxacin HEXAL som jag ska äta för att jag fått njurbäckeninflammation. Den ska visst få bort gonorré med. Jag har känt att nått är knas ett tag men har ignorerat det. Och det var ju smart. Eller hur? Nu har jag mest skitont hela tiden och det känns som om typ mina njurar brinner & att jag pissar väldigt grov taggtråd. Och så självklart känner jag mig mest pissnödig hela tiden även fast jag precis varit på toa. Och så lite feber och frossbrytningar på det. (Jag hade en mycket rolig natt, sov ungefär en timme. Och så ont i foten på det. Kan det bli bättre? Så jävla irriterande. Läkaren sa att det var en stark medicin och den verkar fort. Det hoppas jag med. Kul kryssning jag kommer att få. Men man kan ha kul utan alkohol fick jag höra men jag tror inte riktigt på den myten. :) Sen har det inte hänt så jäkla mycket mer. Jobbat och efter jobbet till närakuten. Blev klämd på och så tömde de mig på allt blod också. Jag lovar -ALLT BLOD! :) Nu ska jag bara komma ihåg att ta dom där tabletterna, har ju en tendens att glömma att ta dom när jag känner mig bättre. Men har ingen lust att skiten ska komma tillbaka, så jag får väl ställa larmet när dom ska tas.

När älgen är blå, är ölen kall..

Adios..


De flesta..

..kanske typ porrsurfar eller kanske sover i sängen men jag kollar på recept. Massvis med recept kollar jag på. :) Jag BORDE sova men vad sägs om tobleronemuffins, kladdkaka, morotskaka, ugnstekt lax med hummersås, kötftärspiroger, kycklingpaj, gräddig chilipasta, sjömansbiff, tacogratäng m.m m.m..

Jesus, kommer inte kunna sova alls nu..

Går och lägger bort datan LÅÅÅÅÅÅNGT bort från mig nu och försöker sova lite..

Såå, God Natt igen då..

Ooh, ljuva potatisgratäng -bugar och visar min vördnad!


Push The Button..

http://www.youtube.com/watch?v=oJDGcxAf9D8&feature=fvst


Borde..

..gå & lägga mig. Men ser inte fram emot att gå upp till tvättstugan kl 07. :( Uuurk!

Natti natt..


Undrens tid..

..är inte förbi! Hittade en matslav som fixade revbenspjäll och potatissallad. Salladen fick jag dock göra. Ja, ja man kan inte få allt här i världen. :) Och sen så fick jag popcorn fixade också. Inte fel, inte fel. :) Så jag är nöjd med kvällen trots skitont i foten, tre citodon och oborstade tänder. Jag hade ju planerat att gå och hyra film men sen började foten värka som fan, så jag har verkligen inte gjort ett skit idag. Men jag ska inte klaga, det har varit skitskönt att bara fått slappa och bara få ha varit. Och nu är det Sverige - Norge i ishockey-vm, så kvällen fortsätter att vara bra. :) Tror ingen förstår hur lyxigt det kan vara att bara få strosa runt i pyamasbyxor en hel dag när man egentligen har hund. Visst det är ju bara att sätta på sig pyamasbrallorna efter morgonpromenaden men det blir inte samma sak. Ni hundägare fattar vad jag menar, tror jag..;)

Tror fan att citodonet börjar verka lite.. woohoo! :) 

Adios..

 

Hittade..

..inte min matslav igår, undrar om jag hittar nån idag..




Söndag..

..och det är fan skönt! :) Har ätit en sen lunch bestående av köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt. Mums! Bara ättiksgurkan som fattades. Fast det är lite farligt att ha såna gurkor hemma, för då har jag det till varje måltid,  oavsett mat. Tycker det är sjukt gott. Rödbetor funkar att ha i kylen men det nallas på dom också lite då och då. Jag är fan bäst! :) Och nu dricker jag lite kaffe innan det är dags att pallra sig i väg och hyra film. Tre filmer för 100 kr och så får man ha dom i en vecka. Tycker jag är helt okej faktiskt.

Det finns inte ett skit att se på tv. Det är fan sorgligt, INTE ETT SKIT! Det är ju fan söndag..

Och jag är sjukt trött på mina sladdar som syns ta mig fan överallt och så börjar jag tröttna lite på min oinredda lägenhet MEN jag har verkligen inga idéer alls. Jag önskar att jag kunde se hur det skulle kunna se ut men jag har noll öga för sånt. Verkligen noll. Lite trist faktiskt. Eller jävligt trist faktiskt.

Vet ni vad som skulle vara gott? Yogurtglass från Gallerian.. Gaargh!

Adios..


Tillbaka..

..från promenaden. Ordet dyngsur har fått en ny innebörd. :( Gick sex jävla kilometer för att köpa potatis och sen inser jag att jag bara har tjugo spänn för jag glömt kortet hemma, så filmer får jag hyra i morgon i stället. Ska ju ändå ut och gå då MEN det är ändå irriterande. Nu lite kaffe och sen ska jag det bli middag! Ska bara hitta min matslav först..
*går och letar*

Adios..


Happy, happy..Joy, joy..


Ren and Stimpy..


Känner mig..

..som en överkörd bäver. Är snortrött.. Fick sluta tidigare i morse men jag var tvungen att vänta på en fyllkaja och hämta denne vid tunnelbanan och skjutsa till Mcdonalds. -"Jag är sjukt hungrig -mot McDonalds" Så jag kom inte i säng förrän vid halv åtta tror jag att klockan blev. Zzzzz.. Sov till halv två, en kopp kaffe och sen en sen lunch. Och nu ska jag ta en promenad i regnet och gå till den stora staden och hyra film som jag ska gotta mig med i morgon när jag inte behöver jobba. Sååå..ut i regnet nu då..:(

Adios..


Nej..

..lite mer kaffe på det här..

Adios..


Nu börjar..

..ishockey- VM! Yea! Vilket betyder att en hel del matcher kommer att kollas på ute, på nått ställe som har storbildstv. Det är inte fel, mina vänner, inte fel alls. :) Men det skulle inte förvåna mig att jag kommer att jobba kväll just under ishockey-vm..



Om jag får jobba kväll under hockey-vm, blir jag så här ARG!


Jag önskar..

..att jag kunde vara ledig i helgen! Really much! Vill inte åka till jobbet vid halv tio i kväll. Det känns så puckat! :( Vad har hänt idag då? Promenerat, bankbesök, tvättat bil, inhandlat supergoda jazzklubbor på Coop, ätit dom med sallad och nu dricker jag kaffe. Och slökollar på "American Funniest Homevideo" på femman. Men det programmet lär ju vara klar innan detta inlägg kommer in i bloggen. :) Nästa helg är det kryssning, en fjortiskryssning. :) Det är ju typ en genomsnittålder på 23 år på Viking. Och de har stängt taxfreen på utvägen för att man inte ska kröka i hytten. Fjortisvarning! :) Ja, ja betalade bara 320 spänn så vad kan man förvänta sig egentligen? Mest åker jag för att umgås med dom som jag ska åka med. Sen får ni tro vad ni vill. För visst är det så att om man hör att nån ska åka på kryssning så är det första ni tänker på är: -knulla! Eller hur? Japp, visste det! Jävla snuskhumrar..:) Precis som om nån läser porrtidningar för artiklarnas skull..

Adios..




Ett gott recept på kräftklämma:

4 Mellanstora potatisar
175g Kräftstjärtar
½dl majonäs
3msk finhackad dill
1 Rödlök
4 Rektangulära mjuka tunnbröd

Blanda majonäs och dill, bred ut det på tunnbrödet.
Lägg på potatis, kräftstjärtar och rödlök.
Vik upp botten och rulla till en rulle.


Sådär ja..

..19 900 steg (hittills), middag har ätits (samma som lunch -lat!) och disken är klar. Nu är det kaffe som gäller och typ ryggläge på soffan. Jag funderar på att göra paj i morgon men jag kommer väl att misslyckas som vanligt så jag är lite tveksam. Tycker pajdegen typ smakar mer som kakdeg när jag gör den. Hm.. Ska fundera lite till men det skulle vara sjukt gott med köttfärspaj med värsta stinget, grönsaker och nån kall sås till. *slickar mig redigt runt munnen* :)

Västerbottenpajen får vänta tills det är kräftpremiär -som egentligen inte finns längre men jag tycker att man äter kräftor i augusti därmed basta! :) Fast nu blev jag så in i helvete sugen på kräftor. Och såklart alla tillbehören man har på kräftskivan. (Och så ska man lägga upp kräftorna på ett stort fat och krondillen är ett MÅSTE att den ligger över alla kräftorna till en början.) Tillhör som ex rostat bröd (ska vara MYCKET rostat) med massa smör, kryddost, andra hårdostar, västerbottenpaj, öl, snaps, lite baguetter som man kan klämma dit några röror på. Jisses! Ge mig! :-) En skitgod tonfiskröra att ha på baguette är denna: tonfisk, hackade ägg, majonnäs, svartpeppar och salt. Inte svårare än så men så jävla gott!

Men jag får nöja mig med att dricka kaffe för tillfället.

Adios


Rolig tjänst..

..att jobba i helgen..
Börjar 22.30 och slutar 04.30 & ska åka runt mitt i natten så folk får rast. DET vill man ju. INTE!
Jävla prutt-tjänst!


Och nu..

..lunch:
Blodpudding med bacon, lingonsylt & fetaost!
YUMMIE!


Som Mr Mongo x 2.. :)


Kolla den lilla svansen..:)


KAN DET..

..BLI VARMT NÅGON GÅNG? JAG FRYYYYSER!
Jag satt ute i solen idag på lunchen och hade t-shirt, windstopper och min jacka och jag frös! Och jag fryser fortfarande.
*Går och tar ett bad*


I går..

..smakade jag "Bryta". ("Bryta" kallas den rätt som uppkommer då man bryter hårt tunnbröd i småbitar och äter i djuptallrik tillsammans med mjölk eller fil och lingonsylt.) Smakade den med varm mjölk utan sylt men med smör, det var skitgott men konstigt. Gott med konstigt, gott men konstigt..:)

(Jämtland kallas maträtten där man bryter ner hårt tunnbröd i mjölk och tillsätter sylt, för "brösull" I Ångermanland kallas maträtten för "brytta" eller "bröta" och i Norr- och Västerbotten "bruttu" (används filmjölk kallas rätten för "filbruttu").


Snart..

..blir det regn här, tror jag. Intressant för Er att veta va?
:-D


I dag..

..kom jag till jobbet i tron att jag skulle få en vanlig lugn dag på jobbet! ICKE! Fick reda på att jag skulle ha en praktikant och det var inget som störde mig men hela jävla jobbplatsen var en byggnadsarbetsplats (SLURP!!) så det var inte så mycket det fanns att göra förutom att springa in och ut när de skulle arbeta där jag och praktikanten skulle vara. Så min dag som jag trodde skulle bestå av att surfa lite, blogga lite, läsa lite och göra lite korsord blev inte så. Utan det blev ett  jävla rantande fram och tillbaka. Men dagen gick ganska snabbt ändå. Och tur var det, annars så hade jag fan storknat. 

Promenerade klockan sju i morse från Stadshagen till Skanstull. *duktig* Det tog ungefär en timme och tjugo minuter. Fick stå att vänta vid ett antal rödlysen på söder. Och nära att bli överkörd av cyklister ett antal gånger.

Det här fick jag i min inbox på en av mina sidor jag är på: (Okej, SÅ många sidor är det inte..)
"Hallå där, jag har fått i uppdrag från min kusin på 13 år som är här på besök att säga att han tycker att du är vacker."  -Jaha, det raggningsförsöket gick inte hem.. *urk*

Det funkar just nu med: -"Vill du knulla?" Ridå ner..;)

Adios..

Är också sugen på..

..grillchips..


Är sugen på..

..västerbottenpaj med räkor eller lax..


Fundilerar..

..om jag ska hoppa av två stationer tidigare och gå hem. Men jag vete fan om jag vågar, det har ju hunnit blivit mörkt då.. Hm, ska fundera lite till. Vilka enorma intressanta inlägg jag skriver. Ni bara känner: HUR ska jag kunna förvalta detta informationsflöde? Eller hur? :P


Dagens sugen på..

..en fet jävla smörgåstårta med massa smaskig fyllning.


Med iskall RIKTIG coca-cola till.


Nu..

..har jag bara en timme kvar tills jag får gå hem. Woohoo!

DET mina vänner är inte fel!
:-)


Bara..

..fyra timmar och tjugo minuter kvar tills jag får gå hem!
Jippi-kajej! :-)


Hit vill jag gå någon gång..

http://www.alltomstockholm.se/start/article792407.aos

Jag behöver inget fancy..:)


Har..

..provat nya YES, den som effektivt löser fett och är bakteriedödande. Vilket jävla FIASKO!!! Sitter här i badkaret, fortfarande fet och förkyld..

:-D


Jahopp..

..vad hände i helgen då? I lördags så blev det en tur till "Heron City" och spelhallen. Svindyrt kaffe har de där i alla fall! 29 kr för en inte alltför stor kaffe. De har vett att ta betalt i alla fall, det är en sak som är säker. Sen hem och se "Harry Potter", somnade till ett par gånger under den filmen. Woohoo, vilken lördagsfirare jag är. :)

Och igår var jag ute med Scrappy Doo redan klockan 06.50. DET NI! En söndagsmorgon! Kan ju säga såhär att jag kanske såg MAX tio människor under promenaden och då var jag ute med honom i 45 minuter. Jävla sjusovare det finns. :) Sen in till stan vid elvatiden, käka yogurtglass i Gallerian (Asgott!) och sen på bio och se "Alvin & gänget II". Tyckte den var ganska kul faktiskt! :-D Efter bion så var det att ta sig hemåt, lämna Mr Mongo till den bästa "fosterfamiljen" ever och sen blev det tacos och tvättstugan. Tjihoo! Tvättstugan suger och att ha den en söndagkväll suger fan mer! Och sen så kolla jag på "Old Dogs" med John Travolta och Robin  Williams. Ha, ha!


REKOMMENDERAS!
:-D


Är..

..på jobbet & precis läst ut en skitbra bok. Den heter "När livet stannar" skriven av Malin Sävstam. Den handlar om hennes återgång till livet efter hon förlorat två av sina barn samt sin man i tsunamin 2004. Asbra & verkligen läsvärd! *tipsar*

-"Det handlar om att lära sig att acceptera saker och ting som de faktiskt är och att utifrån denna acceptans ta aktiva beslut om förändringar i livet. Det finns ingen framtid, det finns ingen dåtid. Det enda som finns är just nu. Glöm inte att livet är alla dessa nu som staplas ovanpå varandra. Varje minut, timma, dag, månad och år. Livet är inte sedan. Livet pågår hela tiden och livet är nu"..

Och snart ska jag ge mig på boken "Trasig"  (Shy Keenan) -"En av de mesta skakande skildringar av  ett barns utsatthet som någonsin skrivits." 

Ibland är fan mitt jobb helt suveränt. Med vilket annat jobb kan man sitta och läsa på arbetstid liksom? Och när jag tröttnar på det så kan jag göra lite korsord eller surfa lite. Damn! :)

Adios..


LÄS!


Så in i helvete..

..trött!


Gå..

..inte framför mig, jag kanske inte följer efter. Gå inte bakom mig, jag kanske inte leder dig. Gå vid sidan om mig och bara var min vän.


Min vägning..

..gick inte så bra i torsdags. Hade gått upp 1.2 kg MEN det var upp på muskelmassan och inte fettmassan men det stör mig i alla fall och gör mig lte sådär lagom halvdeppig. :) Och sen blev det ju vin och drinkar igår, massa torr-rostade jordnötter OCH en 150 grams hamburgare med bröd innan hemgång. Dock åt jag inte upp hela men ändå. Det triggar igång en del och idag är jag sugen på allt. Käkade bacon, äggröra, kaffe och två rostade mackor till frunch, det hjälpte lite mot det värsta suget men hela kvällen är ju kvar. Ja, ja bara att bita ihop! Och dra täcket över huvudet och aldrig mer gå ut. Låter som en bra plan!

Och resten av dagen idag då? Vad händer då? Nada, kanske lite bowling i kväll men inget är bestämt..

Adios..

RSS 2.0